Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα μου συστησαν τον Κυβελλο που ειναι στον Πειραια.

καλησπέρα,

Ο κύβελλος είναι super :D- με βοήθησε πολύ με την υγεία μου η οποία εξαιτίας κούρασης ήταν άθλια (αρρώσταινα κάθε μήνα). Τώρα είμαι τέλεια!

Έχει γραφείο και στη Ν. Ερυθραία...

Χαιρομαι που το ακουω!!!!

Για πειτε την γνωμη σας. Καναμε κυστεογραφια σημερα και εβγαλε παλλινδρομηση 2ου βαθμου.....αυτο σημαινει αντιβιωση για κανα χρονο τουλαχιστον.

Εχετε εμπειρια αντιστοιχη? ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕς ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ (ως προφυλαξη) ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Κανουμε κι εμεις ομοιοπαθητικη,(το μωρο δηλ για την ατοπικη δερματιτιδα),η ομοιπαθητικος μου ειπε οχι στον καφε :-(:sad::-(,γιατι με τον θηλασμο παιρναει η καφεινη στο γαλα.

Δεν μου ειπε ομως για τα παραπανω που γραφεις,αν και τα περισσοτερα δεν τα καταναλωνω,με τον καφε εχω προβλημα εθισμου:-(.

Σε πια ηλικια ξεπερνιεται η ατοπικη δερματιτιδα?:roll:

Μαρια εμεις τωρα στα 3 ειμαστε πολυ καλα, δεν εχει το παραμικρο εκζεμα. Υποψιαζομαι ομως οτι εχει να κανει με τα εμβολια, περασε 1 μισι χρονος απο το τελευταιο εμβολιο. Πριν οποτε εκανε εμβολιο υποτροπιαζε.

Πως σας εκδηλωνεται η ατοπικη?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Μαρια εμεις τωρα στα 3 ειμαστε πολυ καλα, δεν εχει το παραμικρο εκζεμα. Υποψιαζομαι ομως οτι εχει να κανει με τα εμβολια, περασε 1 μισι χρονος απο το τελευταιο εμβολιο. Πριν οποτε εκανε εμβολιο υποτροπιαζε.

Βερα κι εγω υποψιαζομαι τα εμβολια :?,εμεις τελευταια φορα καναμε το Μαιο.

Εμας η ατοπικη εκδηλωνεται με σπιθουρακια (κοκκινα) και με φαγουρα.

Συνηθως απο το στηθος και πανω γεμιζει,μεχρι και στο μαγουλο ειχε βγαλει,στα αυτια,στα χερακια της,πισω στο σβερκο,μπροστα στο στηθος,αστα....:-(:-(.

Να φανταστεις στην αρχη που δεν ηξερα νομιζα οτι φταινε ολα τα φαγητα και ελεγα γιατι ρε γμτ εφοσων το εχει ξαναφαει γιατι την πειραξε.

Δεν εχουμε δοκιμασει παααρα πολλα φαγητα και ειναι η ατοπικη αιτια,ψωμι για παραδειγμα εχει καμια εβδομαδα που εφαγε για πρωτη φορα και κολλησε,της αρεσει πολυ.

Της μαγειρευω αναλατα και βραστα οπως πριν κλεισει χρονο,εχουμε γινει με το μπαμπα της οι τρελοι που δεν αφηνουν το παιδακι τους να ''φαει" οτι βρει μπροστα του.

Εσενα τωρα τρωει τα παντα??

Αχ μπραβο πολυ ενθαρρυντικο που δεν εχει υποτροπιασει ο γιος σου,να παιρνουμε κι εμεις κουραγιο.

Περαστικα και με το μωρο,ευχομαι να βρειτε τη λυση με την ομοιοπαθητικη και να μην χρειαστει να παρετε αντιβιωση.

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙ αφου εχει δοκιμασει και σοκολατα και δεν του εκανε εκζεμα....

Σε ευχαριστω Μαρακι......μακαρι!

Εμενα σταματησε η ατοπικη περιπου ενα χρονο μετα το τελευταιο εμβολιο.

Καλησπέρα σε όλες σας.

Ξερετε μήπως αν ο καφες ομοιοπαθητικής και συγκεκριμενα του Κορρε περναει στο μητρικο γαλα?

