Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

baila-επιτυχής(2η φορά)-Αλέξης Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

dimitrak-επιτυχής-Γρηγόρης Γκριμπίζης-Θεσ/νίκη

nena-επιτυχής

nancy_pan-επιτυχής

elliz-επιτυχής

katpend-επιτυχής

evi mik-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

angela kgr-επιτυχής-Μαρίνος Τσιριγώτης-Αθήνα

vageor-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

irnadi-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

artesio-επιτυχής-Δερετζής Χαράλαμπος-Δράμα

elenanikou-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

supermamaka (2η φορά)-επιτυχής-Γκουτζιούλης Φώτης-Θεσ/νίκη

ΜΑΡΙΑΛ 2επιτυχής

barbiεπιτυχής-Γιανίκος Λάμπρος -Αθήνα

aleca2g-επιτυχής -Ευστ. Μητσάκης-Θεσ/νίκη

poubaki- επιτυχής-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

anti1980-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Fabiana-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

ΚΑΤΕ1982-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

tinoula-επαναληπτική καισαρική

spyni-επαναληπτική καισαρική-Αρίστη Προκοπίου-Αθήνα

galat-επαναληπτική καισαρική (προγραμματισμένη)

myangel-επαναληπτικη καισαρική-Απόστ. Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

alcyon-επαναληπτικές καισαρικές-Ε. Μαντούδης-ΙΑΣΩ, Αθήνα

Lemag-επαναληπτικη καισαρική-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

cesilia-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)-Αλ. Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

Wonderland-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)

fwfw-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 29/03/12-Αθήνα

Zaxarenia-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 22/04/12-Κρήτη

ΠΕΝΟΥΛΑ-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 03/05/12

Labrinoula-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 11/05/12-Αθήνα

v.polina-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 11/5/12-Αθήνα

filoudaki- στην προσπαθεια- Αρίστη Προκοπίου-Αθήνα

verak- στην προσπαθεια- ΠΗΤ 4/06/12-Μπουζάκη Αγγ.-θεσ/νικη

καλώς ήρθες verak με το καλό να γεννηθεί το μωράκι σου....

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς ήρθες verak! Με το καλό το νέο μέλος....με την Αγγελική στο πλάι σου δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Πες στην ξαδέρφη σου αν μπορεί να ανέβει Θεσ/νίκη...εγώ αν μπορούσα αυτό θα έκανα. Με παρακολουθεί γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο (ΠΑΓΝΗ) αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Την περασμένη βδομάδα μίλησα με έναν ακόμα ιδιώτη ο οποίος υποτίθεται αναλαμβάνει αλλά δεν είμαι σίγουρη....δεν έχω καν αποφασίσει για μένα.

Αν παρόλα αυτά θέλει η ξαδέρφη σου να τον επισκεφθεί για να έχει μια προσωπική άποψη, ευχαρίστως δίνω στοιχεία.

Πάντως, αν τελικά μείνω στο δημόσιο, θα ξέρω να σας πω τον Απρίλη πως πήγαν τα πράγματα!

4BMSp3.pngzHf1p3.png

zaxarenia σε ευχαριστω παρα πολυ!!θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις το νομα του γιατρου σου να το εχει στη λιστα!!ευχομαι να σου πανε ολα καλα κ να τα καταφερεις κ εσυ οπως κ ολες μας να γεννησουμε φυσιολογικα.κ εγω προσπαθω να την πεισω να ανεβει θεσσαλονικη να μιλησει με την αγγελικη αλλα φοβαται το μακρια.βεβαια ας μεινει παλι με το καλο εγκυος γιατι ηταν πολυ ατυχη στις προγηουμενες εγκυμοσυνες της κ ολα τα αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα τα βρουμε,ετσι δεν ειναι???

