Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Σε ευχαριστω πολυ!

Λοιπον πηγαμε χθες. Μπορω να πω οτι τρομοκρατηθηκε κι αυτος με οσα συμβαινουν, μου πε ομως να συνεχισω με την αμοξιλ και να κανω συντομα παλι τρανσαμινασες να δουμε πως παει το συκωτι και αν δεν πεσουν οι τιμες θα πρεπει να σκεφθω την αποφαση να σταματησω την αντιβιωση. Μου δωσε ενα φαρμακο να παιρνει καθε 10 μερες.

Εμεις εχουμε κι ενα αλλο θεμα, ενα ειδος ιατρικου μυστηριου που κανεις δεν μπορει αν διαγνωσει και μας μπερδευουν οι αυξημενες τιμες στο συκωτι γιατι δεν μπορουμε να αξιολογησουμε το κατα ποσο ευθυνεται το συκωτι γι αυτο. Οπως και ναχει θα χουμε γι αρκετο καιρο τρεξιματα σε γιατρους......εκτος κι αν αποδωσει το εναλλακτικο που εφαρμοζω στο μωρο που ηδη φαινεται να λειτουργει. Μακαρι για να γλυτωσουμε απο περαιτερω φαρμακα και βιοψιες.

εχε πιστη και δυναμη θα δεις που θα πετυχει η αγωγη σου και μη σου να του τηλ.για να του πεις οτι επειδη ειδες αποτελεσματα να σταματησεις το amoxil(αν γινεται)μηπως και αρχιζει και καθαριζει το συκωτι του μωρου.με το αλλο θεμα τι συμβαινει γιατι χαθηκα λιγο??????

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιτα αυτος για να μου πει να συνεχισω την αμοξιλ εχει λογο....δεν το περιμενα ως ομοιοπαθητικος να το προτεινει και να σου πω μου αρεσε, γιατι εδειξε οτι δεν κολλαει σε κλισε αλλα βλεπει συνολικα το πραγμα σαν γιατρος. Αυτος που μας πηρε το ιστορικο (συνεργατης) ειπε οτι θα σταματησει εδω η αντιβιωση αλλα ο γιατρος διαφωνησε. Ειπε συνεχιζουμε και βλεπουμε. Αν το συκωτι δειχνει βελτιωση βλεπουμε πως θα παμε. Απο οτι μιλησα με φιλη που ειχε κι αυτο θεμα ουρολοιμωξης περσι και το ειχε παλεψει αρχικα ομοιοπαθητικα, επειδη τους επεσαν κι αλλα εκαναν βιοχημικο ελεγχο και ειχαν κι αυτοι θεμα με τις τρανσαμινασες, ισως εχουν ολοι οσοι περνουν τετοιες αντιβιωσεις και απλα δεν το ξερουν, γιατι δεν εκαναν αιματολογικο ελεγχο.

Το αλλο θεμα ειναι περιπλοκο και ακομα δεν εχουμε βγαλει ακρη, εχει καποιες "κυστες" εκ γεννετης που πολλαπλασιαζονται και δεν εχουμε βρει ακομα τι τις προκαλει. Αλλα με μια εναλλακτικη μεθοδο που ασκω εχω δει βελτιωση τις τελευταιες δυο βδομαδες, εχουν σταματησει να μεγαλωνουν και μαλιστα εχουν μειωθει σε ογκο, Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι, γιατι αλλιως αν μπλεξουμε με γιατρους, χειρουργεια και θεραπειες μας περιμενει τεραστια ταλαιπωρια.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Ναι Βέρα κι εμενα μου αρέσει στον Κυβέλλο οτι δεν ειναι κάθετος οχι στα φάρμακα κτλ. Σκέφτεται πιστεύω λογικά και δεν θα θέσει σε κινδυνο ενα μωρό.

είναι πολύ καλός πράγματι γιατί μπορεί να συνδυάσει και να ισορροπήσει στις 2 "επιστήμες". Είναι επίσης καλός γιατί ψάχνει συνεχώς και κάνει συνεχώς εξετάσεις για να βλέπει τις αλλαγές: δεν ικανοποιείται μόνον με την εντύπωση του ασθενή. Σε μία γνωστή μου που είχε κάτι πολύ σοβαρό και του πήγα τις εξετάσεις της, μου είπε ότι πρέπει να κάνει χημειοθεραπεία και η ομοιοπαθητική θα βοηθήσει μόνον στην ενίσχυση του οργανισμού: ξέρουν που σταματάνε οι σωστοί ομοιοπαθητικοί.

