Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 262
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε μαράκι μήπως έχει μυκητες ο ανθρωπος?

αυτό σκέφτηκα κι εγώ!

η λύση είναι βαμβακερές κάλτσες, δερμάτινο παπούτσι και εν αναγκη ειδική αλοιφή ή σπρευ από το φαρμακείο!

ακόμη και η ποδαρίλα καταπολεμάτε...

το πράγμα δυσκολευει για τη σκορδίλα (και όχι μόνο)-συνοδεία ρεψίματος

ή το μεθάνιο (και όχι μόνο)-συνοδεία κλασίματος............ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ευτυχως σχολαω και θα αλλαξω συντομα βρακι!!!!

ρε παιδια εμενα ο αντρας μου πριν παντρευτουμε δε ροχαλιζε!! αληθεια!!!

αφου με ρωτησε σε καποια φαση ο αδερφος του πως τα παω με το ροχαλητο του σε αναλογη συζητηση και απορουσα!! ο αντρας μου του λεω δε ροχαλιζει!!!!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΥΦΑΝΕΙ???????????????????????????????????????????????????????????????

ΟΧΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ??

γιατί ρε παιδιά... άδικο έχω;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

είπα να μην ανοίξουμε ξεχωριστά τόπικ:

1. ροχαλητό... 2. ποδαρίλα... 3. ρεψιμο... 4. κλανιές.... 5. ροχαλες 6. μυτοσκάλισμα, φύσιμα κλπ κλπ κλπ

μπορείτε να συμπληρώσετε τα υπόλοιπα ανδρικά συμπτώματα-συνήθεια-δραματα...

όλα πάντως είναι αναλόγως ενοχλητικά....

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Xίλια δίκια έχεις φιλενάδα!! :lol:

Κι όλα αυτά τα άκρως ενοχλητικά πώς γίνεται και ξεκινούν μετά το γάμο;;;; ε;;;; πώς γίνεται;;

πειτε τα κοριτσια πειτε τα αλλα που θα βρουμε το δικιο μα δεν ξερω :D

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

Διαφημίσεις

Βρε μαράκι μήπως έχει μυκητες ο ανθρωπος? Λοιπόν μία είναι η λυση γι'αυτο...δοκιμασμενη το εκανε ο μπαμπας μου. Μετα το μπανιο ξεπλενει τα ποδια με ξυδι.

Αχ βρε φιλενάδα, το σιχαίνεται το ξύδι κ δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει...

Θα προσπαθήσω να τον πείσω όμως... :lol::lol::lol:

Ευχαριστώωωωωω

φιουυυυυυυυυυυυυυ ευτυχώς εμεις εχουμε πρόβλημα με τους ήχους..απο διάφορες μεριές... :lol::lol: με τις μυρωδιές δεν κάνουμε παρεακι :lol::lol: ευτυχώς ξαναλέω!!!

Αααααααααααα fysalida αυτές είναι μισές δουλειές!

Σκάρτο πράμα σου δώσανε!! Μόνο ήχο?? :lol:

φιουυυυυυυυυυυυυυ ευτυχώς εμεις εχουμε πρόβλημα με τους ήχους..απο διάφορες μεριές... :lol::lol: με τις μυρωδιές δεν κάνουμε παρεακι :lol::lol: ευτυχώς ξαναλέω!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Δεν αντεχω αλλο λεμε εχω και να κυνηγαω και το μωρο!

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

δε ξερω πως την παλευετε εσεις... εχω δοκιμασει ωτοασπιδες, δε κανουν τιποτα, εχει δοκιμασει αυτα τα φσουτ φσουτ στο λαιμο, τιποτα...

Εγώ θα ρωτήσω το ανάποδο; Είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που να μην ροχαλίζει όταν κοιμάται; Τίποτα; Βλέπω και την γυναίκα και την κοροϊδεύω συνέχεια που κοιμάται σαν μωρό... δεν ακούγεται τίποτα, γελάω και την ξυπνάω! :)

Πάντως η δικιά μου ναι, με έχει αφήσει αρκετές φορές και νομίζω ότι μπορώ άνετα να την κατηγορήσω για εγκατάλειψη συζυγικής κλίνης! Αν και έχω κάνει και εγχείριση στην μύτη και έφτιαξα το θεόστραβο διάφραγμα, οι παλιές συνήθειες δεν ξεχνιούνται :)

Διαφημίσεις

1428003ca8xh5sd65.gif

117000b3rc8vhib9.gif

1433532ykjbat2opg.gif

Δεν αντέχω λέμεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θα επανέρθω με σχόλια περί του λατρευτού μου συζύγου και του ροχαλητού του!!!!!

:roll::roll::roll::roll: Ααααααααα έχω να σας δώσω και λύσεις για την ποδαρίλα!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Τα λέμε αργότερα!!!!!!!!!!!!

Είστε φοβερέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

καλύτερα σκάρτο παρα μυρωδατο... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δε ξερω πως την παλευετε εσεις... εχω δοκιμασει ωτοασπιδες, δε κανουν τιποτα, εχει δοκιμασει αυτα τα φσουτ φσουτ στο λαιμο, τιποτα...

