Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

η ζωή μου ήταν ένα θρίλερ - θα τελειώσει?


Recommended Posts

θα σας πω και εγώ τι δική μου ιστορία για να τη βγάλω από μέσα μου.

 

Εγώ παντρεύτηκα από παράφορο έρωτα τον πρώην άντρα μου. Τα πρώτα χρόνια περνάγαμε ωραία γιατί τον ακολουθούσα στις εκδρομές του (για hobby πετάει με παρα5 και είναι άρρωστος με αυτό) και τρέχαμε σε όλα τα βουνά της Ελλάδας.

όταν γεννήθηκε ο πρώτος μας γιος εγώ άρχισα να δυσκολεύομαι να πηγαίνω κάθε Σ/Κ στο 'πουθενά' με ένα μικρό μωρό γιατί είναι ζόρικα. Εκεί που πετάνε συνήθως δεν έχει ούτε νερό.

Και να σας πω και την αλήθεια (γιατί και εγώ πετούσα με παρα5) είχα γίνει λίγο «κότα». Νομίζω μετά τα παιδιά γίνεσαι πολύ πιο προσεκτικός και δε ρισκάρεις όσο πριν. Φοβόμουν μην πάθω κάτι και μην πάθει και ο άντρας μου βέβαια γιατί αυτό το κωλοσπορ είναι πολύ επικίνδυνο.

Το ότι δεν ακολουθούσαμε κάθε φορά βέβαια τον στεναχωρούσε όπως έλεγε αλλά δεν άφησε ποτέ το παρα5 του για εμάς. Είχε ΕΜΜΟΝΗ με το παρα5. Πήγαινε να πετάξει κάθε Σ/Κ εκτός εάν έβρεχε όπου και εκεί φανταστείτε έχει φύγει από Αθήνα για Θεσσαλονίκη αυθημερόν μόνο για να πετάξει επειδή εκεί δεν έβρεχε....:twisted:

Ομολογώ δεν ήμουν ευτυχισμένη αλλά δεν ήμουν και πολύ δυστυχισμένη. Τον αγαπούσα. Είχα μάθει να ζω μόνη μου με το γιο μου. Σε κάθε τραπέζι, συγκέντρωση, ήταν όλα τα ζευγάρια ή οικογένειες και πάντα εγώ με το γιο μου. Ο πρώην πετούσε….κυριολεκτικά…

Μετά από καιρό μένω έγκυος στο 2ο μου παιδί και από εδώ ξεκινάει το σίριαλ….

Στην περίοδο της εγκυμοσύνης τσακωνόμασταν συνέχεια γιατί τον 'πίεζα' όπως έλεγε και δεν τον άφηνα να χαλαρώσει κα να απολαύσει το ΣΚ του γιατί του δημιουργούσα τύψεις που μας άφηνε και έφταιγα εγώ για αυτό επειδή δεν πήγαινα μαζί του!!!! (όχι δεν έβαζε τον κώλο του κάτω να κάτσει λίγο στο σπίτι μαζί μου και με το παιδάκι μας)

Ένας άλλος λόγος ήταν ότι ήθελε να με αφήσει 5,5 μηνών και να φύγει για να πάει να πετάξει σε κάτι αγώνες στην Αμερική για 20 μέρες. Εγώ δεν ήθελα να είμαι μόνη μου έγκυος 5,5 μηνών και με το γιό μου 5 χρονών – σε ένα τσακωμό λοιπόν μου είπε ότι θέλει να χωρίσουμε γιατί δεν αντέχει άλλο και τον πιέζω. Εγώ τότε από άμυνα καθαρά του είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χωρίσουμε και εγώ μόνη μου στο μαιευτήριο δεν υπάρχει περίπτωση να πάω. Οπότε έκοψα τελείως τη συζήτηση και δεν το συζητούσα καθόλου το θέμα.

Μετά από λίγο 2 εβδομάδες πριν την υποτιθέμενη αναχώρησή του για την Αμερική και τους αγώνες είχα ένα τρακάρισμα. Ευτυχώς δεν έπαθε κάτι το μωρό ούτε εγώ αλλά φανταστείτε ότι το αυτοκινητάκι μου έπαθε 6.500? ζημιά. Πήγα στο νοσοκομείο αλλά στον υπέρηχο το μωρό μου ήταν μια χαρά! Απλά τραντάχτηκε λίγο ο αφιένας και η μέση μου. Θεώρησα λοιπόν ότι αφού δεν είχε βγάλει ακόμα τα εισιτήρια δεν θα πήγαινε τώρα που είχε γίνει και αυτό….. αλλά βέβαια μετά από 2 εβδομάδες έφυγε … Εγώ ήμουν χάλια δεν ήξερα τι θα γίνει με μας γιατί αυτός ήθελε να χωρίσουμε και σκεφτόμουνα τι θα κάνω μόνη μου με 2 παιδιά κλπ κλπ

 

 

Εκεί που ήταν στους αγώνες έπαθε ένα σοβαρό ατύχημα.

