Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θα με τρελάνει τελικά..

my_Kelly

Recommended Posts

Καλημέρα..

Να σας πω κι εγώ τον μόνιμο πλέον πόνο μου με τη μάνα μου. Μου'χει σπάσει τα νεύρα με τα τηλέφωνα!!!:evil::twisted::twisted:

Δε μπορώ άλλο!!!!!!!!!!

Σήμερα για παράδειγμα, με παίρνει τηλέφωνο το πρωί. Δεν απαντάω γιατί ταϊζω τη μικρή. Στο δευτερόλεπτο παίρνει στο κινητό. Και ξαναπαίρνει στο σταθερό. Και μετά στο κινητό. Και πάλι στο σταθερό. Κι ύστερα στο κινητό. κτλ. Μέχρι τώρα είχα 9 κλήσεις. Είναι δηλαδή του στυλ "αφού σε παίρνω σήκωσέ το αλλιώς θα σε παλαβώσω".

Της έχω πει χιλιάδες φορές αν κάνει μια κλήση και δεν μπορώ να το σηκώσω, θα την πάρω αμέσως μόλις μπορέσω. Πως παίρνει σε σπίτι με μωρό 1,5 μηνών και ενοχλεί όλη την ώρα. Και πως τα νέα μας είναι τα ίδια ΚΑΙ το πρωί ΚΑΙ το απόγευμα που έχουμε το ίδιο πατιρντί(με τις κλήσεις όλη την ώρα). Ό,τι της έρθει στο κεφάλι πρέπει να μου το πει επί τόπου, κι αν δεν γίνεται χαλάει τον κόσμο με τις κλήσεις. Και το θέμα είναι πως δεν λέμε και τίποτα σοβαρό. "Έφαγε η μπέμπα?" -"Έφαγε". "Κοιμήθηκε η μπέμπα?" -"Κοιμήθηκε". Τόοοοοοοσο ενδιαφέρουσες συνομιλίες κάνουμε. Μια φορά, είχε ανοίξει την ντουλάπα της και την κοιτούσε και με πήρε τηλέφωνο να ρωτήσει τι να βάλει στο γάμο της Λίτσας. Και λέω ρε μάνα, είμαι εκεί και βλέπω εγώ τι έχει η ντουλάπα??? Έλεος δλδ.

Μια άλλη φορά όταν ήμουν ανύπαντρη και έμενα μόνη (σε άλλη πόλη) έκλεισα το κινητό μετά τη δουλειά και έπεσα για ύπνο γιατί ήμουν ξενυχτισμένη (δεν είχα τότε σταθερό). Μέχρι να ξυπνήσω είχε κάνει 37 κλήσεις σε 4 ώρες και είχε πάρει τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα να με ψάξουν. Όπου εννοείται της είπαν να περιμένει 48 ώρες και μετά να με δηλώσει αγνοούμενη.....

Της έχω μιλήσει άπειρες φορές, την πήρα με το καλό, της φώναξα, την απείλησα πως δεν θα το ξανασηκώσω ποτέ, τη ρώτησα πώς αντέχει να ξυπνάει τη μπέμπα που την υπεραγαπάει.. ΤΖΙΦΟΣ!!!

Τι να κάνω, να τη σφάξω???

Διαφημίσεις

Α, μάλιστα! Από ότι φαίνεται έχω αδερφή που έχει 1,5 μηνών μωρό (καλέ να σου ζήσει, το κουκλάκι σου) και δεν το ήξερα! Έχουμε την ίδια μάνα, ω ναι!

Εμένα, με παίρνει πάαααααντα τις πιο ακατάλληλες ώρες. Της έχω πει ότι Παρασκευή απόγευμα προς βράδυ, πάμε σούπερ μάρκετ και ότι θα την παίρνουμε εμείς όταν μπορούμε, αλλά τίποτα...εκεί, ντριιιιιιιιιιιιιιιιιιιν, ενώ κοιτάω το ράφι με τις μουστάρδες, ντριιιιιιιιιν, ενώ έχω μόλις μπει στο σπίτι και βάζω τα πράγματα στο ψυγείο, ντριιιιιιν, ενώ μόλις έχω κάτσει για να φάω. Αχ, τι να την κάνω, την αγαπάω τη μανούλα μου, αλλά είναι ξεροκέφαλη!

Καλή μου, δεν έχω λύση για το θέμα σου, όπως βλέπεις...............

