Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

επειδή τώρα άρχισα να την ψάχνω με την ομοιοπαθητική. Και εσείς μάλλον είστε ξεφτέρια οπότε να ρωτήσω εάν μπορεί πχ η ομοιοπαθητική να βοηθήσει και σε ένα μπουκωματάκι του μωρού. Γιατί δεν θέλω να του βάλω τίποτα άλλο εκτός απο ορό και το μπούκωμα κρατάει γύρω στην εβδομάδα και δεν περνάει.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδή τώρα άρχισα να την ψάχνω με την ομοιοπαθητική. Και εσείς μάλλον είστε ξεφτέρια οπότε να ρωτήσω εάν μπορεί πχ η ομοιοπαθητική να βοηθήσει και σε ένα μπουκωματάκι του μωρού. Γιατί δεν θέλω να του βάλω τίποτα άλλο εκτός απο ορό και το μπούκωμα κρατάει γύρω στην εβδομάδα και δεν περνάει.

Ναι βεβαια, αν απευθυνθεις σε ομοιοπαθητικο θα σε βοηθησει.

Αχ, κορίτσια πήγα την μικρή τώρα σε ομοιοπαθητικό

(είναι 3,5 χρoνών)

για ανοσοενίσχυση

γιατί φέτος που είναι η πρώτη της χρονιά στον παιδικό σταθμό

μας έχει αλλάξει τα φώτα στις ιώσεις

και δεν μπορεί ακόμα να μας δώσει την

ομοιοπαθητική θεραπεία

γιατί στην προηγούμενη ίωσή της

(πριν 1 μήνα)

αναγκάστηκε να της δώσει ο συμβατικό παιδίατρος

κορτιζόνη :roll:

(είχε φτάσει το παιδί στο απροχώρητο ...

...απο τον βήχα δεν μπορούσε να αναπνεύσει

και έκανε εμετούς! :-()

και μας είπε η ομοιοπαθητικός οτι η κορτιζόνη

εξουδετερώνει τα ομοιοπαθητικά

οπότε πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα!!

Χιλιομετανοιώνω

που δεν της την ξεκίνησα πιο πριν!!! :( :(

Ξερω πως δεν κανει μεταλλικο κουταλι, εξασθενει το φαρμακο. Και ο γιατρος μου εχει πει μονο σε πλαστικο.

ο ιδιος ομοιπαθητικος με την ΤΑRA μου εχει πει πως δεν πειραζει το μεταλλικο κουταλι:confused:

Εγω τοσο καιρο στο μικρο σπαω την καψουλα και πιανω τις μπιλιτσες και τις δινω με το χερι:confused:, Δεν κανω καλα??

Και τις δικες μου δηλαδη τις μπιλιτσες ετσι τις παιρνω.

Δεν το εχω ξανακουσει οτι δεν κανει να τις πιανεις:confused::confused:

Για βοηθηστε βρε παιδια!:D

Διαφημίσεις

ο ιδιος ομοιπαθητικος με την ΤΑRA μου εχει πει πως δεν πειραζει το μεταλλικο κουταλι:confused:

Κατσε γιατι μαλλον εγω τα μπερδεψα ετσι οπως το εγραψα. Για το μεταλλικο κουταλι ειχα ρωτησει ομοιοπαθητικο παιδιατρο που παρακολουθουσε εμενα παλια. Οταν πηγαμε στον Χριστοπουλο ξεχασα να ρωτησω, πηρα λοιπον τηλεφωνο μετα και ρωτησα εαν κανει να χρησιμοποιω πλαστικο κουταλι και μου ειπε ναι. Ο συγκεκριμενος λοιπον δε μου ειπε ποτε τιποτα για το μεταλλο, το γνωριζα ηδη.

Τωρα μπερδευτηκα κι εγω ομως. Τι ισχυει τελικα?:confused:

σε ευχαριστώ. Τώρα μένει να βρώ έναν ομοιοπαθητικό στην Θεσσαλονίκη .

έχει μια ομοιοπαθητικό γιατρό παιδίατρο

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/pediatricians-pediatrics.html

και πολλούς γιατρούς (όχι παιδίατρους αλλά δεν είναι απαραίτητο)

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/doctors_homeopaths_practitioners.html#thessaloniki

Δυστυχώς δεν γνωρίζω περισσότερα για αυτούς ...

