Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Ροζι που βρηκες λωτο?

Ασχετο.......πηγα να παραγγειλω απο μερκολα τα κριλ αλλα ειδα οτι εχει παει τα μεταφορικα στα 28 δολλαρια!!!! Τρελλαθηκαν?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ροζι που βρηκες λωτο?

Έχει η βιολογική λαϊκή που πάμε.

Ασχετο.......πηγα να παραγγειλω απο μερκολα τα κριλ αλλα ειδα οτι εχει παει τα μεταφορικα στα 28 δολλαρια!!!! Τρελλαθηκαν?

Βρε κορίτσι μου ξέχασες ότι ο Mercola βγάζει free shipping σ' όλο τον κόσμο όταν είναι Thanksgiving?

Την επόμενη βδομάδα είναι Thanksgiving ;)

Eδώ είναι η κρεμούλα Βέρα, HEM-RID BALM

http://www.wildrootbotanicals.com/html/teas_preg.html

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Alhueia? θΑ παραγγειλω τοτε........αλλα λιγοτερο δεν ηταν τα μεταφορικα πριν? Μου πεσε το σαγονι οταν πηγα να αγορασω.

θα δω για λωτο σε κανα βιολογικαδικο.....σε τι αλλο κανει καλο?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Τώρα τα στέλνει όλα με ασφαλισμένο ταχυδρομείο, μάλλον χάνονταν αρκετά πακέτα.

Δεν ξέρω και πολλά για το λωτό, στον άντρα μου αρέσει και τον παίρνει, σπάνια τρώω.

Διαφημίσεις

Τελικα αρχιζουμε ομοιοπαθητικη σημερα. Τηλεφωνησα στον παιδιατρο, τον ενημερωσα για τις εξετασεις που θα πρεπει να υποβληθει το παιδι, και τον ρωτησα αν μπορουμε να το αντιμετωπισουμε με την ομοιοπαθητικη. Μου΄πε ναι, και εχουμε ραντεβου σημερα. Ελπιζω να εχουμε αποτελεσμα, γιατι χθες βραδυ εκλαιγε ωρες και ετρεμε την τουαλετα. Τελικα τα εκανε πανω του, και τωρα του΄χει κολλησει στο μυαλο οτι οταν τα κανει πανω του δεν ποναει, ενω στην τουαλετα ποναει...:?

Αχ η διατροφη ειναι μεγαλο θεμα. Δεν τρωει φρουτα και λαχανικα... Εχω δοκιμασει τα παντα, ειναι πολυ αντιδραστικος. Ευτυχως πινει χυμο πορτοκαλι και τρωει δημητριακα. Του δινω παστελι βιολογικο, γιατι το σουσαμι βοηθαει, και τρωει λιγο. Εφτιαξα μιλκ σεικ με αποξηραμενα δαμασκηνα, δεν του αρεσε...

Ασχετη ερωτηση... Τα δημητριακα που του δινω ειναι βιολογικα χωρις ζαχαρη απο καλαμποκι. Βοηθουν αραγε ή να παρω ολικης αλεσης και ας εχουν και ζαχαρη?

Για πες τι θεραπεια εκανες?

Δεν σας παρακολούθησα από την αρχή και δεν ξέρω αν στο έχει προτείνει και κάποιος άλλος: ακτινίδιο- κάθε πρωί που σηκώνεται. Αν δεν του αρέσει πείσε τον ότι έτσι δεν θα πονάει με τα κακά του. Στο δικό μου το παιδί αλλα και σε μένα έκανε θαύματα. Το έχετε δοκιμάσει;

.pngy3DLp3.png

Ταρα ακριβως τα ιδια περναγα πριν 1,5μηνα δεν μπορεις να φανταστεις,να πηγαινει στην τουαλετα κ να τρεμουν τα ποδια της,να κλαιει απο τον πονο κ να φωναζει,μεχρι που σταματησε να πηγαινει τελειως στην τουαλετα,κ να μου ζηταει πανα για να κανει κακα της.Ειχα δοκιμασει τα παντα,βεβαια κ εμενα ειναι πολυ μιζερη στο φαγητο της,ουτε φρουτα ουτε λαχανικα,μονο χυμο πορτοκαλι πινει κ αυτο μονο εαν ειναι σουρομενος που φευγουν ολες οι ινες.Την πηγα σε παιδογαστρεντερολογο(στην Ρωμα)κ με το που την ειδε τρελαθηκε ηταν σαν ενα μπαλονι ετοιμο να σκασει,οταν της ειπα οτι ποναει κ μια φορα ειχε βγαλει αιμα,με εστειλε στον Παπανικολαου να βγαλω εναν υπερηχο γιατι φοβηθηκε για τα νεφρα της.Ξεχασα να σου πω οτι κ κλισμα που της ειχα κανει δεν την ειχε πιασει,ειχε βγαλει πολυ λιγα κ πολυ σκληρα φαντασου πως ηταν.Η Ρωμα μου εδωσε ενα σιροπι κ μ αυτο ηρεμησε πολυ το παιδι γιατι την επομενη μερα πηγε στην τουαλετα κ αδειασε ολη η κοιλιτσα της,αυτο το σιροπι ηταν για μια φορα μονο μετα που εδινε 2σιροπακια μου ειπε για 4μηνες τουλαχιστον να τα πινει,εγω της τα εκοψα πανω στον μηνα με το που ειδα οτι εστρωσε η κατασταση.Μην τον αφηνεις ετσι θα ταλαιπωρηθεις κ εσυ πολυ κ ο μικρος,εμενα εκανε πολυ καιρο να κατσει στην τουαλετα μονο κ μονο γιατι φοβοταν