εγω θα ελεγα να τις τηλεφωνησεις να ρωτησεις αμα θελει κατι και μετα πεστης οτι θα βγαλεις το τηλ απο την πριζα γιατι θα κοιμηθει το μωρο . Και βγαλτω;) τεσσερις, πεντε φορες πιστευω θα καταλαβει κατι

Α, μάλιστα! Από ότι φαίνεται έχω αδερφή που έχει 1,5 μηνών μωρό (καλέ να σου ζήσει, το κουκλάκι σου) και δεν το ήξερα! Έχουμε την ίδια μάνα, ω ναι!

Εμένα, με παίρνει πάαααααντα τις πιο ακατάλληλες ώρες. Της έχω πει ότι Παρασκευή απόγευμα προς βράδυ, πάμε σούπερ μάρκετ και ότι θα την παίρνουμε εμείς όταν μπορούμε, αλλά τίποτα...εκεί, ντριιιιιιιιιιιιιιιιιιιν, ενώ κοιτάω το ράφι με τις μουστάρδες, ντριιιιιιιιιν, ενώ έχω μόλις μπει στο σπίτι και βάζω τα πράγματα στο ψυγείο, ντριιιιιιν, ενώ μόλις έχω κάτσει για να φάω. Αχ, τι να την κάνω, την αγαπάω τη μανούλα μου, αλλά είναι ξεροκέφαλη!

Καλή μου, δεν έχω λύση για το θέμα σου, όπως βλέπεις...............

Βρε καλώς την χαμένη μου αδερφή!!! Ρε συ δεν παίζονται. Και το θέμα είναι πως στο τελευταίο τηλεφώνημα που την πήρα με το άγριο, μου άρχισε τα "αχ ας είχα κι εγώ τη μανούλα μου κι ας με ενοχλούσε" και "να δεις πως θα είναι αν αύριο η κόρη σου σου φωνάζει" κτλ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ από πάνω! Μα πώς τα καταφέρνει έτσι?

Διαφημίσεις

Χαμηλωσε τα τηλεφωνα και ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!Να χαιρεσαι το μωρακι σου!

Το'χω κάνει κούκλα μου αλλά είπαμε... κινδυνεύουμε να μας στείλει την αστυνομία!

εγω θα ελεγα να τις τηλεφωνησεις να ρωτησεις αμα θελει κατι και μετα πεστης οτι θα βγαλεις το τηλ απο την πριζα γιατι θα κοιμηθει το μωρο . Και βγαλτω;) τεσσερις, πεντε φορες πιστευω θα καταλαβει κατι

Να πω την αλήθεια αυτό δεν το'χω κάνει ακόμα, μόνο την έχω απειλήσει πως θα το κάνω. Αλλά εντάξει, μόνη με το μωρό είμαι στο σπίτι, ο άντρας μου δουλεύει μακριά, σ'αυτή την πόλη φίλες δεν έχω.. δεν θέλω να το κλείνω μπας και με θυμηθεί καμιά παλιά μου φίλη να πούμε καμιά κουβέντα. Είναι λύση αυτή?

Το ιδανικό θα ήταν με κάποιο τρόπο να καταλάβει τι παίζεται...

Οι μανες σας ειναι κοριτσια. Θα κανετε υπομονη. Εγω που την εχω χασει τα σκεφτομαι αυτα και λεω που ειναι τωρα να τα κανει......μην το βλεπετε ετσι. Μη......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Οι μανες σας ειναι κοριτσια. Θα κανετε υπομονη. Εγω που την εχω χασει τα σκεφτομαι αυτα και λεω που ειναι τωρα να τα κανει......μην το βλεπετε ετσι. Μη......

......................................αχ γλυκεια μου....

έχεις δικιο....εμενα οταν με ζαλιζει γκρινιάζω κ οταν δε με ζαλιζει νομιζω οτι με γράφει

κ πάλι γκρινιάζω...

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Καλημέρα..

Να σας πω κι εγώ τον μόνιμο πλέον πόνο μου με τη μάνα μου. Μου'χει σπάσει τα νεύρα με τα τηλέφωνα!!!:evil::twisted::twisted:

Δε μπορώ άλλο!!!!!!!!!!

Σήμερα για παράδειγμα, με παίρνει τηλέφωνο το πρωί. Δεν απαντάω γιατί ταϊζω τη μικρή. Στο δευτερόλεπτο παίρνει στο κινητό. Και ξαναπαίρνει στο σταθερό. Και μετά στο κινητό. Και πάλι στο σταθερό. Κι ύστερα στο κινητό. κτλ. Μέχρι τώρα είχα 9 κλήσεις. Είναι δηλαδή του στυλ "αφού σε παίρνω σήκωσέ το αλλιώς θα σε παλαβώσω".

