Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Καλημέρα γλυκουλες μου και καλη εβδομαδα να εχουμε.

Να σας ρωτησω κατι....... κατα τη διαρκεια της ομοιοπαθητικης θεραπειας, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΑΤΕ, παρατηρησατε καποια αλλαγη στη συμπεριφορα του μωρου σας την ημερα που ειχατε παρει χαπι???

Μην ανησυχεις,η ομοιοπαθητικη δεν εχει παρενεργειες και ειναι συμβατη και με εγκυμοσυνη και θηλασμο.θηλαζω και εχω κανει ομοιοπαθητικη αγωγη κι εγω και ο μπεμπης!

στον Λέφα πήγες;

n8l134tiu.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μην ανησυχεις,η ομοιοπαθητικη δεν εχει παρενεργειες και ειναι συμβατη και με εγκυμοσυνη και θηλασμο.θηλαζω και εχω κανει ομοιοπαθητικη αγωγη κι εγω και ο μπεμπης!

στον Λέφα πήγες;

Οχι πηγα στην Πουμπρου.

Γνωριζεις κατι γι' αυτην?

Απο Μυτιλήνη εισαι?

Κορίτσια καλημέρα,

Επισκεφτήκαμε τον Κύβελο πριν 15 μέρες και αφού μας είδε ένας συνεργάτης του στην συνέχεια εκείνος μας έγραψε 2 κάψουλες για τον μικρούλη για ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Μέχρι να ξεμπερδέψουμε είχε παέι αργά και τα φαρμακεία είχαν κλείσει, την επόμενη μέρα είχα καποιο πρόβλημα με την εγκυμοσύνη μου και για να μην τα πολυλογώ αμέλησα να δώσω το φάρμακο στο παιδί και καπάκι ανεβάζει πυρετό με πολύ βήχα και κλάμα και πόνο στα αυτιά......:shock:

το αποτέλεσμα ήταν βρογχίτιδα και ωτίτιδα με υγρό, εγώ δεν ήξερα τι να κάνω και ποιον να πάρω και επειδή ήμουν και με το κεφάλι στην λεκάνη από τους εμετούς, ανέλαβε ο μπαμπάς του και φώναξε την κλασσική μας παιδίατρο και είπαμε να αναβάλλουμε για λίγο την ομοιπαθητική.....:cry:

Ο μίκρος πήρε εισπνεόμενα και αντιβίωση μέχρι και σήμερα και τωρα σας ρωτάω το εξής επειδή αρκετές είστε πιο έμπειρες με την ομοιπαθητική:

να του δώσω την κάψουλα μόλις τελειώσει την αντιβίωση ή να πάρω πρώτα να ενημερώσω για την όλη κατάσταση και να μου πουν εκείνοι τι να κάνω???

Sorry, αν σας ζάλισα, αλλά σήμερα είμαι λίγο καλύτερα από αναγούλες και είπα να το εκμεταλευτώ.......:)

Κορίτσια καλημέρα,

Επισκεφτήκαμε τον Κύβελο πριν 15 μέρες και αφού μας είδε ένας συνεργάτης του στην συνέχεια εκείνος μας έγραψε 2 κάψουλες για τον μικρούλη για ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Μέχρι να ξεμπερδέψουμε είχε παέι αργά και τα φαρμακεία είχαν κλείσει, την επόμενη μέρα είχα καποιο πρόβλημα με την εγκυμοσύνη μου και για να μην τα πολυλογώ αμέλησα να δώσω το φάρμακο στο παιδί και καπάκι ανεβάζει πυρετό με πολύ βήχα και κλάμα και πόνο στα αυτιά......:shock:

το αποτέλεσμα ήταν βρογχίτιδα και ωτίτιδα με υγρό, εγώ δεν ήξερα τι να κάνω και ποιον να πάρω και επειδή ήμουν και με το κεφάλι στην λεκάνη από τους εμετούς, ανέλαβε ο μπαμπάς του και φώναξε την κλασσική μας παιδίατρο και είπαμε να αναβάλλουμε για λίγο την ομοιπαθητική.....:cry:

Ο μίκρος πήρε εισπνεόμενα και αντιβίωση μέχρι και σήμερα και τωρα σας ρωτάω το εξής επειδή αρκετές είστε πιο έμπειρες με την ομοιπαθητική:

να του δώσω την κάψουλα μόλις τελειώσει την αντιβίωση ή να πάρω πρώτα να ενημερώσω για την όλη κατάσταση και να μου πουν εκείνοι τι να κάνω???

