Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

κοριτσια εχετε ολη μου την θετικη ενεργεια!!!με το καλο,περιμενουμε νεα σας!!!!!

να πω κ εγω κατι για την λιστα;περα απο την προσπαθεια,σημασια νομιζω εχει οτι τα μωρα ηρθαν στην ωρα τους(οπως της spyni),οτι δηλαδη ο τοκετος ξεκινησε φυσιολογικα...(για μενα αυτο εχει την περισσοτερη σημασια,και αυτος ειναι ο αρχικος στοχος μου,ας ξεκινησει η διαδικασια τοκετου χωρις καμια παρεμβαση,ας επιλεξει το μωρο ποτε θα ερθει,και αν κατι-χτυπα ξυλο-φανει οτι στραβωνει,ε,τοτε ας γινει καισαρικη...τουλαχιστον οχι με ραντεβου...)

fBaep3.png

uwK7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

polina θα συμφωνήσω μαζί σου...

Έτσι έγινε και σε μένα... Και οι δύο επόμενες καισαρικές έγιναν εντελώς απρογραμμάτιστα... (είχε ξεκινήσει ο τοκετός) μέσα στα ξημερώματα... κι αφού εξαντλήθηκαν τα περιθώρια που είχαμε... :) Νιώθω πολύ καλά για το γεγονός πως τα μωρά πήραν τις μέρες που ΕΚΕΙΝΑ ήθελαν στη μήτρα... και όχι "ραντεβού" με το ζόρι. :)

Κι έτσι τουλάχιστον σε αυτό το θέμα νιώθω πως δε στέρησα ούτε μέρα από τη ζωή των παιδιών στην κοιλιά... :D

Εύχομαι να έχετε υγιή μωράκια στα χέρια σας σε λίγο καιρό.... και μακάρι να έρθουν με τον πιο φυσικό τρόπο ... :)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

κοριτσια εχετε ολη μου την θετικη ενεργεια!!!με το καλο,περιμενουμε νεα σας!!!!!

να πω κ εγω κατι για την λιστα;περα απο την προσπαθεια,σημασια νομιζω εχει οτι τα μωρα ηρθαν στην ωρα τους(οπως της spyni),οτι δηλαδη ο τοκετος ξεκινησε φυσιολογικα...(για μενα αυτο εχει την περισσοτερη σημασια,και αυτος ειναι ο αρχικος στοχος μου,ας ξεκινησει η διαδικασια τοκετου χωρις καμια παρεμβαση,ας επιλεξει το μωρο ποτε θα ερθει,και αν κατι-χτυπα ξυλο-φανει οτι στραβωνει,ε,τοτε ας γινει καισαρικη...τουλαχιστον οχι με ραντεβου...)

Ναι αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε και την προσπάθεια έτσι δεν είναι; Σίγουρα είναι τεράστιο κέρδος να περιμένεις το μωράκι να είναι έτοιμο να έρθει στον κόσμο και είναι και αυτό μία "επιτυχία" κατά κάποιο τρόπο, αλλά δεν θα πρέπει να υπάρχει και ένας διαχωρισμός για τις κοπέλες που έκαναν τόσες ώρες προσπάθειας με ωδίνες τοκετού (20 ώρες στην δική μου περίπτωση) πριν ξανακαταφύγουν στην καισαρική, σε σχέση με τις κοπέλες που αφού τις έπιασαν οι πόνοι κατάφυγαν, έστω και απρογραμμάτιστα και χωρίς ραντεβού, σε καισαρική μετά από λίγο γιατί οι ίδιες ή ο γιατρός τους έκριναν πως δεν έχει νόημα να προσπαθήσουν για τον α ή β λόγο (που και αυτές κερδισμένες είναι, συμφωνώ 100% και εγώ την πρώτη καισαρική μου έτσι την έκανα άλλωστε); Δεν το λέω για να φανώ "κάποια", ειλικρινά σας το λέω, αφού τελικά και εγώ σε καισαρική ξανακατέληξα, απλά αυτό θα βοηθά και τις κοπέλες που τώρα μπαίνουν στο ψάξιμο και διαβάζουν το τόπικ και θέλουν να ενημερωθούν λίγο παραπάνω..Αυτά πάντα φιλικά κορίτσια μου έτσι, δεν θέλω να παρεξηγηθώ με καμία, οκ;

Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας του Φεβρουαρίου, περιμένω με αγωνία τα νέα σας!

