Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

μα καμία;

Για ποιό εμβόλιο ; Έχει κάτι σοβαρό το παιδί;

Ενδέχεται με το εμβόλιο ο οργανισμός να πάει πίσω και να καθυστερήσει η θεραπεία.

Τα έχει γράψει ο ίδιος αρκετά επιστημονικά πριν 8 χρόνια http://www.classical-homeopathy.gr/texts/vaccination.htm ... όποιος αντέχει το διαβάζει.

To priorix είναι να κάνουμε.

Δεν έχει κάτι σοβαρό το παιδί είναι η αλήθεια, αλλά δεν θέλω να διακόψω τη σειρά των εμβολίων που έχει κάνει. Καλή η ομοιοπαθητική αλλά τη βλέπω μόνο σε συνδυασμό με τη κλασσική ιατρική. Μπορεί να έχω άδικο, αλλά έτσι αισθάνομαι...

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε ευχαριστώ πολύ!!!

Να ρωτήσω κάτι?? τον βρίσκεις γενικώς στο τηλ? γιατί αυτό είναι το θέμα μου

Εγώ όταν θέλω να τον ρωτήσω γιά κάποιο συγκεκριμένο ιατρικό θέμα, τον παίρνω στο κινητό. Στο ιατρείο παίρνω μόνο για ραντεβού και γενικές συμβουλές.

Σου στέλνω και το κινητό π.μ.

kTB4p3.png

N9Mep2.png

μα καμία;

Για ποιό εμβόλιο ; Έχει κάτι σοβαρό το παιδί;

Ενδέχεται με το εμβόλιο ο οργανισμός να πάει πίσω και να καθυστερήσει η θεραπεία.

Τα έχει γράψει ο ίδιος αρκετά επιστημονικά πριν 8 χρόνια http://www.classical-homeopathy.gr/texts/vaccination.htm ... όποιος αντέχει το διαβάζει.

πάλι homework??? :P

Ευχαριστούμε;)

Εγώ όταν θέλω να τον ρωτήσω γιά κάποιο συγκεκριμένο ιατρικό θέμα, τον παίρνω στο κινητό. Στο ιατρείο παίρνω μόνο για ραντεβού και γενικές συμβουλές.

Σου στέλνω και το κινητό π.μ.

να ρωτήσω και κάτι άλλο ρε κορίτσια? Αφού ο κυβελλος δεν είναι παιδίατρος και αν έχετε κάποιο πρόβλημα πρώτα πάτε στον παιδίατρο, σας λεει τι έχει το παιδί και μετά τον παίρνετε τηλ τον κυβελλο για να σας δώσει την αγωγή, την "αμοιβή" του, πως την παίρνει?

θέλω να πω, οκ την πρώτη φορά πας για το ιστορικό, μετά οι επισκέψεις σας, πόσο τακτικές είναι? το πάτε το παιδί όταν είναι άρρωστο?

Δεν έχει κάτι σοβαρό το παιδί είναι η αλήθεια, αλλά δεν θέλω να διακόψω τη σειρά των εμβολίων που έχει κάνει. Καλή η ομοιοπαθητική αλλά τη βλέπω μόνο σε συνδυασμό με τη κλασσική ιατρική. Μπορεί να έχω άδικο, αλλά έτσι αισθάνομαι...

Μάλιστα, το MMR από άλλη φαρμακευτική, δες το λινκ παραπάνω. Για ιλαρά, παρωτίτιδα, ερυθρά. Δεν σου είπε και να μην το κάνετε, απλά να το αναβάλετε. Αν σε φοβίζουν αρκετά αυτές οι ασθένειες (δες λινκς) , που αντιμετωπίζονται, αλλά έχουν κάποια ρίσκα τι να πώ, δεν είναι και Κοκκύτης, Διφθερίτιδα, Τέτανος ή Πολιομυελίτιδα. Αναρωτιέμαι και κατά πόσο κυκλοφορούν πλέον.

