Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

Σε μένα το λες myangel; Θέλεις να στο βάλω εγώ; Πες μου αν είναι, δεν ήθελα να πειράξω τις προσωπικές πληροφορίες κάποιας κοπέλας χωρίς να το επιθυμεί η ίδια...

το λέω σε όποιον κάνει τη λίστα!

lemag Να σου ζήσει!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το λέω σε όποιον κάνει τη λίστα!

Τη λίστα τη φτιάχνουμε μόνες μας προσθέτοντας τα στοιχεία που θέλει η καθεμία, κάνοντας quote..Αν δεν ξέρεις πάντως να το κάνεις, μπορώ να στο προσθέσω εγώ, πες μου αν είναι!

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

Τη λίστα τη φτιάχνουμε μόνες μας προσθέτοντας τα στοιχεία που θέλει η καθεμία, κάνοντας quote..Αν δεν ξέρεις πάντως να το κάνεις, μπορώ να στο προσθέσω εγώ, πες μου αν είναι!

εμενα παντως δε με αφηνει να γραψω...μου λεει οτι ειναι πολυ συντομο το μηνυμα...και αν το επιμηκυνω, δεν το δεχεται....εννοω παλι μου λεει να το επιμηκυνω...

εμενα παντως δε με αφηνει να γραψω...μου λεει οτι ειναι πολυ συντομο το μηνυμα...και αν το επιμηκυνω, δεν το δεχεται....εννοω παλι μου λεει να το επιμηκυνω...

Θέλεις να στο φτάξω εγώ Σπυνάκι; Πες μου μόνο τι θες να σου γράψω ακριβώς..

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

Διαφημίσεις

balia- επιτυχής (δύο φορές) - Αλέξης Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

nena - επιτυχής

nancy_pan - επιτυχής

elliz - επιτυχής

katpend - επιτυχής

evi mik - επιτυχής - Απόστολος Μαμόπουλος - Θεσ/νίκη

angela kgr - επιτυχής

vageor - επιτυχής - Απόστολος Μαμόπουλος - Θεσ/νίκη

irnadi - επιτυχής - Αγγελική Μπουζάκη - Θεσ/νίκη

artesio - επιτυχής-Δερετζής Χαράλαμπος-Δράμα

tinoula - επαναληπτική καισαρική

Μανίνα - επαναληπτική καισαρική (20 ώρες προσπάθειας για vbac) Γιάννης Δημητριάδης-Αθήνα

spyni - επαναληπτική καισαρική

galat - επαναληπτική καισαρική (προγραμματισμένη)

myangel - επαναληπτικη καισαρική (μετά από προσπάθεια για vbac) - Απόστολος Μαμόπουλος - Θεσ/νίκη

alcyon - επαναληπτικές καισαρικές (μετά από προσπάθεια για vbac και vba2c) Ε. Μαντούδης - ΙΑΣΩ, Αθήνα. [Στη vba2c είχα παραιτηθεί από την ιδέα του φ.τ. -φοβόμουν επειδή ήταν 2 καισαρικές- αλλά ο γιατρός επέμενε να προσπαθήσουμε και συνεργάστηκα].

Lemag - στην προσπάθεια- ΠΗΤ 23/02/2011

elenanikou - στην προσπαθεια - ΠΗΤ 26/03/2011 - Αγγελική Μπουζάκη - Θεσ/νίκη

ΜΑΡΙΑΛ 2 - στην προσπάθεια - ΠΗΤ 30/06/2011

Wonderland - στην προσπαθεια - ΠΗΤ 6/08/2011

poubaki - στην προσπαθεια - ΠΗΤ 1/10/2011

Anti1980 - στην προσπάθεια - ΠΗΤ 27/10/2011 - Αγγελική Μπουζάκη - Θεσ/νίκη

Θέλεις να στο φτάξω εγώ Σπυνάκι; Πες μου μόνο τι θες να σου γράψω ακριβώς..

manina μου, σε ευχαριστω...εμενα η γιατρος μου ειναι η Αριστη Προκοπιου και ενω εσπασαν τα νερα στις 7.30 το πρωι μεχρι τις 17.30 το απογευμα δεν ειχα καμια εξελιξη, παρα μονο κατι οξεις πονους οπου και εκανα τ.κ.

καλα μη γραφεις ολο αυτο το κατεβατο, μονο ισως τη γιατρο και τη μη εναρξη τοκετου....σε ευχαριστω και παλι!

nena - επιτυχής

nancy_pan - επιτυχής

elliz - επιτυχής

katpend - επιτυχής

angela kgr - επιτυχής

Μανίνα - επαναληπτική καισαρική (20 ώρες προσπάθειας για vbac) Γιάννης Δημητριάδης-Αθήνα

spyni - επαναληπτική καισαρική (αναμονή 10 ωρών για έναρξη τοκετού) Αρίστη Προκοπίου-Αθήνα

myangel - επαναληπτικη καισαρική (μετά από προσπάθεια για vbac) - Απόστολος Μαμόπουλος - Θεσ/νίκη

alcyon - επαναληπτικές καισαρικές (μετά από προσπάθεια για vbac και vba2c) Ε. Μαντούδης - ΙΑΣΩ, Αθήνα. [Στη vba2c είχα παραιτηθεί από την ιδέα του φ.τ. -φοβόμουν επειδή ήταν 2 καισαρικές- αλλά ο γιατρός επέμενε να προσπαθήσουμε και συνεργάστηκα].