επανέρχομαι με λεπτομέρειες..το βράδυ τις τρίτης 3/1 με είχαν πιάσει δυνατές συσπάσεις μόνο που ήταν και πάλι ακανόνιστες,ανα 20λεπτο,ανά μισάωρο,ανα μία ώρα..γενικά πέρασα ένα πολύ ανήσυχο βράδυ.Την τετάρτη το πρωί πήρα τηλ την Αγγελική και της είπα ότι πονάω,αλλά μου είπε πως πρέπει να γίνουν 10λεπτες οι συσπάσεις για να γεννήσω και γενικά να είναι ρυθμικές.Το μεσημέρι ήρθε η Ειρήνη να με δεί,διαστολή 1 με το ζόρι και ο τράχηλος ήταν μισοεξαλειμένος..ακόμη μου είπε.Μετά προσπάθησα να κοιμηθώ να ξεκουραστώ λιγάκι και το απόγευμα ξυπνάω στις 6:30 με δυνατούς πόνους που άρχισαν να γίνονται 10λεπτοι .Στις 8:30 πήγα κατευθείαν στο ιατρείο της Αγγελικής,οι συσπάσεις είχαν γίνει 5λεπτες,με εξατάζει,διαστολή 2 και ο τράχηλος είχε εξαλειφθεί,αυτό ήταν γεννάμε μου είπε!!Στις 9:30 μπαίνω στην κλινική,κάνω επισκληρίδιο (δεν άντεχα με τίποτα) και αμέσως διαστολή 4.Μέσα σε λίγη ώρα διαστολή 7 και στις 1:15 γέννησα την μπεμπούλα μου!!Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν το πίστευα..Μαζί μου ήταν και ο άντρας μου,φοβερή εμπειρία και για τους δυο μας..

Καλή επιτυχία στα κορίτσια που κοντεύουν!!πάνω απο όλα καλή ψυχολογία και αιδιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά!

[img]http://lb4m.lilypie.com/9e1Dp2.png[/img]
[img]http://lb2m.lilypie.com/aMfRp2.png[/img]

Συγχαρητήρια!!!

Καλά κορίτσια το πόσο με παρηγορεί που κάποιες από εσάς κάνατε επισκληρίδιο δε λέγεται. Γιατί άντε και το ξεκινάς σκετάκι, αν στην πορεία χρειαστεί για τον οποιονδήποτε λόγο, καλό είναι να υπάρχει η δυνατότητα......

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

επανέρχομαι με λεπτομέρειες..το βράδυ τις τρίτης 3/1 με είχαν πιάσει δυνατές συσπάσεις μόνο που ήταν και πάλι ακανόνιστες,ανα 20λεπτο,ανά μισάωρο,ανα μία ώρα..γενικά πέρασα ένα πολύ ανήσυχο βράδυ.Την τετάρτη το πρωί πήρα τηλ την Αγγελική και της είπα ότι πονάω,αλλά μου είπε πως πρέπει να γίνουν 10λεπτες οι συσπάσεις για να γεννήσω και γενικά να είναι ρυθμικές.Το μεσημέρι ήρθε η Ειρήνη να με δεί,διαστολή 1 με το ζόρι και ο τράχηλος ήταν μισοεξαλειμένος..ακόμη μου είπε.Μετά προσπάθησα να κοιμηθώ να ξεκουραστώ λιγάκι και το απόγευμα ξυπνάω στις 6:30 με δυνατούς πόνους που άρχισαν να γίνονται 10λεπτοι .Στις 8:30 πήγα κατευθείαν στο ιατρείο της Αγγελικής,οι συσπάσεις είχαν γίνει 5λεπτες,με εξατάζει,διαστολή 2 και ο τράχηλος είχε εξαλειφθεί,αυτό ήταν γεννάμε μου είπε!!Στις 9:30 μπαίνω στην κλινική,κάνω επισκληρίδιο (δεν άντεχα με τίποτα) και αμέσως διαστολή 4.Μέσα σε λίγη ώρα διαστολή 7 και στις 1:15 γέννησα την μπεμπούλα μου!!Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν το πίστευα..Μαζί μου ήταν και ο άντρας μου,φοβερή εμπειρία και για τους δυο μας..

Καλή επιτυχία στα κορίτσια που κοντεύουν!!πάνω απο όλα καλή ψυχολογία και αιδιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά!

συγχαρητηρια κοπελα μου. να σου ζήσει!! σε ποια εβδομαδα γεννησες;

πολυ ομορφος ο τοκετος σου fabiana....συγχαρητηρια,να σου ζησει!!!!

αντε και καλα κουραγια σε ολες τις επομενες!!!;)

fBaep3.png

uwK7p3.png

Γεια σας κοριτσια!Συγχαρητηρια στις κοπελες μας που τα καταφεραν πολυ ενθαρρυντικο για εμας που ειμαστε στην προσπαθεια!Εμενα αυτη η εγκυμοσυνη ειναι λιγο περιπετεια:? ελπιζω ομως να ανταμειφθουμε στο τελος και εγω και το αντρακι μου (ναι αγορακι εχω και εγω;)) με εναν φυσιολογικο τοκετο!Ευχομαι λοιπον για ολες μας το 2012 ναχουμε περισσοτερα πετυχημενα vbac!!Την αλλη βδομαδα θα παμε στο γιατρο αν εχω κατι νεοτερο φυσικα και θα σας ενημερωσω!

