Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

μετα θα δοκιμασω να πιω κατσικισιο γαλα........μηπως ενοχλει το αγελαδινο.

Άσχετο με το θέμα μας, αλλά πρόσεξε, γιατί το 96% των ατόμων με αλλεργία στην πρωτείνη του αγελαδινού, τα πειράζει και το κατσικίσιο.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εκλεισε και ο αντρας μου ραντεβου στον Κυβελλο για ημικρανιες απο τις οποιες υποφερει φρικτα... Θα τον δει καποιος συνεργατης για το ιστορικο, διοτι το ιστορικο με τον ιδιο πηγαινε για μεσα του επομενου μηνα. Ελπιζω να παει καλα. απο κοστος πως ειναι εκει - ρωτω εσας που εχετε παει προσφατα.

Διαφημίσεις

εκλεισε και ο αντρας μου ραντεβου στον Κυβελλο για ημικρανιες απο τις οποιες υποφερει φρικτα... Θα τον δει καποιος συνεργατης για το ιστορικο, διοτι το ιστορικο με τον ιδιο πηγαινε για μεσα του επομενου μηνα. Ελπιζω να παει καλα. απο κοστος πως ειναι εκει - ρωτω εσας που εχετε παει προσφατα.

Ο συγκεκριμένος δέχεται και στο Γεννηματά, τηλ 7474536

Ίσως σας συμφέρει καλύτερα.

Είναι και θεωρητικός της ομοιοπαθητικής, έχει γράψει πολλά και διάφορα, π.χ και στο Ιδανικό Σπίτι :)

πᾶν μέτρον ἄριστον

Παιδιά εγώ είμαι υπέρ της ομοιοπαθητικής! Ο γιος μου , 3 ετών , μετά από ένα γενικό τσεκάπ που μας έδωσε η παιδίατρος , έδειξε ότι έχει αυξημένη TSH(Θυρεοειδοτρόπος ορμόνη), η οποία συνδέεται άμεσα τόσο με την σωματική , όσο και τη νοητική ανάπτυξη του ατόμου και κυρίως των παιδιών. Βέβαια εμείς δεν είχαμε ούτε και έχουμε καμία υστέρηση. Προφανώς επειδή το βρηκαμε έγκαιρα. Οπότε αφού πηγαμε σε κάποιον γιατρο στο ΑΤΤΙΚΟ νοσοκομείο (εξειδικευμενος για παιδιά) και αφού μας είπε ότι θα πρέπει να πίνει Τ4 (άντε τώρα να δώσεις σε παιδακι 2 ετών που ήταν τότε, χάπι), μας είπε ότι θα πρέπει να τα παίρνει για ένα 6μηνο και θα το παρακολουθούμε και πάλι και ίσως χρειαστεί να συνεχιστεί η θεραπεία. Να σημειώσω ότι ήταν αρκετά αυξημένη η ορμονη. Και κάναμε 3 μετρήσεις για να το επιβεβαιώσουμε.

Και εκεί που είχαμε απογοητευτεί γιατί αφενός δεν θέλαμε στο παιδί να δωσουμε χημικά , αφετέρου άντε και του δίναμε , πώς θα τα κατάπινε. Τέλος πάντων, ο γαμπρός μου έχει έναν φίλο γιατρό ομοιοπαθητικό ο οποίος αφού μας πήρε ιστορικό και τα σχετικά, του δειξαμε τις εξετάσεις του παιδιού , μας έδωσε αγωγή για ένα μήνα. Μετά από ένα μήνα η ορμόνη είχε φτιάξει και αυτό που μας είπε είναι ότι ποτέ δεν θα ξαναασχοληθούμε με το θέμα. Εννοώντας ότι σαφώς θα κάνουμε ξανά εξέταση , αλλά δεν υπάρχει περίπτωση όμως να βρεθεί αυξημένη ορμόνη και αυτό γιατί θεραπεύτηκε το παιδί. Οπότε κορίτσια εγώ είμαι υπέρ της ομοιοπαθητικής καθώς και των ομοιοπαθητικών παιδιάτρων. Και δυστυχώς είναι πολύ παρεξηγημένοι οι συγκεκριμένοι γιατροί, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν αφορίζουν την κλασσική ιατρική.

