Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Το καταλαβαινω....κι εγω καφε πινω επειδη κοιμαμαι ελαχιστα τη νυχτα και με κραταει ορθια την μερα.....αλλιως δεν εχω προβλημα. Το τσαι το πινω παντα ελαφρυ, ετσι μου αρεσει. Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Περιμενω να γυρισει απο τις διακοπες ο ομοιοπαθητικος που μου συστησαν να κλεισω ραντεβου. Βασικα θελω για το μωρο αλλα λεω να δει κι εμενα.

Μιας και ανοιξατε θεμα μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?

Το μωρακι μας επαθε ουρολοιμωξη, εκανε θεραπεια, εχουμε κυστεογραφια μεθαυριο και του δινω καθε μερα αντιβιωση μια δοση για χημειοπροφυλαξη......με βαρια καρδια το κανω, λεω να δουμε τι θα πει η κυστεογραφια.

Ομως 3 μερες τωρα κανει διαρροιες και απο χθες ειναι εντελως πρασινες. Η παιδιατρος λεει φταιω εγω με αυτα που τρωω και μου απαγορευσε φρουτα και λαχανικα.......φυσικα φταιει η αντιβιωση. Ξερω οτι δινουν κατι ομοιοπαθητικο που βοηθαει......λεω αν συνεχιστει να παρω τηλεφωνο τον ομοιοπαθητικο μηπως με εξυπηρετησει τηλεφωνικα, πριν μας δει........εχετε υποψη σας εσεις κατι για τοσο μωρακι ωστε να μη κανει διαρροιες?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Vera την επόμενη φορά που δε θα μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σου από τη νύστα φάε ένα μήλο!!Κάπου το είχα διαβάσει ότι είναι πιο αποτελεσματικό από τον καφέ για να μας κρατάει ξύπνιους!Εγώ που το δοκίμασα προχτές σαν να έπιασε:D:D

Διαφημίσεις

Το καταλαβαινω....κι εγω καφε πινω επειδη κοιμαμαι ελαχιστα τη νυχτα και με κραταει ορθια την μερα.....αλλιως δεν εχω προβλημα. Το τσαι το πινω παντα ελαφρυ, ετσι μου αρεσει. Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Περιμενω να γυρισει απο τις διακοπες ο ομοιοπαθητικος που μου συστησαν να κλεισω ραντεβου. Βασικα θελω για το μωρο αλλα λεω να δει κι εμενα.

Το μωρακι μας επαθε ουρολοιμωξη, εκανε θεραπεια, εχουμε κυστεογραφια μεθαυριο και του δινω καθε μερα αντιβιωση μια δοση για χημειοπροφυλαξη......με βαρια καρδια το κανω, λεω να δουμε τι θα πει η κυστεογραφια.

Ομως 3 μερες τωρα κανει διαρροιες και απο χθες ειναι εντελως πρασινες. Η παιδιατρος λεει φταιω εγω με αυτα που τρωω και μου απαγορευσε φρουτα και λαχανικα.......φυσικα φταιει η αντιβιωση. Ξερω οτι δινουν κατι ομοιοπαθητικο που βοηθαει......λεω αν συνεχιστει να παρω τηλεφωνο τον ομοιοπαθητικο μηπως με εξυπηρετησει τηλεφωνικα, πριν μας δει........εχετε υποψη σας εσεις κατι για τοσο μωρακι ωστε να μη κανει διαρροιες?

Εννοείται ότι φταίει η αντιβίωση, το έχω ακούσει πολλές φορές. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να τον πάρεις τηλέφωνο και να του εξηγήσεις την κατάσταση, ίσως μπορέσει να σε βοηθήσει για τις διάροιες προσωρινά μέχρι να κλείσετε το ραντεβού. Να πάτε οπωσδήποτε για το θέμα της υρολοίμωξης, δεν θα χρειαστεί χημειοπροφύλαξη εάν αρχίσετε οποιοπαθητική. Περαστικά σας

Το κορίτσι μας γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 2008

Vera την επόμενη φορά που δε θα μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σου από τη νύστα φάε ένα μήλο!!Κάπου το είχα διαβάσει ότι είναι πιο αποτελεσματικό από τον καφέ για να μας κρατάει ξύπνιους!Εγώ που το δοκίμασα προχτές σαν να έπιασε:D:D

Αληθεια? θα το δοκιμασω!..ενα μηλο την ημερα τον υπνο κανει περα!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Εννοείται ότι φταίει η αντιβίωση, το έχω ακούσει πολλές φορές. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να τον πάρεις τηλέφωνο και να του εξηγήσεις την κατάσταση, ίσως μπορέσει να σε βοηθήσει για τις διάροιες προσωρινά μέχρι να κλείσετε το ραντεβού. Να πάτε οπωσδήποτε για το θέμα της υρολοίμωξης, δεν θα χρειαστεί χημειοπροφύλαξη εάν αρχίσετε οποιοπαθητική. Περαστικά σας

Σε ευχαριστω!