Μπηκα στον πειρασμο να του αναφερω τα δικα μου τα ''εναλλακτικα" αλλα μετα κολλησα....δεν ξερω ποσο προχω ειναι.....χαχα......εσυ τι λες?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Διαφημίσεις

σκεφτηκα μηπως κανω μια δοκιμη, μονο ομοιοπαθητικα και αν ξαναπαθει ουρολοιμωξη τοτε αναγκαστικα παιρνουμε αντιβιωση παλι.

το πρόβλημα του παιδιού είναι πολύ επικύνδινο αν αφεθεί χωρίς αντιβίωση και πολύ απλό αν πάρει τη θεραπεία του κανονικά.....

αν η αντιβίωση προκαλεί διάρροιες συζητήστε για διαφορετική αντιβίωση

τα ούρα του μωρού που επιστρέφουν στο νεφρό λιμνάζουν εκεί και μαζεύουν μικρόβια, η αντιβίωση τα σκοτώνει προτού προκαλέσουν καταστροφές στο νεφρό, αν προκληθούν καταστροφές στο νεφρό αυτές δεν αποκαθίστανται με καμία απολύτως θεραπεία παρά μόνο με μεταμόσχευση.......

μην δώσεις ομοιοπαθητικά για το συγγεκριμένο πρόβλημα του παιδιού αλλά να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγείες της κλασικής ιατρικής....

Να σας πω κι εγώ παιδιά τη μικρή μου εμπειρία από την ομοιοπαθητική.

Εδώ και 6 χρόνια υποφέρω από ρευματοειδή αρθρίτιδα. Περνούσα κατά καιρούς εξάρσεις και υφέσεις. Μετά την εγκυμοσύνη όμως που άλλαξαν οι ορμόνες, άρχισε μία έξαρση που δεν είχε προηγούμενο. Ό,τι και να σας πω είναι λίγο! Φρικτοί πόνοι σε ΟΛΕΣ τις κλειδώσεις, δεν μπορούσα να περπατήσω καθόλου, τα χέρια να πονάνε υπερβολικά, δεν μπορούσα να σηκώσω το μωρό, ούτε να το αλλάξω, ούτε να το ταϊσω, το βράδυ δεν μπορούσα να αλλάξω πλευρό, να μη σας τα πολυλογώ, φοβερή κατάσταση. Στο παρελθόν που ακολούθησα τη συμβατική ιατρική είχα πάρει για μεγάλα χρονικά διαστήματα, κινίνο, κορτιζόνη και τελικά μεθοτρεξάτη, που, πιστέψτε με, δε θέλετε να μάθετε τι φάρμακο είναι και πόσο κακό κάνει στον οργανισμό! Η παιδίατρος μου πρότεινε να πάρω Brufen σαν παυσίπονο και αντιφλεγμονώδες γιατί θήλαζα και φοβόμουν να πάρω κάτι βαρύ.

Πριν είκοσι μέρες όμως αποφάσισα να δοκιμάσω την ομοιοπαθητική. Και έγινε το θαύμα!!! Μετά από τις πρώτες τρεις ημέρες που έκοψα τα παυσίπονα και είχα μια έντονη επιδείνωση, ήρθε η τέταρτη μέρα, η πέμπτη, η έκτη και καλυτέρευα θεαματικά κάθε μέρα που περνούσε. Δεν το περίμενα γιατί λόγω των μακροχρόνιων αγωγών που είχα πάρει όλα αυτά τα χρόνια, φαντάστηκα ότι ήθελε μήνες ολόκληρους για να πιάσει η ομοιπαθητική, ήμουν και λίγο επιφυλακτική... αλλά όχι! Άμεσα αποτελέσματα και χωρίς τις παρενέργειες που είχα όλα αυτά τα χρόνια! Αν με ρωτάτε λοιπόν, νίωθω πως η ομοιοπαθητική μου έσωσε τη ζωή!!!

Πολυ χαιρομαι που το ακουω, υπαρχουν αρκετοι με την παθηση αυτη που ζητανε πληροφοριες. Σε ποιο γιατρο πας?

