Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

eliza k- στην προσπαθεια- ΠΗΤ 21/12/12-Μπουζάκη Αγγ.-θεσ/νικη

@marilou-στην προσπάθεια - ΠΗΤ 03/01/13 - Γιαννίκος Λ.Αθήνα

efrossyni-στην προσπαθειαΠΗΤ 05/01/13-Γιαννίκος Λ. Αθήνα

mirellaki-στην προσπάθεια - ΠΗΤ 07/02/13 - Irabel Rosas Αθήνα

Γαρδουμπάκι-στην προσπάθεια - ΠΗΤ 16/02/13- Γιαννίκος Λ. Αθήνα

κοριτσια καλησπερα!!!

εκτός απο την μαριλου που τα καταφερε έχουμε κανα άλλο νεο???

nuvola μου εγω ειμαι 40 τωρα και τιποτα...δεν ξεκινάει ο τοκετος και αυτο με αγχωνει..

αχ που χαθηκατε όλες???

σε τι φαση είσαστε??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλησπερα!!!

nuvola μου εγω ειμαι 40 τωρα και τιποτα...δεν ξεκινάει ο τοκετος και αυτο με αγχωνει..

αχ που χαθηκατε όλες???

σε τι φαση είσαστε??

πηγα σημερα στη γιατρο ειμαστε πολυ κοντα..

αυριο μεθαυριο λογικα θα σας εχω νεα!! :)

πηγα σημερα στη γιατρο ειμαστε πολυ κοντα.

αυριο μεθαυριο λογικα θα σας εχω νεα!! :)

αχ ..μακάρι βρε μιρελλακι!!!

με το καλό και ένα πόνο σου εύχομαι!!

εμένα πάνω απο 10 μέρες λέμε οτι γεννάμε και τίποτα..

filoudaki-[/color]COLOR]-στην προσπάθεια - ΠΗΤ 02/04/13- Γιαννίκος Λ. Αθήνα

κοριτσια καλησπερα!!!

αχ που χαθηκατε όλες???

σε τι φαση είσαστε??

Λιγο σου εμεινε,αλλα αυτο το λιγο ειναι που αγχωνει! Δοκιμαζεις τιποτα απ'αυτα που λενε πως βοηθουν στον τοκετο π.χ. τσαγακι, σεξ:oops:(αν και ξερω πως ειναι δυσκολο προς το τελος!),αποκολληση υμενων(αν το λεω σωστα) κτλ;

Α,εχω ακουσει πως βοηθαει και ο χορος της κοιλιας! Βαλε κανενα τσιφτετελι και χορεψε στον αντρουλη σου :lol::!::!::!:

Διαφημίσεις

Α,εχω ακουσει πως βοηθαει και ο χορος της κοιλιας! Βαλε κανενα τσιφτετελι και χορεψε στον αντρουλη σου :lol::!::!::!:

Καλά, δεν παίζεσαι, θα μου σπάσουν τα νερά από τα γέλια :D:D:D:D:D:D:D.

Άσε που πρέπει να είναι σε πολύ καλή φόρμα η MAMA-AGA, κορίτσια δεν μπορώ ούτε το πόδι μου να σηκώσω να μπω στο αυτοκίνητο. Σήμερα, αν δεν είχα την μικρή, ήταν από τις μέρες που θα ήμουν όλη μέρα στο κρεβάτι... και δεν το συνηθίζω. Δεν ξέρω τι έχω πάθει, τα έφτυσα! Κι όχι τίποτα, αργώ μάλλον γιατί χθες είχα γιατρό και δεν έχει πολυκατέβει ο μπέμπης. Ελπίζω να το κάνει μια κι έξω γιατί νιώθω πολύ κουρασμένη. Σκεφτείτε πως πήρα 11κιλά, πού να έπαιρνα τα 20 της κόρης μου πάλι! (βέβαια μου είχαν μείνει 9, στα ίδια είμαστε ουσιαστικά :rolleyes:)

Mirellaki, καλή επιτυχία με όλη μου την καρδιά, με ένα γερό παιδί στην αγκαλιά σου. Μιας και γεννάς στο σπίτι, κράτα το επάνω σου όσο μπορείς να αναπληρώσεις και λίγο από τον δικό μας χρόνο ;)

ΜΑΜΑ-AGA, σου παίζει κι εσύ χορεύεις από τώρα που είναι στην κοιλιά, κατάλαβες τι έχεις να τραβήξεις, εεε????? Καλή επιτυχία και σε σένα, ποτέ δεν ξέρεις, ίσως να γεννήσεις πριν το μιρελλάκι.

