Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

alexandroulis τι να σου πω τώρα για τον Γιαννόπουλο...ενα ιστορικό μας πήρε και μας έδωσε την αγωγή μάλλον ο Κυβέλλος που του έστειλε με μειλ το ιστορικό. Πάντως ο μικρός κάθισε πρώτη φορά σε γιατρό να τον ακροαστεί και ήταν υπομονετικός ο γιατρός...ο μικρός του αλώνισε κανονικά το γραφείο, του σήκωνε τα τηλέφωνα κτλ. Κοίτα πιστεύω πως ο Κυβέλλος "φαίνεται" κάπως πιο οξυδερκής αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα.

yogini, μια από τα ίδια και μεις!!! ο μικρός σήκωνε τα τηλέφωνα, είχε πάει δίπλα του για να δει τι έγραφε και τον φωναζε παππού:oops:!, αλλά στην εξέταση ήταν κύριος!!! σήκωνε το μπλουζάκι του για να τον ακροαστεί!!!

Έχουμε στις 31 του μήνα ραντεβού και η κοπέλα μας το έκλεισε με τον Κύβελλο, αλλά επειδή βλέπω πολύ αναμονή και ο μικρός θα κουραστεί μάλλον θα το ακυρώσω και θα το κάνω με τον Γιαννόπουλο!

Να ρωτήσω και κάτι τις πιο έμπειρες? Η πρώτη κάψουλα mendorhinum που του έδωσα μέσα είχε σκόνη, η δεύτερη που την πήρα από άλλο φαρμακείο είχε αρκετά μεγάλα μπιλάκια............. εξαρτάται δλδ από που θα τα πάρεις ή μου έδωσαν κατά λάθος κάτι άλλο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συνήθως οι κάψουλες έχουν αυτά τα μπιλάκια μέσα που είναι και πιο εύκολα να τα φάει το παιδί αλλά κάποια φαρμακεία έχουν σε σκόνη...λίγα βέβαια. Το ίδιο πράγμα είναι. Εμένα όποτε του πω να έρθει να φάει μπαλάκια τρέχει :)

bobolinos,σε ευχαριστω!

Δεν εχω σκοπο να δωσω κατι χωρις να ρωτησω και τον ιδιο απλα μου περασε απο το μυαλο...ξερω εγω μην τυχον ποναει το παιδι πολυ κι ειναι η ωρα 23.00 το βραδυ...εεε,δισταζω να ενοχλησω για κατι που δεν ειναι και τοοοοοσο επειγον!!

Και κατι ακομη..της εδωσα το περιεχομενο της καψουλας-σκονη-σε πλαστικο κουταλακι κι οπως το εφαγε με την αναπνοουλα της σκορπισε λιγη σκονη πανω στο μπλουζακι της..Τωρα αυτο ειναι προβλημα??Το πιο πολυ το εφαγε(και μαλιστα γλυφοτανε:shock:)

bobolinos,σε ευχαριστω!

Δεν εχω σκοπο να δωσω κατι χωρις να ρωτησω και τον ιδιο απλα μου περασε απο το μυαλο...ξερω εγω μην τυχον ποναει το παιδι πολυ κι ειναι η ωρα 23.00 το βραδυ...εεε,δισταζω να ενοχλησω για κατι που δεν ειναι και τοοοοοσο επειγον!!

Και κατι ακομη..της εδωσα το περιεχομενο της καψουλας-σκονη-σε πλαστικο κουταλακι κι οπως το εφαγε με την αναπνοουλα της σκορπισε λιγη σκονη πανω στο μπλουζακι της..Τωρα αυτο ειναι προβλημα??Το πιο πολυ το εφαγε(και μαλιστα γλυφοτανε:shock:)

Απολύτως κανένα πρόβλημα, συμβαίνει συχνά. Μην ανησυχείς το πήρε το φάρμακό της:) Το depon δεν απαγορεύεται, αλλά μας "μπερδεύει" ως προς τα συμπτώματα που θα παρουσιαστούν, γι αυτό είναι καλύτερο να μην το πάρει, ώστε να έχεις μια σαφέστερη εικόνα να μεταφέρεις στον γιατρό.