http://www.gsk.com.au/resources.ashx/vaccineproductschilddataproinfo/71/FileName/BAE7F042FCEF2334B067DBA93401BF6A/PI_Priorix.pdf

Δεν επιτρέπεται σε εγκύους, όταν το ανοσοποιητικό δεν είναι εντελώς καλά, κλπ κλπ

Δύσκολη απόφαση, κάθε δρόμος έχει ρίσκο. Αν δεν έχεις εμπιστοσύνη και δεν κατανοείς τους λόγους ίσως πρέπει να κόψεις τον Κυβέλλο. Η δική μου προσέγγιση είναι της ελάχιστης δυνατής παρέμβασης.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

Σχετικά με την ομοιοπαθητική

Parents of eczema baby lose appeal

http://www.abc.net.au/news/stories/2011/03/10/3160528.htm?section=justin

Συνοπτικά:

2 γονείς (ο πατέρας «ομοιοπαθητικός») στο Σίδνεϊ καταδικάστηκαν οριστικά για δολοφονία με εγκληματική αμέλεια της 9μηνης κορούλας τους επειδή επέμειναν να χρησιμοποιούν ομοιοπαθητικά σκευάσματα έναντι της κανονικής ιατρικής, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι τελικά να χάσει τη ζωή του με φρικτούς πόνους.

4 U σημερα εχουμε ραντεβου,χθες ανοιξαμε το τριτο μπουκαλι αντιβιωση,ειχαμε τρεχαματα γαιτι το Σαββατο υποτροπιασε κ την ξανα πηγα,ελπιζω σημερα να μας πεις οτι εχει υποχωρηση το υγρο,αν κ δεν το νομιζω γιατι η ακοη της δεν εχει επανελθει

Incompetent care led to Dingle's death

http://abc.net.au/news/stories/2010/07/30/2969050.htm

Συνοπτικά:

Δικαστική έρευνα σε εξέλιξη για ποινικές ευθύνες για το θάνατο μιας γυναίκας 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου, επειδή βασίστικε σε ομοιοπαθητική αγωγή και αρνήθηκε τις συμβατικές θεραπείες η οποίες θα της έδιναν αρκετές πιθανότητες επιβίωσης.

kaλο μου, τα εμβολια ειναι ευθυνη του γονεα...δεν μπορει να σε αναγκασει καποιος να τα κανεις η να μην τα κανεις...ο παιδιατρος του Κυβελλου συγκεκριμενα μου ειπε οτι ο ιδιος εχει κανει στα παιδια του καποια ενω ο Κυβελος οχι...ειναι καθαρα δικο σου θεμα...και το αν ακολουθησεις η οχι την ομοιοπαθητικη ειναι ανεξαρτητο απο αυτο...εννοω οτι εγω το μωρο το εχω ανεμβολιαστο αλλα την κορη μας την εχουμε εμβολιασει-ανακαλυψαμε αργα το αντιστοιχο τοπικ-, παρολαυτα ομοιοπαθητικη κανουν και τα δυο τους!!!

4 U σημερα εχουμε ραντεβου,χθες ανοιξαμε το τριτο μπουκαλι αντιβιωση,ειχαμε τρεχαματα γαιτι το Σαββατο υποτροπιασε κ την ξανα πηγα,ελπιζω σημερα να μας πεις οτι εχει υποχωρηση το υγρο,αν κ δεν το νομιζω γιατι η ακοη της δεν εχει επανελθει

αχ, βρε Βανν μου!!ευχομαι να πανε ολα καλα κοριτσι μου!!!εισαι μεσα στο μυαλο μου..

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα,να ρωτησω κατι που δεν πολυκαταλαβα,κ δεν εχω ρωτησει τον ομοιοπαθητικο,στις μυξες δεν βαζουμε ορο??????