Η effrosyni κορίτσια τι έγινε τελικά; Αποκλείεται να μην έχει γεννήσει!

Και η ΜΑΡΙΑΛ; Έχουμε και τον αγώνα μεταξύ μας, μήπως γέννησε;

filoudaki, καλωσόρισες στην λίστα :P

nuvola, μήπως πρέπει να μπεις κι εσύ σε αυτή τη λίστα κάποια στιγμή;

filoudaki συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου,χαιρομαι πολυ που εισαι εδω!!!!

οσο για τις κοπελες που γεννατε αυτες τις μερες,με το καλο κοριτσια ολες,με γερα μωρακια και οσο το δυνατον λιγοτερο παρεμβατικους τοκετους!!!!!!!!

fBaep3.png

uwK7p3.png

Λιγο σου εμεινε,αλλα αυτο το λιγο ειναι που αγχωνει! Δοκιμαζεις τιποτα απ'αυτα που λενε πως βοηθουν στον τοκετο π.χ. τσαγακι, σεξ:oops:(αν και ξερω πως ειναι δυσκολο προς το τελος!),αποκολληση υμενων(αν το λεω σωστα) κτλ;

αχ βρε nuvola..πως τα λες..!!

τσαγακι δεν εχω παρει..

σεξ:oops: αποκλείετε..ο αντρας μου ουτε για αστειο δεν το ακουει...χαχα(με το δικιο του με την κοιλια που εχω..)

την δακτυλική αποκόλληση την δοκίμασα και δεν έπιασε...απίστευτο μεν ..αληθινό δε...οποτε προφανώς θελει το χρονο του..

να χορεψω ...λεσ να πιασει??? χαχα..

το πήρα απόφαση πια πως θα περιμένω, οσο και ο γιατρός δεν έχει πρόβλημα..

Κ Κι όχι τίποτα, αργώ μάλλον γιατί χθες είχα γιατρό και δεν έχει πολυκατέβει ο μπέμπης. Ελπίζω να το κάνει μια κι έξω γιατί νιώθω πολύ κουρασμένη. Σκεφτείτε πως πήρα 11κιλά, πού να έπαιρνα τα 20 της κόρης μου πάλι! (βέβαια μου είχαν μείνει 9, στα ίδια είμαστε ουσιαστικά :rolleyes:)

ΜΑΜΑ-AGA, σου παίζει κι εσύ χορεύεις από τώρα που είναι στην κοιλιά, κατάλαβες τι έχεις να τραβήξεις, εεε????? Καλή επιτυχία και σε σένα, ποτέ δεν ξέρεις, ίσως να γεννήσεις πριν το μιρελλάκι.

γαρδουμπακι και εμενα μεχρι 38+ δεν ειχε ουτε γυρισει ,ουτε κατεβει...γιαυτο ειμαι ακόμη στην αναμονη...οπότε κουράγιο και εσύ!!

λες να είναι ζόρικο μωράκι που δεν βαγίνει ε?? μου το ξαναείπανε αυτό , αλλά ..ελπίζω Παναγίτσα μου να μην είναι έτσι γιατι έχοντας τα άλλα τωρα πια , έλπιζα σε μωράκι - αγγελάκι..χαχα ..πολλά τα θέλω έ??!!!!

nuvola, μήπως πρέπει να μπεις κι εσύ σε αυτή τη λίστα κάποια στιγμή;

Αχ ναι, κι εγω το περιμενω πως και πως! Που θα παει,ευχομαι να ερθει και η δικη μου σειρα που θα αναμενω ενα νεο μωρακι!!!! Θα ευχομαι κι εγω για vbac αλλα αν δεν γινει, μονο χαρα πιστευω πως θα εχω με ενα νεο μωρο στην αγκαλια!