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

Απ'το στόμα μου το πήρες! Ν'αρχίσω γι'αυτούς που ξέρω κι έχουν αναφερθεί δημόσια τα ονόματά τους;

ναι:P:p:p:p:p:p:p:pξεκινα για οποιους ξερεις!!!μακαρι να καταφερουμε να την φτιαξουμε!!!!

κοριτσια καλη επιτυχια!!!!περιμενουνε νεα σας.....και ειμαστε μαζι σας

polina θα συμφωνήσω μαζί σου...

Έτσι έγινε και σε μένα... Και οι δύο επόμενες καισαρικές έγιναν εντελώς απρογραμμάτιστα... (είχε ξεκινήσει ο τοκετός) μέσα στα ξημερώματα... κι αφού εξαντλήθηκαν τα περιθώρια που είχαμε... :) Νιώθω πολύ καλά για το γεγονός πως τα μωρά πήραν τις μέρες που ΕΚΕΙΝΑ ήθελαν στη μήτρα... και όχι "ραντεβού" με το ζόρι. :)

Κι έτσι τουλάχιστον σε αυτό το θέμα νιώθω πως δε στέρησα ούτε μέρα από τη ζωή των παιδιών στην κοιλιά... :D

Εύχομαι να έχετε υγιή μωράκια στα χέρια σας σε λίγο καιρό.... και μακάρι να έρθουν με τον πιο φυσικό τρόπο ... :)

θαρρω οτι τα λες πολυ ομορφα...και εγω καπως ετσι νιωθω, αφου μου εσπασαν τα νερα και δεν υπηρχε απολυτως καμια εξελιξη στον τοκετο και ηρθαν και καποιοι πονοι ατακτα και πολυ οξεις, τι θα μπορουσα να κανω περισσοτερο?το μωρο ηθελε να βγει...καλη επιτυχια στα κοριτσια...

Διαφημίσεις

Ναι αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε και την προσπάθεια έτσι δεν είναι; .......................

...............αλλά δεν θα πρέπει να υπάρχει και ένας διαχωρισμός για τις κοπέλες που έκαναν τόσες ώρες προσπάθειας με ωδίνες τοκετού................................

Αν το κατάλαβα καλά, όσες κατέφυγαν τελικά σε καισαρική δεν το έκαναν με την "πρώτη" δυσκολία. :)

Άρα... προς τι ο διαχωρισμός; Κάποια πράγματα -στην τελική- δεν είναι στο χέρι μας. ;)

Από την άλλη θα πρέπει να σκεφτόμαστε όλα τα ενδεχόμενα. Δηλαδή.... ΕΥΧΟΜΑΙ ολόψυχα στις κοπέλες που προσπαθούν για φ.τ., να τον γνωρίσουν! Δε μπορώ όμως να αφήσω τις άλλες... που θα προσπαθήσουν και για οποιοδήποτε λόγο που ΔΕΝ είναι στο χέρι τους, κάνουν πάλι καισαρική, να μείνουν με ενοχές.

Πρέπει να θυμόμαστε πως μια προσπάθεια μπορεί να είναι επιτυχής ή ανεπιτυχής. Η προσπάθεια έχει σημασία, η καλή μας διάθεση και ΜΑΚΑΡΙ να υπάρχει και ένα καλό αποτέλεσμα. Ας μη χρεώνουμε όμως (άθελά μας) ενοχές σε όσους τελικά δεν λαμβάνουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Γιατί -παράξενο μεν αλλά συμβαίνει- πολλές φορές οι άνθρωποι αισθάνονται ενοχές για πράξεις που οφείλονται στους άλλους. Κατά τη γνώμη μου όσες προσπαθούν είναι όλες άξιες συγχαρητηρίων που προετοιμάζουν τον τοκετό τους ΟΣΟ καλύτερα γίνεται.

Όσο για τον "διαχωρισμό" που λες...

πιστεύω πως δε χρειάζεται να τον κάνουμε εμείς με λόγια και "μπράβο". Αυτός -αν το θες- γίνεται αυτόματα.... εκ του αποτελέσματος! ;)

Προσωπικά προτιμώ ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη και μια καλή κουβέντα και σ' αυτόν που δεν κατάφερε να "νικήσει" στην "κούρσα".... Ο άλλος έτσι κι αλλιώς... έχει το μετάλλιό του. :D

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Κορίτσια πραγματικά σας νιώθω δίπλα μου,ισως και περισσότερο απο οποιονδήποτε άλλο! Μου δίνετε πολύ δύναμη εύχομαι να σας φέρω ευχάριστα νέα όταν με το καλό ερθει εκείνη η ώρα. Lemag καλή μας επιτυχία!

