Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

Τη δεύτερη φορά είχα την Πόπη, αλλά δεν έρχεται σε κλινικές - νοσοκομεία. Μείναμε στο σπίτι μέχρι να έχω 7 διαστολή, αλλά μετά στην κλινική πέρασα άλλες 5 ώρες μέχρι να γεννήσω.

Την Ειρήνη που λέτε, δεν την έχω ακούσει, αλλά η αλήθεια είναι οτι μέχρι τώρα δεν είχα ρωτήσει. Δεν είναι κακό όμως να έχω και καμιά άλλη επιλογή.

Αν αναφέρεσαι στην ίδια Πόπη με αυτή που έχω στο μυαλό μου εγώ, τότε θα ξέρει να σου πέι και για την Ειρήνη και για τη Λίνα. Κάνουν τοκετούς στο σπίτι όλες μαζί αν δεν κάνω λάθως. Η Ειρήνη και η Λίνα έρχονται μαζί σου σε όποια κλινική επιλέξεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν αναφέρεσαι στην ίδια Πόπη με αυτή που έχω στο μυαλό μου εγώ, τότε θα ξέρει να σου πέι και για την Ειρήνη και για τη Λίνα. Κάνουν τοκετούς στο σπίτι όλες μαζί αν δεν κάνω λάθως. Η Ειρήνη και η Λίνα έρχονται μαζί σου σε όποια κλινική επιλέξεις.

Σ'αυτήν αναφέρεται σίγουρα!!!

Η Πόπη δεν ακολουθεί στο μαιευτήριο γιατί πολύ απλά δεν είναι μαία. Είναι η 'μαμή' μου λέγαν οι γιαγιάδες μας. Η Ειρήνη κάποια στιγμή μου είπε πως είναι τόσο χαρισματική που ακόμη και η ίδια μαθαίνει από αυτήν.

Supermamaka η Πόπη σίγουρα θα σου πει για την Ειρήνη. Συνεργάζονται σε τοκετούς στο σπίτι όπως λέει και η Έλενα.

YBsep2.png

0VTqp2.png

Ναι για την ίδια Πόπη μιλάω. Είναι φυσιοθεραπεύτρια, με πολύ μεγάλη εμπειρία στους τοκετούς στο σπίτι όντως. Αν δεν ήταν αυτή στο πλευρό μου δε ξέρω πως θα άντεχα τόσες ώρες πόνου. Αυτή έδειξε και στον άντρα μου τί να κάνει για να με βοηθήσει όταν πήγαμε μετά στην κλινική.

σας ζηλεύω όλες έσας από την Θεσσαλονίκη............γιατρούς vbac, μαίες :oops::oops: :oops:

και γω το ιδιο ακριβως νιωθω!!!! Αλλη χαρη η Βορεια Ελλαδα!!! μακαρι να μασταν πιο κοντα!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα! ειμαι πολυ καλητερα αλλα απο δυναμεις ακομα εχω μελλον... νιωθω πτωμα.. το μωρακι μεγαλωνει αλλα υπαρχει ακομα η αποκολληση που αυτη με νοιζει προσωρινα. οποτε προς το παρον δε κοιταω τιποτα αλλο. ελπιζω να χω καλα νεα συντομα..

1-2-3MPOMPIRES!!!

Καλησπέρααα!

Κι εγώ είχα έρθει σε επαφή με την Πόπη

και αυτή μου σύστησε την Ειρήνη!!! ακριβώς επειδή δεν πηγαίνει σε κλινικές.

Είναι και οι δύο από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει!

Θα σε βοηθήσουν αφάνταστα!

Η Ειρήνη νομίζω θα έδινε και για το πιστοποιητικό για σύμβουλος θηλασμού...

γεια σας κοριτσια μου,ρε κοριτσια εχω απογοητευτει,εδω στην αθηνα εχουνε πολυ λιγους για vbac και ιδιαιτερα στο δημοσιο που ψαχνω εγω διαβασα και αυτο που γραφατε για τον πατσουρα,οτι εφυγε απ'το ιασω,και στενοχωρηθηκα:(:(:(:(:(:(

η αριστη ειναι γυναικολογος;;σε ποιο μαιευτηριο;;μου αρεσαν πολυ αυτα που διαβασα οτι ειναι υπερ του vbac και σου δινει το μωρο να το εχεις μαζι σου ΣΥΝΕΧΕΙΑ,πραγμα απαραιτητο....

