Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

nena - επιτυχής

nancy_pan - επιτυχής

elliz - επιτυχής

katpend - επιτυχής

tinoula - επαναληπτική καισαρική

evi mik - επιτυχής

Μανίνα - επαναληπτική καισαρική

spyni - επαναληπτική καισαρική

galat - επαναληπτική καισαρική (προγραμματισμένη)

angela kgr - επιτυχής

vageor - επιτυχής

balia- επιτυχής (δύο φορές)

irnadi - επιτυχής

myangel - επαναληπτικη καισαρική

artesio - στην προσπάθεια - ΠΗΤ 24/02/2011

ΜΑΡΙΑΛ 2 - στην προσπάθεια - ΠΗΤ 30/06/2011

Lemag - στην προσπάθεια- ΠΗΤ 23/02/2011

myangel διαβαζα καθηλωμενη την περιγραφη σου!!! να σου ζησει το ζουζουνι σου!!! μονο η εμπειρια του ξεκινηματος του τοκετου φτανει! αυτο θαθελα και γω. εστω να μπορεσω να προσπαθησω και γω και το μωρο οταν ερθει αυτη η ωρα!

υγ. που γεννησες καλε και ειχες ιντερνετ στην κλινικη???

και μια αλλη ερωτηση. ηθελα να την κανω αλλα ελεγα θα φανω χαζη. λοιπον..ειμαι χαζη και ρωταω! επειδη βλεπω πχ για μια Ειρηνη που λετε ολες. εκτος απο γιατρο μπορουμε να επιλεξουμε και τη μαια?

1-2-3MPOMPIRES!!!

Κορίτσια καλησπέρα. Αποφάσισα να γράψω πρώτη φορά αν και σας παρακολουθώ από τότε που γέννησα την κόρη μου (με καισαρική). Τώρα είμαι πάλι έγκυος και περιμένω να γεννήσω τον Σεπτέμβριο. Θα ήθελα πάρα πολύ να προσπαθήσω για φυσιολογικό αλλά αυτό απαιτεί να βρω κάποιον γιατρό που θα με στηρίξει. Είχα διαβάσει και ακούσει για την κυρία Προκοπίου στο Ηράκλειο αλλά δεν είμαι σίγουρη αν τελικά αναλαμβάνει vbac.Θα ήθελα να βρω ένα καλό γιατρό που να συνεργάζεται με το Μητέρα γιατί είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου.

supermama

γιατί να μην μπορείς να επιλέξεις και τη μαία?

Εμένα ο γιατρός μου δέχτηκε να φέρω δικιά και όχι απαραίτητα μία από αυτές που συνεργάζεται.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν είχα μαία μαζί μου και στον πρώτο τοκετό

δεν θα είχα κάνει καισαρική!

Κι εγώ που γέννησα στο Γέννεσις, είχα internet.

Διαφημίσεις

Αγαπητά μέλη η ανακοινωση αυτή θα δημοσιεύεται κάθε εβδομάδα έτσι ώστε να υπενθυμίζεται στα μέλη /νέα μέλη η ύπαρξη του θέματος http://parents.org.gr/forum/showpost...postcount=2194

Είναι απαραίτητο, ετσι ώστε και άλλα μέλη να μπορούν να βρούν τις πληροφορίες που παραθέτονται εδώ, οι δημοσιεύσεις να ΜΗΝ περιλαμβάνουν ανάμεσα δημοσιεύσεις που δεν είναι αποκλειστικά ενημερωτικές όσον αφορά στοιχεία, πηγές, περιπτώσεις κτλ κτλ.

οι δημοσιεύσεις που αφορούν γενικές πληροφορίες ή ερωτήματα ή καθημερινού τύπου θέματα πρέπει να δημοσιεύονται στο θέμα

Vbac supporters / ομάδα υποστήριξης για φυσιολογικό τοκετό μετά απο καισαρική.

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=1955

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Λοιπον..οσο περνανε οι μερες γιανα μαθω αν θα μπορεσω να μπω στη λιστα σας τοσο πιο σιγουρη ειμαι. αν μετο καλο μαθω τα ευχαριστα αποφασισα να το ψαξω για vbac. εχω τσεκαρει 2 ονοματα γιατρων απο σας και θα παω να τους ρωτησω. τελος θα παω και στη δικια μου. Να τη δωσω μια ευκαιρια μηπως και ακουσω τιποτα καλο..εχω πεισματωσει. θελω να το προσπαθησω!