Καλή μας επιτυχία κοριτσάκι,καλή δύναμη και σε σενα μέσα από την ψυχή μου......¨Εβλεπα το tickeraki σου και τα μεγάλα μας παιδάκια έχουν 2 εβδομάδες διαφορά,πως τα έχουμε καταφέρει έτσι???

jRaxp3.pngyR6kp3.png

Αν το κατάλαβα καλά, όσες κατέφυγαν τελικά σε καισαρική δεν το έκαναν με την "πρώτη" δυσκολία. :)

Άρα... προς τι ο διαχωρισμός; Κάποια πράγματα -στην τελική- δεν είναι στο χέρι μας. ;)

Από την άλλη θα πρέπει να σκεφτόμαστε όλα τα ενδεχόμενα. Δηλαδή.... ΕΥΧΟΜΑΙ ολόψυχα στις κοπέλες που προσπαθούν για φ.τ., να τον γνωρίσουν! Δε μπορώ όμως να αφήσω τις άλλες... που θα προσπαθήσουν και για οποιοδήποτε λόγο που ΔΕΝ είναι στο χέρι τους, κάνουν πάλι καισαρική, να μείνουν με ενοχές.

Πρέπει να θυμόμαστε πως μια προσπάθεια μπορεί να είναι επιτυχής ή ανεπιτυχής. Η προσπάθεια έχει σημασία, η καλή μας διάθεση και ΜΑΚΑΡΙ να υπάρχει και ένα καλό αποτέλεσμα. Ας μη χρεώνουμε όμως (άθελά μας) ενοχές σε όσους τελικά δεν λαμβάνουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Γιατί -παράξενο μεν αλλά συμβαίνει- πολλές φορές οι άνθρωποι αισθάνονται ενοχές για πράξεις που οφείλονται στους άλλους. Κατά τη γνώμη μου όσες προσπαθούν είναι όλες άξιες συγχαρητηρίων που προετοιμάζουν τον τοκετό τους ΟΣΟ καλύτερα γίνεται.

Εντιτ για να προσθέσω πως δεν θέλω να διαχωρίσω μόνο εγώ τη θέση μου από όλες τις άλλες κοπέλες που έκαναν επαναληπτική καισαρική..όποια άλλη κοπέλα προσπάθησε ή εξάντλησε τα περιθώρια για φ.τ., και αν το θέλει, γιατί να μην προσθέσει κι εκείνη δίπλα στο όνομά της το (μετά από προσπάθεια για vbac).

Όσο για τον "διαχωρισμό" που λες...

πιστεύω πως δε χρειάζεται να τον κάνουμε εμείς με λόγια και "μπράβο". Αυτός -αν το θες- γίνεται αυτόματα.... εκ του αποτελέσματος! ;)

Προσωπικά προτιμώ ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη και μια καλή κουβέντα και σ' αυτόν που δεν κατάφερε να "νικήσει" στην "κούρσα".... Ο άλλος έτσι κι αλλιώς... έχει το μετάλλιό του. :D

Καλή μου δεν ζήτησα λόγια και "μπράβο"..άλλωστε ούτε εγώ τα κατάφερα τελικά, οπότε τι να λέμε...τέλος πάντων, μάλλον δεν κατάλαβες τι ακριβώς θέλω να πω, οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα...εγώ πάντως, αν μου επιτρέπεται θα ήθελα να διαχωρίσω τη θέση μου, αν δεν πειράζει και τα υπόλοιπα κορίτσια, μόνο και μόνο για λόγους ακριβούς πληροφόρησης των υπολοίπων που ενδιαφέρονται να προσπαθήσουν. Και για την ιστορία, κάποιες κοπέλες, ναι, κατέφυγαν στην καισαρική τελικά, χωρίς να προσπαθήσουν καθόλου για Φ.Τ. πρώτα, αλλά σίγουρα δεν το έκαναν για λόγους ευκολίας, ούτε θα έπρεπε να έχουν ενοχές, το σώμα της καθεμίας της ανήκει, το ίδιο και η υγεία και η ασφάλεια του μωρού που θα φέρει στον κόσμο, άρα το τι τελικά έπραξε και αποφάσισε δεν μας αφορά εμάς τις υπόλοιπες ούτε θα έπρεπε να το κρίνουμε. Αυτά...

