Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θα με τρελάνει τελικά..

my_Kelly

Recommended Posts

δε ξερεις την φραση ''ε εσυ να σαι καλα κ μη μου μιλας'':rolleyes: σα να λεει ''εισαι κακιστρω με μισεις ποια εμενα τη μανουλα?αλλα εγω σαγαπαω'':mrgreen: κ ετσι γεμιζεις τυψεις.κλασσικη ατακα για να γινει το δικο τους:rolleyes:

κολπο Νο2 σου παιρνει δωρο

κ

αν δε πιασει τοτε κολπο Νο 3 βαζουν καποιον να μας πει οτι πηγε νοσοκομειο κ οτι εχει 22 πιεση 500 χοληστερινη κ 300 ζαχαρο κ ολα αυτα οφειλονται σε κατι που την στεναχωρησε τελευταια:rolleyes:

Διαφημίσεις

εγω οταν βρεθηκα σε παρομοια κατασταση με ενα νεογεννητο στο σπιτι, δε μασησα καθολου......

ολα τα τηλεφωνα στο αθορυβο κι οταν κοιμοταν το παιδι, η θηλαζα, η ειχα δουλεια και μετα επαιρνα εγω....

σιγα μην εκανα αυτη τη δουλεια ολη μερα με το τηλεφωνο να μη σταματαει να χτυπαει καθολου.........

ε οχι..... θελω κι εγω το χρονο μου και την ησυχια μου.........

ΑΑΑχχχ δε τα τραβάω μόνο εγώ ε???

εμένα τηλέφωνα δε παίρνει αλλά στελνει μηνύματα. Και αν δεν απαντήσω, παιρνει τον άντρα μου... Πάλι καλά, ηρεμεί μετά...

Αλλά γενικά ενώ την αγαπάω πολυ, μ'εκνευρίζει απίστευτα. Κάνει μια δουλεια και βγάζει αλλές δύο. Πχ καθαρίζει καρπουζι αλλά γεμίζει παντου κουκουτσια και σίγουρα θα λερώσει το χαλί της κουζίνας με ζουμιά. Μετά θα το καθαρίσει με το σφουγγαράκι που καθαρίζω τα μπιμπερό!

Πάει βολτα το παιδί αλλά μόλις κοιμηθεί θα παει στον μπανιο διπλα απο το δωμάτιο του και θα τραβήξει το καζανάκι και θα το ξυπνήσει (ενώ εχουμε και αλλο μπάνιο)! Θα σκουπίσει το προσωπάκι του με την πετσέτα που του σκουπίζω τον ποπο, θα τον αλλάξει αλλά δε θα κολλήσει καλά την πάνα με αποτέλεσμα την επόμενη φορά που θα κανει κακάκια να πασαλειφτει ολο το σπίτι!!!! γκρρρρρρ την αγαπώ, την λατρεύω αλλαααααααααααα δε το'χει ρε παιδί μου!

q8SSp3.png

Με χλωρίνη την έπλυνες???? Χαχαχα!

Ομολογουμένως, αυτό μου διέφυγε!!

Και όπως λένε οι κόρες μου, πολύ καλή σκέψη!!!

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Βρε καλώς την χαμένη μου αδερφή!!! Ρε συ δεν παίζονται. Και το θέμα είναι πως στο τελευταίο τηλεφώνημα που την πήρα με το άγριο, μου άρχισε τα "αχ ας είχα κι εγώ τη μανούλα μου κι ας με ενοχλούσε" και "να δεις πως θα είναι αν αύριο η κόρη σου σου φωνάζει" κτλ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ από πάνω! Μα πώς τα καταφέρνει έτσι?

Είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια, τελικά :mrgreen:

Α, εγώ δεν σας είπα, κιόλας, δεν έχω κάνει ακόμα παιδί. Αν μείνω ποτέ έγκυος, φαντάζομαι τι έχει να γίνει :roll:

Τεσπά, το καλό είναι ότι έχουμε μεν υπερπροστατευτικές μητέρες, δεν είναι όμως αδιάφορες μητέρες, είναι στο πλευρό μας. Εμένα η δικιά μου, πολλές φορές τα κάνει αυτά από ανία. Αν όμως έχει να κρατήσει τα ανίψια μου, δεν προλαβαίνει να πάρει τηλέφωνο, γιατί δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα, η καημενούλα. Οπότε, πρέπει να τους βρούμε ένα χόμπυ, να απασχολιούνται :)

Διαφημίσεις

΄Εχω μάνα ΚΑΙ αδελφή που παίρνουν τουλάχιστον από 5 φορές την ημέρα και αν τολμήσω να μην απαντήσω καλούν στο κινητό του άντρα μου.Ότι και να έχω πεί δεν καταφέρνω τίποτα. Ο διάλογος έχει ως εξής:

Τι νέα?