Αν το φάρμακο που πήρε είναι σωστό, είναι πιθανό να παρουσιάσει μια ελαφριά επιδείνωση, που είναι επιθυμητή, γι αυτό υπομονή, και μετά βελτίωση. Τα πέρασα με τον γιο μου, έβγαλε τραπεζίτη πριν 1 μήνα, και ήταν έτσι ακριβώς. Περαστικούλια:)

Μόλις χτες ξεκίνησα την ομοιοπαθητική θεραπεία για τις ημικρανίες μου.

Είμαι λοιπόν από χτες με ένα ίχνος πονοκέφαλου.

Μία με πιάνει, μία με αφήνει, μία γίνεται πιό έντονος, την άλλη πολύ ελαφρύς - ίσα που τον αισθάνεσαι. Το ξέρω ότι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, απλά αναρωτιέμαι "πόσες μέρες θα κρατήσει αυτή η κατάσταση;"

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Διαφημίσεις

Μία με πιάνει, μία με αφήνει, μία γίνεται πιό έντονος, την άλλη πολύ ελαφρύς - ίσα που τον αισθάνεσαι. Το ξέρω ότι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, απλά αναρωτιέμαι "πόσες μέρες θα κρατήσει αυτή η κατάσταση;"

Ειναι πολυ πιθανο στην αρχη της θεραπειας να υπαρξει μια επιδεινωση των συμπτωματων. συνηθως κραταει 1-3 μερες οποτε υπομονη. το γεγονος οτι εχει αυτο το συμπτωμα καταδεικνυει οτι ειναι σωστο το φαρμακο. λιγο υπομονη....:-P

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Εξαρτάται πόσο χρόνιο είναι το πρόβλημα σου καθώς και πόσεις δυνάμεις έχει ο οργανισμός. Αν κάποια στιγμή δεν αντέχεις καλό είναι να πάρεις τηλέφωνο τον γιατρό για πιθανή τροποποιήση της δοσολογίας (δηλαδή δυναμοποιήσης).

Υπομονή και επιμονή και ότι άλλο προκύψει καλό είναι να αντιμετωπιστεί επίσης ομοιοπαθητικά.

πᾶν μέτρον ἄριστον

κοριτσια εμπειρα!!

οπως ειχα ξαναγραψει ο ομοιοπαθητικος μας ειχε πει μολις αρχισει η οδοντοφυια και τα προβληματα της να τον ενοχλησουμε και πραγματι το εκανα.

Η μικρη ειχε δεκατα,ενα δοντι να εχει σκασει,ενα ακομη να ετοιμαζεται,ξυπνημα το βραδυ με κλαμα,αφαγια,γκρινια και η μυτη να κανει σαν γουρουνακι!!

Μας εδωσε αρχικα puls30(αν διαβασα καλα ειναι η πουλσατιλα) να παρει 1 καψουλα..και την πηρε.http://www.homeopathy.gr/homeopathy.php?remedy=pulsatilla

Επισης μας εδωσε και cham(χαμομηλι)σε δυο δυναμοποιησεις να υπαρχει αλλα δεν ειχαμε οδηγια να την παρουμε.

http://www.homeopathy.gr/homeopathy.php?remedy=chamomilla

Αφου διαβασα τι ειναι το καθενα και ειδα στο περιπου τι συμπτωματα καλυπτουν αναρωτιεμαι γιατι να εδωσε στην μικρη πρωτα την pulls???κι εγω τωρα τι να περιμενω και ποσο πριν ξαναπαρω τηλεφωνο???

Η μυτη της μικρης αρχισε να τρεχει σαν βρυση και τα δεκατα εφυγαν αλλα η γκρινια εχει μεινει,το ξυπνημα το βραδυ επισης,η αφαγια το ιδιο...

Δεν βιαζομαι αλλα 3 μερεςπου λετε παραπανω ειναι καλα ή να περιμενω κι αλλο??

Δεν βιαζομαι αλλα 3 μερεςπου λετε παραπανω ειναι καλα ή να περιμενω κι αλλο??