Δεν σας παρακολούθησα από την αρχή και δεν ξέρω αν στο έχει προτείνει και κάποιος άλλος: ακτινίδιο- κάθε πρωί που σηκώνεται. Αν δεν του αρέσει πείσε τον ότι έτσι δεν θα πονάει με τα κακά του. Στο δικό μου το παιδί αλλα και σε μένα έκανε θαύματα. Το έχετε δοκιμάσει;

Αχ το ξερω για το ακτινιδιο, αλλα ουτε να το δει!

Ταρα ακριβως τα ιδια περναγα πριν 1,5μηνα δεν μπορεις να φανταστεις,να πηγαινει στην τουαλετα κ να τρεμουν τα ποδια της,να κλαιει απο τον πονο κ να φωναζει,μεχρι που σταματησε να πηγαινει τελειως στην τουαλετα,κ να μου ζηταει πανα για να κανει κακα της.Ειχα δοκιμασει τα παντα,βεβαια κ εμενα ειναι πολυ μιζερη στο φαγητο της,ουτε φρουτα ουτε λαχανικα,μονο χυμο πορτοκαλι πινει κ αυτο μονο εαν ειναι σουρομενος που φευγουν ολες οι ινες.Την πηγα σε παιδογαστρεντερολογο(στην Ρωμα)κ με το που την ειδε τρελαθηκε ηταν σαν ενα μπαλονι ετοιμο να σκασει,οταν της ειπα οτι ποναει κ μια φορα ειχε βγαλει αιμα,με εστειλε στον Παπανικολαου να βγαλω εναν υπερηχο γιατι φοβηθηκε για τα νεφρα της.Ξεχασα να σου πω οτι κ κλισμα που της ειχα κανει δεν την ειχε πιασει,ειχε βγαλει πολυ λιγα κ πολυ σκληρα φαντασου πως ηταν.Η Ρωμα μου εδωσε ενα σιροπι κ μ αυτο ηρεμησε πολυ το παιδι γιατι την επομενη μερα πηγε στην τουαλετα κ αδειασε ολη η κοιλιτσα της,αυτο το σιροπι ηταν για μια φορα μονο μετα που εδινε 2σιροπακια μου ειπε για 4μηνες τουλαχιστον να τα πινει,εγω της τα εκοψα πανω στον μηνα με το που ειδα οτι εστρωσε η κατασταση.Μην τον αφηνεις ετσι θα ταλαιπωρηθεις κ εσυ πολυ κ ο μικρος,εμενα εκανε πολυ καιρο να κατσει στην τουαλετα μονο κ μονο γιατι φοβοταν

Και ο γαστρεντερολογος μου τη Ρωμα μου συστησε. Ελπιζω να εχουμε αποτελεσματα με την ομοιοπαθητικη και να μη χρειαστει να καταφυγουμε σ΄αυτην. Και ο δικος μου απαιτει να βγαζω τις ινες απο το χυμο πορτοκαλι, αλλα βγαζω λιγες για να τις δει, και βαζω φαρδυτερο καλαμακι για να μη "στουμπωνει" και το καταλαβει! Πατεντες...

Τις τελευταιες μερες βγαινουν μαλακα τα κακα του και δεν ποναει, ειναι ο φοβος του περισσοτερο. Γι αυτο πιστευω οτι θα τον βοηθησει πολυ η ομοιοπαθητικη, και ψυχολογικα.