Κανει να πιω τετοιο καφε ή θα επηρρεασει το μωρο???

το σκευασμα του κορρε δεν εχει καμια σχεση με καφεινη,ειναι βινη κριθαρη και κιχωριο. η κοπελα που μιλησε για τον θηλασμο μιλησε για καφε εξ'ου και η καφεινη...

children=world:D

happy children=better world:wink:

Έχετε υπόψη σας πως τα εμβόλια (οι ιοί τους και οι μικροοργανισμοί)επωάζονται μέσα στα αυγά ή και την λακτόζη και αυτά όταν υπάρχει η αλλεργία δημιουργούν δερματίτιδες ή έχουν τα συμπτώματα της αλλεργίας που παρουσιάζονται σε κάθε παιδάκι.Πάντως σένα βιβλίο που έχω για την ομοιοπαθητική καταγράφει πως υπάρχει θεραπεία για την αλλεργία π.χ

στο γάλα .

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

BOBOLINOS τι αποψη εχεις σχετικα με αυτο που εγραψαπιο πανω.....? λογω ουρολοιμωξης πρεπει να κανω χημειοπροφυλαξη για πολυ καιρο...να δοκιμασω αντι για αντιβιωση ομοιοπαθητικη? εχουμε παλλινδρομηση

Διαφημίσεις

BOBOLINOS τι αποψη εχεις σχετικα με αυτο που εγραψαπιο πανω.....? λογω ουρολοιμωξης πρεπει να κανω χημειοπροφυλαξη για πολυ καιρο...να δοκιμασω αντι για αντιβιωση ομοιοπαθητικη? εχουμε παλλινδρομηση

Καλησπέρα θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις πρώτα την ομοιοπαθητική και μετά αν δεις ότι δεν έχεις αποτέλεσμα (που δε νομίζω) να συνεχίσεις με χημικά φάρμακα.

Τώρα αν εννοείς την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση θα σου πω ότι και ο συζυγός μου είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα και μόνο με την ομοιοπαθητική το ξεπέρασε(μόλις μύριζε σκόρδο αμέσως τυμπάνιαζε το στομάχι του).Έκανε 3 γαστροσκοπίσεις όπου στη μία εξέταση χάλασε το μηχάνημα του γιατρού και τον έδιωξε κακήν κακώς.Ακολούθησαν οι άλλες 2 όπου επίσης δεν ήταν και πολύ συνεργάσιμος με πολύ κόπο εκάνε τη διάγνωση η γιατρός.Του έδωσε φαρμακευτική αγωγή στην αρχή της οποίας ήταν καλά αλλά μόλις τελείωνε το πρόβλημα ξαναεμφανιζόταν.

Δοκίμασε και θα δεις θα έχεις καλό αποτέλεσμα(πρόσεχε μόνο τον γιατρό σου να είναι καλός )

Σου εύχομαι καλή επιτυχία όποια μέθοδο και αν ακολουθήσεις....

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

Εχουμε παλλινδρομηση στα νεφρα, αυτο προκαλει συνεχως ουρολοιμωξεις.....και πρεπει να παιρνει αντιβιωση τουλαχιστον ενα χρονο κι αν δεν εχει διορθωθει και περισσοτερο, υπαρχουν μωρα που παιρνουν 2 και 3 χρονια. Ηδη δειχνει προβλημα στο συκωτι, αυξημενοι καποιοι δεικτες, και συνεχως διαρροιες. Η γιατρος λεει οτι αν δεν παιρνει αντιβιωση θα καταστραφουν τα νεφρα....μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δλδ......

Αυτη την εβδομαδα θα παω σε νεφρολογο και μετα θα δουμε ομοιοπαθητικο.....σκεφτηκα μηπως κανω μια δοκιμη, μονο ομοιοπαθητικα και αν ξαναπαθει ουρολοιμωξη τοτε αναγκαστικα παιρνουμε αντιβιωση παλι. Αλλα ειναι ρισκο κι αυτο και πρεπει συνεχεια να κανουμε καλλιεργειες. Το θεμα ειναι πως ολοι σπιτι διαφωνουν με την προοπτικη της αντιβιωσης (εδω διαφωνουσαν με την κυστεογραφια που καναμε, λεγανε οτι βασανιζω το παιδι και κανω πειραματα) αλλα κανεις δεν βοηθα να παρουμε αποφαση, περιμενουν να την παρω εγω για να με κατηγορησουν μετα οτι εκανα λαθος!