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα vera τι κάνεις πως πάτε ?πως είναι το μωρό με τη θεραπεία όλα καλά έχεις δει καποιό καλό αποτέλεσμα?:?:

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

Διαφημίσεις

Μόλις ανακάλυωα το θέμα αυτό! Λοιπόν, αν δεν την δοκιμάσεις την ομοιοπαθητική για να πειστείς εκ του αποτελέσματος, ποτέ δεν πρόκειται να πιστέψεις ότι με ένα φυτικό πχ χαπάκι αντιμετωπίζεις σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Βέρα διάβασα για την περιπέτεια σας και εύχομαι περαστικά σας το συντομότερο δυνατόν. Ο Κυβέλος είναι πολύ σωστός και να πω κάτι που προσωπικά μου έκανε εξαιρετική εντύπωση. Το καλοκαίρι είχα την μικρή με συνεχόμενο βήχα που δεν σταμάταγε. Οι παιδίατροι στην επαρχία που πήγαμε διακοπές έδιναν αντιβίωση κι εγώ το πάλευα ομοιοπαθητικά. Όσες φορές και να του τηλ (και ήταν πολλές!!) πάντα το σήκωνε και με καθοδηγούσε. Θα είσαι πολύ σίγουρη μαζί του, θα το δεις.

Νεφρολόγο σε ποιον πας? Αν θες έχω να σου συστήσω κάποιον, που είναι και στο Παίδων. Αν χρειαστείς, πες μου.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Λοιπον κοριτσια, νεφρολογο εχω τον Καπογιαννη. Μου αρεσε γιατι δεν ζηταει πολλες εξετασεις (=ταλαιπωρια για το μωρο). Ειναι στο Παιδων.

Οπως ειπα αλλαξαμε αντιβιωση παιρνουμε αμοξιλ αλλα εχω ενα αγχος συνεχεια μην αρρωστησει, ολο ζεστος μου φαινεται. Αυριο λεω να κανω μια καλλιεργεια ουρων, δεν ξερω ομως αν χρειαζεται αποχη απο την αντιβιωση πρωτα. Επισης αυριο θα κανουμε μια αιματολογικη να δουμε πως παει το συκωτι.

Ενω αρχικα φανηκε να βοηθαει η νεα αντιβιωση και τα κακα απεκτησαν καλυτερο χρωμα, τωρα μου φαινεται οτι πρασινιζει παλι λιγο και ακομα ειναι υδαρη.......δεν ξερω αρχισα να ψαχνω το θεμα της ενδοσκοπικης επεμβασης. Μηπως και γλυτωσουμε τις αντιβιωσεις. Ειναι να δω αυτη την εβδομαδα μια πελατισσα μου νεφρολογο επισης να παρω τη γνωμη της. Διαβαζω αυτες τις μερες θεματα εδω σχετικα με τις παλινδρομισης και εχω ψυχοπλακωθει, βλεπω να τραβαει χρονια η βαλιτσα.....

Τωρα πειτε μου λιγο για τα ματια.......αρχισαμε να βγαζουμε παλι κιτρινοπρασινες τσιμπλες, οχι σε σημειο να μην ανοιγει το ματι, αλλα παντα ετσι ξεκιναει. Πηρα τηλεφωνο στο ιατρειο του Κυβελλου και μου παν να συνεχισω με την αγωγη που μας εχει δωσει ηδη και τιποτα περισσοτερο. Η αγωγη βασικα εχει δωθει για να ανεβασει ολο το ανοσοποιητικο του. εινια 3 καψουλες καθε 10 μερες, πηραμε την πρωτη, αυριο θα παρουμε τη δευτερη.

Εσεις που εχετε εμπειρια απο ομοιοπαθητικη θα λεγατε οτι αυτη η υποτροπη στα ματια εχει να κανει με το οτι το φαρμακο αρχικα βγαζει το προβλημα εξω για το θεραπευσει μετα? Γιατι μου κανει εντυπωση που υποτροπιασε ενω πηγαινε τοσο καλα....