Sorry, αν σας ζάλισα, αλλά σήμερα είμαι λίγο καλύτερα από αναγούλες και είπα να το εκμεταλευτώ.......:)

Κριμα που πηρατε αντιβίωση.. Καλυτερα πιστευω θα ειναι να ενημερώσεις ακριβως τον ομοιοπαθητικο για τα φάρμακα που πηρε ο μικρος και να σε καθοδηγήσει εκείνος.

Διαφημίσεις

Να ενημερὠσεις πρώτα και στο λέω ανεπιφύλακτα. Το γεγονός ότι πήρε εισπνεόμενα και αγωγή αλλάζει τα δεδομένα ως προς τον οργανισμό του παιδιού και ο Ομοιοπαθητικός πρέπει να κρίνει αν θα αλλάξει ή όχι το φάρμακο. Επίσης ως μαμά παιδιού που πήρε εισπνεόμενα κλπ θα σου συνιστούσα να μην το αναβάλεις καθόλου, τα εισπνεόμενα δεν βοηθούν πραγματικά τον οργανισμό, καταπιέζουν το σύμπτωμα(δύσπνοια, βήχας κλπ) αλλά την επόμενη φορά που θα κρυώσει το παιδί θα τα έχει ανάγκη για να τα βγάλει πέρα.

(Η γνώμη μου είναι ότι τα εισπνεόμενα (aerolin, flixotide κλπ) καθώς και οι περίφημες soldesanil(σταγόνες κορτιζόνης) είναι η μόδα της εποχής μας δυστυχώς. Από την άλλη, δυστυχώς οι γνώσεις των κλασικών παιδιάτρων περί Ομοιοπαθητικής είναι μάλλον ανύπαρκτες, γιατί τότε θα ήξερε η παιδίατρός σου π.χ. ότι η Ομοιοπαθητική θεραπεύει την βρογχίτιδα άμεσα. Έχω πει και πιο πάνω, ο γιος μου άρχιζε τα εισπνεόμενα κάθε φορά που έβηχε κι επιπλέον έπαιρνε κάθε βράδυ 1 φακελάκι singulair επί 2,5 χρόνια, για να ενισχυθεί το ανοσιοποιητικό. Έλα που το εν λόγω φάρμακο κατηγορείται στις ΗΠΑ για βλάβες στο νευρικό σύστημα, ψυχολογικά προβλήματα, τάσεις αυτοκτονίας στους εφήβους και τώρα εξετάζονται αυτές οι παρενέργειες... Για να μην πούμε για τον συσχετισμό εισπνεόμενων και την εμφάνιση νεανικού διαβήτη...)

Ενημέρωσε τον Κυβέλλο λοιπόν και όλα θα πάνε καλά;)

mariazil,

τώρα θυμήθηκα ότι πήρε και soldesanil ένα βράδυ που πνιγόταν από τον βήχα και για δύο μέρες μετά.......βράστα!!:(

τα singulair μου τα είχε δώσει η προηγούμενη παιδίατρος να τα παίρνει όλο τον χειμώνα αλλά διάβασα αυτά ακριβώς που αναφέρεις και δεν του τα έδωσα.....

θα πάρω τηλ να ενημερώσω....

Να ρωτήσω και κάτι άλλο? στην λίστα με τα φάρμακα που μου έδωσε για να έχω στο σπίτι για ώρα ανάγκης, πήρε το μάτι μου και ένα που λεγόταν mercury, εννοούμε τον υδράργυρο?

...ρωτάω το εξής επειδή αρκετές είστε πιο έμπειρες με την ομοιπαθητική:

...

Λογικά αν δεν έχει αλλάξει η "εικόνα" του οργανισμού ισχύουν τα ίδια.

