Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Γιατί του δώσατε αντιβίωση και κορτιζόνη; :shock:

Ο γιος μου βγάζει πολύ συχνά κριθαράκια (και χαλάζια), δεν τους κάνουμε απολύτως τίποτα και φεύγουνε μόνα τους μετά από κάποιο καιρό (εβδομάδες ή μήνες, εξαρτάται).

Οφθαλμική αλοιφή με αντιβίωση κορτιζόνη ήταν για 8 μέρες κ μετά για 12 μέρες μόνο σταγόνες αντιβίωσης.....δεν είναι όπως τα λες όμως για τα χαλάζια γιατί μπορεί να μείνουν χρόνια κ να μη φύγουν κ ποτέ....έχω εγώ στο κάτω βλέφαρα αλλά είναι πολύ μικρό κ δεν ενοχλεί κ ενώ προσπάθησε ο αφθαλμίατρος να το σπάσει επειδή ακριβώς το έχω πολλά χρόνια δεν έσπαγε κ μου είπε μόνο με νυστέρι αλλά να μην το πειράξω εφόσον δεν με ενοχλεί αισθητικά! ;) Τη μικρής μου είναι μεγάλο το κριθαράκι γι'αυτό κ προβληματίζομαι....έτσι κ αλλιώς δεν θα της το πειράξω τουλάχιστον για την επόμενα 3-4 χρόνια απλά είπα μήπως κ με την ομοιοπαθητική μπορεί να γίνει κάτι να υποχωρήσει μόνο του σύντομα....:oops:

sjCrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οφθαλμική αλοιφή με αντιβίωση κορτιζόνη ήταν για 8 μέρες κ μετά για 12 μέρες μόνο σταγόνες αντιβίωσης.....δεν είναι όπως τα λες όμως για τα χαλάζια γιατί μπορεί να μείνουν χρόνια κ να μη φύγουν κ ποτέ....έχω εγώ στο κάτω βλέφαρα αλλά είναι πολύ μικρό κ δεν ενοχλεί κ ενώ προσπάθησε ο αφθαλμίατρος να το σπάσει επειδή ακριβώς το έχω πολλά χρόνια δεν έσπαγε κ μου είπε μόνο με νυστέρι αλλά να μην το πειράξω εφόσον δεν με ενοχλεί αισθητικά! ;) Τη μικρής μου είναι μεγάλο το κριθαράκι γι'αυτό κ προβληματίζομαι....έτσι κ αλλιώς δεν θα της το πειράξω τουλάχιστον για την επόμενα 3-4 χρόνια απλά είπα μήπως κ με την ομοιοπαθητική μπορεί να γίνει κάτι να υποχωρήσει μόνο του σύντομα....:oops:

Κοπελια...μη το σκεφτεσαι! Βουρ για ομοιοπαθητικη!

Εχω κι εγω τετοια και οντως μπορει να κρατησουν χρονια μεχρι να φυγουν μονα τους (νομιζω την προηγουμενη φορα μου φυγαν μετα απο 1 μισι 2 χρονια)

Ξαναβγαλα σε αυτη τη εγκυμοσυνη και μου φυγε με τον ομοιοπαθητικη που ξεκινησα πριν ενα μηνα. Αρχικα πρηστηκε το βλεφαρο πολυ....τρομαξα αλλα εκανα υπομονη...ηδη το αισθανομουν οτι μαλακωνε πριν το πρηξιμο και ειχα χαρει......μεσα σε δυο μερες το πρηξιμο μειωθηκε και το κριθαρακι εχει σχεδον φυγει. Ουτε αντιβιωσεις ουτε νυστερια. Σιγουρα η ομοιοπαθητικη βοηθαει, εως τωρα με την θεραπεια που ακολουθω μονο αυτο βελτιωθηκε.

Για την ιστορια απο οτι μου χαν πει τοτε οι οφθαλμιατροι, οι αντιβιωσεις βοηθουν μονο αν το παισεις στην αρχη, απαξ και περασει η βδομαδα δεν κανουν τιποτα. Μου δωσε τοτε κατι αλοιφες και κολλυρια να βαζω για μια βδομαδα μπας και μαλακωνε αλλα τζιφος. Μου πε λοιπον για νυστερι (αλλα κοτεψα! προτιμησα να περιμενω να φυγει μονο του)

Μονο μη φοβηθεις το πρηξιμο στο βλεφαρο που θα σου κανει.....κραταει 2-3 μερες, δεν χρειαζεται να βαλεις τιποτα.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Γεια σας κορίτσια....άσχετη με το θέμα.....η μικρή μου έχει βγάλει ένα κριθαράκι εδώ κ 20 μέρες που με αντιβίωση-κορτιζόνη δεν έφυγε οπότε θα πρέπει κάποια στιγμή στο μέλλον να το ανοίξουμε χειρουργικά...με παρότρυναν να δω μήπως γίνει κάτι με κάποιο ομοιοπαθητικό σκεύασμα...έχετε να μου προτείνεται ίσος κάποιο φαρμακείο ή κ γιατρό περιοχή Πειραιά????;)

