Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

συγχαρητηρια supermama!!!

irnadi,επειδη δεν θυμαμαι καθολου,και βλεπω οτι αν με το καλο μεινω εγκυος τωρα τα μωρα μου θα εχουν την ιδια διαφορα με τα δικα σου...στις 38 εβδομαδες ειχες μπει με προκληση στην πρωτη σου κορουλα η οποια κατεληξε σε καισαρικη;ειχε κανει καποια προοδο ο τοκετος;(για να δω αν μπορω να παιρνω λιγο κουραγιο...)

Aκριβώς. Μπήκα για πρόκληση στις 6 το πρωί και στις 2.20 γέννησα με καισαρική. Δεν είχα καθόλου πόνους οπότε και καθόλου διαστολή. Τον τράχηλο δεν το έβρησκαν τόσο πίσω και ψηλά που ήταν.

Γενικά δεν παρουσίασα κανένα σημάδι τοκετού. Βέβαια ήταν και λίγες οι ώρες που μάφησαν...

Νομίζω πάντως πως και 3 μέρες να μάφηναν πάλι δε θα γινόταν τίποτα...

Τώρα μπορείς να χαλαρώσεις!!!:wink: :wink: :wink:

YBsep2.png

0VTqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!! αυριο θα παρω τηλ τη δικια μου γιατρο να δει πως ειναι το σπορακι μου και αν ειναι ολα καλα. αποφασισα να παω στη δικια μου για αρχη τωρα επειδη νωθω ανετα. θα συζητησω κιολας περι vbac να δω τι θα πει... αν μου φανει καπως τοτε θα παω και στους αλλους. αληθεια η επομενη μετα τη δικια μου στη λιστα ειναι η Μπουζακη Αγγελικη. εχω μια απορια. αν πχ παω στη δικια μου και με εξετασει. και μετα παω ας πουμε στην Μπουζακη απλα γιανα συζητησουμε την περιπτωση μου. αυτο πληρωνετε ως κανονικη επισκεψη? γιατι δε θα με εξεταζει καθε γιατρος.. αρχικα θελω να μιλησουμε και μετα βλεπουμε. αλιμονο αν παω πχ σε 5 γιατρους και δινω 30αρια η 40αρια.

ας μου πει καποια κοπελα που πηγε ετσι σε διαφορους... τι γινοταν? πληρωνε κανονικα?

1-2-3MPOMPIRES!!!

Aκριβώς. Μπήκα για πρόκληση στις 6 το πρωί και στις 2.20 γέννησα με καισαρική. Δεν είχα καθόλου πόνους οπότε και καθόλου διαστολή. Τον τράχηλο δεν το έβρησκαν τόσο πίσω και ψηλά που ήταν.

Γενικά δεν παρουσίασα κανένα σημάδι τοκετού. Βέβαια ήταν και λίγες οι ώρες που μάφησαν...

Νομίζω πάντως πως και 3 μέρες να μάφηναν πάλι δε θα γινόταν τίποτα...

Τώρα μπορείς να χαλαρώσεις!!!:wink: :wink: :wink:

μαλιστα...ετσι ημουν κι εγω,με ορο αλλα δεν ενιωσα τιποτα...και ουτε καν με εξτασαν για διαστολη,με εβαλαν αμεσα στο χειρουργειο.τι να πω...

χαιρομαι για σενα που τα καταφερες,δινει πολυ κουραγιο η ιστορια σου!!!

να ρωτησω και κατι ακομα;θα μπορουσε σε vbac να γινει τοκετος στο νερο;(δεδομενου οτι σε παρακολουθουν με καρδιοτοκογραφο)

fBaep3.png

uwK7p3.png

Μπράβο supermama μου!!!!!!!!!!!!! χαίρομαι πάρα πολύ για σένα!!!! Εύχομαι να πάνε όλα όπως τα ονειρεύεσαι!!!!

Irnadi μου δε με αγχώνουν τα κιλά για το σώμα μου αλλά για την ευκολία της γέννας. Θα ήταν τελείως χαζό να πάνε όλα καλά και να κολλήσουμε με το παλιολίπος να μη βγαίνει το μωρό. Το φαντάζεσαι??? Θα ανοίξει η γη να με καταπιεί...