Να προσθέσω επίσης (για να μην παρεξηγηθώ κιόλας), ότι δεν θα ήθελα μόνο εγώ να διαχωρίσω τη θέση μου από τα υπόλοιπα κορίτσια που έκαναν επαναληπτική καισαρική. Οποια κοπέλα θεωρεί ότι προσπάθησε να εξαντλήσει τα περιθώρια για φ.τ. γιατί να μην προσθέσει, αν το επιθυμεί, δίπλα στο όνομά της το (μετά από προσπάθεια για vbac)..

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

Μανίνα να ξεκινήσω λέγοντας ότι δε θεωρώ ότι δεν τα κατάφερες. Ίσα ίσα έκανες το ακόμη πιο δύσκολο, γιατί στην τελική πήρες και μια απόφαση για επανάληψη της καισαρικής.

Συμφωνώ με την Alcyon, όμως. Ίσως απλά θα έπρεπε να αναγράφεται στην επαναληπτική καισαρική αν έγινε με ραντεβού ή όχι, γιατί αυτό πραγματικά έχει πολύ μεγάλη διαφορά. Από την άλλη η καθεμιά μπορεί να προσθέσει όσες πιο πολλές πληροφορίες την κάνουν να αισθάνεται άνετα. Το βασικό κατά τη γνώμη μου είναι το όνομα του γιατρού.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Μανίνα να ξεκινήσω λέγοντας ότι δε θεωρώ ότι δεν τα κατάφερες. Ίσα ίσα έκανες το ακόμη πιο δύσκολο, γιατί στην τελική πήρες και μια απόφαση για επανάληψη της καισαρικής.

Συμφωνώ με την Alcyon, όμως. Ίσως απλά θα έπρεπε να αναγράφεται στην επαναληπτική καισαρική αν έγινε με ραντεβού ή όχι, γιατί αυτό πραγματικά έχει πολύ μεγάλη διαφορά. Από την άλλη η καθεμιά μπορεί να προσθέσει όσες πιο πολλές πληροφορίες την κάνουν να αισθάνεται άνετα. Το βασικό κατά τη γνώμη μου είναι το όνομα του γιατρού.

συμφωνω με την miriki

Διαφημίσεις

Από την άλλη η καθεμιά μπορεί να προσθέσει όσες πιο πολλές πληροφορίες την κάνουν να αισθάνεται άνετα. Το βασικό κατά τη γνώμη μου είναι το όνομα του γιατρού.

Ok προσθέτω λοιπόν το όνομα του γιατρού. Επίσης καλό θα ήταν να αναφέρουμε την πόλη (Αθήνα ή Θεσ/νικη)

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

balia- επιτυχής (δύο φορές)

nena - επιτυχής

nancy_pan - επιτυχής

elliz - επιτυχής

katpend - επιτυχής

evi mik - επιτυχής

angela kgr - επιτυχής

vageor - επιτυχής

irnadi - επιτυχής

tinoula - επαναληπτική καισαρική

Μανίνα - επαναληπτική καισαρική (μετά από προσπάθεια για vbac) Γιάννης Δημητριάδης-Αθήνα

spyni - επαναληπτική καισαρική

galat - επαναληπτική καισαρική (προγραμματισμένη)

myangel - επαναληπτικη καισαρική

alcyon - επαναληπτική καισαρική (δύο φορές)

Lemag - στην προσπάθεια- ΠΗΤ 23/02/2011

artesio - στην προσπάθεια - ΠΗΤ 24/02/2011

elenanikou - στην προσπαθεια - ΠΗΤ 26/03/2011

ΜΑΡΙΑΛ 2 - στην προσπάθεια - ΠΗΤ 30/06/2011

Wonderland - στην προσπαθεια - ΠΗΤ 6/08/2011

poubaki - στην προσπαθεια - ΠΗΤ 1/10/2011

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

balia- επιτυχής (δύο φορές) Αλέξης Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

nena - επιτυχής

nancy_pan - επιτυχής

elliz - επιτυχής

katpend - επιτυχής

evi mik - επιτυχής

angela kgr - επιτυχής

vageor - επιτυχής

irnadi - επιτυχής Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

Μανίνα - επαναληπτική καισαρική (μετά από προσπάθεια για vbac) Γιάννης Δημητριάδης-Αθήνα

myangel - επαναληπτικη καισαρική Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

alcyon - επαναληπτική καισαρική (δύο φορές)