Ο δικος μου γιατρος σε βολευει, ειναι στον πειραια, Σπυρος Κυβελλος, θα σου στειλω τηλεφωνο αν θες. Κλεισε αμεσα γιατι μπορει να σε αργησει. Εμενα η βελτιωση ξεκινησε μετα απο 10 μερες χρησης φαρμακου, αλλα αυτο εξαρταται απο την περιπτωση.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Ο δικος μου γιατρος σε βολευει, ειναι στον πειραια, Σπυρος Κυβελλος, θα σου στειλω τηλεφωνο αν θες. Κλεισε αμεσα γιατι μπορει να σε αργησει. Εμενα η βελτιωση ξεκινησε μετα απο 10 μερες χρησης φαρμακου, αλλα αυτο εξαρταται απο την περιπτωση.

Α ρε vera βλέπω έχεις γίνει εξπέρ πλέον .....Καταρχάς καλημέρα τι κάνετε πως πάτε εχείς δει βελτίωσει από την τελευταία φορά....???????

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Διαφημίσεις

Geia σου φιλεναδα!

Το ματακι του μωρου εφτιαξε και παλι...καλα προς το παρον, δακρυζει βεβαια λιγο καμμια φορα αλλα οταν κανω μασαζ δεν βγαζει πλεον το ζελε που το εφραζε. Ισως να μας υποτροπιαζει λογω αντιβιωσης...θα δουμε. Υπομονη!!! Σιγουρα προτιμω αυτο παρα ξανα αντιβιωσεις! Ειναι πολυ καλα παντως, εχουμε βελτιωθει και με τις αλλεργιες (κανοντας αποχη).

Εμενα τωρα εφυγε το κριθαρακι οπως ειπα (με μεγαλη μου χαρα!), αλλα ακομα δεν εχουν λυθει κατι γυναικολογικα που με απασχολουν, υποθετω οτι θελει το χρονο του, μιας και ειναι πολυετες προβλημα. Περιμενω τωρα κατι εξετασεις του μωρου, να βγουν συμπερασματα και σε κανα μηνα θα ξαναπαω στο γιατρο για μας αλλα και να δωσω ιστορικο του μεγαλου μου γιου, σε περιπτωση που μου αρρωστησει να μαι προετοιμασμενη.

Βοηθεια!!!η κορη μου βηχει ακαπαυστα!απο μυξα πρεπει να ειναι αλλα κανει και λαρυγγοσπασμο!εκλεισα ραντεβου σε ομοιοπαθητικο παιδιατρο στη Θεσσαλονικη και μου ειπε στα μεσα του Νοεμβρη για ραντεβου!!!υπαρχει περιπτωση να το ξεπερασουμε με ομοιπαθητικη?της συμβαινει συχνα πυκνα!!!

Lioula η fairy's mom λεει πιο πανω οτι την βοηθησε πολυ στο βηχα της μικρης.

Μπορεις να κλεισεις και σε απλο ομοιοπαθητικο (για πιο γρηγορα) δεν ειναι απαραιτητο να ειναι παιδιατρος. Συνηθως για μικρα παιδια καταφερνουν να βρουν ραντεβου συντομα.

Εμεις γι αυτο δινουμε ιστορικο πριν αρρωστησουμε για να μας εξυπηρετουν μετα τηλεφωνικα οποτε χρειαστει. Περαστικα σας!

Και το μωρο σε γενικο ομοιοπαθητικο το πηγα. Παντως πολλοι εχουν ενα κλασσικο παιδιατρο για τις διαγνωσεις και τα εμβολια και εναν ομοιοπαθητικο που του δινουν τη διαγνωση και τους χορηγει θεραπεια.

Διαβασε τις προηγουμενες σελιδες αν θες, γραφουν αρκετες εμπειριες σαν τις δικες σου.

Διαφημίσεις

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

δεν κάνω, δεν την πιστεύω και όυτε πρόκειται να κάνω ΠΟΤΕ εγώ ή τα παιδιά μου!!!

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

εσύ χάνεις, εσύ κλείνεις τους ορίζοντες σου / περιορίζεις τις επιλογές σου και μακροπρόθεσμα αμελείς το ανοσοποιητικό σας.

δικαίωμα σου φυσικά! ο σύζυγος έχει άραγε γνώμη ...