Και αν το κανω αυτο δεν θα πρεπει να πω τιποτα στην παιδιατρο γιατι θα φρικαρει, ηδη δεν της αρεσε που ανεφερα οτι θα παω σε ομοιοπαθητικο.....πως να της πω οτι δεν θα δωσω αντιβιωση? Θα μιλησω με τον ομοιοπαθητικο και θα δω.....

Εχουμε παλλινδρομηση στα νεφρα, αυτο προκαλει συνεχως ουρολοιμωξεις.....και πρεπει να παιρνει αντιβιωση τουλαχιστον ενα χρονο κι αν δεν εχει διορθωθει και περισσοτερο, υπαρχουν μωρα που παιρνουν 2 και 3 χρονια. Ηδη δειχνει προβλημα στο συκωτι, αυξημενοι καποιοι δεικτες, και συνεχως διαρροιες. Η γιατρος λεει οτι αν δεν παιρνει αντιβιωση θα καταστραφουν τα νεφρα....μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δλδ......

το ζητούμενο είναι να βρείτε από ποιο λόγο ξεκίνησε αυτό το πρόβλημα και γιατι να υπαρχει αυτη η δυσλειτουργία σε τόσο μικρή ηλικία.

Αυτη την εβδομαδα θα παω σε νεφρολογο και μετα θα δουμε ομοιοπαθητικο.....σκεφτηκα μηπως κανω μια δοκιμη, μονο ομοιοπαθητικα και αν ξαναπαθει ουρολοιμωξη τοτε αναγκαστικα παιρνουμε αντιβιωση παλι. Αλλα ειναι ρισκο κι αυτο και πρεπει συνεχεια να κανουμε καλλιεργειες. Το θεμα ειναι πως ολοι σπιτι διαφωνουν με την προοπτικη της αντιβιωσης (εδω διαφωνουσαν με την κυστεογραφια που καναμε, λεγανε οτι βασανιζω το παιδι και κανω πειραματα) αλλα κανεις δεν βοηθα να παρουμε αποφαση, περιμενουν να την παρω εγω για να με κατηγορησουν μετα οτι εκανα λαθος!

Όλοι εξω από τον χορό πολλά τραγούδια λένε και ας είναι της οικογένειας σου εσύ θα τα τραβήξεις όλα και όχι οι δικοί σου γιατί αν ήταν σωστοί θα σου έλεγαν "πράξε το καλύτερο που μπορείς "και όχι να σε περιμένουν στη γωνία για να σε κατηγορήσουν.

Και αν το κανω αυτο δεν θα πρεπει να πω τιποτα στην παιδιατρο γιατι θα φρικαρει, ηδη δεν της αρεσε που ανεφερα οτι θα παω σε ομοιοπαθητικο.....πως να της πω οτι δεν θα δωσω αντιβιωση? Θα μιλησω με τον ομοιοπαθητικο και θα δω.....

Σε κανένα γιατρό δεν αρέσει η ομοιοπαθητική εκτός από αυτούς που την ακλουθούν.Μην ξεχνάς ότι κάπως πρέπει να βγουν και οι βίλες τους και τα γούστα τους.Σε αυτή την περίπτωση οι φαρμακευτικές δεν έχουν κέρδος άρα ούτε και οι ίδιοι.Αυτά μου τα΄είπε η γυναικολόγος μου έτσι για να έχω μία ιδέα για το συνάφι τους .Στην παιδιατρό σου δε θα πεις τίποτα σε πρώτη φάση ξεκίνατην αγωγή του ομοιοπαθητικού δες πως πάει και τα λέτε μετά .Το βασικό είναι να έχεις τη σωστή διάγνωση και όχι αοριστολογίες.Στην τελική ψάξε για παιδίατρο-ομοιοπαθητικό υπάρχουν.

