Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

θα ηθελα την γνωμη σας.. πριν κανω την προταση

Theni

Recommended Posts

Οι γονεις μου, επειδη κι εγω εβγαλα το καλοκαιρι μονη με τα παιδια Αθηνα, με ειχαν ζαλισει να ζητανε να τους δωσω τον μεγαλο (3 ετων) να τον παιρνουν μαζι τους στο μπανιο. Πανε στη θαλασσα με λεωφορειο ενος γραφειου εδω στη γειτονια.

Δεν ηθελα να τον δωσω, παρολο που τους εμπιστευομαι.......σκεφτομουν διαφορα παρανοικα σεναρια κι επειδη ηξερα πως ειναι να χεις μικρο παιδι ση θαλασσα ελεγα οτι θα τα παιξουν και μετα δεν θα θελουν να τον ξαναπαρουν.

Ο μικρος τωρα δεν θυμοταν τι ειναι διακοπες στη θαλασσα και δεν στενοχωριοταν οτι κατι εχανε, αν τον επαιρναν ομως μια φορα και δεν το ξαναεκαναν φοβομουν οτι θα στενοχωριοταν.

Τελικα μετα απο πολυ πρηξιμο και την επιμονη του αντρα μου, σκεφτηκα οτι ειμαι υπερβολικη και τους αφησα να τον παρουν,.,,,,,,

Το αποτελεσμα ειναι οτι μετα απο την πρωτη φορα, εκαναν την παπια και δεν ξανα ανεφεραν αλλη εκδρομη στη θαλασσα.........περα του οτι τους κουρασε, δυσκολευτηκαν και αισθανθηκαν τη μεγαλη ευθυνη που συνεπαγοταν αυτη η κινηση......αν παθαινε κατι το παιδι κλπ....τους ανεβηκε και η πιεση.......

Με χιλια ζορια τον πηραν αλλη μια φορα επειδη επεμεινα εγω, μιας και ο μικρος παραπονιοταν οταν εβλεπε θαλασσα σε φωτογραφια η στην τηλεοραση......

Και μιλαμε για τους παππουδες τωρα που τον κρατανε καθε μερα...

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Πολυ καλη κινηση εκ μερους σου ομολογουμενως αλλα δυσκολη. Και τι εννοω. Ξεκουραση ΕΤΣΙ και αλλιως δεν θα εχετε με το παιδι. Ξεχνα το. Θα μου πεις λοιπον τι ενα τι δυο ε? Και εγω σου βαζω τον αντιλογο οτι το δευτερο παιδακι το ξερεις ως παρεα του δικου σου αλλα δεν το ξερεις πως ειναι στα στραβα, τα αναποδα του και στις αρρωστιες του. Που ω μη γεννητω ειναι μεγαλη πιθανοτητα να συμβουν στις 10 μερες και στραβα και αναποδα και αρρωστιες. Οποτε αναλαμβανεις ΠΟΛΥ μεγαλη ευθυνη. Εγω προσωπικα δεν θα το εκανα με τιποτα. Θα ετρεμα μην παθει το ξενο παιδι τιποτα οσο το εχω εγω. Δεν υπαρχει περιπτωση. Εχω την μικρη που ετσι και αλλιως δεν καθετε σε χλωρο κλαρι. Να εχω και δευτερο να κοιταω? Αλλο βαρος δεν θα μου εβαζα και ειδικα ξενο παιδι που ουτε τα χουγια του ξερω ουτε τι γινεται αν παει κατι στραβα. Επισης ως μανα το παιδι μου δεν θα το εδινα σε κανενα να το παρει διακοπες μαζι του. Επαναλμβανω λοιπον πολυ ομορφη ιδεα και μπραβο σου, αλλα πρακτικα σταζει απο παντου. Σκεφτητε το καλα.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

όντως η ιδέα σου είναι πολύ καλή και εμένα θα μου άρεσε αν είχα ανηψάκι που να είναι και κοντινο στην ηλικία της κόρης μου να το έπαιρνα μαζί μου για να κάνουν και παρέα γιατι δυστυχώς(ενεκα μοναχοκόρη) η δικιά μου συνεχώς μου ζητάει παιδάκια .Ακόμα και στις διακοπές και στο καράβι παντού πίσω απο τα παιδάκια έτρεχε.:roll:Αλλά εδώ έρχεται ένα κρίσιμο ερώτημα ,είστε έτοιμοι να αναλλάβετε τόσο μέγάλη ευθήνη.Θα σου δώσω ενα απλό παράδειγμα μου άφησε η ξαδέρφη μου το μωράκι της 1,5 χρονών και 2,5 η δικιά μου να πάιξουν στην αυλή της γιαγιάς μου ελα όμως που ο μικρός είναι υπερκινητικός και δεν τον πιάνεις πουθενά φαντασου ότι απο κάπου ξετρύπωσε το υγρό για την μπαταρία αυτοκινήτου του θείου μου και όπως το παρομοίασε με καλαμάκια το έπιασε να το πιεί φυσικά πρόλαβα και το τράβηξα.:shock::shock::shock::shock:Αφού έπαθα απανωτά εγκεφαλικά,αυτό μέσα σε 10λεπτά που τον άφησε η μαμά του.Εγώ λοιπόν γιαυτό το λόγο δεν θα έδινα ποτέ το παιδάκι μου και γιαυτό το λόγο δεν θα έπαιρνα και ποτέ παιδάκι μαζί μας τουλάχιστον σε αυτή την ηλικία αν μεγάλωσουν λιγάκι τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.:?

η ευθυνη ειναι πραγματικα μεγαλη και το γνωριζω εχω κι εγω παιδι και αντιλαμβανομαι... απλα ξερω και ξερουν οτι θα το προσεχω οπως το δικο μου και καλυτερα

ο λογος που δεν θα μου το δωσουν ειναι οτι η νυφη μου δεν μπορει να το αποχωριστει και να μεινει τοσες μερες μακρυα της... την καταλαβαινω και ξερω οτι ειναι η αληθεια

δεν μπορω να πω οτι δεν στεναχωρηθηκα αλλα καταλαβαινω

φιλακια πολλα

σας ευχαριστω πολυ για τις αποψεις σας

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...