Εχουμε ανοιχτα πολλα μετωπα δυστυχως και δεν βλεπω ακομα να κλεινει κανενα...απο γιατρο σε γιατρο ειμαστε συνεχεια. Σκεφτειτε οτι πρεπει να ξανακανω τρανσαμινασες και μετα να ενημερωσω 5 γιατρους για τα αποτελεσματα! Και αν δεν εχουν μειωθει πρεπει να παω σε ηπατολογο και ισως χρειαστει να σταματησουμε εντελως την αντιβιωση. και ξανα εξετασεις και εξετασεις!!! Με το αλλο θεμα που εχουμε ακομα δεν ξερουν την τυφλα τους και ψαχνω εγω να βρω ακρη......ωραιους γιατρους εχουμε.....που ειναι ο dr House? :lol:

μήπως όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι ... μήπως πρέπει να δώσετε λίγο παραπάνω χρόνο στον χρόνο ;)

όσο για την λογική του dr House, καμία σχέση με ομοιοπαθητική ή έστω ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού. 9/10 καταστολή :(

πᾶν μέτρον ἄριστον

Λοιπον κοριτσια, νεφρολογο εχω τον Καπογιαννη. Μου αρεσε γιατι δεν ζηταει πολλες εξετασεις (=ταλαιπωρια για το μωρο). Ειναι στο Παιδων.

Οπως ειπα αλλαξαμε αντιβιωση παιρνουμε αμοξιλ αλλα εχω ενα αγχος συνεχεια μην αρρωστησει, ολο ζεστος μου φαινεται. Αυριο λεω να κανω μια καλλιεργεια ουρων, δεν ξερω ομως αν χρειαζεται αποχη απο την αντιβιωση πρωτα. Επισης αυριο θα κανουμε μια αιματολογικη να δουμε πως παει το συκωτι.

Ενω αρχικα φανηκε να βοηθαει η νεα αντιβιωση και τα κακα απεκτησαν καλυτερο χρωμα, τωρα μου φαινεται οτι πρασινιζει παλι λιγο και ακομα ειναι υδαρη.......δεν ξερω αρχισα να ψαχνω το θεμα της ενδοσκοπικης επεμβασης. Μηπως και γλυτωσουμε τις αντιβιωσεις. Ειναι να δω αυτη την εβδομαδα μια πελατισσα μου νεφρολογο επισης να παρω τη γνωμη της. Διαβαζω αυτες τις μερες θεματα εδω σχετικα με τις παλινδρομισης και εχω ψυχοπλακωθει, βλεπω να τραβαει χρονια η βαλιτσα.....

Τωρα πειτε μου λιγο για τα ματια.......αρχισαμε να βγαζουμε παλι κιτρινοπρασινες τσιμπλες, οχι σε σημειο να μην ανοιγει το ματι, αλλα παντα ετσι ξεκιναει. Πηρα τηλεφωνο στο ιατρειο του Κυβελλου και μου παν να συνεχισω με την αγωγη που μας εχει δωσει ηδη και τιποτα περισσοτερο. Η αγωγη βασικα εχει δωθει για να ανεβασει ολο το ανοσοποιητικο του. εινια 3 καψουλες καθε 10 μερες, πηραμε την πρωτη, αυριο θα παρουμε τη δευτερη.

Εσεις που εχετε εμπειρια απο ομοιοπαθητικη θα λεγατε οτι αυτη η υποτροπη στα ματια εχει να κανει με το οτι το φαρμακο αρχικα βγαζει το προβλημα εξω για το θεραπευσει μετα? Γιατι μου κανει εντυπωση που υποτροπιασε ενω πηγαινε τοσο καλα....

Εχουμε ανοιχτα πολλα μετωπα δυστυχως και δεν βλεπω ακομα να κλεινει κανενα...απο γιατρο σε γιατρο ειμαστε συνεχεια. Σκεφτειτε οτι πρεπει να ξανακανω τρανσαμινασες και μετα να ενημερωσω 5 γιατρους για τα αποτελεσματα! Και αν δεν εχουν μειωθει πρεπει να παω σε ηπατολογο και ισως χρειαστει να σταματησουμε εντελως την αντιβιωση. και ξανα εξετασεις και εξετασεις!!! Με το αλλο θεμα που εχουμε ακομα δεν ξερουν την τυφλα τους και ψαχνω εγω να βρω ακρη......ωραιους γιατρους εχουμε.....που ειναι ο dr House? :lol:

παντα να ξερεις πως οταν υπαρχει ασθενεια και να μην σου εχει βγαλει καποια συμπτωματα μεχρι στιγμης οταν θα αρχισεις μια αγωγη μπορει να σου εμφανισει και αυτη(την ασθενεια) περα απο την ασθενεια που θεραπευεις.διοτι τα φαρμακα τους ειναι πολλες φορες περιπου τα ιδια για καποιες ασθενειες.μην σταματας καθολου συνεχισε και θα δεις πως απο τα μετωπα που εχεις ανοιχτα καποια θα

κλεισουν γρηγορα και καποια θα χρειαστουν λιγο χρονο παραπανω.οι γιατροι χρειαζονται για να δωσουν την σωστη διαγνωση για να μπορεσεις να παρεις τη σωστη θεραπεια.

