Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

elenanikou τι ασκήσεις είναι αυτές με την μπάλα;η μαία σου τις έδειξε;απο πότε τις ξεκίνησες; εγώ δεν είχα ούτε διαστολή ούτε συσπάσεις στην πρωτη μου γέννα ,οπότε το μόνο μου άγχος αυτή την φορά είναι μην τυχόν πάλι δεν κάνω διαστολή και δεν προχωράει ο τοκετός κτλ....

Το φοβόμουν και εγώ αυτό αλλά η μαία και η γιατρός μου είπε ότι όταν ξεκινήσει ο τοκετός όλα γίνονται από μόνα τους και όσο πιο χαλαρή είναι η γυναίκα τόσο πιο γρήγορα εξελισσονται τα πράγματα.

Για το λόγο αυτό μου είπε η γιατρός ότι στο vbac προτιμάται η γυναίκα να κάνει επισκληρίδιο για να είναι χαλαρή, να μη ζορίζεται ιδιαίτερα και να προχωρήσει έτσι πιο γρήγορα ο τοκετός. Εγώ έκανα επισκληρίδιο με διαστολή 4 μετά από ένα πολύ επώδυνο βράδυ και σε πολύ λίγη ώρα η διαστολήγ είχε φτάσει στο 7 και μετά στο 10! Και αν η μικρή μου ειχε σωστή θέση από την αρχή θα γεννιόταν πολύ ΄πιο γρήγορα (17 ώρες από τότε που έσπασαν τα νερά της πήρε για να γεννηθεί)!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.birthchoices.gr/wp-content/uploads/2010/02/%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A3-%CE%A4%CE%9F%CE%9A%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%A51.pdf η πρώτη ιστορία είναι πολύ ενθαρρυντική, κορίτσια! pupi, έχει κάποια κοινά μ'εσένα, κιόλας!

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

http://www.birthchoices.gr/wp-content/uploads/2010/02/%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A3-%CE%A4%CE%9F%CE%9A%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%A51.pdf η πρώτη ιστορία είναι πολύ ενθαρρυντική, κορίτσια! pupi, έχει κάποια κοινά μ'εσένα, κιόλας!

Ναι ακριβώς έτσι ήταν και με εμένα όπως της κοπέλας,ακόμα βέβαια δεν έχω καταφέρει να ξαναμεινω έγκυος,αν συμβεί όμως θα με ενδιέφερε πολυ να προσπαθήσω για φτ,εφ όσων οι συνθήκες μου το επιτρέπουν βέβαια.Είχα δυο χειρουργεια στην ουσία μέσα σε έναν χρόνο και καταβληθηκα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά,χωρίς να αποκλείω βέβαια κτ αν πραγματικά απαιτείται.

Όλα θα πάνε καλά αυτό έλεγα και λέω κάθε φορά που το μυαλό μου πηγαινε σε κάτι αρνητικό!:-P

Αυτό ακριβώς κάνω και εγώ!!! Όλα αυτά που έγραψα είναι απλά σκέψεις. Δε μπορώ να πω ότι αγχώνομαι ιδιαίτερα..

Όσο για τα κιλά, μου κάνει και καλό που προσέχω. Όσο περισσότερα θα πάρω τόσο ποιο κουρασμένη θα νιώθω. Είδη το ισχίο μου με πονάει, οπότε καλύτερα να προσέχω να μη τα βάλω πάλι όλα μαζί…

Είμαι τόσο χαλαρή, που να φανταστείς εχτές το βράδυ, είδα στο όνειρο μου, ότι γέννησα στο σπίτι με την Ειρήνη…:mrgreen:

0sShp3.png

PGnvp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια τη μαία απο πότε την πήρατε τηλ;εγώ είμαι στον 4ο και σκέφτηκα οτι είναι νωρίς ακόμη..δεν μιλήσαμε ακόμη με την Αγγελική γι'αυτό το θέμα..μήπως πρέπει να συννενοηθώ μαζί της απο τώρα;

[img]http://lb4m.lilypie.com/9e1Dp2.png[/img]
[img]http://lb2m.lilypie.com/aMfRp2.png[/img]