[sIGPIC][/sIGPIC] Η ανάσα της ζωής μου, το μωρό μου!

:P

Ο συγκεκριμένος δέχεται και στο Γεννηματά, τηλ 7474536

Ίσως σας συμφέρει καλύτερα.

Είναι και θεωρητικός της ομοιοπαθητικής, έχει γράψει πολλά και διάφορα, π.χ και στο Ιδανικό Σπίτι :)

Πηγα κι εγω για ιστορικο....του μιλησα για την δικη μου "εναλλακτικη" και εντυπωσιαστηκα που γνωριζε το θεμα και ηταν πολυ θετικος!

Παντως δεν ειχα ιδεα οτι ηταν τοσο ψυχοφθορα η διαδικασια για ιστορικο, ειλικρινα με ξετιναξαν, δεν περιμενα τοσες προσωπικες ερωτησεις, ηρθα σε δυσκολη θεση.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Τη Δευτερα εχω ραντεβου για μενα στον Κυβελλο και θα του τα πω. Θα δω πως θα παει τις επομενες μερες, αν θα συνεχιστει η βελτιωση δλδ και μετα θα δοκιμασω να πιω κατσικισιο γαλα........μηπως ενοχλει το αγελαδινο.

Θα σου στειλω πμ με λινκ να δεις για το αλλο θεμα.

Καλησπέρα και από μένα ,είδες vera μου που πάνε κάπως καλύτερα τα πράγματα???Σημείωσα για το γάλα γιατί ο μικρός μου εχει αλλεργία στο αγελαδινό και τα παραγωγά του και η παιδοαλλεργιολόγος μου είπε πως και το κατσικίσιο δεν κάνει γιατί έχει ταυτόσημα αμινοξέα τα οποία είναι μη απορροφήσιμα από τον οργανισμό όταν υπάρχει η αλλεργία.

Μην το κοροϊδέψετε αλλά το γάλα γαϊδάρας είναι το καλύτερο και πιο θρεπτικό,έτσι μου έχουν πει.:!: Κάνω υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο που θα γίνει 2 και σγά-σιγά θα δοκιμάσουμε τα γαλακτοκομικά .......Αμήν πια.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

...

Παντως δεν ειχα ιδεα οτι ηταν τοσο ψυχοφθορα η διαδικασια για ιστορικο, ειλικρινα με ξετιναξαν, δεν περιμενα τοσες προσωπικες ερωτησεις, ηρθα σε δυσκολη θεση.

Κατανοητό αυτό. Πολλοί μπερδεύονται και νομίζουν ότι έχει σχέση με επίσκεψη σε ψυχολόγο.

Ο ομοιοπαθητικός όμως δεν έχει κανονικά καμία διάθεση για ψυχανάλυση, κριτική και κουβέντα πάνω σε προσωπικά θέματα.

Απλά είναι και αυτά συμπτώματα του οργανισμού που τα χρειάζεται για να συμπληρώσει το παζλ της εικόνας του οργανισμού.

Η 1η συνάντηση μπορεί και να ξεπεράσει την 1 ώρα!

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

να ρωτησω κατι και δηλωνω ασχετη με το θεμα ...

η θεραπεια - φαρμακα που δίνουν οι ομοιοπαθητικοί τι είναι?

πως να φανταστείς οτι μπορείς να αγαπήσεις τοοοοσο πολύ!

Καλησπέρα και από μένα ,είδες vera μου που πάνε κάπως καλύτερα τα πράγματα???Σημείωσα για το γάλα γιατί ο μικρός μου εχει αλλεργία στο αγελαδινό και τα παραγωγά του και η παιδοαλλεργιολόγος μου είπε πως και το κατσικίσιο δεν κάνει γιατί έχει ταυτόσημα αμινοξέα τα οποία είναι μη απορροφήσιμα από τον οργανισμό όταν υπάρχει η αλλεργία.

Μην το κοροϊδέψετε αλλά το γάλα γαϊδάρας είναι το καλύτερο και πιο θρεπτικό,έτσι μου έχουν πει.:!: Κάνω υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο που θα γίνει 2 και σγά-σιγά θα δοκιμάσουμε τα γαλακτοκομικά .......Αμήν πια.