2xgIp3.png1RTwp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!Συγχαρητηρια στις κοπελες μας που τα καταφεραν πολυ ενθαρρυντικο για εμας που ειμαστε στην προσπαθεια!Εμενα αυτη η εγκυμοσυνη ειναι λιγο περιπετεια:? ελπιζω ομως να ανταμειφθουμε στο τελος και εγω και το αντρακι μου (ναι αγορακι εχω και εγω;)) με εναν φυσιολογικο τοκετο!Ευχομαι λοιπον για ολες μας το 2012 ναχουμε περισσοτερα πετυχημενα vbac!!Την αλλη βδομαδα θα παμε στο γιατρο αν εχω κατι νεοτερο φυσικα και θα σας ενημερωσω!

labrinoula κατεληξες σε γιατρο;;;(σορι αν το εχεις αναφερει ξανα αλλα δεν θυμαμαι....:oops::oops::oops:)

εγω μιλησα με τον ροσολυμο και εμεινα ευχαριστημενη,συνεχιζω λοιπον μαζι του και ας ελπισουμε ολα να πανε καλα.

fBaep3.png

uwK7p3.png

καλησπέρα κορίτσια, καταρχάς καλή χρονιά σε όλους μας με γερά παιδάκια..Αν και πριν μείνω εγκυος θεωρούσα δεδομένο οτι θα κάνω ξανά καισαρική,οι δικές σας επιτυχημένες προσπάθειες η υποστήριξη του γιατρού μου και η μεγάλη μου επιθυμία να αντικρύσω αυτη την φορα το μωρο μου με την γέννηση του,είμαι άλλη μια υποψηφια VBAC.Ελπίζω αυτή την φορά να το θέλει η τύχη μου.

WNQ3p2.png

dev173pb___.png

καλησπέρα κορίτσια, καταρχάς καλή χρονιά σε όλους μας με γερά παιδάκια..Αν και πριν μείνω εγκυος θεωρούσα δεδομένο οτι θα κάνω ξανά καισαρική,οι δικές σας επιτυχημένες προσπάθειες η υποστήριξη του γιατρού μου και η μεγάλη μου επιθυμία να αντικρύσω αυτη την φορα το μωρο μου με την γέννηση του,είμαι άλλη μια υποψηφια VBAC.Ελπίζω αυτή την φορά να το θέλει η τύχη μου.
Γιατρός μου ο Α.Μαμόπουλος και ΠΗΤ 22/06/12

WNQ3p2.png

dev173pb___.png

Διαφημίσεις

labrinoula κατεληξες σε γιατρο;;;(σορι αν το εχεις αναφερει ξανα αλλα δεν θυμαμαι....:oops::oops::oops:)

εγω μιλησα με τον ροσολυμο και εμεινα ευχαριστημενη,συνεχιζω λοιπον μαζι του και ας ελπισουμε ολα να πανε καλα.

Στο ευχομαι απο καρδιας. Ναι απο την πρωτη μου κιολας επισκεψη σε αυτον αποφασισα να συνεχισω μαζι του και μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενη ειναι ο Γιαννικος Λαμπρος

2xgIp3.png1RTwp3.png

Κορίτσια πολύ ενθαρρυντικό το ότι το έχετε καταφέρει, όπως και οτι είμαστε τόσες πολλές αυτές που θέλουμε να το παλέψουμε....Από ότι κατάλαβα όσες τυχερές μένετε στη Θεσσαλονίκη έχετε μια "εγγυημένη" βόηθεια....Αντιθέτως στην Αθήνα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα....Δίσταζα να ψάξω νωρίτερα, γιατί το καλοκαίρι είχα παλλίνδρομη. Τώρα όμως, αν όλα πάνε καλά στις 30/1 θα κάνω αυχενική και προσπαθώ να βρω έναν γιατρό που να αναλαμβάνει vbac, και να είναι υπεύθυνος άνθρωπος. Λόγω της πρώτης εμπειρίας, και λόγω του ότι μένω περίπου 2 1/2 ώρες μακριά από την Αθήνα, το βλέπω ολοένα και δυσκολότερο. Κοίταξα και στην λίστα σας, αλλά τα ποσοστά δείχνουν ότι η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη του vbac. :confused:

Όσες είστε στην προσπάθεια ελπίζω να έχετε μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη, κι όσες έχετε ήδη έναν επιτυχημένο vbac να κάνετε πολλά - πολλά ακόμη υγιή μωράκια!

rn9Yp3.png

1U0pp3.png

baila-επιτυχής(2η φορά)-Αλέξης Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

dimitrak-επιτυχής-Γρηγόρης Γκριμπίζης-Θεσ/νίκη

nena-επιτυχής

nancy_pan-επιτυχής

elliz-επιτυχής

katpend-επιτυχής

evi mik-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

angela kgr-επιτυχής-Μαρίνος Τσιριγώτης-Αθήνα

vageor-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

irnadi-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

artesio-επιτυχής-Δερετζής Χαράλαμπος-Δράμα

elenanikou-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

supermamaka (2η φορά)-επιτυχής-Γκουτζιούλης Φώτης-Θεσ/νίκη

ΜΑΡΙΑΛ 2επιτυχής

barbiεπιτυχής-Γιανίκος Λάμπρος -Αθήνα

aleca2g-επιτυχής -Ευστ. Μητσάκης-Θεσ/νίκη

poubaki- επιτυχής-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

anti1980-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Fabiana-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

ΚΑΤΕ1982-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

tinoula-επαναληπτική καισαρική

spyni-επαναληπτική καισαρική-Αρίστη Προκοπίου-Αθήνα

galat-επαναληπτική καισαρική (προγραμματισμένη)

myangel-επαναληπτικη καισαρική-Απόστ. Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

alcyon-επαναληπτικές καισαρικές-Ε. Μαντούδης-ΙΑΣΩ, Αθήνα

Lemag-επαναληπτικη καισαρική-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

cesilia-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)-Αλ. Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

Wonderland-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)

fwfw-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 29/03/12-Αθήνα

Zaxarenia-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 22/04/12-Κρήτη

ΠΕΝΟΥΛΑ-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 03/05/12

Labrinoula-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 11/05/12-Γιανίκος Λάμπρος Αθήνα

v.polina-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 11/5/12-Pοσολυμοs-Αθήνα

filoudaki- στην προσπαθεια- Αρίστη Προκοπίου-Αθήνα

verak- στην προσπαθεια- ΠΗΤ 4/06/12-Μπουζάκη Αγγ.-θεσ/νικη

Katerina+στην προσπαθεια-ΠΗΤ 22/06/12-Α.Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!

miriki αρχικά δεν ήθελα επισκληρίδιο,έλεγα ότι θα το πάλευα αν γεννούσα φυσιολογικά χωρίς..αλλά τελικά καλύτερα να μην έλεγα μεγάλες κουβέντες γιατί όταν ήρθε η ώρα το πρώτο πράγμα που είπα όταν μπήκα στην κλινική ήταν "κάντε μου επισκληρίδιο",πονούσα πάρα πολύ,δεν άντεχα...βοήθησε βέβαια και στην διαστολή.

maria22 και fwfw γέννησα στις 40+3 ,παρότι περιμέναμε νωρίτερα..

maria22 και fwfw γέννησα στις 40+3 ,παρότι περιμέναμε νωρίτερα..

ενθαρρυντικό αυτό!! οι 42 που ακούω μου φαίνονται.. βουνό!! χαχα

γιατί περιμενατε νωριτερα;

περιμέναμε νωρίτερα γιατί είχα πολλές συσπάσεις,ειδικά όταν μπήκα στον 9ο πονούσα,αλλά τελικά έφτασα να κλείσω και την 40η εβδομάδα..