γιατι εγω ειμαι με ενα μπουκαλι στα χερια συνεχεια

Άλλο:

http://www.abc.net.au/news/stories/2010/06/16/2928863.htm

Ανάκριση σε εξέλιξη για τον θάνατο μιας γυναίκας ιατρού από ιάσιμη μορφή καρκίνου, επειδή η τελευταία επέμεινε σε ομοιοπαθητική αγωγή. Η γυναίκα δέχθηκε τελικά να εισαχθεί σε νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη αργά: ο καρκίνος είχε ήδη κάνει μεταστάσεις, με αποτέλεσμα να πεθάνει 2 χρόνια αργότερα.

να ρωτήσω και κάτι άλλο ρε κορίτσια? Αφού ο κυβελλος δεν είναι παιδίατρος και αν έχετε κάποιο πρόβλημα πρώτα πάτε στον παιδίατρο, σας λεει τι έχει το παιδί και μετά τον παίρνετε τηλ τον κυβελλο για να σας δώσει την αγωγή, την "αμοιβή" του, πως την παίρνει?

θέλω να πω, οκ την πρώτη φορά πας για το ιστορικό, μετά οι επισκέψεις σας, πόσο τακτικές είναι? το πάτε το παιδί όταν είναι άρρωστο?

αν εννοεις αν ζηταει χρηματα φυσικα δεν το κανει!!!!υποτιθεται σε βλεπει σε τακτα χρονικα διαστηματα -περιπου ανα δυο μηνες...αυτο αν εχεις μωρακια...σε αλλες περιπτωσεις πιο αργα απο οσο ξερω...πληρωνεις την επισκεψη και αυτο ειναι...εμας παντως μας εβγαλε δια τηλεφωνου τις αρρωστιες και των δυο μικρων μας...μονο επειδη επεμενα-ειχε ωτιτιδα ο μικρος-πηγαμε ενδιαμεσα...και μας πηρε ενα τιποτα 30 και για τα δυο τους...δεν τον θεωρω φραγκοκιλλερ....

Σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα,να ρωτησω κατι που δεν πολυκαταλαβα,κ δεν εχω ρωτησει τον ομοιοπαθητικο,στις μυξες δεν βαζουμε ορο??????

γιατι εγω ειμαι με ενα μπουκαλι στα χερια συνεχεια

καλο μου, μου ειπε οχι...μας ειχε δωσει αντ αυτου μια καψουλιτσα, και περασαν....

Καλα που ειδα την συζητηση,οταν ηρεμησουμε απο τα φαρμακα θα κλεισω κατευθειαν ραντεβου στον Κυβελλο,κ θα τον ρωτησω γιατι του ειχα αναφερει οτι ειναι συνεχεια κ τα δυο μου παιδια με μυξες αλλα δεν μου εδωσε τιποτα

Διαφημίσεις

Vann, νόμιζα ότι χτες είχατε ραντεβού... δε θυμάμαι τπτ πια.. :(

Εύχομαι να πάνε όλα καλά, περιμένω νέα. Για τις μυξούλες, ότι λέει spyni... και εμείς από τότε που σταματήσαμε τον ορό μας ξέχασαν οι μύξες. Οι οδηγίες που είχαme από κλασσικό πριν αρχίσουμε με την ομοιοπ. παιδίατρο, ήταν να βάζουμε πολύ ορό και συχνά, συγκεκριμένα είχε πει πριν από κάθε γεύμα, όταν έχει μύξα ή μπούκωμα. Αν και δεν είχαμε ποτέ θέμα μέχρι που πήγε σταθμό και ήδη τον παρακολουθούσε η τωρινή ομοιοπ., δεν τη ρώτησα από την αρχή και όταν είχε μυξούλες του έβαζα 2 φορές την ημέρα... αλλά επειδή ο μικρός έκανε σαν τρελός το ξανασκέφτηκα και ρώτησα την ομοιοπαθ. παιδίατρο. Ο μικρός δε με διέψευσε για μια ακόμα φορά, ξέρει καλύτερα από εμένα :).. σταματήσαμε τους ορούς και ησυχάσαμε J τόσο απλά!