Καλημέρα κι από εμένα. Πλησιάζει σιγά-σιγά ο καιρός μου και είπα να μπω να ανημερώσω και για την δική μου πορεία. Αύριο έχω γιατρό οπότε δεν ξέρω να πω πολλές λεπτομέρειες για την θέση και τα κιλά του μωρού, όμως ένα από τα πράγματα που θα ήθελα κι εγώ για την γέννα μου είναι να ξεκινήσει και να προχωρήσει ο τοκετός μόνος του, απόλυτα φυσιολογικά. Ο γιατρός που με παρακολουθεί είναι κατά της πρόκλησης και νομίζω πως δεν πρόκειται να μου κάνει, άντε να με "σκαλίσει" από κάτω όταν έρθει ο καιρός μήπως και κινητοποιήσουμε τις καταστάσεις. Προς το παρών περιμένω και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. Σκέφτομαι συνέχεια πως αφού το σώμα μου στάθηκε ικανό να φιλοξενήσει, να θρέψει και να μεγαλώσει ένα μωρό τόσους μήνες, θα μπορέσει και μόνο του να ολοκληρώσει την δουλειά και να το φέρει φυσιολογικά στον κόσμο.

hmzPp2.png 

κορίτσια τη μαία απο πότε την πήρατε τηλ;εγώ είμαι στον 4ο και σκέφτηκα οτι είναι νωρίς ακόμη..δεν μιλήσαμε ακόμη με την Αγγελική γι'αυτό το θέμα..μήπως πρέπει να συννενοηθώ μαζί της απο τώρα;

Εγώ δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή μαζί της για το θέμα των μαθημάτων. Την άλλη εβδομάδα που θα μπω στον 7ο και έχω ραντεβού με την Αγγελική θα τη ρωτήσω πότε πρέπει να ξεκινήσω τα μαθήματα και εκείνη θα μου πει πότε να πάρω τηλέφωνο την Ειρήνη.

0sShp3.png

PGnvp2.png

Εγω μιλησα μαζι της οταν μπηκα στον 80..εκτοτε εχουμεμιλησει πολλες φορες τηλεφωνικα..αλλα την εχω δει μονο μια φορα οταν εκανα μαθηματα ανωδινου τοκετου στη Βιοκλινικη..

Εαν δεν εφημερευει το Παπαγεωργιου και γεννησω τελικα Βιολκινικη, με οποιονδηποτε τροπο την θελλω μαζι μου..εχει μια τρομερα ηρεμιστικη φωνη κατι που μου χρειαζετε ειδικα εαν γεννησω τελικα με καισαρικη και χρειαστω ναρκωση την οποια φοβαμαι πολυ.

Προκληση σε VBAC δεν κανουν για ψιλου πηδημα μην ανισυχειτε..εαν δεν συντρεχουν οι προυποθεσεις στις 42 ευδομαδες..ε αναγκαστηκα σου ξανακανουν καισαρικη.Πρεπει να υπαρχουν οι προυποθεσεις...πχ το μωρο να ειναι σχετικα χαμηλα εστω μαλακος τραχηλος κλπ κλπ κλπ γιατι η δοση που βαζουν ειναι πολυ μικρη σε σχεση με μια κανονικη προκληση και αυτο μονο και μονο για να "διευκολινουν" λιγο την διαδικασια και να παρει μπροσ μια μητρα που δεν εχει ξανακανει παρομοιες ενεργιες.

Διαφημίσεις

Anti μπαίνεις κιόλας στον 7ο;;;;;;;;;;;;;:shock: Πόσο γήγορα περνάει ο καιρός τελικά...:rolleyes:

Κοριτσάκια μου, όταν με το καλό μείνω έγκυος (αμήν και πότε) δε στέλνετε την Ειρήνη κατά Κρήτη μεριά; Σα μπω στο μήνα μου δηλαδή...να τη φιλοξενήσω σπίτι μου εννοείται, να κάνει και τις διακοπούλες τις!!!:lol:

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Anti μπαίνεις κιόλας στον 7ο;;;;;;;;;;;;;:shock: Πόσο γήγορα περνάει ο καιρός τελικά...:rolleyes:

Ναι Ζαχαρένια μου!!! Μπαίνω στον 7ο αυτές τις μέρες. Και μπορώ να πω ότι απολαμβάνω την κάθε στιγμή αυτής της εγκυμοσύνης. Δε μπορώ να κάνω και αλλιώς… με έχει τρελάνει ο μικρός στην κλοτσιά!!!!!!!!!:lol:

Καμιά έρευνα για γιατρό έκανες εσύ??? Βρήκες τίποτα???