Ξεχασα να σας ρωτησω γι'αυτα τα τσαγακια.Εδω μεσα ακουσα πρωτη φορα να αναφερονται. Τι ακριβως ειναι;Ειναι ασφαλη;

Ακομα δεν ειμαι εγκυος και ολο θελω να ενημερωνομαι. Διαβαζω και την αγωνια των κοριτσιων γι'αυτην την ΠΗΤ που ειμαι σιγουρη πως θα με κυριευσει το αγχος οταν θα την πλησιαζω τοσο αγχωδης που ειμαι.

Ποσο ασφαλη ειναι τα τσαγακια και η ομοιοπαθητικη για την εναρξη τοκετου; Κυριε Μιχαλοπουλε, μηπως μπορειτε να μας απαντησετε;

Διαφημίσεις

Ποσο ασφαλη ειναι τα τσαγακια και η ομοιοπαθητικη για την εναρξη τοκετου; Κυριε Μιχαλοπουλε, μηπως μπορειτε να μας απαντησετε;

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πόσο ασφαλή είναι τα φυτικά σκευάσματα, ροφήματα, κλπ γιατί για ελάχιστα υπάρχουν σχετικές έρευνες. Το γεγονός ότι κάτι είναι φυτικής προέλευσης δε εγγυάται αυτομάτως και την ασφάλειά του. Τυπικό παράδειγμα το φυτό Αριστολοχία, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τα αρχαία χρόνια για την πρόκληση τοκετού (εξού και το όνομα) παρόλα αυτά πρόσφατα διαπιστώθηκε ότι είναι καρκινογόνο...

Θα έλεγα ότι γενικά πριν χρησιμοποιήσετε τέτοιες ουσίες θα πρέπει να συμβουλεύεστε ομοιοπαθητικούς γιατρούς και να ζητάτε επισταμένα να σας δείξουν τις έρευνες που επιβεβαιώνουν ότι τα σκευάσματα που θα πάρετε είναι ασφαλή.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πόσο ασφαλή είναι τα φυτικά σκευάσματα, ροφήματα, κλπ γιατί για ελάχιστα υπάρχουν σχετικές έρευνες. Το γεγονός ότι κάτι είναι φυτικής προέλευσης δε εγγυάται αυτομάτως και την ασφάλειά του. Τυπικό παράδειγμα το φυτό Αριστολοχία, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τα αρχαία χρόνια για την πρόκληση τοκετού (εξού και το όνομα) παρόλα αυτά πρόσφατα διαπιστώθηκε ότι είναι καρκινογόνο...

Θα έλεγα ότι γενικά πριν χρησιμοποιήσετε τέτοιες ουσίες θα πρέπει να συμβουλεύεστε ομοιοπαθητικούς γιατρούς και να ζητάτε επισταμένα να σας δείξουν τις έρευνες που επιβεβαιώνουν ότι τα σκευάσματα που θα πάρετε είναι ασφαλή.

Κι εγω ουτε απλο τσαι δεν επινα κατα την εγκυμοσυνη,αν και ο γιατρος μου ελεγε πως δεν υπαρχει προβλημα. Απλα το διαβασα απο τοσες κοπελες , ενω δεν το ειχα ξανακουσει που μου δημιουργηθηκε η απορια αν ειναι ασφαλη.

Ευχαριστω γιατρε!

μαμα αγκα, γέννησες;

γαρδουμπάκι, πως πας; εγώ κλείνω τις 39 την τρίτη και ακόμα είμαι στην αναμονή με ένα μπέμπη πολύ ψηλά.... (βέβαια επειδή είμαι πολύτοκος η εμπέδωση πιθανότατα θα γίνει στον τοκετό)

φιλουδάκι δεν ήξερα ότι είσαι έγκυος...χάρηκα πολύ με τα νέα σου...