Εγώ θα περίμενα 2 μέρες για να πάρω τηλ για τέτοιο λόγο. Εσείς που έχουν περάσει 3 σίγουρα μπορείς να καλέσεις!

Γενικότερα πάντως μην έχεις ενοχές που παίρνεις τηλ. Γιατρός του παιδιού σου είναι, έτσι να το σκέφτεασαι και να παίρνεις όσο συχνά σου υποδεικνύει το ένστικτό σου. Περαστικούλια σας!!!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Να σας πω τι έπαθα μέσα στην βδομάδα. Πήγα στον ομοιοπαθητικό έχοντας ραντεβού στη 1 και εκείνη την ώρα θα έπαιρνε μία 3μελή οικογένεια που είχε ραντεβού στις 12 και κάτι :shock: Εγώ βιαζόμουν γιατί μετά είχα γυναικολόγο και θα έπρεπε να προλάβω να αφήσω το παιδί και στην μητέρα μου. Οπότε πήγα στη συνεργάτη του και απλά μου έδωσε αυτός την θεραπεία. Και απογοητευτηκα γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν πήρε τόσο καλό ιστορικό. Και να σας πω ότι στις 2.30 που έφυγα από εκεί δεχόταν το 3 μέλος της οικογένειας :shock: Εμάς τότε πότε θα μας δεχόταν? Και υποτίθεται ότι πάω με ένα παιδί μικρό και είμαι και έγκυος! Απογοητεύτηκα!! Απλά δίνω άφεση γιατί είναι η πρώτη φορά που τυχαίνει.

Και να σας πω το πρόβλημα μου το πιο σοβαρό. Μετά το μεσημεριανό κάνω 1-2 εμετούς κάθε μέρα. Κρατάω μόνο το πρωινό μου. Και πέρα από το θέμα της μη σωστής διατροφής (αφού τα βγάζω όλα) από τη στιγμή που θα κάνω εμετό πονάω πάρα πολύ στο στομάχι μου! Αν δεν ξαπλώσω δεν μπορώ να σταθώ όρθια από τον πόνο. Και ξαπλωμένη ακόμα υποφέρω! Μου έχει δώσει αγωγή για τους εμετους αλλά πρέπει να παίρνω καθε μέρα τα φάρμακα και με πιάνουν μόνο την 4η μέρα. Μετά όταν θα τα κόψω την ίδια μέρα πάλι εμετοί! Εσείς είχατε παρόμοια εμπειρία, έχετε κάποια συμβουλή για το τι μπορώ να κάνω? Τώρα μου τα δίνει ανά 3μερο και φυσικά δεν κάνουν τίποτα! Καταλαβαίνω ότι δεν μπορώ να παίρνω φάρμακα κάθε μέρα, αλλά δεν αντέχω άλλο!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

καλημερα!

να ρωτησω κιεγω γι α εν αθεμα που εχουμε αν εχει καμια αλλαη μανουλα, ο μιρκος εχει δερματικο σταφυλοκοκκο, το παλευουμε με φουσιντιν, του εδωσα σουλφουρ 1 μ την δευτερα, αλαλ βελτιωση δεν βλεπω, μαλλον επιδεινωση, δηλαδη τα σπυρακια που βαζω κρεμα φευγουν, αλλα εχει ηδη βγει ενα καινουριο, ρωτησα τον ομοιοπαθητικο και μου ειπε πως δεν υπαρχει κατι αλλο να μου δωσει, φουσιντιν και υπομονη μπας και γλιτωσουμε αντιβιωση...εχουν περασει ηδη 5 μερες, οποτε δεν πιστευω οτι ειναι η φυσιολογικη επιδεινωση μετα το φαρμακο, μηπως ειχε καποιος-α αλλη αντιστοιχη εμπειρια?

Καλημερα σε ολες.