.

Ξέρω ότι είναι παράξενο αλλά ... κατά την ομοιοπαθητική δεν παίζει πολύ ρόλο τι ακριβώς έχεις και πως ονομάζεται αυτό. Το να ονοματίζουν την κάθε ασθένεια με κάποιο περίεργο όνομα είναι και αυτός ένας τρόπος εκφοβισμού, να σου πουν δηλαδή ότι δεν ξέρεις τίποτα, δεν καταλαβαίνεις για αυτό άκου και ακολούθησε ότι σου λέμε εμείς που ξέρουμε. (δυστυχώς δεν βρίσκω το σχετικό άρθρο που είχα διαβάσει)

Για την ομοιοπαθητική τα συμπτώματα του κάθε οργανισμού δείχνουν τι προσπαθεί να κάνει, υπάρχει εμπιστοσύνη ότι θέλει να κάνει το σωστό, δηλαδή να θεραπευτεί (έτσι δυσκολότερα θα θεωρήσουν μια εκδήλωση ως αλλεργική και σπάνια θα γίνει καταστολή π.χ με κορτιζόνη) και χωρίς βιασύνη, με ήπιο τρόπο, προσπαθεί να ενισχύσει τον οργανισμό.

Σαφώς και σε κάποιες περιπτώσεις ζητούν διάγνωση ώστε να γνωρίζουν τα ενδεχόμενα ρίσκα. Παρόλο που δεν υπάρχει ομοιοπαθητικό φάρμακο "ευρέος φάσματος" πολλές διαγνωστικές εξετάσεις συνήθως δεν χρειάζονται.

Νομίζω πως συχνά ο ομοιοπαθητικός γιατρός (π.χ. Κυβέλλος) ζυγίζει την ασθένεια καθώς και την στάση ζωής του ενδιαφερομένου (π.χ. Vera) απέναντι σε αυτήν (κατά πόσο δηλαδή υπάρχει πίστη στην συμβατική ιατρική ή στην θεραπευτική δύναμη του οργανισμού) και αποφασίζει με πόσο δραστικό τρόπο θα επέμβει.

Όλα αυτά απλά προσωπικές απόψεις από εμπειρίες και διάβασμα ετών.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

Mesastoura η εμπειρία και η γνώση φαίνονται! Το έγραψες τέλεια!

Βέρα η ομοιοπαθητική θέλει κάποιο χρόνο. Όσο πιο αγνός είναι ο οργανισμός τόσο πιο γρήγορα έρχεται και η ίαση. Εσείς με τόσα φάρμακα και τόσα προβλήματα, πρέπει να κάνετε υπομονη. Όσο πιο πολύ τονιστεί το ανοσοποιητικό του παιδιού, τόσο θα υποχωρούν ένα ένα τα συμπτώματα. Έχε εμπιστοσύνη στον ομοιοπαθητικό σου. Δεν θα διακινδύνευε ποτέ την υγεία του παιδιού σου!

Επίσης να θυμάσαι, ότι υπάρχει βελτίωση όταν τα συμπτώματα μεταφέρονται από μέσα προς τα έξω και από πάνω (κεφάλι) προς τα κάτω (πόδια).