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

balia- επιτυχής (δύο φορές) - Αλέξης Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

nena - επιτυχής

nancy_pan - επιτυχής

elliz - επιτυχής

katpend - επιτυχής

evi mik - επιτυχής

angela kgr - επιτυχής

vageor - επιτυχής

irnadi - επιτυχής - Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

myangel - επαναληπτικη καισαρική - Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

alcyon - επαναληπτικές καισαρικές (μετά από προσπάθεια για vbac και vba2c) Ε. Μαντούδης - ΙΑΣΩ, Αθήνα. [Στη vba2c είχα παραιτηθεί από την ιδέα του φ.τ. -φοβόμουν επειδή ήταν 2 καισαρικές- αλλά ο γιατρός επέμενε να προσπαθήσουμε και συνεργάστηκα]. ;)

Επεξεργάστηκαν by alcyon
Έκανα λάθος μήνυμα quote... ΟΚ!! Το διόρθωσα!

Καλή μας επιτυχία κοριτσάκι,καλή δύναμη και σε σενα μέσα από την ψυχή μου......¨Εβλεπα το tickeraki σου και τα μεγάλα μας παιδάκια έχουν 2 εβδομάδες διαφορά,πως τα έχουμε καταφέρει έτσι???

Οντως το πρόσεξα κι εγώ!Και τα παιδάκια σου πιθανότατα θα έχουν ακριβώς 2 χρόνια διαφορά..Ουτε κανονισμένο να ήταν!

FKg5p3.png LQCpp3.png

Διαφημίσεις

Lemag k Artesio είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όοόλα καλά!θα γεννηθούν τα μωράκια σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!Κάθε πόνος κ ποιο κοντά στην αγκαλιτσα των βρεφών σας,θυμαστε την Ιrnadi!!!!Θα περιμένουμε νέα σας!

Βλέπω μετά από καιρό να κάνουμε σύλλογο!!!!

Vbacτισες γιατί η λύση είναι να αφήσουμε την φύση να κάνει το έργο της!!!

Χιχιχι!

To λουκουμάκι μου μέρα με τη μέρα γεμίζει την ζωή μου μαγικά:P

Περίμενα όλο το Σαββατοκύριακο να μπω και να σας πω τα νέα μου!!!!

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!:-D:grin::-D

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!!!

Βάλτε και εμένα στη λίστα…;) Π.Η.Τ. 27.10.2011

0sShp3.png

PGnvp2.png

Θα ήθελα επίσης να πω κάτι για τη λίστα…

Όταν η galat έκανε καισαρική προγραμματισμένη, συμφωνήσαμε ότι θα το διευκρινίζουμε αυτό το θέμα στη λίστα.

Εφόσον γράφουμε τις προγραμματισμένες καισαρικές, ποιος ο λόγος να γράφουμε στις υπόλοιπες κοπέλες που προσπάθησαν για vbac αλλά τελικά έκαναν καισαρική, τόσες πολλές λεπτομέρειες???

Νομίζω ότι αυτό εννοείται εφόσον το θέμα είναι το vbac και ότι οι λεπτομέρειες για τη προσπάθεια τους και τη γέννα τους υπάρχουν στο θέμα…

Δε ξέρω… νομίζω ότι πρέπει να το σκεφτούμε λίγο καλύτερα αυτό…:roll::roll:

0sShp3.png

PGnvp2.png

anti 1980 συγχαρητήρια!!!!με το καλό!!!σου εύχομαι να έχεις την γέννα που ονειρεύεσαι και πάνω απο όλα ένα υγιές μωρό!!και στα δικά μας...:D

[img]http://lb4m.lilypie.com/9e1Dp2.png[/img]
[img]http://lb2m.lilypie.com/aMfRp2.png[/img]

Θα ήθελα επίσης να πω κάτι για τη λίστα…

Όταν η galat έκανε καισαρική προγραμματισμένη, συμφωνήσαμε ότι θα το διευκρινίζουμε αυτό το θέμα στη λίστα.

Εφόσον γράφουμε τις προγραμματισμένες καισαρικές, ποιος ο λόγος να γράφουμε στις υπόλοιπες κοπέλες που προσπάθησαν για vbac αλλά τελικά έκαναν καισαρική, τόσες πολλές λεπτομέρειες???