Έπεσε από πάρα πολύ ψηλά μετά από μια σύγκρουση με ένα άλλο πιλότο, άνοιξε το εφεδρικό αλεξίπτωτο αλλά προσγειώθηκε πολύ άσχημα στο έδαφος με αποτέλεσμα να σπάσει τη μέση του και τη λεκάνη του. Ακολούθησε εφιαλτική περίοδος για μένα και για εκείνον βέβαια γιατί ήταν σε κώμα για 15 μέρες, εμένα δεν με έπαιρνε καμία αεροπορική εταιρεία να πάω κοντά του λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης και ειλικρινά είχα τρελαθεί τελείως. Δεν ήξερα τι να κάνω. Οι γιατροί εκεί μου έλεγαν ότι δεν ξέρουν ακόμα τι θα γίνει πως θα πάει κτλ. Ειλικρινά αυτό που έζησα τότε δεν θα το ευχόμουν ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Για να μην πολυλογώ τελικά βγήκε από το κώμα και έμεινε ακόμα στο νοσοκομείο εκεί για 1,5 μήνα για να κάνει αποκατάσταση. Είχε φύγει και πιο πριν το ατύχημα – έλειπε συνολικά 2 και κάτι μήνες.

Ακολούθησαν τρελές ιστορίες μετά γιατί ήταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο – δεν είχε κάνει ιδιωτική ασφάλεια, δεν τον κάλυπτε η ασφάλεια των αγώνων και το κόστος είχε φτάσει τις 200.000 ευρώ. Όπως αντιλαμβάνεστε δεν είχα τόσα λεφτά. Εγώ εδώ στην Αθήνα 7 μηνών πλέον έτρεχα καθημερινά στο ΙΚΑ, σε Υπουργεία όπου μπορείτε να φανταστείτε για να καταφέρω με κάποιο τρόπο να βρω τα λεφτά για να πληρώσω το νοσοκομείο και να τον αφήσουν να φύγει… (μόνο το εισιτήριο του είχε 39.000? γιατί θα ερχόταν με συνοδεία γιατρού, φορείο, οξυγόνο κλπ) Μετά από μεγάλο αγώνα κατάφερα μαζί με την αδελφή μου το ακατόρθωτο. Προπλήρωσε το ΙΚΑ το νοσοκομείο σε χίλιες συνεννοήσεις εγώ με τις ανάλογες πρεσβείες και καταφέραμε να τον αφύγει στο τσακ….

Όταν ήρθε εδώ ήμουν τόσο ευτυχισμένη που τον έβλεπα και ειλικρινά είχα ξεχάσει τα πάντα ήθελα να γίνει καλά και να είμαστε όλη η οικογένειά μας μαζί. Ήταν σε άσκημη κατάσταση ακόμα αλλά έγινα η προσωπική του νοσοκόμα με πολύ αγάπη. Ήταν στο νοσοκομείο δεν μπορούσε να έρθει ακόμα σπίτι οπότε ξημεροβραδιαζόμουνα στο νοσοκομείο. Ήμουν πια στο μήνα μου. Τελικά γέννησα μόνη μου όπως αντιλαμβάνεστε αλλά κατάφερε να έρθει για λίγο την μέρα που γεννούσα.

Αφού γέννησα άρχισε να αλλάζει λίγο γινόταν περίεργος, απόμακρος και συνέχισε να μου την λέει γιατί εγώ δεν ήθελα να ΑΚΟΥΩ καν τη λέξη παρα5.

Επειδή έχω γράψει πάρα πολλά - Να σας συνεχίσω την ιστορία ή είναι κουραστική….?????:roll:

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 71
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Βρε συ ανήλικο παντρεύτηκες και κυκλοφορείς ελεύθερη;;;

 

Συγνώμη για την πλάκα, αλλά ο τύπος φέρεται σαν παιδί. Εγωκεντρικό. Στην μικρή ασήμαντη ζωούλα του χωράει μόνο το παρά5 και όχι η οικογένειά του. Δεν είπα να εγκαταλείψει το άθλημα που αγαπά. Αλλά να προσαρμόσει τις συνήθειές του στις νέες συνθήκες που κανείς δεν του επέβαλε.