Καλα που ειδα την συζητηση,οταν ηρεμησουμε απο τα φαρμακα θα κλεισω κατευθειαν ραντεβου στον Κυβελλο,κ θα τον ρωτησω γιατι του ειχα αναφερει οτι ειναι συνεχεια κ τα δυο μου παιδια με μυξες αλλα δεν μου εδωσε τιποτα

βρε κιχ να κάνουν να τον καλείς :lol::lol::lol: για όλα υπάρχει κάτι...

βρε κιχ να κάνουν να τον καλείς :lol::lol::lol: για όλα υπάρχει κάτι...

οντως καπως ετσι ειναι...αστε και εγω δεν ειμαι καθολου του τηλ. νιωθω οτι ενοχλω, πα προτιμουσα να πηγαινα εκει καθε φορα...τελοσπαντων....παντως επειδη μια κοπελια πιο πανω ρωτουσε παντα απανταει, τουλαχιστον οσες φορες τον εχουμε παρει εμεις....

οντως καπως ετσι ειναι...αστε και εγω δεν ειμαι καθολου του τηλ. νιωθω οτι ενοχλω, πα προτιμουσα να πηγαινα εκει καθε φορα...τελοσπαντων....παντως επειδη μια κοπελια πιο πανω ρωτουσε παντα απανταει, τουλαχιστον οσες φορες τον εχουμε παρει εμεις....

χι χι χι η δική μας έχει βρει τον μπελά της με εμένα που εμπλεξε, αφού της το λέω και γελάμε.. :lol: (εννοείται βεβαια ότι δεν καλώ χωρις αιτια) την καλούμε μόλις δούμε τα πρώτα συμπτώματα για να προλάβουμε τα χειρότερα... καλά να είναι η γυναίκα που μας ανέχεται ακόμα:lol:

Κοριτσια εμενα τα παιδια μου εχουν μυξες απο τον Οκτωβριο μεχρι κ τωρα,μονο η κορη μου εχει σταματησει κ αυτο μαλλον ειναι λογω της αντιβιωσης που πινει,ωστοσο οσες φορες εχω παει στον Κυβελλο που του λεω οτι εχουν μυξες ποτε δεν ασχοληθηκε,μου γραφει την καψουλα τους κ τιποτε αλλο.Επισης μου εχει πει οτι εαν βλεπω οτι πανε να αρρωστησουν να τους δινω την καψουλα τους

Incompetent care led to Dingle's death

http://abc.net.au/news/stories/2010/07/30/2969050.htm

Συνοπτικά:

Δικαστική έρευνα σε εξέλιξη για ποινικές ευθύνες για το θάνατο μιας γυναίκας 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου, επειδή βασίστικε σε ομοιοπαθητική αγωγή και αρνήθηκε τις συμβατικές θεραπείες η οποίες θα της έδιναν αρκετές πιθανότητες επιβίωσης.

και αν δεν ήθελε;

http://www.vithoulkas.com/content/view/1966/lang,el/

πᾶν μέτρον ἄριστον

soevan07 και εμείς μία από τα ίδια στην αρχή αλλά τώρα φανερά και απροκάλυπτα το λέμε,μόνο στον παιδίατρο δεν το είπα καθαρά αλλά πιστεύω ότι το έχει καταλάβει γιατί με βλέπει που ασχολούμαι με τα εναλλακτικα και τα λιγότερο χημικά και μόνο από την fusicort που μου προτείνει και απαντάω κάτι άλλο χωρίς κορτιζόνη?Εδώ δικοί μας συγγενείς κοντινοί που βλέπουν τις επιδράσεις της ομοιοπαθητικής πάνω μας και δεν αλλάζουν γνώμη θα αλλάξούν αυτοί που τους είναι κάτι εντελώς ξένο και εξωγηίνο??????