Καλύτερα όμως να πάρεις τηλέφωνο, όπως λένε και όλοι, λαμβάνοντας υπόψη του το περιστατικό μπορεί να χρειάζεται να αλλάξει κάτι.

Σχετικά με το mercurius-solubilis δες εδώ (εγώ το έχω πάρει πριν χρόνια με αμυγδαλίτιδα)

http://www.homeopathy.gr/homeopathy.php?remedy=mercurius-solubilis

Έχε επίσης υπόψη σου ότι η αρχική ουσία δεν είναι ανιχνεύσιμη, νομίζω από 12ch και πάνω, καθώς και η δράση του ομοιοπαθητικού φαρμάκου δεν έχει σχέση με την αρχική ουσία. Ξέρω, είναι κάπως περίεργο.

Εδώ http://www.homeopathy.gr/homeopathy/preparation_homeopathic_remedies.html η διαδικασία παρασκευής τους.

Επεξεργάστηκαν by mesastoura
ερώτηση mercurius-solubilis

πᾶν μέτρον ἄριστον

(Η γνώμη μου είναι ότι τα εισπνεόμενα (aerolin, flixotide κλπ) καθώς και οι περίφημες soldesanil(σταγόνες κορτιζόνης) είναι η μόδα της εποχής μας δυστυχώς. Από την άλλη, δυστυχώς οι γνώσεις των κλασικών παιδιάτρων περί Ομοιοπαθητικής είναι μάλλον ανύπαρκτες, γιατί τότε θα ήξερε η παιδίατρός σου π.χ. ότι η Ομοιοπαθητική θεραπεύει την βρογχίτιδα άμεσα. Έχω πει και πιο πάνω, ο γιος μου άρχιζε τα εισπνεόμενα κάθε φορά που έβηχε κι επιπλέον έπαιρνε κάθε βράδυ 1 φακελάκι singulair επί 2,5 χρόνια, για να ενισχυθεί το ανοσιοποιητικό. Έλα που το εν λόγω φάρμακο κατηγορείται στις ΗΠΑ για βλάβες στο νευρικό σύστημα, ψυχολογικά προβλήματα, τάσεις αυτοκτονίας στους εφήβους και τώρα εξετάζονται αυτές οι παρενέργειες... Για να μην πούμε για τον συσχετισμό εισπνεόμενων και την εμφάνιση νεανικού διαβήτη...)

Ενημέρωσε τον Κυβέλλο λοιπόν και όλα θα πάνε καλά;)

Αχ! με έλουσε κρύος ιδρώτας γιατί όλα τα παραπάνω τα κάνουμε και εμείς, για καιρό.

O5X4p2.png 

Κοριτσια θέλω κι εγώ να ξεκινησω τον μικρό ομοιοπαθητική.

Δεν αντιμετωπίζουμε κανενα πρόβλημα απλά απο αυτα που διαβασα ρωτησα ανθρωπους που κάνουν ομοιπαθητική και κατεληξα ότι ειναι τελικά η καλυτερη μέθοδος. Θα το δουμε βέβαια και στην πράξη!!

Μου πρότειναν στην Θεσσαλονίκη την Μαρία Μπελιβάνη, την γνωριζει κάποια κοπέλα απο εδω???

Όσο για τα εισπνεομενα αυτή τη στιγμή ξέρω τρια παιδάκια που κάνουν ακριβώς την ίδια αγωγή που λέτε πιο πάνω aerolin,soldesanil κτλ. όλα με διαγνωση βρογχιολίτιδα....

Αγχωνομαι λίγο γιατί δεν ξερω τίποτα για την ομοιοπαθητική θα μου ξερεις για την κλασσική ιατρική...... απλά μου είναι άγνωστο τελειως.!!!!

Έλπιζω να ταυτιστώ μαζί της και να μας βοηθησει οταν θα τη χρειαζόμαστε!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας,

θα ήθελα και εγώ να σας πώ την ιστορία μου.

