Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΛΑΜΠΑΔΑ

NASIA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ε μάλλον από τη χαρα της που θα γινει νονα την πηρε χωρις να το σκεφτει...εντάξει δεν εγινε και τπτ...μην τρελλαινεσαι.Απλα αναψε την εσυ.Δεν υπαρχει λογος να της πεις κατι.

Πολλοί δε γνωριζουν...αλλοι παλι δε νοιαζονται ή δεν πολυπιστευουν στα της θρησκειας και αμελουν διαφορα.Οταν βαφτισαμε εμεις ενα παιδακι...η μαμα του παιδιου με το που τελειωσε η βαφτιση πηρε το παιδι σπιτι και το εκανε μπανιο ενω κανονικα το παιδι πρεπει να μεινει με το λαδι της βαφτισης τρεις μερες.Και εννοειται δεν το πηγε στην εκκλησια να το κοινωνησει οπως πρεπει.Ενταξει..μου ψιλοφανηκε καπως...γιατι εγω γενικως πιστευω..αλλα τι να ελεγα...αυτη ειναι η μαμα αυτη αποφασιζει.

Για μενα η βαφτιση ενος παιδιου ειναι κατι πολυ σημαντικο..ευλογια για το παιδι δλδ και δε μου αρεσει να τα καταπαταμε ολα.Τωρα αυτο που λες εσυ ενταξει δεν ειναι και τοσο σημαντικο,μη στεναχωριεσαι.

• 1 χρόνο μετά...

Καλησπερα,ειμαι καινουρια εδω και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις καποιο ηλεκτρονικο καταστημα που να εχει πασχαλινες λαμπαδες σε σχηματα πχ παγωτο,σπιρτο και αλλα τετοια!!!ευχαριστω

Αφου δεν το εχει βαπτίσει πως ειναι νονά του???? Αρα γιατι να του παρει λαμπαδα???? Μου φαινεται με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενες...θελει να του φερει δωρο του παιδιου χωρίς καν να εχει ακομα τουλαχιστον την "υποχρεωση" και γίνεται θεμα...δεν του φερνει η "επισημη" νονά δωρο (ισαξιο του βλασταριου μας) παλι το κανουμε θέμα... χαχαχα Καλοπροαίρετα ας του φερει οτι θελει ας ειναι και λαμπάδα ;)

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα!Και εγώ έχω ακούσει ότι δεν κάνει να πάρει λαμπάδα ένα αβάπτιστο παιδί.Θα βαπτιστεί σε 25 ημέρες.Απόψε έμαθα από αλλού ότι του αγόρασαν λαμπαδίτσα και λέει τελικά ότι κάνει γιατί έχει πάρει ευχές και όνομα από το παππά σαν νεογέννητο (έχουν φίλο ιερέα).Αρκεί έτσι και αλλιώς η αγάπη τους για το μωρό μου και ότι το σκέφτηκαν!

Διαφημίσεις

• 8 χρόνια μετά...
On 18/4/2011 at 10:26 ΜΜ, athdrak είπε:

Καλησπέρα!Και εγώ έχω ακούσει ότι δεν κάνει να πάρει λαμπάδα ένα αβάπτιστο παιδί.Θα βαπτιστεί σε 25 ημέρες.Απόψε έμαθα από αλλού ότι του αγόρασαν λαμπαδίτσα και λέει τελικά ότι κάνει γιατί έχει πάρει ευχές και όνομα από το παππά σαν νεογέννητο (έχουν φίλο ιερέα).Αρκεί έτσι και αλλιώς η αγάπη τους για το μωρό μου και ότι το σκέφτηκαν!

Βλέπω ότι το θέμα είναι παλιό αλλά επειδή μπορεί κάποιοι να το διαβάζουν τώρα όπως εγώ, θα ήθελα να πω κ εγώ την άποψη μου.  Το να σου φέρει κάποιος ένα δώρο είτε λαμπάδα είτε το οτιδήποτε δεν είναι κακό.  Κακό είναι όμως να το πετάξεις η ακόμη και να τον προσβάλεις υπενθυμίζοντας του ότι δεν κάνει κτλ. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...