Της έχω πει χιλιάδες φορές αν κάνει μια κλήση και δεν μπορώ να το σηκώσω, θα την πάρω αμέσως μόλις μπορέσω. Πως παίρνει σε σπίτι με μωρό 1,5 μηνών και ενοχλεί όλη την ώρα. Και πως τα νέα μας είναι τα ίδια ΚΑΙ το πρωί ΚΑΙ το απόγευμα που έχουμε το ίδιο πατιρντί(με τις κλήσεις όλη την ώρα). Ό,τι της έρθει στο κεφάλι πρέπει να μου το πει επί τόπου, κι αν δεν γίνεται χαλάει τον κόσμο με τις κλήσεις. Και το θέμα είναι πως δεν λέμε και τίποτα σοβαρό. "Έφαγε η μπέμπα?" -"Έφαγε". "Κοιμήθηκε η μπέμπα?" -"Κοιμήθηκε". Τόοοοοοοσο ενδιαφέρουσες συνομιλίες κάνουμε. Μια φορά, είχε ανοίξει την ντουλάπα της και την κοιτούσε και με πήρε τηλέφωνο να ρωτήσει τι να βάλει στο γάμο της Λίτσας. Και λέω ρε μάνα, είμαι εκεί και βλέπω εγώ τι έχει η ντουλάπα??? Έλεος δλδ.

Μια άλλη φορά όταν ήμουν ανύπαντρη και έμενα μόνη (σε άλλη πόλη) έκλεισα το κινητό μετά τη δουλειά και έπεσα για ύπνο γιατί ήμουν ξενυχτισμένη (δεν είχα τότε σταθερό). Μέχρι να ξυπνήσω είχε κάνει 37 κλήσεις σε 4 ώρες και είχε πάρει τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα να με ψάξουν. Όπου εννοείται της είπαν να περιμένει 48 ώρες και μετά να με δηλώσει αγνοούμενη.....

Της έχω μιλήσει άπειρες φορές, την πήρα με το καλό, της φώναξα, την απείλησα πως δεν θα το ξανασηκώσω ποτέ, τη ρώτησα πώς αντέχει να ξυπνάει τη μπέμπα που την υπεραγαπάει.. ΤΖΙΦΟΣ!!!

Τι να κάνω, να τη σφάξω???

Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά τίποτα δεν γίνεται. Εχω δοκιμάσει τα πάντα. Το καλό, το άγριο, τις απειλές.... ΤΙΠΟΤΑ.

Με παίρνει το βράδυ πριν κοιμηθεί, και το πρωί μόλις ξυπνήσει, και με ρωτάει "τι νέα?"

Χαχαχα. "Τι νέα ρε μάνα? Κοιμηθήκαμε και ξυπνήσαμε!!!!"

Αστα, απελπιστείτε!!

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Διαφημίσεις

η μανα μου 9 το πρωι τηλ. τι κανετε ολα καλα ? τα παιδια καλα?

3 το μεσημερι ... τηλ εισαι στην δουλεια ? ολα καλα τα παιδια?

10 το βραδυ ..... πηγες σπιτι ολα καλα κανενα νεο?

τι νεο να εχω η δολια απο της 3 το μεσημετι που μιλησαμε? αν δεν απαντησω περνει στο σταθερο , στο κινητο του αντρα μου και παει λεγοντας!!!

αλλα υπομονη μανες ειναι !!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Κάπως έτσι ήταν κι η δική μου μαμά. Η καλημέρα και η καληνύχτα προϋπέθεταν τηλεφώνημα. Ενδιάμεσα μεσολαβούσαν μηνύματα στο κινητό κι άλλες κλησεις. Ό,τι της ερχόταν έπρεπε να μου το πει. Τσαντιζόμουν κι εγώ πολύ, ειδικά όταν ήμουν μικρότερη. Της φώναζα και μετά το μετάνιωνα. Τώρα όμως που δεν την έχω τη μάνα μου όλα αυτα μου λείπουν. Ας την είχα κι ας έκανε και χειρότερα. Μακάρι αυτά να είναι τα προβλήματα με τους γονείς σε όλο τον κόσμο.