πᾶν μέτρον ἄριστον

Κοριτσια να σας ρωτησω στα παιδια μου αρχισα ομοιοπαθητικη,θελω να αρχισω κ εγω γιατι εχω χρονια ρινιτιδα κ αλλεργικο ασθμα,δεν θελω ομως να κοψω τον καφε μπορω να κανω ομοιοπαθητικη?

Κοριτσια να σας ρωτησω στα παιδια μου αρχισα ομοιοπαθητικη,θελω να αρχισω κ εγω γιατι εχω χρονια ρινιτιδα κ αλλεργικο ασθμα,δεν θελω ομως να κοψω τον καφε μπορω να κανω ομοιοπαθητικη?

Απο αυτά που ξέρω

δεν μπορείς να κάνεις ομοιοπαθητική σε συνδυασμό με καφέ! :?

...υπάρχουν κάποιοι "καφέδες" συμβατοί με την ομοιοπαθητική.

Με αλλεργική ρινίτιδα ξεκίνησα και εγώ πριν 10 χρόνια.

Δες και εδώ http://www.homeopathy.gr/homeopathy/allergic_rhinitis_homeopathy.html

Είναι γνωστό πως ο καφές αντιδοτεί το ομοιοπαθητικό φάρμακο.

http://www.homeopathy.gr/highlight.php?id=41298801&page=coffee_caffeine_homeopathy&

http://www.homeopathy.gr/highlight.php?id=41298801&page=homeopathy-attention&

http://www.homeopathy.gr/highlight.php?id=41298801&page=coffee_caffeine_decafeine&

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

Τελικά τι ισχύει για το τσάι;

Κάποιοι το επιτρέπουνε και κάποιοι το απαγορεύουνε...

Καταναλώνω καθημερινά δυνατό κλασικό μαύρο τσάι (κατάλοιπα από την Αγγλία :roll: ) και θηλάζω αποκλειστικά την κόρη μου που παίρνει Calcarea Carbonica αυτές τις μέρες.

Λέτε να επηρεάζει το τσάι την αποτελεσματικότητά του;

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Τελικά τι ισχύει για το τσάι;

Κάποιοι το επιτρέπουνε και κάποιοι το απαγορεύουνε...

To μαυρο τσαι εχει την περισσοτερη καφεϊνη! Επιτρεπεται το πρασινο.

Η δικη μου γιατρος μου επετρεπε 2 ντεκαφεϊνε την ημερα. Εφτιαχνα λοιπον καπουτσινο πρωι και απογευμα, τους οποιους τους εκανα διπλους!:mrgreen: Μια χαρα δουλεψε η ομοιοπαθητικη παντως...:roll:

το ντεπόν μαξιμουμ έχει μέσα καφεϊνη νομίζω γι'αυτό δεν το δίνουν. Για το αναβράζων δεν γνωρίζω :(

εμάς μας απαγόρεψε και το αναβράζον έχει μέσα καφεϊνη....

και απο τσαγάκι μόνο βότανα όπως φλαμούρι,φασκόμηλο,μαντζουράνα όλα εκτός χαμομήλι.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Δεν μ' αρέσει καθόλου το πράσινο τσάι!

Βότανα κάνω διάφορα, αλλά μια κούπα μαύρο τσάι το πρωί το θέλω.

Πάντως εδώ http://www.homeopathy.gr/highlight.php?id=41298801&page=homeopathy-attention λέει ότι είναι ΟΚ το μαύρο τσάι.

Επιτρέπεται επίσης ο ντεκαφεϊνέ και το τσάϊ (εφόσον γίνεται μικρή κατανάλωση) και η σολοκάτα, καθώς ομοιοπαθητική θεραπεία δεν επηρεάζεται από αυτά.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

φαντάζομαι ότι ο κάθε γιατρός θεωρεί τι είναι καλύτερο για τον ασθενή του να αποφεύγει και αυτό του συστήνει διότι λίγο-πολύ τα φάρμακα που του δίνει είναι συγκεκριμένα ,παντώς αφού το επιτρέπουν και από το επίσημο site τους οκ.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

εμάς μας απαγόρεψε και το αναβράζον έχει μέσα καφεϊνη....