Σημερα απο το μεσημερι ειναι καλυτερα...εφυγε η πρασινιλα κι εφαγε αρκετες φορες χωρις διαρροια ταυτοχρονα. Θα δω πως θα παει κι αυριο....

Διαφημίσεις

Οπωσδήποτε να το πάρεις τηλ. γιατί υπάρχουν και φαρμακάκια στα φαρμακεία με ομοιοπαθητικά που μπορούν να σε βοηθήσουν άμεσα και όχι να ταλαιπωρείται το μωρό.Επίσης να τον ενημερώσεις και για την ουρολοίμωξη μπορεί να γίνει ταυτόχρονα η αγωγή και αν θες για το μωρό ψάξε για παιδίατρο-ομοιοπαθητικό.

Να γνωρίζεις ότι κάθε άτομο είναι ξεχωριστό γι'αυτό και η θεραπεία πάντα δεν είναι ίδια σε όλους και ας έχουν την ίδια νόσο.Η ομοιοπαθητική βασίζεται στην εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε ατόμου και για να πετύχει χρειάζεται να τηρούνται 8 πράγματα:

α)οχι στην κανέλλα

β)>> στο χαμομήλι

γ)>> στο μαύρο τσάϊ(επιτρέπεται βουνού,τήλιο,φασκόμηλο,μαντζουράνα και

κάποια βότανα)

δ)>> στο γαρύφαλο

ε)>> στο χοιρινό κρέας(μία στις 15 μέρες)

ζ)>>στον ευκάλυπτο,δύοσμο,μέντα,καμφορά

η)>> στον καφέ

θ)>> στην coca-cola

Και όσον αφορά την αϋπνία υπάρχει θεραπεία και γι' αυτό.Εγώ μετά την 2 γέννα τα 'παιξα πολύ ξενύχτι μ'ένα τηλ.έτοιμη η θεραπεία για να μπορέσει ο οργανισμός ν'ανακτήσει τις δυνάμεις του ξάνα και έτσι μπόρεσα ν'ανταπεξέλθω.

Μόλις αποτοξινωθείς από την καφεϊνη θα δεις ότι θα αποκτήσεις άλλες αντοχές.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Σε ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες!

Ότι άλλο θες στη διαθεσή σου.Για να καταλάβεις τι εννοώ αντοχές προχθές κοιμήθηκα στις 3:00 ο μικρός μου σηκώθηκε στις 6:50 το πρωϊ στο μεσοδιάστημα ανυσήχησε ο μεγάλος μου δλδ κάπου στις 4:30-5:00,εχθές κοιμήθηκα στις 2:00 και πάλι με διαστήματα ξύπνήματος από τα μωρά και τώρα "σερφάρω" αντί να πάω να κοιμηθώ λίγο και το βράδυ ποιός ξέρει τι ώρα ?????

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

Εγω ειμαι αυπνη 3 χρονια τωρα.......δλδ η θεραπεια εγκειται στο γεγονος οτι αντεχεις που δεν κοιμασαι? Γιατι εγω θελω να κοιμηθω, τα παιδια δε με αφηνουν....μια το ενα μια το αλλο, κοιμαμαι ελαχιστα.

Εγω ειμαι αυπνη 3 χρονια τωρα.......δλδ η θεραπεια εγκειται στο γεγονος οτι αντεχεις που δεν κοιμασαι? Γιατι εγω θελω να κοιμηθω, τα παιδια δε με αφηνουν....μια το ενα μια το αλλο, κοιμαμαι ελαχιστα.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συζητήσεις και για τον ανησυχο ύπνο των παιδιών στο ιατρείο της δικιάς μας άκουσα μία τετοια περίπτωση και μετά από μία θεραπεία όλοι βρήκαν τον ύπνο τους.

ε ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΞΥΝΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ......ακουει το μωρακι και ξυπναει και ο μεγαλος.......τωρα με τις διαρροιες μολις ξυπναει το μωρο να φαει δεν ξανακοιμαται γιατι τ αμολαει γι αρκετη ωρα και πρεπει να το σηκωνω και να το πλενω συνεχεια......5 πανες αλλαξα χθες συνεχομενα......που να κοιμηθει μετα? Αρα μενω ξυπνια κι εγω. Οταν μεγαλωσει λιγο το μωρο και κοιμαται περισσοτερες ωρες χωρις φαγητο, πιστευω θα ειμαστε καλυτερα. Ο μεγαλος ξυπναει και ζηταει διαφορα απο ζηλια επειδη βλεπει οτι ασχολουμαι με το μωρο...