Ο μικρος μου μεσα στη νυχτα ανρβασε πυρετο. Ξεκινησε με 37, πηγε 38 εδωσα ντεπον και επεσε. Μετα απο 3 ωρες παλι ανεβηκε 38, εδωσα ντεπον και μετα απο 1 ωρα πηγε 39. Η παιδιατρος ειπε να δωσω πονσταν. Ειπα να τον παω να τον δει και ειπε να περιμενω ενα 24ωρο να δουμε την κλινικη εικονα και μετα. Περα απο πυρετο δεν εχει τιποτα αλλο, μονο λιγο μπουκωμα.

Πηρα την δικη μου ομοιοπαθητικο και ειπε να δωσω belladona 1m 1 καψουλα και να περιμενω 1-2 ωρες και αν δεν πεσει να ξαναδωσω.

Τι να κανω? Να συνεχισω με ντεπον και πονσταν ή να δωσω μπελαντονα? Ποιο απο τα δυο θα ενεργησει καλυτερα?

Δεν σας κρυβω οτι ειμαι χαλια, πρωτη φορα κανει πυρετο. Α. δεν εχουνε ακομη δοντια.... λετε να ειναι δοντι?

πασχαλιτσάκι, καλό είναι να μην δίνεις αντιπυρετικά όταν η θερμοκρασία είναι κάτω από 38,5. Κομπρέσες και χλυαρά ντουζάκια μπορούν να ανακουφίσουν τα μωρά. Προσωπικά, από 38,5 μέχρι 39 δίνω αντιπυρετικό μόνο αν είναι πολύ ανήσυχος και κλαίει.

Ο πυρετός είναι η άμυνα του οργανισμού. Ο οργανισμός αυξάνει τη θερμοκρασία για να καταπολεμήσει το μικρόβιο ή τον ιό και με το αντιπυρετικό δεν τον αφήνουμε να κάνει τη δουλειά του.

Ήταν πολύ φυσικό να πέσει η θερμοκρασία με το ντεπόν και μόλις περάσει η δράση του να ξανανέβει.

Όσες φορές ο δικός μου είχε 37-37,5, εφόσον ήταν ευδιάθετος δεν του έδινα καμία σημασία και απλά θεωρούσα ότι κάτω από 37,5 και είναι καν πυρετός. Γενικά όσο είναι ευδιάθετος δεν του βάζω θερμόμετρο.

Δώσε το ομοιοπαθητικό

Διαφημίσεις

Belladonna, δαγκωτό! Πολύ αποτελεσματική, την έχω πάρει η ίδια σε αμυγδαλίτιδα και σε μισή ώρα έπεσε ο πυρετός, ξεπρήστηκα!!! Περαστικά στο μικρούλι!

Εδωσε και σε μενα, για τον πονολαιμο.

Περιμενω αποτελεσματα, δε εχω ξαναπαρει....

Εχεις δωσει σε μωρακι?

πασχαλιτσάκι, καλό είναι να μην δίνεις αντιπυρετικά όταν η θερμοκρασία είναι κάτω από 38,5. Κομπρέσες και χλυαρά ντουζάκια μπορούν να ανακουφίσουν τα μωρά. Προσωπικά, από 38,5 μέχρι 39 δίνω αντιπυρετικό μόνο αν είναι πολύ ανήσυχος και κλαίει.

Ο πυρετός είναι η άμυνα του οργανισμού. Ο οργανισμός αυξάνει τη θερμοκρασία για να καταπολεμήσει το μικρόβιο ή τον ιό και με το αντιπυρετικό δεν τον αφήνουμε να κάνει τη δουλειά του.

Ήταν πολύ φυσικό να πέσει η θερμοκρασία με το ντεπόν και μόλις περάσει η δράση του να ξανανέβει.

Όσες φορές ο δικός μου είχε 37-37,5, εφόσον ήταν ευδιάθετος δεν του έδινα καμία σημασία και απλά θεωρούσα ότι κάτω από 37,5 και είναι καν πυρετός. Γενικά όσο είναι ευδιάθετος δεν του βάζω θερμόμετρο.

Δώσε το ομοιοπαθητικό

Κομπρεσες με σκετο νερακι ή βαζεις και ξυδι???

Σε ποση ωρα να περιμενω βελτιωση με την μπελαντονα? Θα ριξει γρηγορα τον πυρετο??