it's never too late to start all over again

Δίκιο έχεις σ'αυτό κοπέλα μου, κι εγώ γι'αυτό το λόγο έχω τύψεις που της την λέω πότε πότε. Τις θεωρούμε δεδομένες δε λέω.. κι αν καμιά φορά (ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ) δεν με πάρει το πρωί, εεεεεε το μεσημεράκι θα της τηλεφωνήσω οπωσδήποτε!!;)

Να σας πω και τα δικά μας!!Με παίρνει κάθε μέρα,μόλις γυρίσει από τη δουλειά (2-3 το μεσημέρι).Ξέρει πολύ καλά ότι τα μεσημέρια ή κοιμάμαι,ή μαγειρεύω ή τρώμε!Της έχω πει να μας παίρνει απόγευμα,μετά τις 5!Τίποτα αυτή...Αν τολμήσω και τα πάρω (είναι και οι ορμόνες που χορεύουν τώρα :mrgreen: ),απλά μου λέει "καλά,δεν θα ξανατηλεφωνήσω ποτέ,αν θέλεις κάτι να με παίρνεις εσύ" και μου το κλείνει!!!Εγώ από τις τύψεις δεν μπορώ να ηρεμήσω,και την παίρνω εγώ και της γλυκομιλάω!Και μαντέψτε:ξαναπαίρνει την επόμενη μέρα,μεσημέρι!!!!:shock: Και το άλλο,με παίρνει όπως είπα κάθε μεσημέρι και καμιά φορά και το απόγευμα και αρχίζει:

Μαμά:Τι νέα?

Εγώ:Τα ίδια,όλα καλά!

Μαμά:Πως νιώθεις?Έχεις ζαλάδες?

Εγώ:Μπα,μια χαρά είμαι...

Μαμά:Ε πες κανένα νέο!

Εγώ:Τι νέα βρε μαμά?Το μεσημέρι δεν μιλήσαμε?Όπως τα ξέρεις!

Μαμά:Τι έχεις,δεν σ'ακούω καλά,μάλωσες με τον Γιώργο?

Εγώ:Όχι καλέ,γιατί να μαλώσουμε?

Μαμά:Ε ξέρω εγώ...

Εγώ:......................Αυτάάάάάάάά...

Μαμά:Καλά,θα τα πούμε αύριο!

Και φυσικά την επόμενη μέρα ξανά και ξανά τα ίδια.....Καμιά φορά απομακρύνω το ακουστικό από το αφτί και απλά της λέω ανά τακτά χρονικά διαστήματα "ναι,εντάξει,οκ":twisted:

Να δούμε εμείς τι θα κάνουμε όταν φύγουν τα παιδάκια μας από το σπίτι!!:mrgreen:

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά τίποτα δεν γίνεται. Εχω δοκιμάσει τα πάντα. Το καλό, το άγριο, τις απειλές.... ΤΙΠΟΤΑ.

Με παίρνει το βράδυ πριν κοιμηθεί, και το πρωί μόλις ξυπνήσει, και με ρωτάει "τι νέα?"

Χαχαχα. "Τι νέα ρε μάνα? Κοιμηθήκαμε και ξυπνήσαμε!!!!"

Αστα, απελπιστείτε!!

Με χλωρίνη την έπλυνες???? Χαχαχα!

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol:

Κι εγω θα ηθελα να ειχα την μαμα μου αλλα δεν ζει πια. Παντως ειναι σπαστικο αυτο ,ειδικα αφου ξερεις οτι το κινητο εχει αναγνωριση κλησης και θα δει οτι πηρες θα σε παρει. Μωρο εχει, μπορει να το ταιζει, μπορει να το νανουριζει, μπορει να του αλλαζει πανα, ο τιραμολα ειναι να αρπαξει αμεσως το τηλεφωνο? :confused:

lcWup3.png

Απιστευτο!και νομιζα πως μονο εγω το βιωνω αυτο!αν της πεις και τιποτα θυμωνει!και λεει εισαι μιγιακιχτη!δεν σε φαγαμε κι ολας!αστα απελπισια!αλλα αυτο που ειπε και η φιλη πιο πανω ας τις εχουμε και ας μας σπανε τα νευρα...

Δίκιο έχεις σ'αυτό κοπέλα μου, κι εγώ γι'αυτό το λόγο έχω τύψεις που της την λέω πότε πότε. Τις θεωρούμε δεδομένες δε λέω.. κι αν καμιά φορά (ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ) δεν με πάρει το πρωί, εεεεεε το μεσημεράκι θα της τηλεφωνήσω οπωσδήποτε!!;)

Αει γεια σου κουκλα μου! Μπραβο!