1-2-3MPOMPIRES!!!

καλησπέρα.εχω γραψει και στην προηγουμενη σελίδα. για να μην σας κουράζω θα ηθελα να μου προτεινατε γιατρους που εχουν εμπειρια στον vbac. διαβασα για καποια κωνσταντινιδου στον "ΕΛΕΝΑ". επικοινωνησα με το νοσοκομειο για να κλεισω ραντεβου αλλα μου ειπαν οτι εχει φυγει απο αυτο. καποια κοπελα μου ειπε για καποιον ιδιωτη στο "ΙΑΣΩ". εχετε υποψην σας καποιον/α γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο?Γνωρίζετε αν ο Χρέλιας που ειναι στο Αττικο αναλαμβανει vbac?Και μαια που μπορω να βρω?

Λοιπον..οσο περνανε οι μερες γιανα μαθω αν θα μπορεσω να μπω στη λιστα σας τοσο πιο σιγουρη ειμαι. αν μετο καλο μαθω τα ευχαριστα αποφασισα να το ψαξω για vbac. εχω τσεκαρει 2 ονοματα γιατρων απο σας και θα παω να τους ρωτησω. τελος θα παω και στη δικια μου. Να τη δωσω μια ευκαιρια μηπως και ακουσω τιποτα καλο..εχω πεισματωσει. θελω να το προσπαθησω!

Μπράβο βρε σούπερμαμα! Μαζί σου για το vba2c! Και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις! Πολύ χάρηκα που αποφάσισες να το προσπαθήσεις! Με το καλό τα ευχάριστα!

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

Μανινα ευχαριστω!!!! εχω πιαστει. απο την ωρα που απαντησα πιο πανω και ειπα την αποφαση μου διαβαζα το προηγουμενο θεμα για vbac που εχει κλειδωθει. εχω στραβωθει λιγο βεβαια...χαχαχα

κοιτα θα παω να ρωτησω. θα συγκρινω γνωμες και βουρ. ασχετος με καισαρικη και οι 2 εγκυμοσυνες μου ηταν αριστες! σε ολα! εχω κλεισει ηδη 4 χρονια απο την τελαιυταια μου κτ.ειμαι και νεα σχετικα 27 χρονων. (το λεω στην περιπτωση που παιζει ρολο στον χρονο επουλωσης τομης και γενικα..)εε τι στο καλο. Μα σου λεω ειδικα στο 2ο ειχε παρει και θεση. ειχα και πονακια καλα 3 μερες πριν το ραντεβου. στην 37η βδομαδα. μπορει να ειδε και η γιατρος μου οτι ο μπεμπης ηταν ετοιμος και με πηγε για καισαρικη να προλαβει τον τοκετο. το ανακοινωσα και στον συζηγο. Να πω και κατι... αυτο που πραγματικα με νοιαζει εκτος απο το να γεννησω φυσιολογικα ειναι να δωσω στο μωρω την ευκαιρια να αποφασισει να βγει. οχι αλλο πιασιμο στον υπνο! κριμα ειναι... για να μην αναφερω το προβλημα αναπνοης που καπου ακουσα οτι ισως ναχει σχεση με την καισαρικη που βγηκε αποτομα χωρις προετοιμασια τοκετου και σχετικα νωρις οπωςειπα.. τεσπα να μη γραψω πολλα! 2 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ! - ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑΜΑΙ ΓΙΑ VBA2C!!!- Α!!!! κανονιστε μολις μαθω τα ευχαριστα οσες ειστε απο σαλονικα συνατηση ε!!!! vbac αποψεις θελω!!!χαχαχαχα

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα. Αποφάσισα να γράψω πρώτη φορά αν και σας παρακολουθώ από τότε που γέννησα την κόρη μου (με καισαρική). Τώρα είμαι πάλι έγκυος και περιμένω να γεννήσω τον Σεπτέμβριο. Θα ήθελα πάρα πολύ να προσπαθήσω για φυσιολογικό αλλά αυτό απαιτεί να βρω κάποιον γιατρό που θα με στηρίξει. Είχα διαβάσει και ακούσει για την κυρία Προκοπίου στο Ηράκλειο αλλά δεν είμαι σίγουρη αν τελικά αναλαμβάνει vbac.Θα ήθελα να βρω ένα καλό γιατρό που να συνεργάζεται με το Μητέρα γιατί είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου.