Η Ρωμα ειναι κορυφη στο ειδος της,εαν βγαινουν μαλακα σιγουρα δεν εχετε το προβλημα που ειχαμε εμεις,εμενα μετα απο λιγο καιρο επαθε ουρολοιμωξη κ μου ειπε ο παιδιατρος οτι ισως το προκαλεσε η το βοηθησε κ η δυσκοιλιοτητα,γιατι πηγαινουν πανω στην κυστη κ την πιεζουν,παντως η Ρωμα μου ειχε πει οτι εαν συνεχιση να της κανω εξετασεις για θυρροειδη

Διαφημίσεις

Η Ρωμα ειναι κορυφη στο ειδος της,εαν βγαινουν μαλακα σιγουρα δεν εχετε το προβλημα που ειχαμε εμεις,εμενα μετα απο λιγο καιρο επαθε ουρολοιμωξη κ μου ειπε ο παιδιατρος οτι ισως το προκαλεσε η το βοηθησε κ η δυσκοιλιοτητα,γιατι πηγαινουν πανω στην κυστη κ την πιεζουν,παντως η Ρωμα μου ειχε πει οτι εαν συνεχιση να της κανω εξετασεις για θυρροειδη

Βγαινουν μαλακα τις τελευταιες μερες γιατι εχουμε βελτιωσει τη διατροφη. Τα κοριτσια ειναι πιο ευαισθητα απο τα αγορια και κολλανε πιο ευκολα μικροβια, θελει πολυ προσοχη.

Μια φιλη που ειχε παρομοιο προβλημα, εδινε στο παιδι της φυτικες ινες σε σκονη της Benefibra. Τις εβαζε στο χυμο, στο φαγητο κλπ. Θα ρωτησω τον παιδιατρο αποψε.

Μου το εχει πει η φιλη μου η φαρμακοποιος για την συγκεκριμενη σκονη θα την παω κ εγω σε ομοιοπαθητικο κ θα δουμε τι θα ξεκινησουμε.

Α κατι αλλο γιατι το ειχα ξεχασει σε παλιοτερα ποστ ειχα γραψει για μια ομοιοπαθητικο την Αρβανιτη κ ειχα γραψει οτι διδασκει αλλα δεν ηξερα το που,τελικα εμαθα τα κανει στην ελληνικη εταιρια ομοιοπαθητικης,οποτε μου ειπαν οτι ειναι πολυ δυσκολο να μην ειναι στην λιστα τον ομοιοπαθητικων γιατρων,απλα μπορει λεει να μην θελει να ειναι το ονομα της γιατΙ εχει πολυ κοσμο.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ

Α κατι αλλο γιατι το ειχα ξεχασει σε παλιοτερα ποστ ειχα γραψει για μια ομοιοπαθητικο την Αρβανιτη κ ειχα γραψει οτι διδασκει αλλα δεν ηξερα το που,τελικα εμαθα τα κανει στην ελληνικη εταιρια ομοιοπαθητικης,οποτε μου ειπαν οτι ειναι πολυ δυσκολο να μην ειναι στην λιστα τον ομοιοπαθητικων γιατρων,απλα μπορει λεει να μην θελει να ειναι το ονομα της γιατΙ εχει πολυ κοσμο.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ

Θα ρωτησω τη συνυφαδα μου που πανε σ΄αυτην και θα σου πω.

TARA δεν ξερω εαν ειχες διαβασει τα προηγουμενα ποστ αλλα η συγκεκριμενη δεν θεωρειται κ καλη

Τα διαβασα και τωρα μιλουσα με τη συνυφαδα μου. Την εχουν χρονια και ειναι ευχαριστημενοι. Δεν ξερει για ποιο λογο δεν υπαρχει το ονομα της στην εταιρεια, αλλα μου ειπε πως εχει πολυ κοσμο.

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχει πάρει τ' αυτί μου ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση σκοπεύει το 2011 να απαγορέψει τις εναλλακτικές θεραπείες (δεν ξέρω ακριβώς ποιες αλλά άκουσα ότι συμπεριλαμβάνεται και η ομοιοπαθητική, πχ θα κλείσουν οι σχολές ομοιοπαθητικής) θα απαγορευτούν πχ βιβλία για βότανα και δεν ξέρω τι άλλο. Σαν πρωταπριλιάτικο μου ακούγεται αλλά το άκουσα από διάφορες πηγές. Μήπως έχει κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφόρηση; Ελπίζω να μην είναι αλήθεια!:shock:

Κορίτσια έχει πάρει τ' αυτί μου ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση σκοπεύει το 2011 να απαγορέψει τις εναλλακτικές θεραπείες (δεν ξέρω ακριβώς ποιες αλλά άκουσα ότι συμπεριλαμβάνεται και η ομοιοπαθητική, πχ θα κλείσουν οι σχολές ομοιοπαθητικής) θα απαγορευτούν πχ βιβλία για βότανα και δεν ξέρω τι άλλο. Σαν πρωταπριλιάτικο μου ακούγεται αλλά το άκουσα από διάφορες πηγές. Μήπως έχει κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφόρηση; Ελπίζω να μην είναι αλήθεια!:shock:

Σα σεναριο επιστημονικης φαντασιας μου φαινεται, αλλα οι φαρμακοβιομηχανιες ομολογουμενως εχουν μεγαλη δυναμη...