Lemag - στην προσπάθεια- ΠΗΤ 23/02/2011

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

lemag και artesio συγχαρητηρια:P:p:p:p

είναι καταπληκτικη και η προσπαθεια σας αλλα και το οτι εχετε τα νεα μωρακια στα χερια σας:D:D:D:D:D:D:D

artesio εγινε αυτο που τοσο καιρο επιθυμουσες,σε θαυμαζουμε και ελπιζουμε να εχουμε κ εμεις εναν φ.τ:!::!::!:

lemag τωρα ξερεις οτι εκανες οτι καλυτερο μπορουσες για εσενα και το μωρακι σου,αυτο που ειναι ωραιο να κανει η καθε μανουλα,αλλωστε ο φ.τ δεν ειναι αυτοσκοπος...;);););););)επισης σε θαυμαζουμε και περιμενουμε νεα σου:-):-):-):-):-):-):-):-)να χαιρεστε τα παιδακια σας

Διαφημίσεις

lemag και artesio συγχαρητηρια:P:p:p:p

είναι καταπληκτικη και η προσπαθεια σας αλλα και το οτι εχετε τα νεα μωρακια στα χερια σας:D:D:D:D:D:D:D

artesio εγινε αυτο που τοσο καιρο επιθυμουσες,σε θαυμαζουμε και ελπιζουμε να εχουμε κ εμεις εναν φ.τ:!::!::!:

lemag τωρα ξερεις οτι εκανες οτι καλυτερο μπορουσες για εσενα και το μωρακι σου,αυτο που ειναι ωραιο να κανει η καθε μανουλα,αλλωστε ο φ.τ δεν ειναι αυτοσκοπος...;);););););)επισης σε θαυμαζουμε και περιμενουμε νεα σου:-):-):-):-):-):-):-):-)να χαιρεστε τα παιδακια σας

Ευχαριστούμε πολύ... Ακριβώς αυτο..Ο φ.τ. δεν ειναι αυτοσκοπός. Τα γερά μωράκια και οι γερές μαμάδες είναι ο αυτοσκοπος. Η προσπάθεια ομως για φ.τ. ειναι η καλύτερη ανταμοιβη. Ουσιαστικά όλες σ'αυτο το τοπικ αυτο θελαμε-θελουμε να προσπαθήσουμε

FKg5p3.png LQCpp3.png

Μπράβο κορίτσια!!! Να χαίρεστε τα μωράκια σας!!!

Από ότι βλέπω λοιπόν είμαι η επόμενη στη λιστά και δεν σας κρύβω ότι αρχίζω και αγχώνομαι λιγάκι!!!

Όσες μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο θηλασμού. Έμενα μου το πρότεινε η μαία μου και είναι και αυτός ένας τρόπος να συμβάλουμε στην αλλαγή της κατάστασης που επικρατεί όσον αφορά το θέμα αυτό.

Ξαναβάζω τη διεύθυνση γιατί αυτη που αναφέρεται ήδη μου βγάζει κάθε φορά λάθος

http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=IHNMLL_d139d5a0

nena - επιτυχής

nancy_pan - επιτυχής

elliz - επιτυχής

katpend - επιτυχής

angela kgr - επιτυχής - Μαρίνος Τσιριγώτης - Αθήνα

Μανίνα - επαναληπτική καισαρική (20 ώρες προσπάθειας για vbac) Γιάννης Δημητριάδης - Αθήνα

spyni - επαναληπτική καισαρική (αναμονή 10 ωρών για έναρξη τοκετού) Αρίστη Προκοπίου - Αθήνα

alcyon - επαναληπτικές καισαρικές (μετά από προσπάθεια για vbac και vba2c) Ε. Μαντούδης - ΙΑΣΩ, Αθήνα

Lemag - επαναληπτικη καισαρική (μετά από πολύωρη προσπάθεια για vbac και διαστολή 9)- Δημήτρης Μπιλάλης - Αθήνα

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

Διαφημίσεις

Lemag συγχαρητήρια!!! Να χαίρεσαι το νέο μελος της οικογένειας, να είναι πάντα υγιής και καλότυχο!

elenanikou καλή επιτυχία, μιας και είσαι η επόμενη στην προσπάθεια! Έχεις ένα καλό σύμμαχο, οπότε μη φοβάσαι! Απόλαυσε το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης και όλα θα πάνε μια χαρά!!!