Ο κουνιάδος είχε τη μικρή του με πυρετό,εμετούς ζαλαδες για περίπου 3 βδομάδες και του λέω δοκίμασε μην πλακώνεις το παιδί συνέχεια στην αντιβίωση-μάσκα και τα συναφή,αυτός ανένδοτος ενώ είδε τα δικά μου μία μέρα με πυρετό και τη 2 μία χαρά ή ο αδερφός του μεγάλο πρόβλημα με το στομάχι με την ομοιο το λύσαμε και ακόμα να το δεχτεί.

Τι να πω,ο καθένας ας κάνει αυτό που θεωρει σωστό.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Γεια σας κορτσια!Ηθελα να ρωτησω κατι.Εγω προσπαθω εδω και ενα χρονο να κανω το πρωτο μου παιδακι!Εχω ομως τρομερο ανχος!Γενικα εχω πολυ ανχος στη ζωη μου για το οτιδηποτε!Εχω μεινει εγκυος αλλα παλλινδρομησε στην 7η εβδομαδα!Εχω ακουσει δηλ μια φιλη της αδερφης μου ειχε και αυτη το ιδιο προβλημα (προσπαθουσε 5 χρονια να μεινει εγκυος και δεν μπορουσε λογο ανχους) καποια στιγμη αρχισε ομοιοπαθητικη και χαλαρωσε τοσο πολυ που μετα δυο μηνες τα καταφερε!ειναι τοσο καλη τελικα η ομοιοπαθητικη;Λεω να ξεκινησω...αλλα το σκεφτομαι...

Μην το σκέφτεσαι καθόλου ξεκίνα εχθές θα δεις πως θα ηρεμήσεις και θα έρθουν όλα τόσο φυσικά και απλά.Θα σου πω για μένα που είμαι ήδη μαμά ήμουν με τα νεύρα σπασμένα, με επιλόχεια κατάθλιψη στα πρόθυρα,με 2 πιτσιρίκια απαιτητικά,με έναν άντρα να λείπει σχεδόν συνέχεια ,να μην μπορεί να μου μιλήσει άνθρωπος και μετά από μία βαρβάτη αγωγή 3 μηνών που μου ετοίμασε έγινα αρνάκι.Όλο αυτό είχε αντίκτυπο στην συμπεροφορά του παιδιού με αποτέλεσμα να έχει και αυτό νεύρα.Τώρα ΣΩΘΗΚΑ να 'ναι καλά η γιατρός μας.

Μπορώ να σου γράψω και περιπτώσεις της δικής μου γυναικολόγου που συνεργάζεται με την ομοιοπαθητικό μας περιπτώσεις που γιατροί τις είχαν ξεγραμμένες από εγκυμοσύνες και με σοβαρά προβλήματα ακολουθώντας την ομοιοπαθητική έμειναν έγκυες μέσα σε 6μηνο άλλες σε 1 χρόνο υπάρχουν πολλά πάντως.Μην διστάζεις να δοκιμάσεις....

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Έχω ακούσει ότι αυτοί που κάνουν αυστηρά ομοιοπαθητική ΔΕΝ κάνουν εμβόλια,

Όταν την ρώτησα αν φοβάται, μου είπε και το ένα είναι ρίσκο και το άλλο είναι, επιλέγεις.

Δεν ισχύει αυτό Soevan μου. Εγώ όταν γεννήθηκε η μικρή μου και μου πρότεινε ο 1ος μου ομοιοπαθητικός να κάνω μόνο του τετάνου είπα από μέσα μου, καλά έχει ξεφύγει τελείως!

Μετά που άρχισα να το ψάχνω συνειδητοποίησα πολλά και διάφορα (άλλο τόπικ όμως). Απλά όσοι ασχολούνται με εναλλακτικές θεραπείες συνήθως ψάχνονται κάπως παραπάνω γενικότερα, οπότε και ανακαλύπτουν τον φοβερό κόσμο των εμβολίων...Γι αυτό ίσως να να υπάρχει αυτός ο λαθεμένος συσχετισμός ομοιοπαθητικής-άρνησης εμβολιασμού...