ΜΑΡΙΑΛ- στην προσπάθεια για 2ο vbac - ΠHT 19/02/13

filoudaki--στην προσπάθεια - ΠΗΤ 02/04/13- Γιαννίκος Λ. Αθήνα

αυτή είναι η λίστα ... δεν έχουμε μάθει πως γένησαν η ελίζα κ, και η εφροσύνη

μιρελλάκι μου εσένα σε ξέχασα πως πας;

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσάκια μου σε όλες!

Γεννήσαμε τελικα!!! Τα καταφέραμε στο VBAC ξανά!

Ολα πήγαν τελικά όμορφα και πιο γρήγορα από τις άλλες φορές,

βέβαια χωρις επισκληρίδιο δεν άντεξα...οσες γεννάνε χωρίς έχουν πολύ μεγάλη αντοχη!

Μαριαλ για την εμπεδωση μην αγχώνεσαι , οντως γίνεται εκεινη τη στιγμή...ετσι εγινε και εμένα..

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕς ΟΣΕς ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!!!!

ανυπομονώ να μαθω τα ευχάριστα από όλες σας!!:D:D:D:D:D:D

βέβαια χωρις επισκληρίδιο δεν άντεξα...οσες γεννάνε χωρίς έχουν πολύ μεγάλη αντοχη!

Μαριαλ για την εμπεδωση μην αγχώνεσαι , οντως γίνεται εκεινη τη στιγμή...ετσι εγινε και εμένα..

Μπράβο!!!!:D:D:D!Να σου ζήσει το νέο μέλος!Να είσαστε όλοι πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι!Τα καλύτερα εύχομαι!Άντε και στις υπόλοιπες εγκυούλες καλή λευτεριά και καλά vbacs (και hvbacs ;))!

EPBrp3.pngpFYfp2.png

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!να σου ζησει,καλους θηλασμους!!!!!:-D:grin::-D:grin:

fBaep3.png

uwK7p3.png

:) μπραβο μπραβο!!! συγχαρητηρια!!! καλους θηλασμους λοιπον!! :)

αυτή είναι η λίστα ... δεν έχουμε μάθει πως γένησαν η ελίζα κ, και η εφροσύνη

μιρελλάκι μου εσένα σε ξέχασα πως πας;

40+3 σημερα

περιμενουμε ακομα!! εχει κατεβει αλλα δεν εχει εμπεδωθει

εχω διαφορες συσπασουλες ..

προσπαθω να μην εχω αγωνια αλλα ανυπομονω πλεον!!

κατα ταλλα ειμαστε πολυ καλα απολες τις αποψεις..

πριν λιγες μερες ηταν 4050!!!!

υπομονη.....

τα φιλια μου σε ολες!!!

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια!!!

Και στα δικά σας!!!

μπαίνω κάθε μέρα να δω ποια άλλη γέννησε!!!

ανυπομονώ να διαβάσω επιτυχημένες ιστορίες vbac!!!

φιλιά σε όλες !

γαρδουμπάκι, πως πας; εγώ κλείνω τις 39 την τρίτη και ακόμα είμαι στην αναμονή με ένα μπέμπη πολύ ψηλά.... (βέβαια επειδή είμαι πολύτοκος η εμπέδωση πιθανότατα θα γίνει στον τοκετό)

Πού είσαι, είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι δεν τα κατάφερες :-(

Μπήκα 40η κι ακόμα περιμένω, περιμένω...Από πονάκια τίποτα :confused:

Αλλά αν κι εσύ που δεν έφτανες ποτέ μεχρι το τέλος κοντεύεις τώρα στο τέταρτο παιδί, τι να πω; Πρέπει να το έχουν τα άστρα φέτος... μα όλες μας από 40+ ????. Ούτε συνεννοημένες να ήμασταν.

Χθες μου έριξε μια γερή που με τρόμαξε γιατί ήταν ξαφνική, πρώτη φορά έβγαλα κραυγή γιατί ήταν δυνατή και δεν το περίμενα και ο άντρας μου τα χρειάστηκε λιγό :-D:grin::-D... μια φίλη μου είπε ότι μπορεί έτσι να εμπεδώθηκε... μακάρι!

Mirellaki, υπομονή :lol:

ΜAMA-AGA, συγχαρητήρια και στους δυο σας, μπράβο!

:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...