Εγω πάσχω απο κνίδωση,σε όλο το σώμα και έχω τρομερή φαγούρα.Βγάζω κάτι μεγάλες κοκκινήλες σαν μπαλώματα στο δέρμα μου.Πήγα παντού,αλλά δεν με βοήθησε κανείς,μου δώσανε κορτιζόνη και αντιισταμινικά.Με αποτέλεσμα μόλις τα σταματούσα,άρχιζε το μαρτύριο.Οπότε αποφάσησα να πάω σε ομοιοπαθητικό.Τώρα είμαι καλύτερα και πιστεύω ότι με βοηθάει!!!Πάω καλύτερα και βλέπω ότι αξήζουν τα λεφτά,γιατί ειναι πολλα κάθε μήνα!!!

Τώρα ξαναμπήκα και είδα τα μηνύματα με τα εισπνεόμενα, είναι τρομερό το πόσο πολλά παιδιά τα παίρνουν!!!

Σήμερα ζούμε άλλο ένα "θαύμα της ομοιοπαθητικής" με τον γιο μου, που εδώ και 2 μέρες ετοιμάζεται να βγάλει τραπεζίτες και τρελαινόταν στον πόνο, έκαιγε το στόμα του, πρήστηκαν οι λεμφαδένες, έκανε δέκατα κλπ. Πήρα λοιπόν τον Κυβέλλο τηλ/νο, μας έδωσε Chamomilla 1M, μεσημέρι-βράδυ, ξεφούσκωσαν οι λεμφαδένες σαν να έβλεπες καρτούν, χαλάρωσε το παιδί, γέλασε, έπαιξε, άνοιξε το στόμα του κι έφαγε, ηρέμησε κι η δόλια η μάνα :wink: Σκεφτείτε ότι χτες ούτε το Depon δεν τον έπιανε!!!

Κορίτσια, πετάξτε τα παλιοεισπνεόμενα και τις κορτιζόνες!!! Κάνουν τα παιδάκια μας εξαρτημένα από τα παλιοφάρμακα!!! Κάπου υπάρχει ένα πολύ ωραίο άρθρο για το κακό που προκαλούν όλα αυτά στον οργανισμό μακροπρόθεσμα, όταν το βρω θα βάλω το λινκ!!!

ΥΓ Ναι, υδράργυρος είναι, κανένας φόβος όμως, είναι σαφώς μη ανιχνεύσιμη ποσότητα, το ομοιοπαθητικό φάρμακο δρα βιοδυναμικά, όχι χημικά, γι αυτό και η ομοιοπαθητική χρησιμοποιεί άφοβα ουσίες όπως η στρυχνίνη(ignatia), δηλητήρια(ledum, apis, lachesis)κλπ. Κανένας φόβος!!!

Καλημερα σε ολες σας.

Σημερα ο μπεμπησ μου ξυπνησε με λιγακι συναχι, καμια φορα βηχει μαλλον απο την μυξουλα και φταρνιζεται ποτε-ποτε. Ολα ακομη ειναι ηπιας μορφης. Πηρα την ομοιοπαθητικο μου και ειπε να παρει το μωρο 1 καψουλα 200ch alium cepa. Εχει δωσει καμια στο μωρακι της ή εστω εχει παρει η ιδια?

Η δοσολογια ειναι μεγαλη?

Δεν εχω δωσει ποτε στο μωρο ομοιοπαθητικα φαρμακα και ειμαι διστακτικη.....

Επισης ειπε να εχω στο σπιτι beladona 1M και κατι αλλο που δυστυχως δεν το σημειωσα σωστα, ηταν καπως ετσι calibi chromicum (το γραφω οπως το ακουσα) επισης 1Μ. Αν καμια απο εσας καταλαβε το φαρμακο ας μου το γραψει σωστα. Η δοση ειναι μεγαλη???? Αυτα τα φαρμακα γιατι ειναι???

Φιλια σε ολες και περαστικα μας.

Καλημερα σε ολες σας.

Σημερα ο μπεμπησ μου ξυπνησε με λιγακι συναχι, καμια φορα βηχει μαλλον απο την μυξουλα και φταρνιζεται ποτε-ποτε. Ολα ακομη ειναι ηπιας μορφης. Πηρα την ομοιοπαθητικο μου και ειπε να παρει το μωρο 1 καψουλα 200ch alium cepa. Εχει δωσει καμια στο μωρακι της ή εστω εχει παρει η ιδια?