Γεια σας κορτσια!Ηθελα να ρωτησω κατι.Εγω προσπαθω εδω και ενα χρονο να κανω το πρωτο μου παιδακι!Εχω ομως τρομερο ανχος!Γενικα εχω πολυ ανχος στη ζωη μου για το οτιδηποτε!

Αν το πρόβλημα σου δεν είναι οργανικό, τότε σίγουρα θα σε βοηθήσει! Κατ αρχάς θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις ψυχολογικά/συναισθηματικά.

Αν είναι οργανικό, εξαρτάται από το πρόβλημα, αλλά βλέπεις ότι υπάρχουν θετικά παραδείγματα για να το δοκιμάσεις :wink:

Εύχομαι τα καλύτερα!

Για γράψε περισσότερα ή παράθεσε κάποιο λινκ παρακαλώ σχετικά με αυτό, δεν έχω διαβάσει σχετικά (τι κάνουν δηλαδή οι μύξες )

Mesastoura πώς είναι δυνατόν να ζητάς πηγές, από την στιγμή που το λένε όλοι οι κλασικοί παιδίατροι? Μα καλά δεν ξέρεις ότι τα αντισταμινικά τους πάνε κάθε χρόνο ταξιδάκια στην Ευρώπη? (Για εκτός ΕΕ ταξίδια απαιτούνται φυσικά το λιγότερο αντιβίωσεις) :rolleyes:

Kt0tp2.png NaAfp3.png

παντως με τις μυξες εχω και εγω με φοβο, διοτι μας εχουν τρομοκρατησει οι κλασ. γιατροι οτι φτανουν μεχρι και να προκαλεσουν βρογχιτιδες, επειδη το παιδι τις ρουφαει και κολλανε στους βρογχους...για αυτο το λογο και οι κλασ. γιατροι λενε, ορο και παλι ορο και διαρκως...εγω που ρωτησα τον ομοιοπαθητικο μου ειπε ΟΧΙ ορο, γιατι αυτος σπρωχνει τις μυξες προς τα κατω....τι να πεις...μπερδεμα...παντως ορο πια δεν κανουμε ουτε στο μπουκωμα, ουτε στην καταρροη...ξερετε κατι περι μυξων???εσεις τι κανετε??

Όταν έχει μύξες το παιδί εννοείται ότι θα βοηθήσει ο ορός, αρκεί να τα τραβάς μετά με την συσκευή. Και φυσικά στο πλάι το κεφάλι όπως είπε η Μαγκυ και ακόμα καλύτερα στο τέλος να το κρατάς για λιγάκι μπρούμυτα στα πόδια σου. Δεν κάνεις κάτι άλλο για τις μύξες.

Τζίφος!!!

Μόλις μίλησα με Κυβέλλο, μου είπε ΟΧΙ να μην κάνει εμβόλιο το παιδί.

Να το αναβάλλουμε.

Με απογοήτευσε γιατί εγώ δεν θέλω σε καμμία περίπτωση να διακόψω τα εμβόλια του παιδιού, οπότε μάλλον στην περίπτωση αυτή δεν είμαστε και για ομοιοπαθητική θεραπεία.

Είμαι σίγουρη ότι για να στο είπε έχει σοβαρό λόγο. Ωστόσο κανένας γιατρός δεν μπορεί να σου επιβάλλει πώς θα χειριστείς την υγεία των παιδιών σου. Αν θες να κάνεις τα εμβόλια, δεν θα σταματήσει να σε κουράρει. Απλά θα του δυσκολέψεις την δουλειά του...

Εγώ αυτή την τακτική ακολουθούσα. Το παιδί το πάω κάθε 2 μήνες. Αν ήταν πιο κοντά μου θα πήγαινα για να το εξετάσει, αλλά μου είναι αδύνατον να πηγαίνω συχνα. Όσο για την αμοιβή, ποτέ δεν έχει θίξει κάτι τέτοιο. Εγώ αισθάνομαι άβολα που νομίζω ότι του δίνω λιγότερα από αυτά που του αξίζουν.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...