Καλησπερα!!! Ναι ειναι καλυτερα τωρα που εκοψα τα γαλακτοκομικα αλλα απο τοι λενε οι γιατροι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι αλλεργια τη στιγμη που παιρνει φαρμακα. Παντως εγω βλεπω βελτιωση και ηρεμησα λιγακι. Επισης το ματακι παει καπως καλυτερα...ακομα εχουμε τσιμπλιτσες αλλα λιγοτερο τωρα. Αυριο παιρνουμε την τριτη και τελευταια καψουλα και θα αφησουμε δυο βδομαδες να δουμε πως θα παει.

Επισης καποια στιγμη οταν ξεκινησαμε τη θεραπεια, το μωρο πεταξε ενα εκζεμα πανω στους ωμους, και ξεφλουδισε, ηταν ολο περα για περα, μου κανε μεγαλη εντυπωση δεν μπορουσα να καταλαβω τι προκαλεσε εκζεμα σε κεινο μονο το σημειο. Τελικα ηταν κατι που εβγαλε το ομοιοπαθητικο. Το υποψιαστηκα οταν ανεφερε η κουμπαρα μου οτι η θεραπεια μπορει να βγαλει στη φορα πολλα αλλα θεματα που δεν εχεις λυσει στο παρελθον. Αναρρωτιεμαι αν κατι δεκατα που μου κανει αυτες τις μερες μια στο τοσο το μωρο οφειλονται παλι εκει.

Παντως εκανα καλλιεργεια και δοξα το Θεο βγηκε στειρα!

Το γαλα γαιδαρας ειναι οτι πιο κοντα στο μητρικο, δυστυχως δεν βρισκεις ευκολα, ειναι ακριβο και υπαρχουν τετοιες φαρμες στο εξωτερικο (Βελγιο). Αντε να δουμε αν θα ασχοληθουν σοβαρα οι ελληνες αγροτες.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Κατανοητό αυτό. Πολλοί μπερδεύονται και νομίζουν ότι έχει σχέση με επίσκεψη σε ψυχολόγο.

Ο ομοιοπαθητικός όμως δεν έχει κανονικά καμία διάθεση για ψυχανάλυση, κριτική και κουβέντα πάνω σε προσωπικά θέματα.

Απλά είναι και αυτά συμπτώματα του οργανισμού που τα χρειάζεται για να συμπληρώσει το παζλ της εικόνας του οργανισμού.

Η 1η συνάντηση μπορεί και να ξεπεράσει την 1 ώρα!

Ακριβως ετσι αισθανθηκα και κατεληξα οτι δεν προκειται ποτε να πατησω σε ψυχολογο :lol:

Καταθλιψη κοντεψα να παθω, ειδικα επειδη επεμεινε πολυ σε καποια θεματα που δεν ειχα καμμια διαθεση να αναλυσω.

Να δω τι με περιμενει με τη θεραπεια τωρα γιατι ο γιατρος αφησε να εννοηθει οτι μπορει να βγουν διαφορα στη φορα.........οιοιοιιιιιιιιιιι.....προειδοποιησα ηδη τον αντρα μου να φυλαγεται!!!

Οπως λεω πιο πανω , μου λεγε η κουμπαρα μου που κανει ομοιοπαθητικη απο την αρχη του ετους, καποια στιγμη της βγηκαν κατι νευρα που τρομοκρατησαν και τους γυρω αλλα και το γιατρο που της αλλξε τη θεραπεια αν κι αυτη λεει αισθανθηκε πολυ καλυτερα που τα εβγαλε!

Ακριβως ετσι αισθανθηκα και κατεληξα οτι δεν προκειται ποτε να πατησω σε ψυχολογο :lol:

Καταθλιψη κοντεψα να παθω, ειδικα επειδη επεμεινε πολυ σε καποια θεματα που δεν ειχα καμμια διαθεση να αναλυσω.

Να δω τι με περιμενει με τη θεραπεια τωρα γιατι ο γιατρος αφησε να εννοηθει οτι μπορει να βγουν διαφορα στη φορα.........οιοιοιιιιιιιιιιι.....προειδοποιησα ηδη τον αντρα μου να φυλαγεται!!!

