Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

θα ηθελα την γνωμη σας.. πριν κανω την προταση

Theni

Recommended Posts

Μετα απο πολυ μεγαλη ερευνα καταληξαμε να παμε διακοπες σε μια μεγαλη ξεν. μοναδα στην οποια θα μεινουμε μεσα για τις 10 ημερες που θα ειμαστε εκει, περιεχει το πρωινο και το μεσημεριανο ενω το βραδυνο εχουμε σκοπο να το κανουμε και αυτο εκει.

καθως ξαπλωσα στο κρεβατι για να κοιμηθω μου ηρθε μια ιδεα... να παρουμε μαζι και την ανιψουλα μου (του αδερφου μου την κορουλα) η οποια ειναι σχεδον 2 χρονων και 8 μηνων ενα παιδακι συννενοησημο που τα παει εξαιρετικα με την κορη μου (σχεδον 2 χρονων).

οι λογοι που το σκεφτηκα ειναι οι εξης: η νυφη μου ειναι εγκυος και δεν θα πανε διακοπες φετος και θεωρω οτι ειναι κριμα για το μικρακι μας αυτο και πιστευω οτι θα περασει καλυτερα κι η Ελενα (η κορη μου) η οποια την υπεραγαπα και θα εχει την παρεουλα της

τα θεματα ειναι τα εξης... πρωτον σκεφτομαι μηπως φερω σε δυσκολη θεση τον αντρα μου γιατι αν το θεωρησει κουραστικο ισως να μην το πει για να μην μου χαλασει το χατηρι και 2ον μηπως τελικα με 2 μικρα παιδακια δεν καταφερουμε να ξεκουραστουμε και να χαλαρωσουμε καθολου

οσον αφορα τον αδερφο μου και την νυφη μου ξερω οτι αν δεν θελουν θα μου το πουν αμεσως (ευτυχως δεν εχουμε τετοια θεματα) και για το θεμα της ασφαλειας ενος "ξενου" ας το πουμε παιδιου γιατι πραγματικα για μενα ειναι σαν δικο μου θα την προσεχουμε οπως ακριβως την Ελενιτσα μας και τα παιδια μας εμπιστευονται σ αυτο οπως τους εχουμε κι εμεις πληρη εμπιστοσυνη

συνοπτικα λοιπον πως θα σας φαινοταν αν σας το προτεινε?(ο συζυγος σας) πιστευετε οτι δεν θα ξεκουραστουμε?

περιμενω με αγωνια τις αποψεις σας γιατι εχω σκοπο να το ξεφουρνισω!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

ειναι πολυ καλη προταση-κινηση κατι τετοιο.εννοειται οτι δεν θα ξεκουραστειτε ομως,γι αυτο σκεψου το καλυτερα.οτι κιαν αποφασισεις καλα να περασετε!

ειναι πολυ καλη προταση-κινηση κατι τετοιο.εννοειται οτι δεν θα ξεκουραστειτε ομως,γι αυτο σκεψου το καλυτερα.οτι κιαν αποφασισεις καλα να περασετε!

σ ευχαρισω πολυ κοριτσι μου για την απαντηση... ολα αυτα σκεφτομαι και προσπαθω να βγαλω ακρη... κι εσυ λες δεν θα ξεκουραστουμε ... πρεπει να βαλω ζυγαρια τα τα συν και τα πλην

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Φιλεναδα μου καταρχην να χαιρεσαι τον αντρουλη σου σημερα να ειναι γερος πολυχρωμος και εντοιχισμενος!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

Θα σου μιλησω σαν τριτεκνη πλεον...εφοσον εχεις σκοπο να παρεις την Λενου παρε και την ανψουλα σου που τα πανε καλα για να χει και παρεα...οσον αφορα το θεμα ξεκουρασης μα ουτε συ αλλως δεν θα ξεκουραστεις με το ενα οποτε τι θα χασεις???:cool::cool:

Αντε Παναη τι θα ακουσεις σημερον....

(περιμενω εξελιξεις...αν μπορεις να βγαλεις και φωτο την φατσα στειλε,,,χοχοχοχο)

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

κοριτσακι μου να σε χαιρομαστε κι εσενα ... ελπιζω να καταφερουμε να μιλησουμε και να στα πω κι απο το τηλ.

καλα δεν μπορω να σου πω ποσο γελασα με το μνμ σου!!!:lol::lol::lol::lol:

και τωρα σοβαρα δεν το ειχα σκεφτει ετσι... οπως και να εχει απο θεμα ξεκουρασης θα ειναι οντως δυσκολο...μηπως ετσι πρεπει να το πω...