0sShp3.png

PGnvp2.png

Ναι Ζαχαρένια μου!!! Μπαίνω στον 7ο αυτές τις μέρες. Και μπορώ να πω ότι απολαμβάνω την κάθε στιγμή αυτής της εγκυμοσύνης. Δε μπορώ να κάνω και αλλιώς… με έχει τρελάνει ο μικρός στην κλοτσιά!!!!!!!!!:lol:

Καμιά έρευνα για γιατρό έκανες εσύ??? Βρήκες τίποτα???

Αγοράκι είναι;;;;!!!:-DΧεχε!Τέλεια!Γερός να'ναι και να βγει στον κόσμο μας όπως ακριβως έχει ορίσει η φύση!:wink:

Εγώ τίποτις ακόμη....δεν έρχεται το φασολάκι και προς το παρόν δεν έχω πάει σε κανένα γιατρό να το συζητήσω. Έπιασα δουλειά, έχω άλλα τρεχάματα!

Αλλά ίσως επισκεφθώ αυτό το μήνα κάποιον για να δω αν λειτουργουν όλα καλά γιατί όπως ξέρετε έχω και μία σάλπιγγα και θέλω να σιγουρευτώ ότι είναι εντάξει!:wink:

Έχουν ψιλοσπάσει τα νεύρα μου πάντως με αυτή την επίμονη περίοδο! Και με κύκλο 25αρι να σου ερχεται στις 30 ξαφνικά δεν είναι να εκνευρίζεσαι;;;!:mad: Μέχρι σήμερα είχα τη χαρά ότι κάτι έγινε...αλλά...

Τσπ! Κορίτσια καλή συνέχεια!!!:D

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Αγοράκι είναι;;;;!!!:-DΧεχε!Τέλεια!Γερός να'ναι και να βγει στον κόσμο μας όπως ακριβως έχει ορίσει η φύση!:wink:

Εγώ τίποτις ακόμη....δεν έρχεται το φασολάκι και προς το παρόν δεν έχω πάει σε κανένα γιατρό να το συζητήσω. Έπιασα δουλειά, έχω άλλα τρεχάματα!

Αλλά ίσως επισκεφθώ αυτό το μήνα κάποιον για να δω αν λειτουργουν όλα καλά γιατί όπως ξέρετε έχω και μία σάλπιγγα και θέλω να σιγουρευτώ ότι είναι εντάξει!:wink:

Έχουν ψιλοσπάσει τα νεύρα μου πάντως με αυτή την επίμονη περίοδο! Και με κύκλο 25αρι να σου ερχεται στις 30 ξαφνικά δεν είναι να εκνευρίζεσαι;;;!:mad: Μέχρι σήμερα είχα τη χαρά ότι κάτι έγινε...αλλά...

Τσπ! Κορίτσια καλή συνέχεια!!!:D

Ζαχαρενια αν επιτρέπεται γιατί έχεις μια σαλπιγγα ;Και εγω μια έχω,κλαψ,και είμαι στην προσπάθεια κάπου ένα τρίμηνο τώρα αν και όχι εντατικά.

Διαφημίσεις

ουαου τελεια ευχη θα τη λεω κι εγω! 15-07-11 16:42

γλυκος :lol: τόσο σου αρεσε;;;;:-D μα είναι και η πραγματικότητα, έτσι;:wink:

Ζαχαρενια αν επιτρέπεται γιατί έχεις μια σαλπιγγα ;Και εγω μια έχω,κλαψ,και είμαι στην προσπάθεια κάπου ένα τρίμηνο τώρα αν και όχι εντατικά.

pupi να σου πω την ιστορία μου, κάπου τα'χω ξανγράψει μα δε θυμάμαι για να σε παραπέμψω!