χωρίς να είμαι 1000% σίγουρη,όταν την επισκέφτηκα τον Μαη του 2010 για τεστ παπ, μου ανέφερε κατι για φτ μετα απο καισαρική.

Δεν χάνεις τπτ να της τηλεφωνήσεις και να κλείσεις ενα ραντεβου.

Ειναι πολύ ευγενική και ήρεμη και το ραντεβου κρατάει πολύ! Συζητάς ο,τι θες! :cool:

My angel να σου ζήσει!

Γερό και καλοφωτισμένο:-)

Έβλεπα videakia στο youtube και βρήκα ένα(που έχει 2parts)που πραγματικά με χαροποίησε!

Πατήστε vbac births kμετά βρείτε το vbac lissete part1 και στη συνέχεια part2.

Απιστευτη..χορευει salsa στο σταδιο που έχει πόνους!!!!!

To λουκουμάκι μου μέρα με τη μέρα γεμίζει την ζωή μου μαγικά:P

Ευχαριστώ πολύ filoudaki. Σίγουρα θα την επισκεφτώ. Απλά αν κάποια κοπέλα γνωρίζει ότι έχει κάνει vbac ας μας το πει γιατί έτσι θα είμαστε σίγουρες ότι είναι υποστηρικτής και ότι γνωρίζει τα πρωτόκολλα. Θεωρώ πολύ πιθανό να αλλάξω γιατρό έτσι κι αλλιώς (ακόμα και αν τελικά δεν προσπαθήσω για vbac) καθώς ο δικός μου θέλει να πάρει το παιδί περίπου 3 βδομάδες νωρίτερα και για το λόγο αυτό μου είπε ότι στην 32 εβδομάδα θα κάνω ενέσεις κορτιζόνης. Τι να πω! Ξέρω ότι έχω λίγες πιθανότητες για φυσιολογικό γιατί και τα κιλάκια μου τα έχω και το πρώτο παιδί ήταν πολύ μεγάλο (4250) αλλά θα ήθελα τουλάχιστον να φτάσω στην τελευταία εβδομάδα.

My angel να σου ζήσει!

Γερό και καλοφωτισμένο:-)

Έβλεπα videakia στο youtube και βρήκα ένα(που έχει 2parts)που πραγματικά με χαροποίησε!

Πατήστε vbac births kμετά βρείτε το vbac lissete part1 και στη συνέχεια part2.

Απιστευτη..χορευει salsa στο σταδιο που έχει πόνους!!!!!

αχαχαχα αυτο για μενα ειναι! μαρεσει αυτος ο χορος!

1-2-3MPOMPIRES!!!

μολις ειδα το βιντεο..χμμμ ειναι λιγο σοκ! πολυ χαλαρη την ειδα τη μανα! εγω που το εβλεπα πονεσα παντως...αλλα ακομα και σαν θεατης ειλικρινα στη διαρκεια ελεγα..χμμ εισαι σιγουρη? και μολις ειδα το μωρο λεω ναι!!!!

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

Supermama κ εγώ αναρωτιέμαι αν γίνετε να είναι τοσο άνετη κ όλα να εξελίσονται τοοοοόσο ήσυχα..

Αλλά μάλλον γινετε!Αυθυποβολή νομιζω πως ειναι...;;

To λουκουμάκι μου μέρα με τη μέρα γεμίζει την ζωή μου μαγικά:P

κοιτα θεωρω πως αν θελω εχω μεγαλη αντοχη στον πονο. η νονα της κορης μου αμα τηδεις δεν την εχεις καθολου ατομο τετοιο.ειναι μικροσκοπικη και νομιζεις πως δεν αντεχει. και ομως εκανε 2 παιδια με φυσιολογικο και χωρις τιποτα βοηθεια απο επισκληρηδιο! δεν της τοχα με τιποτα. και σκεφτομαι..εεε αφου αυτη γιατι οχι και εγω?