Εγώ θα ρωτήσω το ανάποδο; Είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που να μην ροχαλίζει όταν κοιμάται; Τίποτα; Βλέπω και την γυναίκα και την κοροϊδεύω συνέχεια που κοιμάται σαν μωρό... δεν ακούγεται τίποτα, γελάω και την ξυπνάω! :)

Πάντως η δικιά μου ναι, με έχει αφήσει αρκετές φορές και νομίζω ότι μπορώ άνετα να την κατηγορήσω για εγκατάλειψη συζυγικής κλίνης!

Καλά βρε άνθρωπε! Εσύ την ξυπνάς την ταλαίπωρη επειδή ΔΕΝ ροχαλίζει??? :lol::lol::lol::lol:

Και κείνη μπορεί να σε κατηγορήσει για διατάραξη στις ώρες κοινής ησυχίας βεβαίως βεβαίως!! :lol:

Κι όλα αυτά τα άκρως ενοχλητικά πώς γίνεται και ξεκινούν μετά το γάμο;;;; ε;;;; πώς γίνεται;;

Μπαααααααα δεν ξεκινούν μετά τον γάμο, από πριν τα κάνανε αλλά εμας μας είχε τυφλώσει ο έρωτας και δεν τα βλέπαμε!!!!!! :lol::lol::lol:

Εγω εκεί που τα παίρνω είναι, όταν ο δικός μου ροχαλίζει και εγώ διαβάζω κατι, μπορεί να ξυπνήσει σε άσχετη φάση για ένα δευτερόλεπτο και να μου πει "τι θα γίνει με το φως, θα το σβήσεις να κοιμηθούμε"??? Αγάπη μου, όταν σβήσεις εσύ το μοτεράκι θα σβήσω και εγώ το φως!!!

Μπαααααααα δεν ξεκινούν μετά τον γάμο, από πριν τα κάνανε αλλά εμας μας είχε τυφλώσει ο έρωτας και δεν τα βλέπαμε!!!!!! :lol::lol::lol:

Εγω εκεί που τα παίρνω είναι, όταν ο δικός μου ροχαλίζει και εγώ διαβάζω κατι, μπορεί να ξυπνήσει σε άσχετη φάση για ένα δευτερόλεπτο και να μου πει "τι θα γίνει με το φως, θα το σβήσεις να κοιμηθούμε"??? Αγάπη μου, όταν σβήσεις εσύ το μοτεράκι θα σβήσω και εγώ το φως!!!

Το χω ζήσει και αυτό Κατερινάκι μου!!!

Καλά είστε φοβερές, μιλάμε κρατάω την κοιλιά μου απ' τα γέλια! :lol::lol::lol:

Πέρα όμως από το αστείο της υποθεσης, να περάσουμε και στο σοβαρό.

Το ροχαλητό λοιπόν είναι πάθηση, ιδιαιτέρως σοβαρή αν συνοδεύεται από άπνοιες, μιας και μπορεί να προκαλέσει υποξία στον εγκέφαλο και αιφνίδιο θάνατο. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι σαν πάθηση, θεραπεύεται. Θα σας αναφέρω μια πολύ-πολύ χαρακτηριστική περίπτωση, τον αδελφό μου.

Ο αγαπητός μου αδελφός, ετών 48 σήμερα, επί σειρά ετών κοιμόταν ο ίδιος μια χαρά (έτσι ήθελε δλδ να πιστεύει), δε θα μπορούσα να πω όμως το ίδιο και για τους γύρω του. Και μιλάμε για όσους βρίσκονταν σε απόσταση 100 μέτρων τουλάχιστον. Τον ακούγαμε στον πρώτο όροφο από το σπίτι του στον 3ο, χειμώνα, με A/C αναμένα και τα παράθυρα κλειστά. Οι γείτονες στο εξοχικό μας έκαναν παρατήρηση τα μεσημέρια, μιας και κανείς δε μπορούσε να κοιμηθεί έτσι και ήταν ώρα σιέστας για τον αδελφό μου. Να σημειώσω ότι έχει διάφραγμα (χειρουργηθείσας 2 φορές), κρεατάκια, θυροειδή, καπνίζει και είναι υπέρβαρος. Στα 20 χρόνια γάμου η γυναίκα του δεν άντεξε πια και τον απείλησε ότι αν δεν πάει να κοιταχτεί, να ψάξει να βρει καμιά κουφή, γιατί εκείνη είχε φτάσει στα όριά της πια (και με το δίκιο της η κοπέλα!)