 

Είδα σε άλλα ποστ ότι τον χώρισες. Δεν θα σας λείψει, απών ήταν έτσι και αλλιώς.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Όχι δεν τα λέω όλα αυτά για να τον κακολογήσετε γιατί τελικά κατάφερε να καταστραφεί η ζωή μας! και το χειρότερο κατέστρεψε τη δική του ζωή ακόμα περισσότερο.

 

Αφού γέννησα και γύρισα στο σπίτι, με τον 2ο μου γιο (ο οποίος είναι και αυτός ένα αστεράκι σαν τον 1ο μου!!! και για αυτους τους 2 συνεχίζω) προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε ένα κέντρο αποκατάστασης στο σπίτι γιατί τα δημόσια νοσοκομεία μας θα το ξέρετε άλλωστε είναι ΑΧΡΗΣΤΑ!

Το μωρό ήταν 3 μηνών όταν ήρθε ο μπαμπάς μας σπίτι. Είχαμε πάρει ειδικό κρεββάτι (νοσοκομειακού τύπου) και κοιμόταν στο σαλόνι. Η κατάσταση γενικά ήταν πολύ δύσκολη και ειλικρινά δεν μπορούσα να βρω τη δύναμη να συνεχίσω γιατί δεν μου συμπεριφερόταν καθόλου με αγάπη. Όχι ότι τον κατακρίνω βέβαια γιατί φανταστείτε τι είχε πάθει η δική του ψυχολογία. Ένας άνθρωπος φουλ ενεργητικός ήταν καθηλωμένος σε ένα κρεββάτι, με καθημερινή γυμναστική με φυσιοθεραπεύτρια στο σπίτι (4 ώρες καθημερινά) και με άγνωστο μέλλον. Κανείς δεν μπορούσε να εγγυηθεί ότι θα ξαναπερπατήσει.

Φαντάζομαι όταν έρθεις αντιμέτωπος με το θάνατο 2 πράγματα μπορούν να σου συμβούν. Ή να εκτιμήσεις αφάνταστα την οικογένειά σου, τα παιδιά σου τη ζωή σου ή να σου τη βαρέσει τελείως και να πεις η ζωή είναι πολυ ρευστή δεν μπορώ να κάνω καμία πλεον υποχώρηση και ζω όπως θέλω και κάνω ότι θέλω για όσο μου απομένει.

Τελικά όταν το μωρό μου ήταν 6 μηνών αποφασίσαμε να χωρίσουμε και μάλιστα μου πρότεινε να πάω στην Κέρκυρα γιατί εκεί ζει η μητέρα μου γιατί μόνη μου στην Αθήνα με 2 παιδιά δεν θα μπορούσα να επιβιώσω...

Τώρα είμαι στην Κέρκυρα 6 μήνες σε κακή ψυχολογία - χωρισμένη μόνη στη μητέρα μου (με την οποία είμαστε τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες) και πλεον συγκάτοικοι.

Το μόνο που μου τη σπάει είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε τα παντα και διαλύθηκαν όλα σε μια στιγμή. Ο πρώην πλεον άντρας μου συνεχίζει τις φυσιοθεραπείες με μικρες βελτιώσεις και εγώ για τον περίγυρο που δεν ξέρει όλη την ιστορία θα είμαι σίγουρα η κακιά που τον παράτησε μετά το ατύχημα ενώ δεν είναι καθόλου έτσι...

Link to comment
Share on other sites

Βρε συ ανήλικο παντρεύτηκες και κυκλοφορείς ελεύθερη;;;

 

Συγνώμη για την πλάκα, αλλά ο τύπος φέρεται σαν παιδί. Εγωκεντρικό. Στην μικρή ασήμαντη ζωούλα του χωράει μόνο το παρά5 και όχι η οικογένειά του. Δεν είπα να εγκαταλείψει το άθλημα που αγαπά. Αλλά να προσαρμόσει τις συνήθειές του στις νέες συνθήκες που κανείς δεν του επέβαλε.

 

Είδα σε άλλα ποστ ότι τον χώρισες. Δεν θα σας λείψει, απών ήταν έτσι και αλλιώς.