Οπως λεω πιο πανω , μου λεγε η κουμπαρα μου που κανει ομοιοπαθητικη απο την αρχη του ετους, καποια στιγμη της βγηκαν κατι νευρα που τρομοκρατησαν και τους γυρω αλλα και το γιατρο που της αλλξε τη θεραπεια αν κι αυτη λεει αισθανθηκε πολυ καλυτερα που τα εβγαλε!

Και όταν "πέφτει" μέσα αναλύοντας το προφίλ σου παθαίνεις ένα σοκ σε γνωρίζει καλύτερα και από τη μάνα σου.

Είπαμε όταν κάνουμε μια θεραπεία όλα τα συμπτώματα της κάθε πάθησης βγαίνουν στην επιφάνεια ΄πιο γρήγορα και έτσι ξεκινά η "διόρθωση" του οργανισμού....

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

Διαφημίσεις

Χθες πηραμε την τριτη και τελευταια καψουλα (στο μωρο) και ειδα παλι μεγαλη βελτιωση στις κενωσεις...και σημερα παλι καλα ειναι.......πολυ εντυπωσιακο. Με το ματακι καλυτερα αλλα ακομα παλευουμε.

Για να ρωτησω κι εσας που ειστε εναλλακτικοι. Επιτρεπεται η μαγνητικη ακτινογραφια σε μωρο 5 μηνων? Καπου διαβασα οτι δεν επιτρεπεται...

Χθες πηραμε την τριτη και τελευταια καψουλα (στο μωρο) και ειδα παλι μεγαλη βελτιωση στις κενωσεις...και σημερα παλι καλα ειναι.......πολυ εντυπωσιακο. Με το ματακι καλυτερα αλλα ακομα παλευουμε.

Αν το ματάκι είναι παλαιότερο σύμπτωμα θα υποχωρήσει όταν έρθει η σειρά του. Ξεδιπλώνονται σιγά σιγά (στα μικρά ποιό γρήγορα) , κάτι σαν στοίβα από πιάτα.:D

πᾶν μέτρον ἄριστον

Το ματακι ειναι το πρωτο προβλημα, με το που γεννηθηκε την αλλη μερα ειχε πρηστει και αρχισαμε τις αντιβιωσεις.....

Για τις μαγνητικες ξερεις τιποτα? Απο βδομαδα θα παμε Παιδων για καποια εξεταση και υπαρχει η περιπτωση να μας κρατησουν μεσα για ελεγχο (κατι που απευχομαι με ολη μου τη ψυχη) και φοβαμαι οτι θα μας πλακωσουν σε εξετασεις χωρις ουσιαστικο λογο. Υπολογιζω να κανουν παλι αιματολογικες και καποιον υπερηχο αλλα φοβαμαι μη επιμεινουν και για μαγνητικη. Καπου διαβασα στο φορουμ οτι κανονικα δεν επιτρεπεται σε μικρα μωρα αλλα οι γιατροι το συστηνουν.

Πολλά δεν επιτρέπονται σε μικρά μωρά αλλά κάποιες φορές είναι αναπόφευκτο.Ακόμα και γι'αυτό ο "γιατρός σου" μπορεί να σου δώσει ένα καψουλάκι για πριν και μετά την εξέταση για να αποβάλλει το μωρό την ακτινοβολία που παίρνει. Ρώτα τον πρώτα και αν υπάρχει κάποια εναλακτική εξέταση να του κάνουν αντί της μαγνητικής.

Βλέπεις τελικά που υπάρχει βελτίωση ολαθα πάνε καλά θα το δεις ......

να ρωτησω κατι και δηλωνω ασχετη με το θεμα ...

η θεραπεια - φαρμακα που δίνουν οι ομοιοπαθητικοί τι είναι?

Βασικά νεράκι του θεού πουλάνε.

Τα "φάρμακά" τους είναι τόσο πολύ διαλυμένα που βασικά είναι... νερό. Τουλάχιστο δε βλάπτουν! :twisted:

...

Για τις μαγνητικες ξερεις τιποτα?

Λυπάμαι αλλά δεν ξέρω κάτι. Ενέργεια είναι και αυτό, όπως και υπέρηχος π.χ.