Λοιπόν, από το 2003 (περίπου) ως το 2008 ήξερα ότι είχα παραωοθηκική κύστη! Αντισσυληπτικά στα αντισυλληπτικά από τα πιο ελφριά ως τα πιο βαριά αυτή η ''κύστη'' δεν έφευγε! ΤΟ μόνο που κατάφερα ήταν να παχαίνω, να έχω νεύρα και κρίσεις κατάθλιψης και μακροπρόθεσμα να επιβαρύνω τις φλέβες μου!(με τα χάπια αυτά)

Τσπ, αρχές του Οκτώβρη είχα ραντεβού με νέο γυναικολόγο για να δω τι γίνεται με την ''κύστη΄'' και μου λέει ''ποια κύστη κοπέλα μου, η σάλπιγγά σου είναι και είναι γεμάτη υγρό, δε λειτουργεί όπωε φαίνεται''!:shock:

Σοκ εγώ! Μου είπε αν θέλω να κάνω αργότερα μία σαλπιγγογραφία. Βγήκα από το ιατρείο με κλάμματα και πήρα τον τότε φίλο μου (νυν άντρα μου) και του είπα τι συμβαίνει και με το αγχος ότι δε θα καταφέρω ποτέ να μέινω έγκυος. Εκείνος με καθησύχασε λέγοντας πως θα ξεκινούσαμε αμεσως προσπάθειες και όποτε ερχόταν το μωρό οκ!

Σχεδόν μία βδομάδα μετά και βλέποντας το ημερολόγιό μου συνειδητοποιώ ότι έχω καθυστέρηση 6 ημέρες! Εφόσον δε συνέβαινε ποτέ αυτό σκεφτόμουν ότι πιθανόν ήμουν έγκυος αλλά από την άλλη , μερικές μέρες πριν είχα πάει στο γυναικολόγο και δεν είχε δει τίποτα.

Για να μην πολυλογώ (χμμμμμμ...το'χω αυτό!:rolleyes:) πήγα για Β χοριακή σχεδόν βέβαιη για αρνητικό αποτέλεσμα....μία ώρα μετά άκουσα ''είναι θετικό''! Δεν το πίστευα! Αυτό που είχε γίνει ήταν ότι ήμουν έγκυος όταν πήγα στο γιατρό αλλά ήταν στο όριο για να φανεί και γι' αυτό δεν το είδε!

Πέρασα λοιπόν την εγκυμοσύνη μου, τους πρώτους μήνες ειχα κάποια υγρά καφε-κόκκινα χωρίς αποκόλληση κτλ (όπως είχα και ανάμεσα στις περιόδους μου).

Όταν μπήκα στο μήνα μου και ο γιατρός μου αποφάσισε ότι δε θα κατάφερνα να γεννήσω :evil: και άρα καισαρική, είχα την τύχη, εκτός του να γεννηθεί η κόρη μου να δουν ότι η σάλπιγγά μου ήταν γεμάτη υγρό και αίμα και έπρεπε να αφαιρεθεί.

Τη στείλανε για εξετάσεις, είχε κύστες αλλά ευτυχώς τίποτα παραπάνω από αυτό.

Κι έτσι έμεινα με τη μία! Εμείς προσπαθούμε κανά εξάμηνο αλλά ίσως να έχει να κάνει και ότι θηλάζω (μπορεί να επιβραδύνει τα πράγματα).

Όπως και να'χει θα έρθει...κάποια στιγμή! Αφού και η κόρη μας ήρθε ουσιαστικά από την καλή σάλπιγγα!