Τα ίδια, εσείς?

Όλα καλά, πες τίποτα.

Και εγώ τα ίδια.

Το παιδί?

Καλά είναι.

Ααα, δεν έχεις τις καλές σου. Τα λέμε μετά.

΄Εγω τώρα τι να πω? Παρόλαυτα αν δεν πάρουν ανησυχώ ότι κάτι τους συμβαίνει.

my_beba ειναι πολυ γλυκια η μαμα σου...εξ αλλου δεν περνει για να σε εκνευρισει αλλα για να ακουσει τη φωνη σου..και γω το ιδιο κανω με τη μαμα μου την περνω τηλεφωνο, αν δεν σηκωσει το κιν την παιρνω στο σταθερο, και μετα παλι στο κιν κτλ κτλ...μεχρι να την ακουσω τρελενομαι!!!αλλα και η μαμα μου τα ιδια κανει...μεγαλωσαμε μονες μας βλεπεις..ηταν και μικρουλα οταν με εκανε και στην ουσια μεγαλωσαμε μαζι!!!σηκωσε της το, πες της οτι εισαι καλα και κλειστο...

my_beba ειναι πολυ γλυκια η μαμα σου...εξ αλλου δεν περνει για να σε εκνευρισει αλλα για να ακουσει τη φωνη σου..και γω το ιδιο κανω με τη μαμα μου την περνω τηλεφωνο, αν δεν σηκωσει το κιν την παιρνω στο σταθερο, και μετα παλι στο κιν κτλ κτλ...μεχρι να την ακουσω τρελενομαι!!!αλλα και η μαμα μου τα ιδια κανει...μεγαλωσαμε μονες μας βλεπεις..ηταν και μικρουλα οταν με εκανε και στην ουσια μεγαλωσαμε μαζι!!!σηκωσε της το, πες της οτι εισαι καλα και κλειστο...

Συμφωνώ σε όλα όσα λες m+m, αλλά εμείς όμως δεν μεγαλώσαμε μόνες μας. Κι άλλο ένα θέμα είναι αυτό: αυτά που κάνει σε εμένα με τα τηλέφωνα δεν τα έχει κάνει ποτέ στον αδερφό μου!! Γιατί άραγεςςςςςςςςς??????

.... Οπότε, πρέπει να τους βρούμε ένα χόμπυ, να απασχολιούνται :)

Μεγάλη αλήθεια. Η μητέρα μου όταν γεννήθηκε ο γιος μου προσκολήθηκε πάνω μας, από αγάπη είναι η αλήθεια και όχι μόνο έπαιρνε τηλέφωνα, αλλά ερχόταν και από το πρωί μέχρι το βράδυ....

Τέλος πάντων, ήρθε η ώρα που δεν το άντεξα και της είπα ότι είναι πολύ νέα για να ζει για εμάς και είναι η κατάλληλη εποχή για να απασχοληθεί και με κάτι άλλο πέρα από τα παιδιά της και τα εγγόνια της.

Πικράθηκε πολύ και εγώ πικράθηκα πολύ περισσότερο, αλλά η αλήθεια είναι ότι πιέστηκε να γεμίσει τη ζωή της με ενδιαφέροντα και δικές της φίλες και τώρα είμαστε όλοι μια χαρά.

Μπορεί να φαινεται υπερβολικό αυτό που λέω, αλλά η αλήθεια είναι ότι πίσω από τα συνεχή τηλέφωνα, επισκέψεις κλπ, κρυβόταν πολύ μα πολύ αγάπη, αλλά δεν άντεχα άλλο. Πνιγόμουν.

2 παιδιά-Σύζυγος-Δουλειά-Πανεπιστήμιο-Σπίτι

Ωχ θεέ μου, βάλε το χεράκι σου.....

Μεγάλη αλήθεια. Η μητέρα μου όταν γεννήθηκε ο γιος μου προσκολήθηκε πάνω μας, από αγάπη είναι η αλήθεια και όχι μόνο έπαιρνε τηλέφωνα, αλλά ερχόταν και από το πρωί μέχρι το βράδυ....

Τέλος πάντων, ήρθε η ώρα που δεν το άντεξα και της είπα ότι είναι πολύ νέα για να ζει για εμάς και είναι η κατάλληλη εποχή για να απασχοληθεί και με κάτι άλλο πέρα από τα παιδιά της και τα εγγόνια της.

Πικράθηκε πολύ και εγώ πικράθηκα πολύ περισσότερο, αλλά η αλήθεια είναι ότι πιέστηκε να γεμίσει τη ζωή της με ενδιαφέροντα και δικές της φίλες και τώρα είμαστε όλοι μια χαρά.