Επισης ειπε να εχω στο σπιτι beladona 1M και κατι αλλο που δυστυχως δεν το σημειωσα σωστα, ηταν καπως ετσι calibi chromicum (το γραφω οπως το ακουσα) επισης 1Μ. Αν καμια απο εσας καταλαβε το φαρμακο ας μου το γραψει σωστα. Η δοση ειναι μεγαλη???? Αυτα τα φαρμακα γιατι ειναι???

Γειά σου,

εδώ και 2 χρόνια κάνω με τον σύζυγό μου αποκλειστικά ομοιοπαθητική και δεν την αλλάζω με τίποτα. Πρέπει να ψάξεις και να διαβάσεις μόνη σου, τι ακριβώς είναι η ομοιοπαθητική και πως λειτουργεί, για να δεις εάν ταιριάζει με αυτό που ζητάς. Έχε υπόψη σου πως όλες οι παθήσεις θεραπεύονται με την ομοιοπαθητική, αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στην/στον γιατρό σου και επίσης να έχεις υπομονή.

Όσον αφορά τον μικρό σου, καλό είναι η/ο παιδίατρος να δέχεται την ομοιοπαθητική, γιατί διαφορετικά δεν θα βγάζεις άκρη και θα μπερδεύεσαι, καθώς άλλα θα σου λέει η/ο παιδίατρος και άλλα η/ο ομοιοπαθητικό σου. Όσο για τα φάρμακα που αναφέρεις, καλό είναι να μιλήσεις ξανά με τον/την ομοιοπαθητικό σου να σου πει ακριβώς τι θέλει να πάρεις και γιατί. Μία ιστοσελίδα που θα σε βοηθήσει είναι http://www.homeopathy.gr/

Ελπίζω να σε βοήθησα!

Διαφημίσεις

δεν ειναι μεγαλη η δοσολογια των 200ch και να μην ανησυχεις. την belladona μαλλον στην εδωσε μηπως χρειαστει αν σου κανει πυρετο με κρυα ακρα. το αλλο δεν καταλαβα ποιο ειναι???? η δοση 1Μ ειναι μεγαλυτερη. δεν χρειαζεται να ανησυχεις καθολου εμεις κανουμε ομοιοπαθητικη απο μωρα....

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Καλημερα σε ολες σας.

Πασχαλιτσακι μην ανησυχείς. Αν έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό που επέλεξες, να πάρεις ό,τι σου έδωσε. Εδώ κανένας μας δεν είναι γιατρός για να σου πει αν σου έδωσε σωστή θεραπεία ή όχι.

Το συγκεκριμένο δεν το έχουμε πάρει, προσφανώς γιατί μας ταιριάζει ιδιοσυγκρασικά κάποιο άλλο. Η δυναμοποίηση δεν είναι μεγάλη. Εγώ στην μικρή έχω δώσει 200ch και 1Μ.

Το kali bichronicum μάλλον εννοείς. Εμείς αυτό το παίρνουμε σε 200 δυναμοποίηση, αλλά για να σου είπε 1Μ θα έχει τους λόγους του. Πάρτο εσύ αν είναι και σε 200ch να το έχεις. Η belladonna είναι αντιπυρετικό και το καλι μπιχρόνικουμ για κρύωμα με πάρα πολλές μύξες.

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ:

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/homeopathic-drugs-remedies.shtml

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σας.

Αν δειτε την αρχη του θεματος....... εγω το ξεκινησα. Κανω ομοιοπαθητικη εδω και 10 χρονια και εχω δει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. Αυτη τη στιγμη κανω θεραπεια για τις ημικρανιες που επανηλθαν μετα τη γεννα.

Απλα τον μικρο δεν του εχω δωσει ποτε ομοιοπαθητικο φαρμακο και ειμαι ακομη διστακτικη.....

Οσο για αποδοχη ομοιοπαθητικου απο παιδιατρο..... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Πασχαλιτσακι μην ανησυχείς. Αν έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό που επέλεξες' date=' να πάρεις ό,τι σου έδωσε. Εδώ κανένας μας δεν είναι γιατρός για να σου πει αν σου έδωσε σωστή θεραπεία ή όχι.