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Δεν γραφω συχνα εδω αλλα το θεμα με αγγιξε:rolleyes:

Μια απο τα ιδιαααααααααα, με παιρνει στο κινητο εαν δεν το σξκωσω [παιρνει στο σταθερο και αν δεν με βρει και εκει αρχιζει και παιρνει τον αντραμου, την πεθερα μου , την κολλητη μου και δεν ξερω και εγω ποιον αλλον , οταν επιτελους με βρει συνηθως κλαιει καιι μου λεει που ησουνα? ανησυχησα, μηπως επαθες τιποτα, μην επαθαν τιποτα τα παιδια κλπ:shock: Αφου μου εχει γινει εμμονη εδω και χρονια και οπου παω κοιταω το κινητο μου μηπως δεν πιανει ΄΄η δεν ακουγετε και εχουμε τα ιδια παλι. Τι να πω ανιατη περιπτωση!!!Υπομονη!!!

Αχχχ...αχ... κατι τετοια εκανα και η μανα μου με τον αδερφο μου και μενουν πανω κατω ..[παλι καλα εγω νοικιασα 2 στενα παρακατω }

Οταν γεννησε η νυφη μου ηταν πανω κατω... της λεω κοφτω γιατι θα νευριασουν τα παιδια εκειιιιιιιιιιι αυτη....

εεε καποια στιγμη νευριασε ο αδερφος μου και τσακωθηκανε δεν πτοηθηκε χαχαχαχαχ

Τωρα που ειμαι εγω εγκυουλα και ειχα στις αρχες ενα ατυχηματακι... επεσα στην μπανιερα :( απο τοτε που της το ειπαμε καθε πρωι επερνε τηλ στισ 8 για να μου πει για τα φαρμακα και για να δει αν ειμαι καλα... εεεε μεχρι που δεν το σηκωνα επερνε στο σταθερο κινητο και αντιστροφα... περνω το κινητο μου ντυνομαι και παω απο το σπιτι μεχρι να φτασω ειχε παρει 6 φορες ... περνει μια φορα και ηταν η στιγμη που ανοιγω την πορτα του σπιτιου και της λεω θα σου αφησω το κινητο εδω να με περνεις τηλεφωνο οσες φορες θελεις... ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΞΥΠΝΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑΑΑΑΑΑ εεεεεε κανονισε να το συνεχισεις αυτο κι οταν γεννησω και αμα δεις την συνονοματη σου να με φτυσεις και εφυγα ... επιστρεφω ξανα και της λεω και το κερασακι .. αα κι οταν θα γεννησω θα περνεις τηλεφωνο για να ερθεις να μας δεις ....μετα απο εκει το εκοψε χιχιχιχιχ τωρα περνει κατα τις 12 χαχα;);););)

Υπάρχει κ η εξής λύση! Αρχίστε να τις παίρνετε εσείς τηλέφωνα, κάθε μία ώρα!

Στις 09.00

"Έλα μαμά, καλήμερα, τί κάνεις, τί μαγείρεψες, κτλ κτλ"

Στις 10.00

"'Ελα μαμά, τί κάνεις, πολύ ζέστη σήμερα, να βάλεις αντηλιακό, να πάρεις καπέλο άμα βγεις"

Στις 11

" Έλα μαμά, τί νέα, πήγες στο μανάβη, πόσο πήγαν οι ντομάτες"

Στις 12

............

Και το πρόγραμμα συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ!!!

Για να το δοκιμάσουμε!!!!!!!!!

xaxaxa δεν ειναι για γελια αλλα δε μπορεσα να κρατηθω..ευτυχως η δικια μου ειναι συγκρατημενη!!καποιες φορες αναρωτιεμαι εχω μανα?????

εμενα παλι αυτοι που με παιρνουν συνεχεια ειναι απο το δανειο!!!!ε μπορει να παρουν σε ολα τα τηλεφωνο σχεδον την ιδια χρονικη στιγμη,μα απεξω τα ξερουν απορω??στο τελος και email θα μου στειλουν...πωπω

:shock::shock: Εγώ ήξερα ότι ο άντρας μου έχει έναν αδερφό...δεν ήξερα ότι έχω ΤΟΣΕΣ κουνιάδες :lol::lol::lol::lol:

Αυτό που περιγράφετε κορίτσια είναι η πεθερά μου...δυστηχώς :(:cry::evil:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...