Μπορεί να φαινεται υπερβολικό αυτό που λέω, αλλά η αλήθεια είναι ότι πίσω από τα συνεχή τηλέφωνα, επισκέψεις κλπ, κρυβόταν πολύ μα πολύ αγάπη, αλλά δεν άντεχα άλλο. Πνιγόμουν.

Πόσο συμφωνώ. Και φανταστείτε εμένα που 17 χρόνια γάμου, την μάνα μου την βλέπαμε κάθε Κυριακή (καθιερωμενο φαι μαζί) και στις γιορτές. Και ξαφνικά ΚΑΘΕ μέρα. Και αφού είναι σπίτι κάθε μέρα, (έρχεται μετά την δουλειά κατά τις 1:00 και φεύγει το βράδυ) παίρνει και 2-3 τηλέφωνα να δει τι γίνεται!!

Δυστυχώς είναι μόνη της, ο μπαμπάς έχει "φύγει" εδώ και χρόνια, και πως να της το πω? Κόλλησε με τις μικρές, θέλει και να με βοηθάει (μαγείρεμα, σιδερο), και παρότι της το λέω ευγενικά, ξέρεις "μην έρχεσαι κάθε μέρα, κάτσε να ξεκουραστείς λίγο, μια χαρά μπορώ να μαγειρέψω μόνη μου, 17 χρόνια μαγείρευα, μου αρέσει κιόλας", όχι αυτή εκεί.

Φέτος που οι μικρές μου θα πάνε σταθμό, ελπίζω πως θα αραιώσουμε λίγο, γιατί και εγώ νοιώθω ότι, άλλη είναι η νοικοκυρά, άλλη η μάνα των παιδιών μου και αυτό με τρελαίνει. Εχω μάθει από μικρή να είμαι μόνη μου. Ειδωμεν.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Διαφημίσεις

Μα, αυτό πραγματικά ένιωσα και εγώ, απλά δεν ήθελα να το γράψω. Ένιωθα να χάνω το ρόλο μου, να γίνομαι ξαφνικά από μαμά, παιδί και να φανταστείς ότι έφυγα από το σπίτι 17 ετών και ότι γενικά ήμουν πολύ ανεξάρτητη και αυτάρκης.

Δεν ήταν εύκολο, καθόλου εύκολο και ήταν και αρκετά επώδυνο, διότι όταν της εξηγούσα τη θέση μου, η μητέρα μου έκλαιγε με λυγμούς....

Όμως, μετά από αυτό, είμαστε μια χαρά και ξέρει ο καθένας τη θέση του, τα όριά του και δεν μπερδευόμαστε!

axaxaxaxa!!!!

εγω ποτε δεν σηκωνω τηλεφωνα, ολοι το ξερουν!!!!!!!!!!!!

οποτε με παιρνουν μονο οταν ειναι αναγκη ...... απόλυτη!!!!!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Μα, αυτό πραγματικά ένιωσα και εγώ, απλά δεν ήθελα να το γράψω. Ένιωθα να χάνω το ρόλο μου, να γίνομαι ξαφνικά από μαμά, παιδί και να φανταστείς ότι έφυγα από το σπίτι 17 ετών και ότι γενικά ήμουν πολύ ανεξάρτητη και αυτάρκης.

Δεν ήταν εύκολο, καθόλου εύκολο και ήταν και αρκετά επώδυνο, διότι όταν της εξηγούσα τη θέση μου, η μητέρα μου έκλαιγε με λυγμούς....

Όμως, μετά από αυτό, είμαστε μια χαρά και ξέρει ο καθένας τη θέση του, τα όριά του και δεν μπερδευόμαστε!

Μια από τα ίδια. Από τότε που τελείωσα το λύκειο, είμαι μαζί με τον αντρα μου. Οι δυό μας.

Τώρα έχει ενα μήνα που δεν έρχεται γιατί κατεβαίνουν τα αδέρφια μου και μένουν σπίτι της λόγω διακοπών, οπότε είναι απασχολημένη με τα άλλα εγγόνια, οπότε είμαστε μια χαρά. Ανασαίνω. Βέβαια τα τηλεφωνάκια της τα κάνει, αλλά ok, αυτό δεν πειράζει.

Α, έχουμε αρκετά κοινά. Και 2 παιδάκια, και δουλειά και σπίτι και άντρα, όλα τα καλά. Μη μου πεις ότι είναι και δίδυμα σαν τα δικά μου?

TbSdp2.png

Όχι, δεν είναι δίδυμα. Ο μεγάλος είναι 11,5 ετών και η μικρή σχεδόν 9 ετών. Να σου ζήσουν τα ζουζούνια!

Πάντως, το θέμα με τη μητέρα μου το διευθέτησα μετά από 2,5 χρόνια (δλδ όταν γεννήθηκε η κόρη μου) όταν πλέον κόντευα να σκάσω.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...