Παρεμπιπτόντως… Γέλασα πολύ με την κορμάρα!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

0sShp3.png

PGnvp2.png

Καλημέρα!

supermama θερμά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, εύχομαι να πάνε όλα όπως τα ονειρεύεσαι και να έχεις μια επιτυχημένη vba2c!!!

Κορίτσια, τελικά για εμάς δεν ήρθε ακόμα η ώρα για 2ο...κι έχω σπαστεί φοβερά διότι εδώ και ένα χρόνο ο κύκλος μου ήταν από 23-25 μέρες το πολύ. Αυτή τη φορά που ξεκινήσαμε προσπάθειες και πήγα να χαρώ ήρθε 28η λίγο καφετί (με γέμισε αμφιβολίες) και σήμερα εντέλει, 29η αδιαθέτησα...:(τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τσπ.....

anti1980 είναι τόσο σημαντικό τα κιλά,ε; Πωωωωωωωωω..........στην κόρη μου είχα πάει 21 κιλά (τα έχασα βέβαια πάλι).Αλλά η κοιλιά μου δεν έχει καμία σχέση με παλιά (επίπεδη σφιχτή)...τώρα θα έλεγα είναι αρκετά χαλαρό το δέρμα και είναι ελαφρώς φουσκωμένη. Γμτ...δεν έκανα ποτέ εκείνους τους κοιλιακούς που μου'λεγε ο γιατρός (κάτι σωστό είπε κι αυτός!)

Αχχχχχχ

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Διαφημίσεις

αα καλα μεγα θεμα ''ΚΙΛΑ'' μη χαλασουμε το θεμα εδω αλλα καιγω προσεχω πολυ απο τωρα. καλα δε σχολιαζω περι κοιλιας...χαχαχα σαν ξεφουσκωμενο μπαλονι ειναι

1-2-3MPOMPIRES!!!

ναμαιιιιι.... αυριο ειναι η μεγαλη μερα. εχω το πρωτο ραντεβου με τοσπορακι μου! να το δω επιτελους και να το πιστεψω! εχω πολυ αγωνια για την απαντηση τηςγιατρου περι vba2c.

η δικια μου ξαναλεω ειναι η Κατερινα Αναγνωστου στην τσιμισκη. αν οχι θα ρωτησω και τον Παπανικολαου μετα. καιτην Μπουζακη εχω στηλιστα μου.

Βρε κοριτσια τοχω ξαναρωτησει νομιζω.. με αυτην την Μπουζακη οσες ειχατε τιπαιζει? ακουω διαφορα. τελικα ειναιΣερρες? αν συμβει κατι δηλ πως μπορει να ερθει γρηγορα? επισης ο Παπανικολαου παρολο που δεν ηθελα αντρα. δε ξερω ξαφνικα το προφιλ τουκλασικου γιατρου (αν και θα προτιμουσα λιγο πιο φιλικος ναταν..)και το οτι ειναι καπως μεγαλος σε ηλικια μου εμπνεει εμπιστοσυνη και εμπειρια..

εχω αγχωθει λιγακι αποτι καταλαβατε..

1-2-3MPOMPIRES!!!

v.polina,vbac στο νερό δεν νομίζω να επιτρέπεται.Εγώ ρώτησα για το Λητω που εκτός τοκετού στο νερό μπορείς να κάνεις και "τοκετό σαν στο σπίτι" σε ένα δωμάτιο που σε τίποτα δεν θυμίζει μαιευτήριο,αλλά μου είπαν πως το πρωτόκολλο του μαιευτηρίου δεν το επιτρέπει να γίνει χρήση όταν υπάρχει προηγηθείσα καισαρική.

jRaxp3.pngyR6kp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!! πηγα στη γιατρο μου σημερα.. μπηκαμε στην 6η βδομαδα!!! Λοιπον περι vbac το ξεχναω. της μιλησα ευθεως και μου μιλησε ευθεως. δε περιμενα βασικα ναναι φαν. μου ειπε πως γινετε ναι. και μετα το κλασικο.. οτι αν συμβει κατι..? η αληθεια αυτο καιγω το σκεφτομουν.. τεσπα σιγουρα γινετε αλλα δε θελω να πιεσω τα πραγματα. προς το παρον με νοιζει οτι βρηκαμε μια μικρη αποκολληση. κατι που με αιφνιδιασε.. με ρωτησε αν κουραστηκα (που κουραστηκα πολυ τελευταια..) και να μη κουραζομαι.. θα με ξαναδει.. τεσπα. ειναι αλλο θεμα αυτο. ευχομαι στις μανουλες που ειναι στηλιστα νατα πανε υπεροχα!!!! και να κανουμε ολες γερα ζουζουνια!