Συμβαινει συχνα δυστυχως η παλλινδρομηση σε μωρακια, ειναι χαλαρος καποιος σφιγκτηρας και στο βαθμο που την εχουμε φτιαχνει το προβλημα μονο του. Απλα υποχρεωνεσαι να παιρνεις αντιβιωτικα για χρονια......εμας ,μας εχει τσακισει ηδη το συκωτι και το εντερο. χθες τη νυχτα ειχε παλι διαρροια και οταν τον αλλαξα ειδα και βλενες με αιμα.....αυριο εχω το νεφρολογο, να δω τι θα πει...πρεπει δλδ να θυσιασουμε το συκωτι?

ΜΕθαυριο εχω τον ομοιοπαθητικο.

Συμβαινει συχνα δυστυχως η παλλινδρομηση σε μωρακια, ειναι χαλαρος καποιος σφιγκτηρας και στο βαθμο που την εχουμε φτιαχνει το προβλημα μονο του. Απλα υποχρεωνεσαι να παιρνεις αντιβιωτικα για χρονια......εμας ,μας εχει τσακισει ηδη το συκωτι και το εντερο. χθες τη νυχτα ειχε παλι διαρροια και οταν τον αλλαξα ειδα και βλενες με αιμα.....αυριο εχω το νεφρολογο, να δω τι θα πει...πρεπει δλδ να θυσιασουμε το συκωτι?

ΜΕθαυριο εχω τον ομοιοπαθητικο.

Ειλικρινά σου εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλά σε καταλαβαίνω εν μέρει εμένα ο μικρούλης μου είχε αναιμία και του έκανα αγωγή με σίδηρο πολύ βαρύ για το στομαχάκι του και του προκαλούσε δυσπεψία.

Αν παρελπίδα δεν σου κάνει ο ομοιοπαθητικός σου μπορώ να σε συστήσω στη δικιά μου έχει ιατρείο στην Αθήνα αν θες στείλε μου πμ να σου στειλω τα τηλ.και την διεύθυνση της.

Θα περιμένω νέα σου....

Διαφημίσεις

προσωπικά θα σου έλεγα να πάρεις μια γνώμη από έναν ομοιοπαθητικό το γρηγορότερο δυνατόν, σκοπός να κάνεις μια δοκιμή να γλιτώσεις τις αντιβιώσεις .

είμαι και γω σε αναζήτηση ομοιοπαθητικού παιδιάτρου .

Ειλικρινά σου εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλά σε καταλαβαίνω εν μέρει εμένα ο μικρούλης μου είχε αναιμία και του έκανα αγωγή με σίδηρο πολύ βαρύ για το στομαχάκι του και του προκαλούσε δυσπεψία.

Αν παρελπίδα δεν σου κάνει ο ομοιοπαθητικός σου μπορώ να σε συστήσω στη δικιά μου έχει ιατρείο στην Αθήνα αν θες στείλε μου πμ να σου στειλω τα τηλ.και την διεύθυνση της.

Θα περιμένω νέα σου....

Σε ευχαριστω πολυ.....θα δοκιμασω με αυτον πρωτα μιας και κανονισαμε, μας εβαλε ο ανθρωπος κι επειγοντως πολυ συντομα γιατι αλλιως θα περιμεναμε κανα μηνα!

Σημερα ειδαμε εναν οστεοπαθητικο και του εκανε συνεδρια, θα δουμε αν θα βοηθησει στο θεμα του φραγμενου δακρυικου πορου, στα αερια του εντερου και τις διαρροιες.

καλησπέρα,

Ο κύβελλος είναι super :D- με βοήθησε πολύ με την υγεία μου η οποία εξαιτίας κούρασης ήταν άθλια (αρρώσταινα κάθε μήνα). Τώρα είμαι τέλεια!

Έχει γραφείο και στη Ν. Ερυθραία...

Έχω και εγώ ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτόν από 2 άσχετα μεταξύ τους άτομα.

Ξέχνα τους παιδιάτρους - ομοιοπαθητικούς και μή, σου αρκεί μόνο ένας καλός ομοιοπαθητικός όπως ο Κυβέλλος. Αφού είναι να πας και η ίδια καλύτερα να έχετε μόνο έναν.