1-2-3MPOMPIRES!!!

myangel να σας ζήσει το νέο μέλος! Να είναι πάντα γερό και καλότυχο!:D

supermama καλά αποτελέσματα και εδώ θα είμαστε! Άντε, να είσαι η πρώτη με vba2c!!!

roza78 καλωσήρθες στην παρέα μας!!!!Να ρωτήσω κάτι; Αναφέρεσαι στο Ηράκλειο Κρήτης; Αν ναι, η Προκοπίου που λες σε ποια κλινική είναι; Με το καλό το μωράκι σου!!!!!!!!!

Πολλά φιλιά σε όλες!

4BMSp3.pngzHf1p3.png

myangel να σου ζήσει!

Αξίζεις πραγματικά συγχαρητήρια γιατί γεννησες έχοντας πλήρη συνειδηση τι είναι καλό για το μωρό σου.Ξεκίνησες για φυσιολογικό όπως ήθελε η φύση και έκανες μια πολύ λογική καισαρική για το καλό και των δυο σας.

Καλή δύναμη τώρα στο σπίτι...

καλησπέρα.εχω γραψει και στην προηγουμενη σελίδα. για να μην σας κουράζω θα ηθελα να μου προτεινατε γιατρους που εχουν εμπειρια στον vbac. διαβασα για καποια κωνσταντινιδου στον "ΕΛΕΝΑ". επικοινωνησα με το νοσοκομειο για να κλεισω ραντεβου αλλα μου ειπαν οτι εχει φυγει απο αυτο. καποια κοπελα μου ειπε για καποιον ιδιωτη στο "ΙΑΣΩ". εχετε υποψην σας καποιον/α γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο?Γνωρίζετε αν ο Χρέλιας που ειναι στο Αττικο αναλαμβανει vbac?Και μαια που μπορω να βρω?

Ο Χρελιας δεν κανει με τιποτα,,,μαλιστα πριν μεινω εγκυος οταν ειχα παει να ρωτησω για vbac αρχισε να μου λεει ιστοριες τρομου. Βεβαια δεν με επηρεασε, απλος δεν ξαναπηγα.

Ο Χρελιας δεν κανει με τιποτα,,,μαλιστα πριν μεινω εγκυος οταν ειχα παει να ρωτησω για vbac αρχισε να μου λεει ιστοριες τρομου. Βεβαια δεν με επηρεασε, απλος δεν ξαναπηγα.

βασικα γενικως στο αττικό δεν γίνονται φυσιολογικοί μετά από καισαρική (άλλαξε ο διευθηντής, έφυγε ο σαλαμαλέκης (που το έκανε) και ήρθε ένας άλλος που είναι καθάρά της ''ασφαλούς'' ιστρικής)

βασικα γενικως στο αττικό δεν γίνονται φυσιολογικοί μετά από καισαρική (άλλαξε ο διευθηντής, έφυγε ο σαλαμαλέκης (που το έκανε) και ήρθε ένας άλλος που είναι καθάρά της ''ασφαλούς'' ιστρικής)

οποτε το αττικο απορριπτεται τελείως....καποιος Μπιλάλης που διαβαζα ή Πιλάλης δεν ειμαι σιγουρη μου ειπαν το κανει αλλα νομιζω ειναι στο μητερα?γνωριζετε αν ειναι και σε αλλο νοσοκομειο?

α!!!και κατι ακομα μετα την καισαρικη σηκωσα πυρετο. ο γιατρος ειπε οτι επαθα αιμοραγια αλλα εγω νομιζω μολυνση γιατι ειχα σπασμους ενω ημουν ακομη στο χειρουργειο. αυτο συγκαταλεγεται στα μειον για vbac??

κορίτσια καλησπέρα!!!είμαι καινούρια στο φόρουμ,με ενδιαφέρει πολύ το θέμα γιατι κι εγώ γέννησα το πρώτο μου μπεμπακι με καισαρική,και θέλω στο επόμενο να γεννήσω φυσιολογικά,έχετε να μου συστήσετε κανένα γιατρό σε δημόσιο μαιευτήριο;;;

έχω ακούσει για τον χασιάκο,έχει εμπειρία στο φ.τ μετά από καισαρική;;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...