Πήγε λοιπον με τα χίλια ζόρια σε ένα νοσοκομείο, δε θυμάμαι σε ποιο, μπορώ να ρωτήσω, όμως προς μεγάλη μου έκπληξη αργότερα ανακάλυψα ότι πολλά δημόσια νοσοκομεία έχουν "Γραφείο Μελέτης Ύπνου". Ο αδελφός μου πήγε δυο βράδυα και κοιμήθηκε εκεί, τον είχαν συνδέσει με ένα σωρό ηλεκτρόδια και μετρητές και την τρίτη μέρα πήγε ξανα για τα αποτελέσματα. Εννοείται πως ήταν χάλια, αν θυμάμαι καλά μετρήσανε πάνω από 90 άπνοιες την ώρα και του σύστησαν άμεσα θεραπεία, αλλιως θα έβλεπε τα ραδίκια ανάποδα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, δεδομένου του βεβαρυμένου ιστορικού (κυρίως κάπνισμα και θυροειδής). Αγορασε λοιπόν μια συσκευή οξυγόνου, 4 χιλιαρικάκια κόστισε, αλλά πρέπει να σας πω ότι άξιζε, ακόμα και 4 εκατομύρια να κόστιζε... Προς μεγάλη εκπληξη όλων, το ροχαλητό σταμάτησε! Είναι μια μικρή συσκευή, μια βαλιτσούλα σε μέγεθος λαπτοπ για να καταλαβετε, η οποία υπολογίζει την ποσότητα οξυγονου που λαμβάνει ο ασθενής και φροντίζει να είναι η παροχή σταθερή, δλδ εκεί που πάει να κάνει άπνοια φορτώνει, τον μπουκώνει με οξυγόνο και ο ασθενής επανέρχεται. Εννοείται πως θα τη χρησιμοποιεί εφ όρου ζωής. Ο αδελφός μου δεν την αποχωρίζεται, όπου και να πάει, έτσι και έχει σκοπό να διανυκτερεύσει, την κουβαλάει μαζί τη συσκευή. Θέλει λίγο χρόνο να τη συνηθίσεις, μια μάσκα είναι ουσιαστικά που προσαρμόζεται σταθερά στο πρόσωπο. Πλέον τον φωνάζουμε πιλότο και όταν παει για ύπνο μας λέει "φεύγω, παω για πτήση με το F16, σήμερα θα πετάξω πάνω απ' το αιγαίο, κοιμηθείτε ήσυχοι" :lol:

Εν κατακλείδι: η συσκευή είναι θαυματουργη! ο αδελφός μου δεν έκοψε καν το κάπνισμα, δεν έχασε κιλά, δε διόρθωσε τιποτα στην αναπνευστική οδο. Με τη συσκευή όμως τώρα κοιμάται και ξεκουράζεται (ενώ παλιότερα δεν μπορούσε να ευχαριστηθεί ύπνο), δε σηκώνεται το βράδυ για κατούρημα καμιά δεκαριά φορές όπως παλιά (είναι αποτέλεσμα της άπνοιας, το ξερατε? :!: ) και επιτέλους μπορέσαμε να κοιμηθούμε κι εμείς!

fistikaki να πεις στον άντρα σου να παει να τον μετρήσουν, δεν είναι τίποτα, απλά θα πρέπει να σε αποχωριστεί για δυο βραδυες. Αν θες, να ρωτήσω τον αδελφό μου πού πηγε και ποιος γιατρός τον παρακολουθεί.

Καλό κουράγιο! :)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Εγω ειμαι παρα πολυ δυσκολη στον υπνο....Ο αντρας μου ειχε απνοια του υνπου αλλα δεν ειχε παρει χαμπαρι.Του σταματουσε η αναπνοη για δευτερολεπτα...εγω αφου με ξυπνουσε εκανα την νοσοκομα και μετρουσα τα δευτερολεπτα!μας ειπαν και για δυο γνωστους που κοιμηθηκαν και δεν ξαναξυπνησαν και πηρα δραστικα μετρα!!γιατρος...νοσοκομειο...παλι γιατρος και τσουπ!ηρθε η μαγικη συσκευη στο σπιτι απο εναν πωλητη καποιας εταιρειας.Κοριτσια μιλαμε σωθηκα!!μαχαιρι κοπηκε το ροχαλητο!!!την πρωτη μερα ενοιωσα τοσο ευτυχισμενη που κοιμηθηκα ολοκληρη νυχτα!!!και ο αντρας μου ειδε αμεσως διαφορα...σαν να ζωντανεψε! :lol:

zouzounel αυτο με το συχνο κατουρημα ρε συ δεν παλευοταν!4 φορες καθε βραδυ!αφου του ελεγα ρε συ ουτε μωρο να ειχαμε δεν θα με ξυπνουσε τοσες φορες!το τι του ελεγα...σαν παππους που σηκωνεται πολλες φορες...καθετηρα θα σου βαλω κτλ.

ε ρε τι τραβαμε!!!!!!παντως να μην γκρινιαζω ο δικος μου καλα βασταει...πολυ σπανια θα ροχαλισει και μονο αν ειναι κορασμενος πολυ....εγω απο την αλλη απο τοτε που εβαλα κιλα το ριχνω που και που και με κοροιδευει :D:D

μεγάλη δουλειά το να μην ακούς... μεγάαααααααλη! (τις μπαταρίες του ακουστικού πότε τις τσεκάρισες τελευταία φορά?)

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

μεγάλη δουλειά το να μην ακούς... μεγάαααααααλη! (τις μπαταρίες του ακουστικού πότε τις τσεκάρισες τελευταία φορά?)

μανα μου λες αυτο να ειναι?????και καμαρωνε ο γερος που δεν ακουγεται!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...