BOBOLINOS στο παρακάτω μήνυμα έχω γράψει τα συστατικά που βρήκα στο χαρτάκι που έχουν μέσα τα depon.

Δεν είδα να λέει πουθενά για καφείνη...:?

Μήπως ο ομοιοπαθητικός σου εννοούσε κάποιο άλλο παυσίπονο;

Με ενδιαφέρει να σιγουρευτώ γιατί καταναλώνω πολλά depon λόγω πονοκεφάλων! :roll:

Λοιπόν έχω μπροστά το χαρτί του depon με τα συστατικά:

(δεν βλέπω καφείνη :?)

Δραστικές ουσίες: Παρακεταμόλη

DEPON δισκία 500mg: προζελατινοποιημένο άμυλο αραβοσίτου, ποβιδόνη,στεατικό οξύ

DEPON αναβράζοντα δισκία 500mg:κιτρικό οξύ, άνυδρο ανθρακικό νάτριο, όξινο ανθρακικό νάτριο, σορβιτόλη, νατριούχος σακχαρίνη, δοκουσικό νάτριο, πολυβιδόνη, βενζοικό νάτριο

DEPON MAXIMUM αναβράζοντα δισκία 1 gr: άνυδρο κιτρικό οξύ, άνυδρο ανθρακικό νάτριο,όξινο ανθρακικό νάτριο, σορβιτόλη, νατριούχος σακχαρίνη. δοκουσικό νάτριο, πολυβιδόνη, βενζοικό νάτριο

Μήπως καφείνη έχουν άλλα;

Το panadol, ας πούμε....

Δεν μ' αρέσει καθόλου το πράσινο τσάι!

Βότανα κάνω διάφορα, αλλά μια κούπα μαύρο τσάι το πρωί το θέλω.

Πάντως εδώ http://www.homeopathy.gr/highlight.php?id=41298801&page=homeopathy-attention λέει ότι είναι ΟΚ το μαύρο τσάι.

Δοκιμασε το υποκαταστατο καφε wake up (whole earth) απο καταστημα με βιολογικα. Εχει μεσα guarana' και σε ξυπνάει ευχάριστα.;)

Ποσο καιρο κρατουν περιπου τα ομοιοπαθητικα φαρμακα? Εχω chamomilla πανω απο χρονο τωρα. Να την πεταξω?

Τα ομοιοπαθητικά δεν χαλάνε αμά τα φυλας σωστα (σε χωρο χωρις έντονες μυρωδιες κλπ) δες στο site omeopathy.gr

http://www.classical-homeopathy.gr/odigies_apagoreyseis.htm

τι να σου πω...μαύρο τσάι πάντως εμένα μου είπε όχι. Οτι νομίζετε παιδιά

και ο δικος μου το ίδιο! Μονο πράσινο και όχι ντεκαφεϊνε (έναν καμμια φορα στο τσακιρ κέφι και μετά τη λήξη της θεραπείας)

η δικη μας ομοιοπαθητικος μας απαγορευσε καφε-ντεκαφεινε-τσαι μαυρο και πρασινο.απο τσαι μονο φλαμουρι,τσαι του βουνου.και κακαο μπορουμε να πινουμε.

οσο για τα φαρμακα τα κραταμε και χρονια απλα ειναι θεμα φυλλαξεις και για να καλο ειναι μεσα σε αλλουμινοχαρτο

,,,,,,,?

Δοκιμασε το υποκαταστατο καφε wake up (whole earth) απο καταστημα με βιολογικα. Εχει μεσα guarana' και σε ξυπνάει ευχάριστα.;)

η guarana δεν έχει φυσικη καφεϊνη μέσα ?????ρωτάω γιατι υπάρχει ένας χυμός της frulite με το ίδιο συστατιο και ενω μ'αρέσει το αποφεύγω.

Με ενδιαφέρει να σιγουρευτώ γιατί καταναλώνω πολλά depon λόγω πονοκεφάλων! :roll:

Από depon επιτρέπεται μόνο το κλασσικό το χαπάκι και φυσικά το σιρόπι για τα παιδιά. Όλα τα αναβράζοντα απογορεύονται.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...