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

Να σου πω τη γνώμη μου.

Εγώ δεν θα το πρότεινα, όσο και να λάτρευα το παιδάκι.

Οι λόγοι είναι πολλοί.

Σκέψου χτυπάω ξύλο, κάτι να συμβεί, όπως πχ να αρρωστήσει, μέσα σε 10 μέρες πολλά μπορούν να συμβούν.

Είναι μεγάλη η ευθύνη και πολλές οι μέρες, καταλαβαίνω την καλή σου την διάθεση και γι'αυτό και είσαι έτοιμη να το πεις.

Θα προτιμούσα να ήταν πιο μεγάλο παιδάκι και να χρειαζόταν λιγότερη φροντίδα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάνε όλα τέλεια και μεγάλη πιθανότητα να μην χαλαρώσεις, όπως και να το κάνεις 2 παιδάκια θέλουν διπλή προσοχή και κούραση.

Καλές διακοπές!!!!!

κι εγω νομιζω οτι δεν τιθεται θεμα κουρασης,τι ενα τι δυο παιδια~απλα,μπραβο σου που παιρνεις την ευθυνη ενος παιδιου που δεν ειναι δικο σου!!!!παντως σιγουρα θα περασουν τελεια τα ξαδελφακια...θυμαμαι τον θειο μου με 3 παιδια και για 2 καλοκαιρια φιλοξενουσε κι εμας αλλα 3!!!!!!!χαρα στο κουραγιο του,του βγαζω ακομη και τωρα το καπελο!ολα τα ειχαμε,σαν τα δικα του μας ειχε και καλυτερα μην σου πω γιατι ειμασταν και μικροτερα.

πολλα ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας οσο πιο πολλες τοσο πιο ευκολο να παρω μια αποφαση

αρχοντουλα μου απο θεμα αν συμβει κατι (χτυπα ξυλο) το εχω σκεφτει δεν με νοιαζει αν χαλασουν οι διακοπες μας ή οτιδηποτε αλλο μονο τα κοριτσακια μας να ειναι καλα... παντως το σκεφτομαι κι αυτο και νομιζω οτι πιο πολυ θα το σκεφτει ο αντρα μου αυτο

marsolan μου σ ευχαριστω πολυ μου δινεις κουραγιο ... κι εγω αυτο θελω να περασουν καλα τα παιδακια μας!! αυτο εχει σημασια...

τελικα δλδ λεμε οτι απο θεμα κουρασης θα ειναι το ιδιο...

για να δουμε...

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

γεια σου και χροναι πολλα! Θα πατε μακρυα? Υπαρχει περιπτωση το ανηψακι να ζητησει καποια στιγμη τους γονεις του? Και αν ναι, τι θα κανετε? Και εγω ειμαι ετσι παρορμητικη σε τετοια θεματα, αλλα πάλι μου φαινονται πολλες οι μερες. Καλα να περασετε οτι και να αποφασισετε :D

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσια το ξεφουρνησα στον αντρα μου μολις ξυπνησε... χιχι!! ο τροπος ηταν ο εξης του εδωσα να διαβασει το ποστ!!!

θετικος ηταν κι αφου το κουβεντιασαμε λιγακι μου ειπε να την παρουμε...!!!!:mrgreen::mrgreen: εχω χαρει τοσο πολυ!!!!

τωρα μενει να το πω στην νυφη μου και τον αδερφο μου!!! ελπιζω να μου πουμε ναι!!!! το θεμα ειναι μηπως η νυφη μου δεν θελει να την αποχωριστει... αλλα για το μικρακι θα ειναι καλα θα περασει τελεια

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Εγώ το βρήκα πολύ καλή ιδέα αφού είστε τόσο κοντά....μπράβο σου που το σκέφτηκες!!!!!!

ευχαριστω!! ευχαριστω!! εχω χαρει κι εγω πολυ!!!

γεια σου και χροναι πολλα! Θα πατε μακρυα? Υπαρχει περιπτωση το ανηψακι να ζητησει καποια στιγμη τους γονεις του? Και αν ναι, τι θα κανετε? Και εγω ειμαι ετσι παρορμητικη σε τετοια θεματα, αλλα πάλι μου φαινονται πολλες οι μερες. Καλα να περασετε οτι και να αποφασισετε :D

αυτο συζητουσαμε τι θα κανουμε σ αυτη την περιπτωση αλλα θα ειμαστε σχετικα κοντα δλδ 3 ωρες απο την αθηνα κοντα στον πυργο Ηλειας και ειπαμε αν συμβει θα πουμε του αδερφου μου να ερθει να την παρει.. ετσι θα καναμε κι εμεις αν ηθελε η μικρουλα μας να φυγει απο καπου... 3 ωρες δεν ειναι πολλες ε?