πᾶν μέτρον ἄριστον

Βοηθεια!!!η κορη μου βηχει ακαπαυστα!απο μυξα πρεπει να ειναι αλλα κανει και λαρυγγοσπασμο!εκλεισα ραντεβου σε ομοιοπαθητικο παιδιατρο στη Θεσσαλονικη και μου ειπε στα μεσα του Νοεμβρη για ραντεβου!!!υπαρχει περιπτωση να το ξεπερασουμε με ομοιπαθητικη?της συμβαινει συχνα πυκνα!!!

Εμένα μου το έπαθε αυτό μία φορά. Είχε πυρετό 38αρια και πάνω, πολλές μύξες κιτρινοπράσινες και το 2ο βράδυ είχε έναν ασταμάτητο βήχα, που νόμιζες ότι θα πνιγεί και δεν θα μπορεί να πάρει ανάσα! Τι τρομάρα πήρα δεν φαντάζεσαι! Η παιδίατρος μου είπε να πάω στο νοσοκομείο (τηλεφωνικά, γιατί ήταν Κυριακή και δεν μπορούσε να την δει). Ο ομοιοπαθητικός μου έδωσε ένα φάρμακο (επίσης τηλεφωνικά) και το ίδιο βράδυ έβηξε με τον ίδιο τρόπο μετρημένες 4 φορές. Το επόμενο βράδυ ούτε κιχ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση!δεν ξερω γιατι αλλα νιωθω περισσοτερη σιγουρια σε παιδιατρο.μπορει να ειναι κολλημα!

Κόλλημα είναι. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να ειναι έμπειρος ομοιοπαθητικός. Κατά προτίμηση και με παιδιά (κατά την γνώμη μου). Αλλά αν επιμένεις να είναι και παιδίατρος, κράτα το ραντεβού να υπάρχει. Καλιο αργά παρά ποτέ.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

έτσι είναι τα παιδιά, γρήγορα στραβώνουν και γρήγορα επανέρχονται :D

διαβάζοντας το blog της yogamama που δεν μπορούσε να βρει belladona σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να αλληλοβοηθιόμαστε εδώ μέσα.

Εγώ π.χ. έχω μερικά αποθέματα απο κάποια που θεωρώ βασικά...

τι λέτε, το οργανώνουμε; αν ναι πως;

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

έτσι είναι τα παιδιά, γρήγορα στραβώνουν και γρήγορα επανέρχονται :D

διαβάζοντας το blog της yogamama που δεν μπορούσε να βρει belladona σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να αλληλοβοηθιόμαστε εδώ μέσα.

Εγώ π.χ. έχω μερικά αποθέματα απο κάποια που θεωρώ βασικά...

τι λέτε, το οργανώνουμε; αν ναι πως;

Να φτιάξουμε ένα πίνακα με φάρμακα σε αλφαβητική σειρά που έχει ο καθένας στο φαρμακείο του και δίπλα το όνομα του κατέχοντος? Ο καθένας προσθέτει με copy paste τα δικά του φάρμακα και συμπληρώνεται ένας τελικός πίνακας - φαρμακείο που όποιος θέλει τον ενημερώνει εκ νέου.

πχ belladona 1M fairy's mom (2 κάψουλες) - Ζωγράφου

mesastoura (1 κάψουλα) - Πετρούπολη

calc carbonica 1M fairy's mom (2 κάψουλες) - Ζωγράφου

Vera (1 κάψουλα) - Θεσσαλονίκη

Το θέμα είναι σε περίπτωση ανάγκης, πώς ενημέρωνεται αυτός που έχει το φάρμακο? Θα είναι on line να το δει?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαβάζω το βιβλίο του Βυθούλκα "Ομοιοπαθητική η νέα πρόκληση για την Ιατρική" και εχω ενθουσιαστεί! Εξηγεί τα πάντα, το πως δρα, τις δυσκολίες, τα φάρμακα, την ιστορία....οσο πιο πολύ διαβάζω τόσο πιο πολύ κολλάω στο σύστημα αυτό και στεναχωριέμαι πολύ που ο σύζυγος δεν ολοκλήρωσε την θεραπεία γιατί τα συμπτώματα που παρουσίασε σημαίνει οτι ο γιατρός ειχε βρει το φάρμακο το σωστό και έκανε προσωρινή επιδείνωση.

Mesastoura & Vera νομιζω πρέπει να το διαβάσετε 100%!

Διαβάζω το βιβλίο του Βυθούλκα "Ομοιοπαθητική η νέα πρόκληση για την Ιατρική" και εχω ενθουσιαστεί! Εξηγεί τα πάντα, το πως δρα, τις δυσκολίες, τα φάρμακα, την ιστορία....οσο πιο πολύ διαβάζω τόσο πιο πολύ κολλάω στο σύστημα αυτό και στεναχωριέμαι πολύ που ο σύζυγος δεν ολοκλήρωσε την θεραπεία γιατί τα συμπτώματα που παρουσίασε σημαίνει οτι ο γιατρός ειχε βρει το φάρμακο το σωστό και έκανε προσωρινή επιδείνωση.