1-2-3MPOMPIRES!!!

Κορίτσια μπράβο για το θέμα σας. Μπήκα στο parents μετά από πολύ καιρό (2 παιδιά, μια εγκυμοσύνη σε εξέλιξη και δουλειά ταυτόχρονα δύσκολα τα φέρνω βόλτα) και χάρηκα απίστευτα που είδα τέτοιο ενδιαφέρον για το θέμα του VBAC.

Να σας πω τη δική μου εμπειρία και να βοηθήσω όπως μπορώ όποια μαμά ενδιαφέρεται.

1ος τοκετός :νοέμβρης 2007 με καισαρική,

2ος τοκετός: Ιούλης 2009 φυσικός (χωρίς επισκληρίδιο) και

3ος τοκετός : σε αναμονή (ελπίζω πάλι φυσικό) το Μάη 2011

Για να γεννήσω φυσικά τη 2η φορά, άλλαξα 7 γυναικολόγους στη Θεσ/νικη, άκουσα τις απίστευτες βλακείες από διάφορους και τελικά γέννησα με τον Γκουτζιούλη Φωτη . Μεγάλη πληροφόρηση βρήκα μέσω του συλλόγου "εγκυμονώ, γεννώ, επιλέγω" (birthchoices.gr). Αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο site,έστω και μόνο για πληροφόρηση.

Με μεγάλη μου χαρά να βοηθήσω και να πληροφορήσω όποια μανούλα ενδιαφέρεται σχετικά. Εγώ προσωπικά ακόμα θυμάμαι με απέραντη ευγνωμοσύνη τη μανούλα που με βοήθησε να βρω την άκρη και να νιώσω αυτή τη χαρά του φυσικού τοκετού και να ξεπεράσω την προηγούμενη άσχημη μου εμπειρία.

Και πάλι μπράβο σε όλες τις μανούλες που προσπαθούν. Καλή επιτυχία κορίτσια. Η δύναμη είναι μέσα μας.

να ρωτησω κατι ενημερωτικα... περα απο τη δικια μου γιατρο που ετσι καιαλλιως ειπαμε μαλλον δεν ειναι του vbac. πιστευετε και σε αλλον να πηγαινα η αποκολληση ειναι μιον για vbac?

1-2-3MPOMPIRES!!!

να ρωτησω κατι ενημερωτικα... περα απο τη δικια μου γιατρο που ετσι καιαλλιως ειπαμε μαλλον δεν ειναι του vbac. πιστευετε και σε αλλον να πηγαινα η αποκολληση ειναι μιον για vbac?

καταρχην συγχαρητηρια και σου ευχομαοι ολ να πανε καλα

η αποκολληση και μα΄λιστα τοσο νωρις νομιζω πως δεν εχει καμια σχεση κι εγω ειχα στην αρχη

απλα ξεκουρασου!

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Κορίτσια μπράβο για το θέμα σας. Μπήκα στο parents μετά από πολύ καιρό (2 παιδιά, μια εγκυμοσύνη σε εξέλιξη και δουλειά ταυτόχρονα δύσκολα τα φέρνω βόλτα) και χάρηκα απίστευτα που είδα τέτοιο ενδιαφέρον για το θέμα του VBAC.

Να σας πω τη δική μου εμπειρία και να βοηθήσω όπως μπορώ όποια μαμά ενδιαφέρεται.