Κι εγώ τον Καπόγιαννη θα σου σύστηνα! :D

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :-)

... μιας και έφερες το θέμα 2 σημαντικά κείμενα:

Ορισμός της Υγείας http://www.vithoulkas.com/content/view/39/51/lang,el/

Τα επίπεδα υγείας http://www.vithoulkas.com/content/view/1912/lang,el/

(αυτό με το πάνω κάτω δεν το γνωρίζω, έχεις κανένα λινκ;)

πᾶν μέτρον ἄριστον

Και ρε κορίτσια από κόστος πως πάμε? Δηλ. κάθε πότε πας στον ομοιοπαθητικο και οι τιμες που κινούνται? Κι αν έχετε κάποιον γνωστο καλο ομοιοπαθητικο να προτείνετε Μελισσια-Μαρούσι ή κάπου κοντά? Επίσης η εξέταση πώς ειναι? Κάνεις κάποιες εξετάσεις ή απλή συζήτηση. Είμαι ασχετη απο οτι καταλαβατε. Έχω 1 κυστη ενδομητρίωσης και σκεφτομαι να δοκιμασω και κάτι άλλο.

s-age.pngs-age.png

καντε ομοιπαθητικη να σωθειτε....εμεις οικογενειακως οπως εχω ξαναπει. και οι 4 πλεον αντιμετωπιζουμε τα παντα με ομοιοπαθητικη. εχω δει αλλαγη τεραστια στη ζωη μας και οντως αν δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να πειστεις!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Και ρε κορίτσια από κόστος πως πάμε? Δηλ. κάθε πότε πας στον ομοιοπαθητικο και οι τιμες που κινούνται? Κι αν έχετε κάποιον γνωστο καλο ομοιοπαθητικο να προτείνετε Μελισσια-Μαρούσι ή κάπου κοντά? Επίσης η εξέταση πώς ειναι? Κάνεις κάποιες εξετάσεις ή απλή συζήτηση. Είμαι ασχετη απο οτι καταλαβατε. Έχω 1 κυστη ενδομητρίωσης και σκεφτομαι να δοκιμασω και κάτι άλλο.

Κόστος κάπου στα 80 εκτός από την 1η επίσκεψη που είναι παραπάνω. Ξέρω και με 50 αλλά είναι ποιό μακριά σου.

Συνήθως η επίσκεψη είναι κάθε 30-40 μέρες.

Προτείνω κέντρο στο Μαρούσι απλά και μόνο επειδή το ξέρω και τυχαίνει να είναι και κοντά σου.

Κυρίως συζήτηση αλλά μπορεί να ζητήσει και να γίνουν κάποιες εξετάσεις.

Για απαντήσεις δες και :

http://www.classicalhomeopathy.gr/gr/info.htm

http://www.homeopathy.gr/homgreek.htm

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/answers_questions_faq_homeopathy.html

Και βλέπω να υπάρχουν πολλά λινκς στο google, π.χ. http://archive.enet.gr/online/online_obj?pid=183&tp=T&id=96771744

πᾶν μέτρον ἄριστον

(αυτό με το πάνω κάτω δεν το γνωρίζω, έχεις κανένα λινκ;)

το λινκ μου είναι ο φαρμακοποιός μου (ο Φιλιάνος) στο Παγκράτι:lol:

Αυτός μου το είχε πει κάποτε σε κάποια συζήτησή μας.

Ο δικός μου είναι Ν. Ερυθραία και επειδή πάω μαζί με το παιδί από 70 μας παίρνει 50 έκαστη. Πάμε κάθε 1,5 μήνα περίπου. Αλλά άπαξ και καλυτερέψεις μπορείς να πηγαίνεις και πιο αραιά ακόμα. Η εξέταση περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο συζήτηση, πολύ σπάνια εξέταση.

Σε αυτό το κέντρο που προτείνει η mesastoura πήγαινα παλιότερα και είχα δει όντως βελτίωση σε μένα. Τον άλλαξα όμως γιατί διαπίστωσα ότι δεν είχε ιδιαίτερη εμπειρία με τα μωρά και πήγα στον σημερινό. Ξέρω όμως ότι υπάρχουν εκεί και πολύ καλοί γιατροί, απλά δεν ξέρω συγκεκριμένα ονόματα. Εκεί πλήρωνα 70 η κάθε μία. Οι τιμές εκεί περίπου κυμαίνονται. Είναι κάπως ακριβά, αλλά αν σκεφτείς ότι ξεχνάς τα χημικά φάρμακα, για μένα αξίζει τα λεφτά του. Προτιμώ να κόψω από αλλού, για να τα δώσω εκεί. Περαστικά εύχομαι!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

καντε ομοιπαθητικη να σωθειτε....εμεις οικογενειακως οπως εχω ξαναπει. και οι 4 πλεον αντιμετωπιζουμε τα παντα με ομοιοπαθητικη. εχω δει αλλαγη τεραστια στη ζωη μας και οντως αν δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να πειστεις!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

Mesastoura η εμπειρία και η γνώση φαίνονται! Το έγραψες τέλεια!