Δεν είναι και τόσο κακό να γίνει και 2η ουρολοίμωξη κατά την διάρκεια της ομοιοπαθητικης θεραπείας, η ομοιοπαθητική θέλει κάπως περισσότερο χρόνο να πιάσει. Υπομονή και επιμονή, και επαφή με τον γιατρό. Δείξε εμπιστοσύνη.

Είναι πολύ θετικό ότι ότι το σπίτι είναι κατά των αντιβιώσεων, βοηθάει στην υπομονή που χρειάζεται το θέμα της ομοιοπαθητικής (αν και στα παιδιά τα πράγματα παίρνουν ποιό γρήγορα τον καλό δρόμο). Αν τα πράγματα είναι σκούρα θα στο πει ο ίδιος ο ομοιοπαθητικός, ότι π.χ. χρειάζεται και πάλι αντιβίωση, μην τα παρατήσεις εύκολα και ... επαναλαμβάνω, κράτα τηλεφωνική επαφή με τον γιατρό για κάθε θετική/αρνητική εξέλιξη.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Αυτο σκεφτηκα κι εγω...θα μιλησω με τον γιατρο αυριο.....βασικα εχουμε πολλα θεματα με το μωρο. Ηδη του κανω θεραπειες με το θεμα που συζηταμε αλλου και νομιζω εχει βοηθησει (σε αλλο προβλημα)

Βερακι αμα δεν μπορεί να σε βοηθησει ο Κυβέλλος πιστεύω θα σου το πει και δεν θα ρισκάρει σε τοσο μικρό παιδάκι να κάνει κάτι για το οποίο δεν ειναι σίγουρος. Ειναι ο μόνος γιατρος που εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια.

Χτες τελειωσα και εγω μια θεραπεία που μου ειχε δώσει και σήμερα ήπια καφέ ελληνικό και με εχει πειράξει και τρέμω :)

Ο αντρας μου που επίσης του έδωσε θεραπεία για 45 μέρες δεν άντεξε και την έκοψε γιατι του έβγαλε κάτι αιμορροίδες που ειχε. Οταν κάνεις για πρώτη φορά και εχεις κάποιο τέτοιο πρόβλημα μπορεί στην αρχή να σου το πετάξει έξω πριν το θεραπεύσει....πολυ στεναχωρεθηκα αλλα ο δικός μου ανένδοτος :(

Πράσινο τσάι πίνεις αλλα οχι 10 την μέρα!

Γιογκινι αυριο εχουμε το ραντεβου. Σημερα πηγα στο νεφρολογο και μου λεει αντιβιωση μεχρι 2 χρονων τουλαχιστον, μου την αλλαξε με αμοξιλ ομως γιατι ειναι προφανες οτι επαθε ζημια το συκωτι με την σεκλορ και το θεμα ειναι οτι η αμοξιλ ως πιο ελαφρια μπορει να μη πιασει ολα τα μικροβια. Αλλα μου πε οτι αν ξανακανει ουρολοιμωξη πρεπει να νοσηλευτει και αυτο δεν μου αρεσε καθολου. Πρεπει τωρα να περιμενω να περασει καμμια βδομαδα να ξανακανω τρανσαμινασες να δω πως παει το συκωτι και ειδομεν!

Βερακι αμα δεν μπορεί να σε βοηθησει ο Κυβέλλος πιστεύω θα σου το πει και δεν θα ρισκάρει σε τοσο μικρό παιδάκι να κάνει κάτι για το οποίο δεν ειναι σίγουρος. Ειναι ο μόνος γιατρος που εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια.

Άλλη μια επιβεβαιώση λοιπόν! :D

Χτες τελειωσα και εγω μια θεραπεία που μου ειχε δώσει και σήμερα ήπια καφέ ελληνικό και με εχει πειράξει και τρέμω :)

Τι ταλαιπωρείς λοιπόν τον οργανισμό σου (εγώ τον έχω κόψει 10 χρόνια - ποτέ δεν ήμουν οπαδός του καφέ, τώρα με πειράζει και το τσάι)

Ο αντρας μου που επίσης του έδωσε θεραπεία για 45 μέρες δεν άντεξε και την έκοψε γιατι του έβγαλε κάτι αιμορροΐδες που ειχε. Οταν κάνεις για πρώτη φορά και εχεις κάποιο τέτοιο πρόβλημα μπορεί στην αρχή να σου το πετάξει έξω πριν το θεραπεύσει....πολυ στεναχωρεθηκα αλλα ο δικός μου ανένδοτος :(