Διαφημίσεις

Έχω νέααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γέννησε η 'Ελενα!!!!!!!!!! Το κοριτσάκι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χθες βράδυ στις 11 της έσπασαν τα νερά και στις 4 το απόγευμα σήμερα γέννησε την κορούλα της!!!!!!!!!!!!

Ήθελα να τσιρίξω από τη χαρά μου αλλά ήταν η ώρα δύσκολη που με πήρε και κατάφερα μόνο να βάλω τα κλάματα για να μην ξυπνήσω τις κούκλες μου!!!

Να σου ζήσει κοριτσάκι μου!!!!

Να ναι πάντα γερή, ευτυχισμένη και να πραγματοποιεί κάθε της όνειρο!

Μου έδωσες πολύ πολύ μεγάλη χαρά σήμερα!!!!

YBsep2.png

0VTqp2.png

αχχχχ!!!!!!!!!! μπραβοοοοοο!!!!!! να της ζησει πες την!!!!! πολλα πολλα μπραβο!!!!! εγω ακομη κοριτσια. απο βδομαδα θα δω τι παιζει με τηναποκολληση και βλεπουμε.... εχω χρονο ακομη.

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας.....εχω 5παιδακια τα 2πρωτα γεννηθηκαν φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο...αλλα στην τριτη εγκυμοσυνη λογω το οτι ειχα τριδυμακια γεννησα με καισαρικη...τωρα ειμαι ξανα εγκυος 3μηνων εγκυος...εγω θελω να γεννησω φυσιολογικα ομως ο γιατρος εχει ενδοιασμους λογο το οτι οι εγκυμοσυνες ειναι πολυ κοντα..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png Y6GDm7.png

[COLOR=Purple]balia[/color]- επιτυχής (δύο φορές) - Αλέξης Παπανικολάου - Θεσ/νίκη

dimitrak-επιτυχής-Γρηγόρης Γκριμπίζης-Θεσ/νίκη

nena - επιτυχής

nancy_pan - επιτυχής

elliz - επιτυχής

katpend - επιτυχής

evi mik - επιτυχής - Απόστολος Μαμόπουλος - Θεσ/νίκη

angela kgr - επιτυχής - Μαρίνος Τσιριγώτης - Αθήνα

vageor - επιτυχής - Απόστολος Μαμόπουλος - Θεσ/νίκη

irnadi - επιτυχής - Αγγελική Μπουζάκη - Θεσ/νίκη

artesio - επιτυχής - Δερετζής Χαράλαμπος - Δράμα

supermamaka - επιτυχής - Γκουτζιούλης Φώτης - Θεσ/νίκη

elenanikou - επιτυχής- Αγγελική Μπουζάκη - Θεσ/νίκη

tinoula - επαναληπτική καισαρική

Μανίνα - επαναληπτική καισαρική [/b](20 ώρες προσπάθειας για vbac) Γιάννης Δημητριάδης - Αθήνα

spyni - επαναληπτική καισαρική (αναμονή 10 ωρών για έναρξη τοκετού) Αρίστη Προκοπίου - Αθήνα

galat - επαναληπτική καισαρική (προγραμματισμένη)

myangel - επαναληπτικη καισαρική (μετά από προσπάθεια για vbac) - Απόστολος Μαμόπουλος - Θεσ/νίκη

alcyon - επαναληπτικές καισαρικές (μετά από προσπάθεια για vbac και vba2c) Ε. Μαντούδης - ΙΑΣΩ, Αθήνα

Lemag - επαναληπτικη καισαρική (μετά από πολύωρη προσπάθεια για vbac και διαστολή 9) - Δημήτρης Μπιλάλης - Αθήνα

supermamaka (2η φορά)- στην προσπάθεια ΠΗΤ 11/6/2011- Γκουτζιούλης Φώτης- Θεσ/νίκη

ΜΑΡΙΑΛ 2 - στην προσπάθεια - ΠΗΤ 30/06/2011

barbi - στην προσπαθεια-ΠΗΤ 1/8/2011 - Γιανίκος Λάμπρος Γαία - Αθήνα

Wonderland - στην προσπαθεια - ΠΗΤ 6/08/2011

mamag - στην προσπαθεια-ΠΗΤ 10/09/2011

poubaki - στην προσπαθεια - ΠΗΤ 1/10/2011

Anti1980 - στην προσπάθεια - ΠΗΤ 27/10/2011 - Αγγελική Μπουζάκη - Θεσ/νικη

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

να ζήσει το μωράκι της φίλης μας να είναι γερό και δυνατό!!!