Εσύ τι είχες και την αφαίρεσαν;

Εύχομαι σύντομα να έχουμε ευχάριστα νέα!!!:D

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Ζαχαρένια γεια σου.Τον Μαρτιο του 10 γεννησα με κτ (προκληση στις 40+3,ελλειψη διαστολης,σκληρος τραχηλος κτλ) την κορη μου.Τον Νοεμβριο παω στον γιατρο μου με καθυστερηση 2 εβδομαδων περιπου,οπου δεν φαινοταν τιποτα στην μητρα και ο γιατρος μου μου ειπε να ξαναπαω σε εναν μηνα περιπου.Οταν πηγα καπου στις 17 Δεκεμβρη παλι δεν βλεπει τιποτα στην μητρα και επειδη ηταν Παρασκευη βραδυ μου λεει Δευτερα πρωι χοριακη.Εκανα την Δευτερα αλλα δεν προλαβα να παρω τα αποτελεσματα ειχα ξημερωματα Τριτης ρηξη σαλπιγγας οπου και εγχειριστηκα για εξωμητριο.Επαθα πατατρακ τοτε αλλα σιγα σιγα συνηλθα και ειπαμε καπου Απριλιο να ξαναξεκινησουμε προσπαθειες και εγω θηλαζω ακομα ,δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο.Σου ευχομαι γρηγορα να ερθει το μωρακι σου κοριτσι μου!

Σε ευχαριστώ πολύ Ζαχαρένια μου για τις ευχές σου!!! Και εγώ με τη σειρά μου εύχομαι και σε εσένα και σε όλες τις κοπέλες, σύντομα να δείτε ότι η παλιοπερίοδος έκανε φτερά και ότι η κοιλίτσα σας αρχίζει να φουσκώνει!!!!:wink::wink:

0sShp3.png

PGnvp2.png

Ζαχαρενια και pupi ποσο καιρο θηλαζετε;;;

Ποσα γευματα θηλασμου κανετε την ημερα( περιπου)..

Και εγω θηλαζα οταν εμεινα εγγυος, και ξερω παρα μα παρα πολλες κοπελε ςπου θηλαζαν τα παιδια τους και εμειναν εγγυες, οποτε μη χανετε το κουραγιο σας...

επισης πριν ποσο καιρο σας ηρθε περιοδος;;;

Εγω αποθηλασα με το που εμε4ινα εγγυος μεσα σε 1-1,5 μηνα γιατι αφενος ουτως η αλλως ηθελα να αποθηλασω και αφετερου εκανα συσπασεις και δεν ηθελα να παιρνω φαρμακα, ειχαμε εξαλλου μινει με πολυ λιγους θηλασμου ςκυριως νυχτερινουν.

Τωρα οσο για την σαλπιγγα,ισως λεω ισως χωρις να ξερω πως λειτουργουν, θα σας βοηθουσαν τα τεστ οωρηξιας.

Σεσιλια θηλαζω 16 μήνες (στις 20 τους κλεινω) αλλα μιλάμε για πολλούς θηλασμους!Ολημερις και ολονυκτις!!!Χα χα ούτε νεογέννητη δεν την θηλαζα έτσι την κόρη μου αλλα δεν πειράζει χαλάλι της,το βράδυ μόνο με κουράζει που έχω να κοιμηθώ απο τότε που γεννήθηκε στην κυριολεξία .Κάθε δυο ώρες τουλάχιστον ξυπνά και θέλει στήθος!Ουφφ....

E μια χαρα θα μπορουσες να μινεις εγγυος...

υποθετω οτι το μονο που σε "εμποδιζει" ειναι η μια σαλπιγγα...

Αλλιως θα ειχες ηδη μινει , εαν τωρα λεμε ετσι ελλατωνες σιγα σιγα καποιους θηλασμους....μονο και μονο εξαιρτιας της μιας σαλπιγγας..γιατι και εμενα ο μεγαλοςμου θηλαζε εντατηκα οταν εμεινα εγυοςκαι κυριως τη νυχτα .

Υπομονη και θα ερθει

Σε ευχαριστώ σεσιλια μου απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί άντε να δούμε πως να της μείωσω τους θηλασμους αυτό ακόμα δεν ξέρω πως.Οποία συμβουλή ευπρόσδεκτη και σε εσένα να γυρίσει το μωρακι σου!

pupi μου λυπάμαι πολύ για όσα πέρασες, σίγουρα ήταν πιο επώδυνη η δική σου περίπτωση... Θετική σκέψη και προχωράμε!