Αυτό συνήθως είναι ένδειξη πως είχε βρει το σωστό φάρμακο αλλά η δόση (δυναμοποίηση) ήθελε τροποποίηση για τον συγκεκριμένο οργανισμό. Έπρεπε να τον είχατε πάρει τηλέφωνο να τον ενημερώσετε για την εξέλιξη αυτή και θα σας έδινε τις κατάλληλες οδηγίες ώστε η θεραπεία να προχωρήσει ποιό ομαλά.

btw, μήπως θεραπεύτηκε έστω μερικώς;

πᾶν μέτρον ἄριστον

Αυτό συνήθως είναι ένδειξη πως είχε βρει το σωστό φάρμακο αλλά η δόση (δυναμοποίηση) ήθελε τροποποίηση για τον συγκεκριμένο οργανισμό. Έπρεπε να τον είχατε πάρει τηλέφωνο να τον ενημερώσετε για την εξέλιξη αυτή και θα σας έδινε τις κατάλληλες οδηγίες ώστε η θεραπεία να προχωρήσει ποιό ομαλά.

btw, μήπως θεραπεύτηκε έστω μερικώς;

Δεν ειχε κάτι σοβαρό και του έδωσε θεραπεία για να τον δυναμώσει ας πούμε οπότε δεν ειχαμε μετρήσιμα αποτελέσματα...χωρια που ο άντρας μου καπνίζει, πινει καφέ και τρώει σαβούρα με το κιλό....τζάμπα τα λεφτά που έδωσε βασικά για μένα γιατι αν δεν κάνεις την αγωγή ποιος ο λόγος. Ενας φίλος μας ξεκίνησε επίσης για χρόνιες αλλεργίες και του ειπε σταράτα ο γιατρός οτι επειδή εχει πάρει τόσα φάρμακα ειναι πλεόν δύσκολο να το αντιμετωπισει το παιδί ομως ακολουθεί την αγωγή πιστά και στην αρχή του πεταξε ολες τις αλλεργίες εξω...τούμπανο ο καημένος :) Σημαινει ομως οτι δουλευει και συνεχίζει...οχι σαν τον δικό μου να μην πω :(

Γιογκινι αυριο εχουμε το ραντεβου. Σημερα πηγα στο νεφρολογο και μου λεει αντιβιωση μεχρι 2 χρονων τουλαχιστον, μου την αλλαξε με αμοξιλ ομως γιατι ειναι προφανες οτι επαθε ζημια το συκωτι με την σεκλορ και το θεμα ειναι οτι η αμοξιλ ως πιο ελαφρια μπορει να μη πιασει ολα τα μικροβια. Αλλα μου πε οτι αν ξανακανει ουρολοιμωξη πρεπει να νοσηλευτει και αυτο δεν μου αρεσε καθολου. Πρεπει τωρα να περιμενω να περασει καμμια βδομαδα να ξανακανω τρανσαμινασες να δω πως παει το συκωτι και ειδομεν!

vera (συγνώμη) αλλά μίλησα με την δικιά μου ομοιοπαθητικό και έφριξε μ'αυτά που σου είπε ο παιδίατρος η ιατρική δεν είναι να βλάψουμε ένα όργανο για να θεραπευτεί ένα άλλο.Της εξήγησα όσο καλύτερα μπορούσα το πρόβλημα σου και μου είπε ότι υπάρχει θεραπεία.Δεν γνωρίζω τον κύριο Κυβέλλο πόσο καλός είναι αλλά βλέπω ότι τον υποστηρίζουνε αρκετά μέλη οπότε δοκίμασε τον επειγόντως όμως.

Αυτό είναι παρατήρηση (με την καλή έννοια)όταν κάνουμε μια θεραπεία και τελειώνει δε σημαίνει πως μπορούμε νατρώμε και να πίνουμε ότι θέλουμε από αυτά που απαγορεύονται στην ομοιοπαθητική. λογικό είναι να έχεις αυτά τα συμπτώματα γιατί κατα αυτόν τον τρόπο χαλάς την θεραπεία σου και πάλι γυρίζεις στο μηδέν.πρέπεπ να είναι τρόπος ζωής η ομοιοπαθητική για να είναι ο οργανισμός σου έτοιμος να δεχτεί την θεραπεία ανα πάσα στιγμή.