σας ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας:-D

Επεξεργάστηκαν by Theni
σας ευχαριστω και για τις ευχες!!!!

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

μπραβο σου. αν σου φανουν πολλες οι 10 μερες πες τους να φερουν το παιδι στα μισα των διακοπων

πολυ σωστο κι αυτο θα το προτεινω!!! σ ευχαριστω πολυ!!

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Ότι είναι μεγάλη ευθύνη σίγουρα είναι.

Από τη στιγμή όμως που σας έχουν εμπιστοσύνη δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ότι θα είναι κούραση δεν το πιστεύω.

Να πω ότι δεν είχατε παιδιά και θα πέρνατε την ανιψιά,ναι θα ήταν διαφορετικά,αφού όμως έχετε τη μικρούλα σας δεν νομίζω να υπάρχει μεγάλη διαφορά με ένα παραπάνω παιδί.

Πάρτε το να δροσιστεί το παιδάκι!

Και αφού όπως λες αν οι γονείς του δεν θέλουν θα σας το πουν αμέσως,αντίστροφα αν σας δώσουν το ok θα σημαίνει πως θα είναι πολύ χαρούμενοι που το παιδάκι τους θα περάσει καλά!

Καλές διακοπές ό,τι και αν αποφασίσετε!!

Διαφημίσεις

Ki εγω το θεωρω μεγαλη ευθυνη, δεν θα εδινα ποτε το παιδι μου σε καποιον αλλο για τοσες μερες, ουτε καν στους παππουδες. Ειναι πολυ μικρο το παιδι.

Πες μας τι θα πουν η νυφη και ο αδερφος σου...ειμαι περιεργη.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Ότι είναι μεγάλη ευθύνη σίγουρα είναι.

Από τη στιγμή όμως που σας έχουν εμπιστοσύνη δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ότι θα είναι κούραση δεν το πιστεύω.

Να πω ότι δεν είχατε παιδιά και θα πέρνατε την ανιψιά,ναι θα ήταν διαφορετικά,αφού όμως έχετε τη μικρούλα σας δεν νομίζω να υπάρχει μεγάλη διαφορά με ένα παραπάνω παιδί.

Πάρτε το να δροσιστεί το παιδάκι!

Και αφού όπως λες αν οι γονείς του δεν θέλουν θα σας το πουν αμέσως,αντίστροφα αν σας δώσουν το ok θα σημαίνει πως θα είναι πολύ χαρούμενοι που το παιδάκι τους θα περάσει καλά!

Καλές διακοπές ό,τι και αν αποφασίσετε!!

Και μπράβο σου που σκέφτηκες κάτι τέτοιο!!

Δεν σκέφτονται όλοι έτσι...

σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια... κι εγω αυτο σκεφτομαι οτι θα πεασουν καλα... μακαρι να μας πουν αμεσως οκ!!! θα χαρω παρα πολυ!!!!

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Ki εγω το θεωρω μεγαλη ευθυνη, δεν θα εδινα ποτε το παιδι μου σε καποιον αλλο για τοσες μερες, ουτε καν στους παππουδες. Ειναι πολυ μικρο το παιδι.

Πες μας τι θα πουν η νυφη και ο αδερφος σου...ειμαι περιεργη.

θα σας πω καλη μου μολις τους το πω

η κορη μου ειναι με την γιαγια της στο χωριο απο 25 ιουλιου σχεδον μας λειπει απιστευτα πολυ και θα ηθελα να την εχω εδω... πηγα και την ειδα και το προσωπακι της ειναι γεματο χαρα!! οποτε δεν θα ηθελα να της το στερησω και να την κλεισω σ ενα διαμερισμα για να ειμαι εγω καλα... τωρα αν μας ζητουσε κι εκλαιγε και δεν περνουσε καλα θα πηγαινα να την παρω αμεσως

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Τώρα το είδα αυτό....