Απο βδομαδα θα παμε Παιδων για καποια εξεταση και υπαρχει η περιπτωση να μας κρατησουν μεσα για ελεγχο (κατι που απευχομαι με ολη μου τη ψυχη) και φοβαμαι οτι θα μας πλακωσουν σε εξετασεις χωρις ουσιαστικο λογο. Υπολογιζω να κανουν παλι αιματολογικες και καποιον υπερηχο αλλα φοβαμαι μη επιμεινουν και για μαγνητικη.

Δεν ξέρω, αλλά μου κάνει εντύπωση το Παίδων να κάνει εξετάσεις χωρίς πραγματικά να χρειάζονται, αφού δεν κερδίζει κάτι ... ή κάτι μου διαφεύγει...

πᾶν μέτρον ἄριστον

Βασικά νεράκι του θεού πουλάνε.

Τα "φάρμακά" τους είναι τόσο πολύ διαλυμένα που βασικά είναι... νερό. Τουλάχιστο δε βλάπτουν! :twisted:

Οχι μόνο θα σε φάμε αλλά θα σε πατήσουμε κάτω δεν μπορείς να ισοπεδώνεις μία επιστήμη τόσων χρόνων και που αποδεδειγμένα εχει δείξει φοβερά αποτελέσματα.ακούς εκεί νεράκι του θεού με το νεράκι δεν θεραπευονται οι παθήσεις κα ειδικά σε άτομα που έχουν δει την ίαση στο προβλημά τους.

Επειδή έχουν μάθει να τα παίρνουν όλοι στις φαρμακευτικές τι σημαίνει αυτό ότι μόνο αυτοί έχουν τη λύση ΛΑΘΟΣ.

Και επειδή δε θέλω να μπω σε αντιπαράθεση καλύτερα φύγε απ'ο αυτό το τόπικ.Εδώ γράφουν αυτοί που την πιστεύουν και την έχουν δοκιμάσει τηρώντας κατά γράμμα τις συμβουλές του γιατρού τους.:evil::evil:

:twisted:

Πολλά δεν επιτρέπονται σε μικρά μωρά αλλά κάποιες φορές είναι αναπόφευκτο.Ακόμα και γι'αυτό ο "γιατρός σου" μπορεί να σου δώσει ένα καψουλάκι για πριν και μετά την εξέταση για να αποβάλλει το μωρό την ακτινοβολία που παίρνει. Ρώτα τον πρώτα και αν υπάρχει κάποια εναλακτική εξέταση να του κάνουν αντί της μαγνητικής.

Βλέπεις τελικά που υπάρχει βελτίωση ολαθα πάνε καλά θα το δεις ......

Λες να παρω τηλεφωνο να ρωτησω? Το σκεφτηκα αλλα ειπα μηπως ειμαι υπερβολικη....

Δεν ξερω βασικα τι θα μας κανουν, απλα θελω να ειμαι προετοιμασμενη. Αφου το λες μαλλον θα παρω ενα τηλεφωνο να ενημερωσω.

Δεν ξέρω, αλλά μου κάνει εντύπωση το Παίδων να κάνει εξετάσεις χωρίς πραγματικά να χρειάζονται, αφού δεν κερδίζει κάτι ... ή κάτι μου διαφεύγει...

Καπου διαβασα οτι ο ακτινολογος ειπε οτι μπορει να παθουν ζημια τα κυτταρα σε μωρακια. Κι ομως οι γιατροι εκει συστηνουν πολλες εξετασεις για να ειναι καλυμενοι (απο οτι μου ειπαν γνωστοι που τραβηξαν τα ιδια)

Ουφφφ.....εχουμε μπλεξει ασχημα.....δεν ξερουν τι εχει, βγηκε μια εξεταση πολυ ψηλη που ελπιζουμε να ειναι λαθος και γι αυτο το λογο θα παμε.....υποθετω οτι απλα πρεπει να ξαναγινουν καποιες εξετασεις, ισως υπερηχος και ποιος ξερει , μπορει να ζητησουν μαγνητικη η αξονικη. Υποτιθεται παμε να δειξουμε τις εξετασεις σε μια γιατρο αλλα η παιδιατρος λεει οτι σιγουρα θα μας κρατησουν για ελεγχο.......ευχομαι οχι!

Φανταζομαι οτι θα χουμε ιστοριες (οπως οτι δεν τουχω κανει κανενα εμβολιο ακομα κλπ)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...