ε ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΞΥΝΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ......ακουει το μωρακι και ξυπναει και ο μεγαλος.......τωρα με τις διαρροιες μολις ξυπναει το μωρο να φαει δεν ξανακοιμαται γιατι τ αμολαει γι αρκετη ωρα και πρεπει να το σηκωνω και να το πλενω συνεχεια......5 πανες αλλαξα χθες συνεχομενα......που να κοιμηθει μετα? Αρα μενω ξυπνια κι εγω. Οταν μεγαλωσει λιγο το μωρο και κοιμαται περισσοτερες ωρες χωρις φαγητο, πιστευω θα ειμαστε καλυτερα. Ο μεγαλος ξυπναει και ζηταει διαφορα απο ζηλια επειδη βλεπει οτι ασχολουμαι με το μωρο...

Τα συμπτώματα της ζήλειας μαζί και ανασφάλειας τα έχω και εγώ με 17 μήνες διαφορά, έκανα στον μεγάλο μία θεραπεία για την "μαμακίτιδα" και καλυτέρεψαν τα πράγματα,ούτε wc δεν μπορούσα να πάω,σε περίπτωση δε που είχα δουλειά και έπρεπε να φύγω χαλασμός Κυρίου και τα άφηνα με την αδερφή μου και την κοπέλα η κάθε μία να έχει από ένα μωρό να ασχολείται χωρίς να αισθάνεται παραμελημένος ο μεγάλος μου.

Αντε βρε...θεραπεια και γιαυτο? Ενταξει εμας παει καλυτερα, στην αρχη ηταν τα ζορια τωρα τον βρισκω πιο συνεργασιμο.

Οπωσδήποτε να το πάρεις τηλ. γιατί υπάρχουν και φαρμακάκια στα φαρμακεία με ομοιοπαθητικά που μπορούν να σε βοηθήσουν άμεσα και όχι να ταλαιπωρείται το μωρό.Επίσης να τον ενημερώσεις και για την ουρολοίμωξη μπορεί να γίνει ταυτόχρονα η αγωγή και αν θες για το μωρό ψάξε για παιδίατρο-ομοιοπαθητικό.

Να γνωρίζεις ότι κάθε άτομο είναι ξεχωριστό γι'αυτό και η θεραπεία πάντα δεν είναι ίδια σε όλους και ας έχουν την ίδια νόσο.Η ομοιοπαθητική βασίζεται στην εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε ατόμου και για να πετύχει χρειάζεται να τηρούνται 8 πράγματα:

α)οχι στην κανέλλα

β)>> στο χαμομήλι

γ)>> στο μαύρο τσάϊ(επιτρέπεται βουνού,τήλιο,φασκόμηλο,μαντζουράνα και

κάποια βότανα)

δ)>> στο γαρύφαλο

ε)>> στο χοιρινό κρέας(μία στις 15 μέρες)

ζ)>>στον ευκάλυπτο,δύοσμο,μέντα,καμφορά

η)>> στον καφέ

θ)>> στην coca-cola

Και όσον αφορά την αϋπνία υπάρχει θεραπεία και γι' αυτό.Εγώ μετά την 2 γέννα τα 'παιξα πολύ ξενύχτι μ'ένα τηλ.έτοιμη η θεραπεία για να μπορέσει ο οργανισμός ν'ανακτήσει τις δυνάμεις του ξάνα και έτσι μπόρεσα ν'ανταπεξέλθω.

Μόλις αποτοξινωθείς από την καφεϊνη θα δεις ότι θα αποκτήσεις άλλες αντοχές.

Κανουμε κι εμεις ομοιοπαθητικη,(το μωρο δηλ για την ατοπικη δερματιτιδα),η ομοιπαθητικος μου ειπε οχι στον καφε :-(:sad::-(,γιατι με τον θηλασμο παιρναει η καφεινη στο γαλα.

Δεν μου ειπε ομως για τα παραπανω που γραφεις,αν και τα περισσοτερα δεν τα καταναλωνω,με τον καφε εχω προβλημα εθισμου:-(.

Σε πια ηλικια ξεπερνιεται η ατοπικη δερματιτιδα?:roll:

6Qyip2.pngKvUzp2.png

και εμεις κανουμε οικογενειακως ομοιοπαθητικη. η κορη μου χρονιες ωτιτιδες και βρογχιτιδες και παμε πολυ καλα!!! ο γιος μου που ξεκινησε απο νωρις ομοιοπαθητικη ειναι παρα πολυ καλα και τα προβληματα αλλεργιας τα ξεπερναμε επισης με ομοιοπαθητικη ακομη και της επιπεφυκιτιδας που κλεινει ο δακρυικος ποροσ. ο συζυγος προβλημα με το στομαχι και χολη επισης ομοιοπαθητικη. και εγω αλλεργια αγχος κτ.λ. εχω να παρω αντισταμινικα 2 χρονια!!!!!!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...