1ος τοκετός :νοέμβρης 2007 με καισαρική,

2ος τοκετός: Ιούλης 2009 φυσικός (χωρίς επισκληρίδιο) και

3ος τοκετός : σε αναμονή (ελπίζω πάλι φυσικό) το Μάη 2011

Για να γεννήσω φυσικά τη 2η φορά, άλλαξα 7 γυναικολόγους στη Θεσ/νικη, άκουσα τις απίστευτες βλακείες από διάφορους και τελικά γέννησα με τον Γκουτζιούλη Φωτη . Μεγάλη πληροφόρηση βρήκα μέσω του συλλόγου "εγκυμονώ, γεννώ, επιλέγω" (birthchoices.gr). Αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο site,έστω και μόνο για πληροφόρηση.

Με μεγάλη μου χαρά να βοηθήσω και να πληροφορήσω όποια μανούλα ενδιαφέρεται σχετικά. Εγώ προσωπικά ακόμα θυμάμαι με απέραντη ευγνωμοσύνη τη μανούλα που με βοήθησε να βρω την άκρη και να νιώσω αυτή τη χαρά του φυσικού τοκετού και να ξεπεράσω την προηγούμενη άσχημη μου εμπειρία.

Και πάλι μπράβο σε όλες τις μανούλες που προσπαθούν. Καλή επιτυχία κορίτσια. Η δύναμη είναι μέσα μας.

Καλωσήρθες στην παρέα μας! :) Ποιον γιατρό είχες; Πού γέννησες; Θες να σε βάλουμε στη λίστα με τις κοπέλες που προσπαθούν/προσπάθησαν και πέτυχαν-επανέλαβαν την καισαρική;

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλώς σας βρήκα. Εννοείται πως θέλω να μπω στην παρέα σας και στη λίστα που κάνατε.

Γέννησα στο Διαβαλκανικό της θεσ/νικης (ιουλη 2009) φυσικά (δηλαδή χωρίς ξύρισμα, κλύσμα, φάρμακα κλπ) με γιατρό τον Γκουτζιούλη Φωτη.

Και περιμένω πάλι το 3ο μου με τον ίδιο γιατρό και ΠΗΤ 11/6/11.

Να 'μαστε καλά όλες.

balia- επιτυχής (δύο φορές) - Αλέξης Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

nena - επιτυχής

nancy_pan - επιτυχής

elliz - επιτυχής

katpend - επιτυχής

evi mik - επιτυχής - Απόστολος Μαμόπουλος - Θεσ/νίκη

angela kgr - επιτυχής - Μαρίνος Τσιριγώτης - Αθήνα

vageor - επιτυχής - Απόστολος Μαμόπουλος - Θεσ/νίκη

irnadi - επιτυχής - Αγγελική Μπουζάκη - Θεσ/νίκη

artesio - επιτυχής-Δερετζής Χαράλαμπος-Δράμα

supermamaka-επιτυχής-Γκουτζιούλης Φώτης-Θεσ/νίκη

tinoula - επαναληπτική καισαρική

Μανίνα - επαναληπτική καισαρική (20 ώρες προσπάθειας για vbac) Γιάννης Δημητριάδης - Αθήνα

spyni - επαναληπτική καισαρική (αναμονή 10 ωρών για έναρξη τοκετού) Αρίστη Προκοπίου - Αθήνα

galat - επαναληπτική καισαρική (προγραμματισμένη)

myangel - επαναληπτικη καισαρική (μετά από προσπάθεια για vbac) - Απόστολος Μαμόπουλος - Θεσ/νίκη

alcyon - επαναληπτικές καισαρικές (μετά από προσπάθεια για vbac και vba2c) Ε. Μαντούδης - ΙΑΣΩ, Αθήνα

Lemag - επαναληπτικη καισαρική (μετά από πολύωρη προσπάθεια για vbac και διαστολή 9)- Δημήτρης Μπιλάλης - Αθήνα

elenanikou - στην προσπαθεια - ΠΗΤ 26/03/2011 - Αγγελική Μπουζάκη - Θεσ/νίκη

supermamaka(2η φορά)- στην προσπάθεια ΠΗΤ 11/6/2011- Γκουτζιούλης Φώτης- Θεσ/νίκη

ΜΑΡΙΑΛ 2 - στην προσπάθεια - ΠΗΤ 30/06/2011

barbi-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 1/8/2011 - Γιανίκος Λάμπρος Γαία - Αθήνα

Wonderland - στην προσπαθεια - ΠΗΤ 6/08/2011

mamag-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 10/09/2011

poubaki - στην προσπαθεια - ΠΗΤ 1/10/2011

Anti1980 - στην προσπάθεια - ΠΗΤ 27/10/2011 - Αγγελική Μπουζάκη - Θεσ/νικη

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Καλώς σας βρήκα. Εννοείται πως θέλω να μπω στην παρέα σας και στη λίστα που κάνατε.