Ο αντρας μου που επίσης του έδωσε θεραπεία για 45 μέρες δεν άντεξε και την έκοψε γιατι του έβγαλε κάτι αιμορροίδες που ειχε. Οταν κάνεις για πρώτη φορά και εχεις κάποιο τέτοιο πρόβλημα μπορεί στην αρχή να σου το πετάξει έξω πριν το θεραπεύσει....πολυ στεναχωρεθηκα αλλα ο δικός μου ανένδοτος :

όταν φουντώνει ένα πρόβλημα πάει να πει ότι υποβόσκει κάπου στον οργανισμό και με την αγωγη που κάνεις στην αρχή στο φουντώνει και μετά στο εξαφανίζει γι'αυτό και τα φαρμακάκια τους είναι κατ'αρίθμηση.

(

Πράσινο τσάι πίνεις αλλα οχι 10 την μέρα!

Επίσης εμένα μου το απαγόρεψε το πράσινο τσάϊ εκτός από τα βότανα.

Δεν ειχε κάτι σοβαρό και του έδωσε θεραπεία για να τον δυναμώσει ας πούμε οπότε δεν ειχαμε μετρήσιμα αποτελέσματα...χωρια που ο άντρας μου καπνίζει, πινει καφέ και τρώει σαβούρα με το κιλό....τζάμπα τα λεφτά που έδωσε βασικά για μένα γιατι αν δεν κάνεις την αγωγή ποιος ο λόγος.

το ότι καπνίζει δεν είναι τόσο τραγικό απλά καθυστερεί την ίαση,ο καφές είναι που κάνει τη ζημιά και τα χοιρινά που τρώει αφού ανέφερες ότι τρώει σαβούρες.οδηγός είναι??????:wink:

Ενας φίλος μας ξεκίνησε επίσης για χρόνιες αλλεργίες και του ειπε σταράτα ο γιατρός οτι επειδή εχει πάρει τόσα φάρμακα ειναι πλεόν δύσκολο να το αντιμετωπισει το παιδί ομως ακολουθεί την αγωγή πιστά και στην αρχή του πεταξε ολες τις αλλεργίες εξω...τούμπανο ο καημένος :) Σημαινει ομως οτι δουλευει και συνεχίζει...οχι σαν τον δικό μου να μην πω :(

και τέλος αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα με τις αλλεργίες θα υπάρχει αλλά θα τις περνάει πιο ελαφριά.

Επίσης vera τα μωρά έχουν τον πιο καθαρό οργανισμό γι'αυτό θα πιάσει αμέσως η αγωγή και δεν χρειάζεται να περιμένουμε να του δώσουμε το φάρμακο 30' πριν και να μην φάει τίποτα 30' μετά.

Αυτά με όλες τις καλές προθέσεις μου.

Σε ευχαριστω πολυ!

Λοιπον πηγαμε χθες. Μπορω να πω οτι τρομοκρατηθηκε κι αυτος με οσα συμβαινουν, μου πε ομως να συνεχισω με την αμοξιλ και να κανω συντομα παλι τρανσαμινασες να δουμε πως παει το συκωτι και αν δεν πεσουν οι τιμες θα πρεπει να σκεφθω την αποφαση να σταματησω την αντιβιωση. Μου δωσε ενα φαρμακο να παιρνει καθε 10 μερες.

Εμεις εχουμε κι ενα αλλο θεμα, ενα ειδος ιατρικου μυστηριου που κανεις δεν μπορει αν διαγνωσει και μας μπερδευουν οι αυξημενες τιμες στο συκωτι γιατι δεν μπορουμε να αξιολογησουμε το κατα ποσο ευθυνεται το συκωτι γι αυτο. Οπως και ναχει θα χουμε γι αρκετο καιρο τρεξιματα σε γιατρους......εκτος κι αν αποδωσει το εναλλακτικο που εφαρμοζω στο μωρο που ηδη φαινεται να λειτουργει. Μακαρι για να γλυτωσουμε απο περαιτερω φαρμακα και βιοψιες.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...