αχχχχχχχχ τι καλά και εγώ είχα μέρες να μπώ και να που σήμερα είδα τα πιο ωραία νέα.μπράβο κορίτσια έτσι να μεγαλώνει η λίστα με τις επιτυχίες αντέ και στα δικά μας οι μέλουσες υποψήφιες για vbac!!:lol::lol:

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

τα παιδακια μου ειναι 9μηνων και εγω ειαμι στον 3μηνα

καλή μου χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό αλλά το προτώκολλο λέει να μεσολαβεί ένα διάστημα 18 μηνών από την καισαρική για vbac βέβαια εσύ έχεις και το πλεονέκτημα με τους 2 φυσιολογικούς τοκετούς. τι να πώ ???οι πιο ενημερωμένες ας με διορθώσουν.καλή εγκυμοσύνη και να σου ζήσουν τα μωράκια σου.

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

Καλησπέρα και καλό μήνα με τα καλύτερα νέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elenanikou να χαίρεσαι το νέο σου μωράκι, πάντα υγιές και ευτυχισμένο!!!

Καλή επιτυχία στις επόμενες! (απ' ότι βλέπω έχουμε καιρό...μέχρι Ιούνη).

Καμιά άλλη υποψήφια για vbac;;; Εγώ ανυπομονώ αλλά δε έρχεται....που θα πάει, θα το βρει το δρόμο του!

maroulita29... τρίδυμα;;;;;!!!!!!!!!!:shock: και ακόμη δύο;;;;!!!!!!!:shock::cool:

και πας για 6ο;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOW!!!! :rolleyes:

Αυτό που ξέρω εγώ σχετικά με το διάστημα (σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει) είναι πως ακόμα σε σύντομο χρονικό διάστημα από γέννα σε επόμενη γέννα είναι προτιμότερο μια vbac παρά μια επαναληπτική καισαρική. Συνιστούν -ναι- τους 18 μήνες διαφορά αλλά δεν είναι και τελεσίδικο. Με το να έχεις και δύο φυσιολογικούς στο ιστορικό σου...ουουου!!!Πετάς!!! ;) Απόλαυσε την εγκυμοσύνη και πιστεύω ότι όλα θα πάνε κατ' ευχήν και φυσιολογικά! :D

Να το ξαναπώ;;; Τρίδυμαααααααααα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; (σόρρυ κιόλας, μη με παρεξηγήσεις...:oops: εγώ που έχω πιθανότητες για δίδυμα τρομάζω και μόνο στην ιδέα...και πριν αποκτήσω την κορούλα μου!)

Πωλίνα κανα νέο εσύ;;;!!! :rolleyes:

4BMSp3.pngzHf1p3.png

μπα εγω το αφηνω προς το παρον..........:(:(:(:(

αν και το θελω πολυ,δεν ηρθε οταν το προσπαθησαμε,οποτε ειπαμε πως ισως ολα γινονται για καποιο λογο,εχουμε και καποια τρεξιματα φετος αρα ισως ηταν για καλο που δεν ηρθε αμεσως

και το αφηνω για....οταν ξαναχτυπησει το καμπανακι μου!

maroulita ειμαι κι εγω αφωνη,αρχικα δεν μπορω να μην σε θαυμασω για το κουραγιο σου!!!!να σου ζησουν και να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!!δεν μπορω να σκεφτω πως ειναι με τριδυμα βρεφακια να εισαι παλι εγκυος...(και με 2 ακομα μικρα παιδακια!!!)

εγω το δευτερο σκεφτομαι να κανω κ αναρωτιεμαι πως θα τα βγαλω περα χωρις καμια βοηθεια!!!!

να σε ρωτησω,τα μωρα σου τα πηραν με καισαρικη σε μικροτερη εβδομαδα;

δεν χανεις τιποτα παντως να μιλησεις με καποιους γιατρους απο τη λιστα για να σε συμβουλεψουν...(προσεχε,να ειναι απο την λιστα κ οχι καποιος αλλος,ο οποιος θα σε τρομοκρατουσε οπως και να ειχε)νομιζω πως καποιος σαν τον γιαννικο ή τον μπιλαλη θα σου ελεγε χωρις κολπα την αληθεια

μπραβο σου που θελεις να το ψαξεις και να γεννησεις φυσιολογικα και παλι!!!!

σου ευχομαι ολα να πανε καλα,ενημερωνε μας!!!

fBaep3.png

uwK7p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...