Γέννησα στο Διαβαλκανικό της θεσ/νικης (ιουλη 2009) φυσικά (δηλαδή χωρίς ξύρισμα, κλύσμα, φάρμακα κλπ) με γιατρό τον Γκουτζιούλη Φωτη.

Και περιμένω πάλι το 3ο μου με τον ίδιο γιατρό και ΠΗΤ 11/6/11.

Να 'μαστε καλά όλες.

Πολλά συγχαρητήρια και με το καλό το νέο μωράκι σου!!!

Με τον γιατρό σου πέτυχε VBAC μια φίλη μου αλλά στο Ιπποκράτειο! Και κείνη έχει να θυμάται τα καλύτερα!

Μάλλον στη Θεσ/νικη κρατάμε γερά με το VBAC!

YBsep2.png

0VTqp2.png

γεια σας κοριτσια!!! πηγα στη γιατρο μου σημερα.. μπηκαμε στην 6η βδομαδα!!! Λοιπον περι vbac το ξεχναω. της μιλησα ευθεως και μου μιλησε ευθεως. δε περιμενα βασικα ναναι φαν. μου ειπε πως γινετε ναι. και μετα το κλασικο.. οτι αν συμβει κατι..? η αληθεια αυτο καιγω το σκεφτομουν.. τεσπα σιγουρα γινετε αλλα δε θελω να πιεσω τα πραγματα. προς το παρον με νοιζει οτι βρηκαμε μια μικρη αποκολληση. κατι που με αιφνιδιασε.. με ρωτησε αν κουραστηκα (που κουραστηκα πολυ τελευταια..) και να μη κουραζομαι.. θα με ξαναδει.. τεσπα. ειναι αλλο θεμα αυτο. ευχομαι στις μανουλες που ειναι στηλιστα νατα πανε υπεροχα!!!! και να κανουμε ολες γερα ζουζουνια!

Kαταρχάς πολλά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!! Με το καλό να κρατήσεις ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά σου.

Θα σου μιλήσω ευθέως...

Φυσικά και δε θα αναλάμβανε vbac η γιατρός σου εφόσον δε δίστασε να σου κάνει 2 καισαρικές. Εσύ πίστευες οτι θα σου πει το οκ;;

Εγώ όχι.

Αν θέλεις πραγματικά να το προσπαθήσεις θα βρεις έναν από αυτούς που αναλαμβάνουν και θα το συζητήσεις μαζί του. Δε θα σε νοιάζει ούτε η κλινική μου ξεγεννάεi ούτε τίποτ' άλλο. Το μόνο που πρέπει να σ'ενδιαφέρει είναι να κρατήσεις ένα γερό μωράκι στα χέρια σου και να ικανοποιήσεις την επιθυμία σου για προσπάθεια VBA2C.

Με συγχωρείς αν σου τα λέω έτσι 'ωμά' αλλά έτσι είναι.

Ψάξε μέσα σου τί θέλεις και αναλόγως προχώρα

YBsep2.png

0VTqp2.png

Φυσικά και δε θα αναλάμβανε vbac η γιατρός σου εφόσον δε δίστασε να σου κάνει 2 καισαρικές. Εσύ πίστευες οτι θα σου πει το οκ;;

Εγώ όχι.

Αν θέλεις πραγματικά να το προσπαθήσεις θα βρεις έναν από αυτούς που αναλαμβάνουν και θα το συζητήσεις μαζί του. Δε θα σε νοιάζει ούτε η κλινική μου ξεγεννάεi ούτε τίποτ' άλλο. Το μόνο που πρέπει να σ'ενδιαφέρει είναι να κρατήσεις ένα γερό μωράκι στα χέρια σου και να ικανοποιήσεις την επιθυμία σου για προσπάθεια VBA2C.

Με συγχωρείς αν σου τα λέω έτσι 'ωμά' αλλά έτσι είναι.