Να ρωτησω κατι ακομη....

Επειδη δεν του εχω ξαναδωσει ομοιοπαθητικο φαρμακο.... υπαρχει περιπτωση να του κανει κακο? Το χειροτερο που μπορει να γινει τι ειναι???

Θα μπορούσα να μην γράψω τίποτα καθώς με καλύπτει η Maggie αλλά ... ας γράψω και εγώ ;)

Να ρωτησω κατι ακομη....

Επειδη δεν του εχω ξαναδωσει ομοιοπαθητικο φαρμακο.... υπαρχει περιπτωση να του κανει κακο? Το χειροτερο που μπορει να γινει τι ειναι???

το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι να μην πιάσει επειδή δεν είναι το κατάλληλο ή για κάποιο άλλο λόγο. Για παράδειγμα για τον πυρετό υπάρχουν και άλλα πέρα από το belladona, αλλά εφόσον μίλησες με την ομοιοπαθητικό σας λογικά κατέληξε σε αυτό.

Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι τον πυρετό όσο είναι σε λογικά επίπεδα, δες και εδώ http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=33&artid=165192&dt=27/03/2005 γραμμένο από μη-ομοιοπαθητικό γιατρό. Δες επίσης τα επίπεδα υγείας του Βυθούλκα.

Επίσης, μπορείς να δώσεις και depon/postan και ομοιοπαθητικό, δεν υπάρχει θέμα. Προσωπικά αν έδινα depon/postan θα έδινα το μισό ή λιγότερο της δόσης - απλά για να κατέβει λίγο αλλά όχι εντελώς ο πυρετός. Ο πυρετός - σε λογικά επίπεδα - είναι χρήσιμος.

Ξαναμίλα με την ομοιοπαθητικό σας, είναι πολύ σημαντικό να αναπτυχθεί εμπιστοσύνη. Ρώτα την για παράλληλη χρήση depon/postan, πες τις φοβίες σας, ενόχλησε την συχνά χωρίς ντροπή.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Να ρωτησω κατι ακομη....

ΟΧΙ δεν υπάρχει περίπτωση να του κάνει κακό :)

το χειρότερο είναι να μην κάνει τίποτα :)

το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι να μην πιάσει επειδή δεν είναι το κατάλληλο ή για κάποιο άλλο λόγο. Για παράδειγμα για τον πυρετό υπάρχουν και άλλα πέρα από το belladona, αλλά εφόσον μίλησες με την ομοιοπαθητικό σας λογικά κατέληξε σε αυτό.

Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι τον πυρετό όσο είναι σε λογικά επίπεδα, δες και εδώ http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=33&artid=165192&dt=27/03/2005 γραμμένο από μη-ομοιοπαθητικό γιατρό. Δες επίσης τα επίπεδα υγείας του Βυθούλκα.

Επίσης, μπορείς να δώσεις και depon/postan και ομοιοπαθητικό, δεν υπάρχει θέμα. Προσωπικά αν έδινα depon/postan θα έδινα το μισό ή λιγότερο της δόσης - απλά για να κατέβει λίγο αλλά όχι εντελώς ο πυρετός. Ο πυρετός - σε λογικά επίπεδα - είναι χρήσιμος.

Ξαναμίλα με την ομοιοπαθητικό σας, είναι πολύ σημαντικό να αναπτυχθεί εμπιστοσύνη. Ρώτα την για παράλληλη χρήση depon/postan, πες τις φοβίες σας, ενόχλησε την συχνά χωρίς ντροπή.

Ποια ειναι τα λογικα επιπεδα σε ενα βρεφακι 7 μηνων που δεν εχει αρρωστησει αλλη φορα?

Εδωσα τα κλασσικα αντιπυρετικα γιατι το μωρο ηταν για πολλη ωρα με πυρετο και φοβηθηκα.... Δεν ηξερα σε ποση ωρα θα δρασει η μπελαντονα και αν θα δρασει...