Νομίζω ότι αυτό εννοείται εφόσον το θέμα είναι το vbac και ότι οι λεπτομέρειες για τη προσπάθεια τους και τη γέννα τους υπάρχουν στο θέμα…

Δε ξέρω… νομίζω ότι πρέπει να το σκεφτούμε λίγο καλύτερα αυτό…:roll::roll:

anti μου καταρχήν συγχαρητήρια για τα όμορφα νέα σου! Εύχομαι το ταξίδι σου που αρχίζει τώρα να τελειώσει όπως το έχεις ονειρευτεί! Επίσης ήθελα να πω ότι δεν νομίζω ότι, εγώ τουλάχιστον, πρόσθεσα τόσες πολλές λεπτομέρειες όπως αναφέρεις, σχετικά με την προσπάθειά μου, μόνο το ότι έκανα προσπάθεια vbac, και το όνομα του γιατρού, το οποίο ζητήθηκε από τις περισσότερες κοπέλες..Αν όμως αυτό ενοχλεί ή αποπροσανατολίζει τη λίστα, ευχαρίστως να το αφαιρέσω, ας μου πούνε και οι υπόλοιπες κοπέλες τι πιστεύουν και ευχαρίστως θα αφαιρέσω τις λεπτομέρειες, εντάξει;

Συγχαρητήρια και πάλι για την εγκυμοσύνη σου!

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!! Με το καλό, να πάνε όλα πολύ πολύ καλά και να γεννήσεις ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!

5dyVp3.png

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!:-D:grin::-D

Θα μπορούσαμε να γράφουμε τις ώρες προσπάθειας και τον γιατρό. Τι λέτε??? Δε θέλω να στενοχωρήσω καμία…. Σκέφτομαι μόνο ότι με τόσες λεπτομέρειες που γράφτηκαν ποιο πάνω, στο τέλος θα μπερδευτούμε και εμείς οι ίδιες…:mrgreen:

0sShp3.png

PGnvp2.png

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!:-D:grin::-D

Θα μπορούσαμε να γράφουμε τις ώρες προσπάθειας και τον γιατρό. Τι λέτε??? Δε θέλω να στενοχωρήσω καμία…. Σκέφτομαι μόνο ότι με τόσες λεπτομέρειες που γράφτηκαν ποιο πάνω, στο τέλος θα μπερδευτούμε και εμείς οι ίδιες…:mrgreen:

Μωρέ μια χαρά τα λες...Ξέρω γω τι να κάνω..να γράψω τις ώρες προσπάθειας;; το αφήνω προς το παρόν ως έχει και βλέπουμε τι θα πει η πλειοψηφία! Και εμένα προσωπικά δεν με στενοχωρείς καθόλου, να το ξέρεις! (παρεπιπτόντως εγώ έκανα 20 ώρες προσπάθειας, αφού το ρώτησες, αλλά το έχω γράψει και παραπάνω..)

Αλήθεια έχεις αποφασίσει για γιατρό, είσαι τυχερή που ζεις πάντως Θεσ/νικη, γιατί εκεί οι γιατροί είναι περισσότερο vbac-friendly, όπως φαίνεται!

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!!!

Βάλτε και εμένα στη λίστα…;) Π.Η.Τ. 27.10.2011

Αααααααααααααααααααααααααααα τί τέλεια νέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο, χίλια μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Χάρηκα πάρα πολύ!!! Με το καλό κοριτσάκι!!!!

YBsep2.png

0VTqp2.png

balia- επιτυχής (δύο φορές) - Αλέξης Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

nena - επιτυχής

nancy_pan - επιτυχής

elliz - επιτυχής

katpend - επιτυχής

evi mik - επιτυχής - Απόστολος Μαμόπουλος - Θεσ/νίκη

angela kgr - επιτυχής

vageor - επιτυχής - Απόστολος Μαμόπουλος - Θεσ/νίκη

irnadi - επιτυχής - Αγγελική Μπουζάκη - Θεσ/νίκη

myangel - επαναληπτικη καισαρική - Απόστολος Μαμόπουλος - Θεσ/νίκη

alcyon - επαναληπτικές καισαρικές (μετά από προσπάθεια για vbac και vba2c) Ε. Μαντούδης - ΙΑΣΩ, Αθήνα. [Στη vba2c είχα παραιτηθεί από την ιδέα του φ.τ. -φοβόμουν επειδή ήταν 2 καισαρικές- αλλά ο γιατρός επέμενε να προσπαθήσουμε και συνεργάστηκα]. ;)

elenanikou - στην προσπαθεια - ΠΗΤ 26/03/2011 - Αγγελική Μπουζάκη - Θεσ/νίκη

Anti1980 - στην προσπάθεια - ΠΗΤ 27/10/2011 - Αγγελική Μπουζάκη - Θεσ/νίκη

YBsep2.png

0VTqp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...