Ψάξε μέσα σου τί θέλεις και αναλόγως προχώρα

Αχ βρε supermama, συμφωνώ 100% με την irnadi. Πίστευες ποτέ ότι μπορεί η συγκεκριμένη γιατρός που δεν συναινεί ούτε καν στη vbac να συμφωνήσει στη vba2c; Έπρεπε να το περιμένεις..Από την άλλη αν πιο σημαντικό είναι να είσαι με την παλιά σου γιατρό και όχι μία εμπειρία τοκετού όπως την ονειρεύτηκες, τότε δεν έχεις λόγο να το ψάχνεις άλλο. Από την άλλη, αν όμως πραγματικά το επιθυμείς, και ειδικά στη Θεσ/νικη που υπάρχει πληθώρα γιατρών που και γνωρίζουν καλά και υποστηρίζουν αυτή την πρακτική είναι κρίμα να εγκαταλείψεις το όνειρο.. Εσύ αποφασίζεις όμως τελικά, τι είναι σημαντικότερο για σένα, εγώ θα σου ευχηθώ καλό υπόλοιπο και με το καλό να έρθει το τρίτο μωράκι σου..

Επίσης ξέχασα να πω ότι η αποκόλληση στην αρχή της εγκυμοσύνης δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την επιτυχή vbac ή και με το φυσιολογικό τοκετό γενικότερα..ελπίζω να μην ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο η γιατρός σου..κι εγώ είχα στην αρχή της τρίτης εγκυμοσύνης μου, με πολύ μεγάλη αιμορραγία μάλιστα, αλλά τελικά ολα πήγαν μια χαρά, και εννοείται ο γιατρός μου δεν μου ανέφερε ποτέ ότι αυτό που συνέβη στην 6η εβδομάδα μπορεί να επηρεάσει τη γέννα που συμβαίνει τουλάχιστον 30 εβδομάδες μετά..Είναι αστείο δηλαδή αυτό να το σκέφτεσαι, πάρα μα πάρα πολλές γυναίκες έχουνα αποκολλήσεις στην αρχή, αλοίμονο αν όλες έκαναν καισαρική γιαυτό το λόγο...

Supermamaka καλώς ήρθες, με το καλό το τρίτο σου παιδάκι, και με το καλό βεβαίως μία υπέροχη δεύτερη vbac αν και εσύ δεν χρειάζεσαι και ιδιαίτερες ευχές, αφού έχεις όλες τις καλές προϋποθέσεις για να τα καταφέρεις ξανά μετά την προηγούμενη επιτυχία σου!

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

Supermama και εγώ συμφωνώ με την irnadi. Πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου για το τι θέλεις. Αν πάρεις την απόφαση να προσπαθήσεις, ξέχνα τη γιατρό που έχεις… Από εκεί και πέρα κάνε μερικά τηλέφωνα σε γιατρούς που έχεις μάθει ότι αναλαμβάνουν vbac και ρώτα αν μπορούν να προσπαθήσουν για vba2c. Αν σου πουν ότι αναλαμβάνουν πήγαινε να τους επισκεφτείς και να συζητήσεις μαζί τους.

Supermamaka καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!Αν θέλεις κάποια στιγμή, πες μας λίγα πράγματα για την καισαρική σου, το vbac και γενικά ότι θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο σε όλες όσες προσπαθούμε…

Υ.γ. και οι περισσότερες εδώ μέσα που είμαστε από Θεσσαλονίκη έχουμε κάποια σχέση με το birth choices. Εγώ προσωπικά βρήκα τη γιατρό μου μέσω του συλλόγου και πηγαίνω και συχνά στις συναντήσεις τους. Θεωρώ ότι είναι χρέος μου, όπως με βοήθησαν, να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου. Και επί την ευκαιρία, για όποια ενδιαφέρεται…

http://www.birthchoices.gr/2011/03/13%CE%BF-%CF%86%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AD%CF%81-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82/

Εγώ πάντως δε θα το χάσω!!!;)(irnadi μου ελπίζω να σε έχω παρέα!!!:D)

0sShp3.png

PGnvp2.png

καλημερα κοριτσια! αχχχ.... ειμαι... να σκασω ειμαι. δεν ξερω τι θελω!ειλκρινα. νιωθω πολυ μπερδεμενη. ναι ξερω οτι υπαρχει μια στα χιλια η ''κακια''περιπτωση.αλλα και απτην αλλη τοσες μαμαδες το κανατε... κατι μου λεει πως αν παω σε αλλον θα μου πει οκ.