Λοιπον ξεκιναμε αυριο ομοιοπαθητικη για ενα μηνα και βλεπουμε. Τον ρωτησα και για την εχινακεια, και μου ειπε οτι μπορουν να την παιρνουν παιδια ανω του ενος ετους. Υπαρχουν ταμπλετες παιδικες στο εμποριο. Ακομη και γι αυτο ομως, εγω επρεπε να ρωτησω. Τοσες φορες που ηταν αρρωστα τα παιδια, ποτε δε μου το ειπε απο μονος του...:roll:

:?

Θα πάμε κι εμείς σήμερα για δεύτερη φορά από τότε που γεννήθηκε η μικρή.

Για να δούμε...

Πάντως την πρώτη φορά ήτανε ΟΚ, δεν μου φάνηκε καθόλου βιαστικός και ήτανε και ομιλητικός.

Ίσως γιατί του είπα ότι μου τον σύστησε η γυναικολόγος μου που είναι και γνωστή του ομοιοπαθητικός, ποιος ξέρει; :roll:

Ασχετο αλλα μου΄ρθε τωρα. Για τυχον εγκαυματα, τι βαζουμε στα παιδια?

Εγώ έχω πάρει σπαθόλαδο, αλλά μέχρι στιγμής το έχω χρησιμοποιήσει μόνο σε μένα (με επιτυχία). Και στο παιδί το ίδιο θα χρησιμοποιούσα και φυσικά αμέσως τηλ στον γιατρό, αν ήταν κάτι σοβαρό.

Μπορεί κάποια που έχει εμπειρία με αποχή από εμβόλια και εξαιτίας αυτού πρόβλημα στον παιδικό, να μου στείλει πμ για το πώς το έλυσε το θέμα?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Για εγκαύματα το καλύτερο είναι η αλόη.

Αν έχετε τον κάκτο στο σπίτι σας απλά σκίζεται στη μέση ένα φύλο και βάζετε το ζελεδάκι κατευθείαν πάνω στο έγκαυμα.

Εναλλακτικά μπορούμε να βρούμε μια φυσική κρέμα από Αλόη (δεν το έχω ψάξει αλλά το έχω στα σχέδια).

Κοριτσια, τον ενημερωσα οτι το παιδι εχει αιμορροϊδα. Τον πηρα τηλεφωνο μετα τον γαστρεντερολογο, και παλι δε μου ειπε τιποτα. Το παιδι εχει αιμα και ποναει σε καθε κενωση. Του βαζω μια αλοιφουλα, αλλα εχει πλεον τοσο εντονη φοβια εξαιτιας του πονου, που κανει κακα καθε 3 μερες και το λεει οταν πλεον τα μισα εχουν βγει στο εσωρουχο. Τα ειπα στον γαστρεντερολογο μου και με παρεπεμψε σε παιδογαστρεντερολογο ωστε να γινει κολονοσκοπηση και να κανει την καταλληλη θεραπεια. Δε θα΄θελα να καταφυγουμε ομως σε θεραπειες με σιροπια και αλοιφες. Προσπαθουμε οσο μπορουμε να τρεφεται σωστα, αλλα ειναι πολυ αντιδραστικος.

Τελος παντων, θα παρω τον παιδιατρο αποψε, και βλεπουμε. Δυστυχως ειναι λιγοι οι ομοιοπαθητικοι παιδιατροι και πολυ μακρια απο εμας ολοι. Αν δε βγαλω ακρη, θα τον παω στη δικη μου ομοιοπαθητικο που ειναι παθολογος.

Κατα τ΄αλλα, μεχρι στιγμης δεν ειχα προβλημα μαζι του. Περσι που χτυπησε η κορη μου και εκανε ενα τεραστιο αιματωμα στο κεφαλι, θεραπευτηκε επιτυχως με αρνικα.

Γεια σου tara εύχομαι να σου δώσει τη λύση η δική σου ομοιοπαθητικός, το ότι ο παιδιατρός σας είναι και ομοιοπαθητικός είναι καλό, αλλά δεν αντιμετωπίζει σωστά το συγκεκριμένο περιστατικό.Καλύτερα ρώτα όπως λες τη δική σου γιατρό σαν 2η γνώμη και αν μπορεί να σου δώσει κάποια αγωγή ακόμα καλύτερα σε περίπτωση που δείτε αποτέλεσμα μήπως πρεπει να σκεφτείς την αλλαγη του παιδιάτρου σου ???αφού στην τελική θέλουμε μόνο την σωστή διαγνωση.φιλικά πάντα θα περιμένουμε νέα σου...

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Καλημερα κοριτσια,

θα ηθελα σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιον καλο και δοκιμασμενο ομοιοπαθητικο στην Θεσσαλονικη, οχι παιδιατρο.

Έχω να σου προτείνω, σου στέλνω πμ

Το κορίτσι μας γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 2008

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...