Mesastoura & Vera νομιζω πρέπει να το διαβάσετε 100%!

Μα φυσικά και το έχω διαβάσει :) πολλά από αυτά μπορείς να τα βρεις στο site του π.χ. http://www.vithoulkas.com/content/view/1912/lang,el/ ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά (δεν έχει ευρετήριο ή χάρτη ή κάτι βοηθητικό)

φυσικά θα κάνω καταγραφή ομοιοπαθητικών φαρμάκων που έχω σπίτι.

... πως θα λύσουμε το θέμα ότι δεν είμαστε συνεχώς (και καλά κάνουμε) on-line; ...

πᾶν μέτρον ἄριστον

πραγματικά πως γίνεται να πιστεύεται στη δυναμοποίηση του φαρμάκου? (δηλαδή το ανακάτομα και αραίωση της δραστικής ουσίας) μου φένεται παράλογο να να πιστεύετε ότι ισχιροποιήτε το φάρμα όσο περισσότερο το αραιώνεις και το ανακατεύσεις.....

ΜΑΡΙΑΛ μου δηλαδή επειδή δεν έχεις το επιστημονικό υπόβαθρο να καταλάβεις τους νόμους της κβαντομηχανικής σημαίνει οτι δεν ισχύουν; και αντίστοιχα για όλες τις επιστήμες...

Παιδιά μην ξεχνάμε ότι επειδή μπαίνουμε σε ένα φόρουμ και ψάχνουμε λίγο παραπάνω μερικά πράγματα δεν σημαίνει ότι είμαστε Αινστάιν και ότι δεν καταλαβαίνει η κούτρα μας δεν υπάρχει...και ίσως επαναλαμβάνομαι...πως μπορούμε να κρινουμε κάτι χωρίς να γνωρίζουμε τα ελάχιστα γι'αυτό; χωρίς να το δοκιμάσουμε; συγνώμη αλλά αυτό για μένα είναι εντελώς ανόητο....προσωπικά πχ δεν γνωρίζω τίποτα για τον βελονισμό...να βγαίνω και να λέω οτι ειναι βλακεία ενω δεν το εχω δοκιμάσει ποτέ;;...απλά σιωπώ οταν κάτι δεν το κατέχω..και πάλι No offense...

Κορίτσια εγω είμαι πολύ καινούρια με την ομοιοπαθητική, ξεκινησα μόλις πριν 15 ημέρες να επισκέπτομαι καποιο γιατρό που μου τον είχαν συστήσει, ειναι απο Θεσσαλονίκη και έρχεται καποιες μερες το μηνα Αθήνα να εξετάζει τους πελάτες του στην Αθήνα.

Για τα πιτσιρίκια απλά τον ρώτησα τι μου προτείνει σαν προστασία για άμυνα του οργανισμού απο τις ιώσεις του χειμώνα επειδή κυκλοφορούν πολλα σκευασματα φυτικα στα φαρμακεία. Αυτο που μου ειπε και ηθελα να μοιραστω μαζί σας[δε ξερω αν εχει υποθει γιατι δε διαβασα ολα τα μην απο την αρχη] ειναι οτι για τα παιδακια μας αλλα ακομη και για μας για τελεια αμυνα του οργανισμου υπαρχει λεγομενο [πρωτογαλα-στα αγγλικα colostrum] το οποίο ειναι 4 φορες πιο ισχυρο απο το αντιγριπικο εμβόλιο.Εχει λιγο ιδιαιτερη γευση αλλα εγω το αναμυγνείω οπως μου ειπε σε φυσικο χυμό πορτοκάλι και τα μικρά δεν καταλαβαίνουν τιποτε. Καπως ακριβο ομολογώ[μας εχει συστησει μια συγκεκριμενη μαρκα γερμανικη που ελεγχονται οι παρτιδες γαλακτος] αλλα εμεις εχουμε δει διαφορα μεγάλη...

Υπαρχει μια εταιρια δεν ξερω εαν κανει να την γραψω η οποια πουλαει το συγκεκριμενο προιον αλλα δεν ειναι φτηνο κανει 58ευρουλακια αλλα αξιζει τον κοπο ειναι η αληθεια

Να την γραψεις Vann, τοσα γραφουμε. Κολοστρουμ λεγεται και το δκο μας πρωτογαλα νομιζω...τι σοι γαλα ειναι αυτο και τι προελευσης?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...