Την ομοιοπαθητικο την συγκεκριμενη τωρα την μαθαινω.... Ειχα εναν για 10 χρονια αλλα επειδη μενω σε νησι εχω μια εδω. Ειμαι αρκετα ευχαριστημενη, με μια επισκεψη για μενα οπου και ειδα αμεσα αποτελεσματα στις ημικρανιες που επανηλθαν μετα τη γεννα, αλλα ακομη ειμαι δισρακτικη και ειδικα οσον αφορα το μωρο εχω μαυρα μεσανυχτα. Σιγα σιγα ελπιζω πως θα συνεργαστουμε καλα...

Επισης μπορω να δωσω στο μωρο και ντεπον και μπελαντονα? Σε τι αναλογια? Μπελαντονα ειπε να δωσω 1 καψουλα 1Μ να περιμενω 1-2 ωρες να δω πως θα παει, αν συνεχιζεται ο πυρετος να δωσω το ιδιο και αν συνεχιζεται να μη δωσω αλλο, γιατι αυτο θα σημαινει οτι ο οργανισμος χρειαζεται!!! τον πυρετο... Εδω μου τα χαλασε. Δηλαδη θα αφησω το μωρο με πυρετο?????? Κι αν ανεβει πολυ τι θα κανω????

καλημερα!

να ρωτησω κιεγω γι α εν αθεμα που εχουμε αν εχει καμια αλλαη μανουλα, ο μιρκος εχει δερματικο σταφυλοκοκκο, το παλευουμε με φουσιντιν, του εδωσα σουλφουρ 1 μ την δευτερα, αλαλ βελτιωση δεν βλεπω, μαλλον επιδεινωση, δηλαδη τα σπυρακια που βαζω κρεμα φευγουν, αλλα εχει ηδη βγει ενα καινουριο, ρωτησα τον ομοιοπαθητικο και μου ειπε πως δεν υπαρχει κατι αλλο να μου δωσει, φουσιντιν και υπομονη μπας και γλιτωσουμε αντιβιωση...εχουν περασει ηδη 5 μερες, οποτε δεν πιστευω οτι ειναι η φυσιολογικη επιδεινωση μετα το φαρμακο, μηπως ειχε καποιος-α αλλη αντιστοιχη εμπειρια?

Απο οτι λενε οι πιο εμπειροι στην αρχη υπαρχει παντα μια επιδεινωση. Οπως και να ναι καλυτερα να το συζητησεις με το γιατρο σου.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Θεωρώ ότι ο γιατρός δεν έδωσε την δέουσα σημασία, ενώ ήξερε το ιστορικό του παιδιού.Όταν επικοινώνησα με το ιατρείο, εξήγησα στην κοπέλα ότι έχει δύσπνοια και εκείνη μου είπε να ξαναπάρω σε... 1 ώρα για να απαντήσει ο γιατρός... οταν τελικά ξαναπήρα απλά μου έδωσε μία κάψουλα να την πάρει πρωί - μεσημέρι - βράδυ! Ευχαρίστησα, έκλεισα το τηλέφωνο, έδωσα την κάψουλα στο παιδί και σε 2 ώρες το πήγα στο Παίδων που έιχε εφημερία αυτή τη μέρα, καθώς η κατάσταση χειροτέρευε...Τα συμπεράσματα δικά σας!

Ειναι προβλημα αυτο........ειδικα οταν συμβαινει κατι τοσο σοβαρο!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

alexandroulis τι να σου πω τώρα για τον Γιαννόπουλο...ενα ιστορικό μας πήρε και μας έδωσε την αγωγή μάλλον ο Κυβέλλος που του έστειλε με μειλ το ιστορικό. Πάντως ο μικρός κάθισε πρώτη φορά σε γιατρό να τον ακροαστεί και ήταν υπομονετικός ο γιατρός...ο μικρός του αλώνισε κανονικά το γραφείο, του σήκωνε τα τηλέφωνα κτλ. Κοίτα πιστεύω πως ο Κυβέλλος "φαίνεται" κάπως πιο οξυδερκής αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα.

Κι εμας ο Γιαννοπουλος μας πηρε ιστορικο στο μωρο...συμπαθης φαινεται!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...