Η μικρή θηλάζει 2 χρόνια και ένα μήνα και περίοδο είχα από την αρχή που γεννήθηκε η μικρή. Για την ακρίβεια είχα λόχεια κάπου στις 60 ημέρες, διακοπή για 10 ημέρες και μετά περίοδο κανά 10ημερο αν θυμάμαι καλά. Έκτοτε η περίοδος κυμαινόταν από 23-25 ημέρες, κάποιους κύκλους τον χειμώνα που πέρασε 26, 27 και 28 και μετά πάλι 25. Η διάρκεια ήταν αρχικά τουλαχιστον 10 ημέρες αι τώρα τελευταία έχει πεσει στις 7, άντε 6 στη καλύτερη!:rolleyes:

Η φάση είναι που κάποιους μήνες πριν ξεκινήσουμε προσπάθειες είχα 25αρι και στον 1ο μήνα προσπαθειών πάει 25, 26, 27, 28 (ναιιιιι λέω κι εγώ τα καταφέραμε!)ε και στην 29η έφαγα την κρυάδα!:lol:

Θα δούμε τώρα πως θα πάει...θα παει; Θα έρθει;:cool:Σας μπέδεψα;

Α, όσο για το θηλασμό θηλάζει όλη νύχτα, την ημέρα είναι στον παιδικό, είμαστε χώρια 8 ώρες, μετά που γυρνάει μου ζητάει καμιά φορά αλλά και τότε προσπαθώ με ήπιο τρόπο να την απασχολήσω κάπως, αν επιμένει της δίνω αλλιώς ξεκινάμε μετά τις 8 που θέλει να κοιμηθεί και ανάλογα....ανά 2ωρο, τρίωρο, μία ωρα, όλη νύχτα στο στήθος;!:lol: (η γνωστή βυζοπιπιλα!)

Αυτά, μην ξεφύγω κι άλλο απ' το θέμα. Θα συναντήσω μάλλον κάποιο γυναικολόγο αυτό το μήνα!

Καλά νέα να έχουμε! Αλήθεια, ποια είναι η επόμενη που περιμένει για vbac;

4BMSp3.pngzHf1p3.png

balia-επιτυχής(2η φορά)-Αλέξης Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

dimitrak-επιτυχής-Γρηγόρης Γκριμπίζης-Θεσ/νίκη

nena-επιτυχής

nancy_pan-επιτυχής

elliz-επιτυχής

katpend-επιτυχής

evi mik-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

angela kgr-επιτυχής-Μαρίνος Τσιριγώτης-Αθήνα

vageor-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

irnadi-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

artesio-επιτυχής-Δερετζής Χαράλαμπος-Δράμα

supermamaka-επιτυχής-Γκουτζιούλης Φώτης-Θεσ/νίκη

elenanikou-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

supermamaka (2η φορά)-επιτυχής-Γκουτζιούλης Φώτης-Θεσ/νίκη

ΜΑΡΙΑΛ 2επιτυχής

tinoula-επαναληπτική καισαρική

Μανίνα-επαναληπτική καισαρική-Γιάννης Δημητριάδης-Αθήνα

spyni-επαναληπτική καισαρική-Αρίστη Προκοπίου-Αθήνα

galat-επαναληπτική καισαρική (προγραμματισμένη)

myangel-επαναληπτικη καισαρική-Απόστ. Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

alcyon-επαναληπτικές καισαρικές-Ε. Μαντούδης-ΙΑΣΩ, Αθήνα

Lemag-επαναληπτικη καισαρική-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

cesilia-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 31/7/11-Αλ. Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

barbi-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 1/8/11-Γιανίκος Λάμπρος Γαία-Αθήνα

Wonderland-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 6/08/11

aleca2g-στην προσπάθεια-Π.Η.Τ. 29/8/11-Ευστ. Μητσάκης-Θεσ/νίκη

mamag-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 10/09/11

poubaki-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 1/10/11

Anti1980-στην προσπάθεια-ΠΗΤ 27/10/11-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Fabiana-στην προσπάθειαΠΗΤ 03/01/12-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

0sShp3.png

PGnvp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...