να σας πω πργματικα τι θελω? αυτο που επιθυμω να ζησω ειναι ολη η προετοιμασια τοκετου οι πονοι κτλ και οχι τοσο ο ιδιος τοκετος.. χαζο ε? δεν εχω ιδεα τι να κανωωωω!!!!

σε 10 μερες θα παω να δω τι γινετε με την αποκολληση και μετα αν ηρεμησω μπορει να παω να ρωτησω σε αλλον..ελπιζω μεχρι τοτε να το σκεφτω πιο ψυχραιμα..

τελικα δε μου ειπατε.. η ''χ'' αποκολληση επηρεαζει το vbac?ειχε καμια στη διαρκεια εγκυμοσυνης?

1-2-3MPOMPIRES!!!

καλημερα, απαντηαμε αλλα δεν το προσεξες μαλλον

η αποκολλση ε αυτο το στΑΔΙΟ δεν εχει σχεση με τον τοκετο

καλη εγκυμοσυνη!

νομιζω οτι δε χανειςτιποτα να ρωτησεις για την περιπτωση σου κι αλλους γιατρους και μετα να αποφασισεις αφου το επιθυμεις τοσο πολυ

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Eγω πάντως δεν τη βλέπω τη supermama πολύ αποφασισμένη και ίσως καλύτερα θα ήταν για εκείνη να κάνει αυτό που την κάνει να νιωθει ασφαλής.Προσωπικά πιστευω οτι το κυνηγι του vbac θέλει πολύ τσαγανό, αυτοπεποίθηση και πραγματική επικέντρωση στο στόχο. Αν κάποια γυναίκα δεν έχει πειστεί βαθιά μέσα της η ίδια οτι το θέλει, δεν έχει νόημα...ΦΙλικά πάντα τα λέω αυτά, γιατι στην εγκυμοσυνη μας πιάνουν διάφορες ανασφάλειες και φόβοι, αν ειναι να έχει και επιπλέον φοβίες για το vbac....(και ειμαι φανατική του vbac, μην παρεξηγηθώ....)

το αγοράκι μου: 20/11/2009

η κορούλα μου: 4/10/2011

Λοιποοοννν εχω νεα. Αποφασισα και πηρα τηλ. την Αγγελικη Μπουζακη. Αρχικα την ειπα την ιστορια μου και τη ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση για vba2c. Η απαντηση της ηταν καθετα θετικη!!! μου εξηγησε φυσικα οτι εχω 60 με 70% επιτυχια. λιγοτερο δηλ απο το vbac. αλλα δεν ειναι ακατορθωτο και μπορω ναπροσπαθησω. της ειπα ολους τους φοβους μου και με καποια φρικαρε και μεαλλα γελασε. εξηγησα επισης ολο το στορυ με τη γιατρο μου. τελος την ειπα πως θαθελα αν οχι τη φυσ.γεννα τουλαχιστον ναεχω τη δυνατοτητα να το αφησω να εξελιχθει μονο του. να με πιασουν οιπονοι δηλ και οχι με ραντεβου. μου ειπε πως αυτο θα μπορουσα να το ζητησω και απτη γιατρο μου. να φτασω δηλ στις 40 εβδομαδες αν ολα κυλανε καλα. το πιο υπεροχο ηταν απολα οτι μου ειπε πως επειδη μαλλον μου ειναι δυσκολο να φυγω απτη γιατρο μου μπορω να της πω τις επιθυμιες μου και αν μου τα γυρισει εστω και οταν θαμαι στον μηνα μου να παω αμεσως σε αυτην χωρις να σκεφτω καιθα με αναλαβει! τι να πω κοριτσια! επαθα πλακα! ηταν τελεια εστω και απτο τηλεφωνο.

τωρα πραγματικα πρεπει να αποφασισω τι θελω...

1-2-3MPOMPIRES!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...