Κοριτσια καλησπερα! Παρακολουθω πολυ καιρο ολες τις συζητησεις περι VBAC και το εχω ψαξει κι εγω αρκετα... Παρ'ολ'αυτα ειμαι ακομα διχασμενη και ακρως προβληματισμενη! Εχω ΠΗΤ 22/05/12. Γεννησα 07/01/11 με καισαρικη οταν μετα απο σχεδον 12 ωρες, 10ρα διαστολη και πληρη εξαληψη τραχηλου το μωρο μου δεν κατεβαινε και εχανε παλμους. Εχοντας καλο ιστορικο, θεωρησα καλο να το ψαξω για VBAC. Ο γιατρος μου ο οποιος, οπως διαβασα εδωμεσα, κανει VBAC ειναι ο Πετρογιαννης και μου ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα οτι οι 2 τοκετοι θα ειναι κοντα αλλα οτι πρεπει η συρραφη της τομης της μητρας να εχει γινει σε μονη κι οχι σε διπλη στρωση. Αφου ρωτησα τον γιατρο που μου εκανε την καισαρικη, επιβεβαιωσα οτι ειναι μονη η στρωση και οτι μπορω να συνεχισω... Οταν ομως συζητησα με το γιατρο μου προβληματιστικα ακομα περισσοτερο διοτι μου ειπε οτι ο λογος που δεν γεννησα φυσιολογικα το 1ο ειναι πιθανον θεμα πυελου (Ο 1ος γιατρος μου ειχε γραψει ως αιτιολογια της καισαρικης "υψηλη καθετη θεση", κι οτι καταλαβατε- καταλαβατε), οτι η μητρα εχει μνημη κι οτι μπορει για τον ιδιο λογο να ΜΗΝ γινει φυσιολογικος... Επειτα μου ειπε οτι πρεπει οπωσδηποτε ο τοκετος να γινει στις 38 εβδομαδες, παρολο που το προηγουμενο το γεννησα στις 41, κι οτι η προκληση του τοκετου γινεται με μασαζ στον τραχηλο και σπασιμο των νερων! Ολα αυτα εμενα με κανουν να πιστευω πως θα φαω παλι ολους τους πονους και θα καταληξω και παλι σε καισαρικη, θα πληρωσω τα μαλλιοκεφαλα μου διοτι ολο αυτο θα γινει στο ΙΑΣΩ, το οποιο δε μ'αρεσει καθολου(το οικονομικο εινσι σπουδαιος παραγοντας), κι οτι ολοι θα γυρισουν και θα πουν πως το εκανα απο καπριτσιο και εφαγα και τα μουτρα μου...

Βοηθηστε με σας παρακαλω να αποφασισω αν θα το προχωρησω ή θα γυρισω στον παλιο μου γιατρο!!! Ξερετε καμια κοπελα που να εχει κανει VBAC με τον Πετρογιαννη; Γιατι στη λιστα παραπανω δε βλεπω κατι...

Please HELP!!!

[quote name=chriscat8;2284586μου ειπε οτι ο λογος που δεν γεννησα φυσιολογικα το 1ο ειναι πιθανον θεμα πυελου (Ο 1ος γιατρος μου ειχε γραψει ως αιτιολογια της καισαρικης "υψηλη καθετη θεση"' date=' κι οτι καταλαβατε- καταλαβατε), οτι η μητρα εχει μνημη κι οτι μπορει για τον ιδιο λογο να ΜΗΝ γινει φυσιολογικος... Επειτα μου ειπε οτι πρεπει οπωσδηποτε ο τοκετος να γινει στις 38 εβδομαδες, παρολο που το προηγουμενο το γεννησα στις 41, κι οτι η προκληση του τοκετου γινεται με μασαζ στον τραχηλο και σπασιμο των νερων! Ολα αυτα εμενα με κανουν να πιστευω πως θα φαω παλι ολους τους πονους και θα καταληξω και παλι σε καισαρικη, θα πληρωσω τα μαλλιοκεφαλα μου διοτι ολο αυτο θα γινει στο ΙΑΣΩ, το οποιο δε μ'αρεσει καθολου(το οικονομικο εινσι σπουδαιος παραγοντας), κι οτι ολοι θα γυρισουν και θα πουν πως το εκανα απο καπριτσιο και εφαγα και τα μουτρα μου...

Βοηθηστε με σας παρακαλω να αποφασισω αν θα το προχωρησω ή θα γυρισω στον παλιο μου γιατρο!!! Ξερετε καμια κοπελα που να εχει κανει VBAC με τον Πετρογιαννη; Γιατι στη λιστα παραπανω δε βλεπω κατι...

Please HELP!!![/quote]

Καλωσήρθες! Θα ξεκινήσω από τη γέννα σου. Μπήκες με πρόκληση ή δεν χρησιμοποιήθηκε ΚΑΘΟΛΟΥ ορός με οξυτοκίνη; Σε τί στάση πέρασες τις ωδίνες; μην ανησυχείς! Αν βρεις σύμμαχο-γιατρό στο vbac θα είσαι εντάξει. Δεν νομίζω ότι όλα τα μωρά είναι δυνατό να έρθουν στις 38 εβδομάδες. Δεν συμβαίνει συχνά, ούτε η πρόκληση είναι ο σωστός δρόμος πάντα. Ψάξε κι άλλο.

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...