Πολλά φιλιά σε όλες!!!:D

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Καλησπέρα κι από μενα. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στις δύο κοπέλες τις παρέας μας που τα κατάφεραν να φέρουν με ασφαλεία γερά παιδιά στον κόσμο και το σημαντικότερο, όταν εκείνα επέλεξαν να έρθουν. Καλη επιτυχία στην elenanikou που είναι η επόμενη. Όλα θα πάνε καλά, μόνο αυτό να έχεις στο μυαλό σου. :-D

hmzPp2.png 

Πολύ ευχάριστα τα νέα σας Artensio και Lemag!!!!!!!!!!!!!!!! Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείται!!!!:-P:-P:-P

Elenanikou μιας και είσαι η επόμενη, σου εύχομαι να πάνε όλα όπως τα επιθυμείς!!! Και μιας και έχουμε την ίδια γιατρό, θα περιμένω με αγωνία τα νέα σου!!!:wink:;-)

Εγώ έχω την Τετάρτη ραντεβού με την Αγγελική… Ελπίζω να πηγαίνουν όλα καλά…

0sShp3.png

PGnvp2.png

Με το καλό Έλενα! Όλα καλά θα πάνε θα το δεις! Κάνεις το καλύτερο για το παιδάκι σου που θα φέρεις στον κόσμο, αυτό να θυμάσαι, ότι αποτέλεσμα και να έχεις!

Κι εσύ Αντι καλή επιτυχία στο ραντεβού σου την Τετάρτη!

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

Artesio ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!! Χαιρομαι τοσο να διαβαζω επιτυχημενες προσπαθειες!!!Να σου ζησει! Μακαρι να εχω την τυχη σου!Lemag, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και σ'εσενα, εκανες ο,τι μπορούσες και το μωρακι σου ηρθε στην ωρα του!

το αγοράκι μου: 20/11/2009

η κορούλα μου: 4/10/2011

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις θετικές σας σκέψεις.

Αnti θα πάμε στην Αγγελική με μία εβδομάδα διαφορά!Εγώ θα πάω την επόμενη Τετάρτη. Καλά νέα σου εύχομαι να έχεις!

αχ κοριτσια απο σημερα μετραω αντιστροφα να δω αν θα ερθει ''η κακουργα'' η οχι. προς το παρον ησυχια... (εκανα και λιγο επετο χθες) αλλα ειμαι και κρυωμενη. οσο περνανε οι μερες με πιανει αγωνια για την αποφαση μου περι vba2c. φοβαμαι λιγο.. τεσπα.. βαλτε ολες θετικες σκεψεις για αρη να ειμαι.. ως το Σαββατο θα οεριμενω πριν κανω κατι. δε θελω να ενθουσιαστω. ευτυχως εχω και τραξιματα για το παρτυ της κορης οποτε ξεχνιεμαι!

1-2-3MPOMPIRES!!!

αχ κοριτσια απο σημερα μετραω αντιστροφα να δω αν θα ερθει ''η κακουργα'' η οχι. προς το παρον ησυχια... (εκανα και λιγο επετο χθες) αλλα ειμαι και κρυωμενη. οσο περνανε οι μερες με πιανει αγωνια για την αποφαση μου περι vba2c. φοβαμαι λιγο.. τεσπα.. βαλτε ολες θετικες σκεψεις για αρη να ειμαι.. ως το Σαββατο θα οεριμενω πριν κανω κατι. δε θελω να ενθουσιαστω. ευτυχως εχω και τραξιματα για το παρτυ της κορης οποτε ξεχνιεμαι!

Αχ βρε σουπερμανούλα μην αγχώνεσαι..βάζω στοίχημα πως θα τα έχετε καταφέρει, αλλά κι αν όχι, τον άλλο μήνα δεν πειράζει! Και μην ξανακούσω να μετανοιώνεις για την απόφαση για vba2c γιατί θα σε μαλώσω..στη Θεσ/νικη έχετε σούπερ γιατρούς, μη φοβάσαι τίποτα! Αντε με το καλό να μας πεις τα νέα σου το Σάββατο!

Α..και χρόνια πολλά στην κορούλα!

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

supermama καλά αποτελέσματα! Κι εγώ στην αναμονή....:Dβασικά περιμένω περίοδο το Σάββατο...ελπίζω να μην έρθει λοιπόν παρ' ότι δεν έχω βρει γιατρό ακόμα. Διάβασες τίποτα απ' αυτά που σου έστειλα για vbac; Κάπου έπεσε το ματι μου προχτές (σε μία από τις σελίδες αυτές) για vba2c...:rolleyes:

όπως λέει και η Μανίνα, εσείς στη Θεσ/νίκη έχετε καλή υποστήριξη σε αυτό το θέμα! Φυσικά το βασικότερο είναι η δική μας ψυχολογία, οπότε μακριά το άγχος! Όλα θα πάνε μια χαρά!

Άντε και καλά μας αποτελέσματα!!!:D

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...