Η ιδέα πολύ καλή για τα παιδιά... θα είναι πολύ όμορφο που θα έχουν παρέα να παίζουν.... Όσο για την κούραση πιστεύω ότι θα υπάρχει σε λίγες περιπτώσεις που πιθανών να υπάρξει γκρίνια ή κάτι άλλο... κατά τ'άλλα μη σου πω ότι θα είναι και καλύτερα λόγω του ότι θα έχουν παρέα και θα παίζουν.... (βέβαια παίζει και το σενάριο να παραγνωριστούν και να αρχίσουν να μη τα βρίσκουν αλλά αυτό το βλέπεις στην πορεία και το χειρίζεσαι ανάλογα)

Τώρα για το αν θα σου τη δώσουν τελικά ή όχι αυτό είναι καθαρά θέμα ανθρώπου... Εγώ για παράδειγμα δεν θα την έδινα ούτε για 3 μέρες... :mrgreen::mrgreen:

Δεν μπορώ να την αποχωριστώ καθόλου και δεν θα την έδινα ούτε στις γιαγιάδες.. (γιατί δεν είναι το θέμα μου που θα την έδινα αλλά ότι δεν μπορώ να την δώσω... )

Εύχομαι να πουν το ok και να περάσετε όλοι σας πολύ όμορφα!!!!!!

Περιμένουμε νέα!!!!

Καλημέρα φανουλα.τώρα είδα το θέμα!εγώ νομίζω κάποιες στιγμές θα είναι πιο ξεκουραστεσ απ ότι αν είχατε μόνο το λενακι(θα παίζουν μαζί κ δεν θα χρειάζεται να τρέχεις εσυ ΣYNEXEIA) κ κάποιες άλλες θα είναι πιο κουραστικές (μπάνιο,τάισμα κτλ επί 2) αλλά νομίζω ότι θα περάσετε ωραία.

Να σ πω...δεν έρχεστε να πάρετε κ τον KΩNΣTANTINO; :-P

εγω συμφωνω με τη βερα...βεβαια να σας πω πως δεν εχω δωσει τα παιδια μου ουτε στη γιαγια για 1 ολοκληρη μερα...ουτε να τα βαλει στο αυτοκινητο και 2-3 βολτες γυρω τη γειτονια απο το χερακι με τα χιλια ζορια....ουτε βεβαια θα αναλαμβανα αλλου παιδι ....και με τον πατερα τους μονο οταν ειχε φυγει η μεγαλη 2 μερες παλι φοβομουνα (μη συμβει τιποτα κ δε μου το πει κλπ). Αλλα δε σκεφτονται ολοι σαν εμενα!!!!! και ειναι αναλογα και η σχεση μεταξυ σας που παιζει πολυ ρολο:!!!!πες μας τι σου απαντησανε! οπως και να χει ωραιο θα ειναι να εχει παρεα το ενα μικρο το αλλο...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Κορίτσια όταν λέμε κούραση, δεν εννοούμε μόνο την σωματική, αλλά και την ψυχική κούραση.

Εγώ πχ είμαι εκπαιδευτικός, την ώρα που είμαι με τους μαθητές είμαι στην τσίτα....μην πάθουν κάτι κτλ.......

Το να έχω όλο το 24ωρο υπό την εποπτεία μου ένα παιδάκι, δεν είναι κούραση;

Όσο και να το αγαπάω ( που θα το λατρεύω), είναι τόσο μεγάλη η έννοια και η ευθύνη, που εγώ προσωπικά και αυτό το θεωρώ κούραση μες στις διακοπές μου.

Όσο για το θέμα εμπιστοσύνη, είναι πολύ δύσκολο θέμα, μόνο στην μητέρα μου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και σε κανέναν άλλον.

Ούτε κι εγώ έχω αφήσει τον μικρό μου ποτέ ούτε για μια μέρα και ούτε για μια νύχτα.

Περιμένω πρώτα να μεγαλώσει και να μπορούμε να επικοινωνούμε πολύ καλά.

Βέβαια κι εγώ θεωρώ πολύ συγκινητικό που αγαπάς τόσο πολύ το παιδάκι, που είσαι διατεθειμένη να το έχεις μαζί σου σε όλες σου τις διακοπές, αλλά σκέψου το πολύ καλά.

Είμαι κι εγώ περίεργη εαν οι γονείς τελικά σας δώσουν το παιδάκι για 10 μέρες (εγώ δεν θα άντεχα).

Εγω ουτε προκειται να εδινα το παιδι μου...ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...ουτε ομως θα αναλαμβανα να παρω μαζι παιδακι αλλου.Οχι για τι θα με προβληματιζε το αν θα κουραστω αλλα γιατι το θεωρω μεγαλη ευθυνη.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...