Βέρα η ομοιοπαθητική θέλει κάποιο χρόνο. Όσο πιο αγνός είναι ο οργανισμός τόσο πιο γρήγορα έρχεται και η ίαση. Εσείς με τόσα φάρμακα και τόσα προβλήματα' date=' πρέπει να κάνετε υπομονη. Όσο πιο πολύ τονιστεί το ανοσοποιητικό του παιδιού, τόσο θα υποχωρούν ένα ένα τα συμπτώματα. Έχε εμπιστοσύνη στον ομοιοπαθητικό σου. Δεν θα διακινδύνευε ποτέ την υγεία του παιδιού σου!

Επίσης να θυμάσαι, ότι υπάρχει βελτίωση όταν τα συμπτώματα μεταφέρονται από μέσα προς τα έξω και από πάνω (κεφάλι) προς τα κάτω (πόδια).

Κι εγώ τον Καπόγιαννη θα σου σύστηνα! :D[/quote']

Περιμενουμε Fairy.....γι αυτο και σας ρωτησα μιας κι εχετε μεγαλυτερη εμπειρια. Το περιεργο ειναι πως την μερα που πηραμε τη δευτερη καψουλα απο το μεσημερι και μετα οι κενωσεις εγιναν ξαφνικα μουσταρδι κι επαθα πλακα......απο τη νυχτα εγιναν καταπρασινες ξανα......αναρρωτιεμαι αν υπαρχει και θεμα αλλεργιας. Σταματησα τα γαλακτοκομικα να δω,,,,

Το περιεργο ειναι πως την μερα που πηραμε τη δευτερη καψουλα απο το μεσημερι και μετα οι κενωσεις εγιναν ξαφνικα μουσταρδι κι επαθα πλακα......απο τη νυχτα εγιναν καταπρασινες ξανα......αναρρωτιεμαι αν υπαρχει και θεμα αλλεργιας. Σταματησα τα γαλακτοκομικα να δω,,,,

Δεν είναι πρασινες και αφρώδεις (υπερπαραγωγή)?

Το τεστ με τα γαλακτοκομικά θα δείξει σε καμία βδομάδα. Βλένες έχει στα κακά? Σου κάνει και εμετούς ? (είναι δείγματα αλλεργίας)

Καλό είναι τώρα στην αρχή, να κρατάς ένα ημερολόγιο, τι έφαγες, τι φάρμακο πήρε το παιδί και ποιες είναι οι αντιδράσεις του (κενώσεις, εμετοί, οτιδήποτε). Αυτό το τετράδιο πήγαινέ το στον Κυβέλλο όταν ξαναπάς, μήπως και τον βοηθήσει. Κυρίως όμως εσένα θα βοηθήσει. Θα δεις μήπως το πειράζει κάτι που τρως. Επίσης αν δεις κάποια αντίδραση που σε ανησυχήσει, πάρτον κατευθείαν τηλ, μην το σκεφτείς!

Αν θες πες μου τι εναλλακτική θεραπεία εφαρμόζεις στο παιδί. Αν δεν θες να το ποστάρεις, στείλε μου πμ. :)

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Τελικα πρεπει να ναι τα γαλακτοκομικα. Σταματησα δυο μερες και σημερα τριτη μερα αρχισε να φτιαχνει το χρωμα. Ειχε και λιγες βλενες μεσα τις προηγουμενες μερες.

Αλλα μου κανει εντυπωση που τη Δευτερα που πηραμε τη δευτερη ομοιοπαθ καψουλα εφτιαξαν τοσο τα κακα του....ενω ειχα πιει ενα ποτηρι γαλα το προηγουμενο βραδυ.

Γουλιτσες βγαζει καμμια φορα, ολο και πιο αραια δεν ξερω αν ειναι τυχαιο η λογω κουνηματος.

Τη Δευτερα εχω ραντεβου για μενα στον Κυβελλο και θα του τα πω. Θα δω πως θα παει τις επομενες μερες, αν θα συνεχιστει η βελτιωση δλδ και μετα θα δοκιμασω να πιω κατσικισιο γαλα........μηπως ενοχλει το αγελαδινο.

Θα σου στειλω πμ με λινκ να δεις για το αλλο θεμα.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...