Το συγκεκριμένο δεν το έχουμε πάρει, προσφανώς γιατί μας ταιριάζει ιδιοσυγκρασικά κάποιο άλλο. Η δυναμοποίηση δεν είναι μεγάλη. Εγώ στην μικρή έχω δώσει 200ch και 1Μ.

Το kali bichronicum μάλλον εννοείς. Εμείς αυτό το παίρνουμε σε 200 δυναμοποίηση, αλλά για να σου είπε 1Μ θα έχει τους λόγους του. Πάρτο εσύ αν είναι και σε 200ch να το έχεις. Η belladonna είναι αντιπυρετικό και το καλι μπιχρόνικουμ για κρύωμα με πάρα πολλές μύξες.

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ:

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/homeopathic-drugs-remedies.shtml[/quote']

Σ' ευχαριστω πααααααααααααρα πολυ. Αυτο μαλλον ειναι.

Που μπορω να ενημερωθω για τις περιβοητες "ΔΥΝΑΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ"??????

Πάθατε το κλασικό που παθαίνουν όλοι στην αρχή. Φοβηθήκατε ότι η ομοιοπαθητική δεν κάνει για κάτι τόσο σοβαρό και καταφύγατε στα χημικά φάρμακα. Μέγα λάθος, αν θες την γνώμη μου. Την επόμενη φορά δείξε εμπιστοσύνη στον Κυβέλλο. Είναι πολύ καλός γιατρός! Εγώ πάω στην παιδίατρο, μου κάνει διάγνωση πχ ίωση, ακροαστικά, ωτίτιδα και αμέσως τηλ στον Κυβέλλο για να μου δώσει θεραπεία. Αν είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα σου πει ό ίδιος να δώσεις την αντιβίωση. Δεν παίζει με την υγεία κανενός! Μην ανησυχείς!

Για τώρα πάρε τηλ ενημέρωσε για την κατάσταση όπως μας τα είπες εδώ και θα σου δώσει σωστές οδηγίες.

Να σου πω ότι μπορεί να βοηθήσει και σένα με τις αναγούλες. ;) Εγώ χθες ήμουν ράκος και σήμερα πρωί πήρα αυτό που έδωσε και είμαι η μέρα με τη νύχτα.

Περαστικά σας!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Που μπορω να ενημερωθω για τις περιβοητες "ΔΥΝΑΜΟΠΙΗΣΕΙΣ"??????

Δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα δυναμοποίηση. Θα μπορούσαν να σου πουν ο mesastoura ή ή Mariazil ή η yogini που είναι πιο ψαγμένοι. αν googlαρεις όμως σίγουρα θα βρεις πληροφορίες.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Να σας ρωτησω και κατι ακομη....

Εσεις εχετε στο σπιτι "το δικο σας ομοιοπαθητικο φαρμακειο" ωστε να μην τρεχετε ολη την ωρα στο γιατρο???

Αν ναι, σε τι δοσολογια παιρνετε τα φαρμακα????

Εγώ έχω κάνει φαρμακείο (τα είχα ψιλοσκάσει βέβαια) και πήρα δυναμοποιήσεις 200 και 1Μ. Και φυσικά μου έχει χρειαστεί πολλές φορές! Δεν το μετάνιωσα καθόλου!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Εγώ έχω κάνει φαρμακείο (τα είχα ψιλοσκάσει βέβαια) και πήρα δυναμοποιήσεις 200 και 1Μ. Και φυσικά μου έχει χρειαστεί πολλές φορές! Δεν το μετάνιωσα καθόλου!

Με τι κριτηρια επελεξες τα συγκεκριμενα φαρμακα?

Αναλογα με τις ιδιοτητες που "διαβασες" ή απλα τα ειχες ξαναπαρει????

Μου έδωσε ο Κυβέλλος μία λίστα και με τον καιρό πήρα και κάποια άλλα που είδα ότι μας τα χορηγούσε συχνά, ενώ δεν ήταν στην αρχική του λίστα πχ kali bichronicum

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...