 

 

:lol:

 

Ναι είναι πανέξυπνος και εγωκεντρικός και η αλήθεια είναι οτι δεν μας λέιπει όντος. Είχαμε μάθει. Και ευτυχώς ο μεγάλος στεναχωρήθηκε σίγουρα που χωρίσαμε αλλά οι αντιδρασεις του είναι πολύ καλές! Τώρα ο Θεος βοηθός για το μέλλον.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κινηματογραφικό!... Θεωρείς ότι αν δεν είχε μεσολαβήσει αυτό το ατύχημα, δεν θα είχατε χωρίσει?

 

 

Μάλλον θα χωρίζαμε.

αλλά θα ήταν αλλιώς. Δεν θα είχαν τα παιδάκια μου ένα μπαμπά σε ένα καροτσάκι... :(

Link to comment
Share on other sites

Άντε καλέ που θα σαι συ η κακιά. Και σιγά τι σε νοιάζει ο κόσμος??? Τα παιδιά σου να σε ενδιαφέρουν, να προσπαθήσεις να τα μεγαλώσεις όσο πιο καλά μπορείς και μακρυά από αρρωστημένες καταστάσεις. Αν τελικά ο Κύριος ξαναπερπατήσει να δεις που θα θυμιθεί τα παιδιά του και θα κάνει και πόλεμο γιάυτά. Αν δεν περπατήσει ξανά, σε λίγο καιρό θα αρχίσει να σου ζητάει να του τα πας να τα δει.

 

Σόρυ αν γίνομαι κακιά αλλά η ζωή θέλει απόφαση. Χωρίς απόφαση για ζωή ένας ζωντανός νεκρός είναι ο άνθρωπος. Ξέρεις πόσες μητέρες είναι ανάπηρες και φροντίζουν παιδιά?? Ξέρεις πόσοι πατεράδες είναι τυφλοί αλλά ζουν για να δώσουν ότι μπορούν στα παιδιά τους??

Αυτός επέλεξε να τελειώσει η ζωή του αφού δεν μπορεί να ασχοληθεί με το χόμπυ του. Λες και δεν υπάρχει κάτι άλλο όπως πχ. λέω εγώ τώρα 2 παιδιά, μία γυναίκα που του αφιέρωσε τη ζωή της.

Link to comment
Share on other sites

ξερεις τι προβλεπω?

 

οτι θα σου ξαναμαζευτει ο τυπος.......

 

στο παρα πεντε!!!! ........ που θα ετοιμαζεσαι να ξαναφτιαξεις τη ζωη σου............

 

 

 

μια ζωη αλεξιπτωτιστης θα ειναι στη ζωη τη δικια σου και των παιδιων........

 

κοψ του τα σκοινια, κι ας τον να σκασει κατω σε ελευθερη πτωση.... αλλωστε συνηθισμενος ειναι

Link to comment
Share on other sites

Το μικρό δεν τον έχει δει απο τον Ιανουάριο που φύγαμε

Τον μεγάλο τον έχω στείλει ήδη 2 φορές (Πάσχα, Ιούνιο και θα ξαναπάει τέλη Αυγούστου)

Και όχι δεν έχει τελειώσει τη ζωή του. Ίσα ίσα πήρε μέρος σε κάτι αγώνες κολύμβησης, πήγε στην Ιταλία για να πετάξει με αεροπλάνο!!!! να οδηγήσει εννοώ 2θέσιο αεροπλανάκι. Εκεί ειλικρινά ήθελα να του σπάσω το κεφάλι

Και που να δεις που ήθελε να πάρει και τον γιο μας μαζί και κόντεψα να τρελαθώ

εννοείτε ότι δεν πήγε.

Α και έγραψε και ένα βιβλίο για τις εμπειρίες του

Link to comment
Share on other sites

Πέρασες πολλά και συνεχίζεις να περνάς....πιστεύω όμως και εύχομαι ολόψυχα, ότι σιγά σιγά θα πατήσεις στα πόδια σου, θα βρεις ένα σωστό σύντροφο και θα ξαναφτιάξεις τη ζωή σου. Για τον πρώην σου θα ήθελα πολλά να πω, αλλά σέβομαι το φόρουμ και την κατάστασή του.......

Αλήθεια, έτσι από περιέργεια, τώρα που εσείς ζείτε σε άλλη πόλη, ποιος τον φροντίζει και του κάνει την αποκλειστική?

Κι όσο για τον κόσμο, άσε τον παλιόκοσμο να λέει.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

κάτι που μου είπε μια φίλη μου που δεν τον ξέρει - αλλά μπορεί και να έχει πολύ δίκιο είναι ότι:

Επειδή είναι πολύ εγωιστής (υπερβολικά) μου ζήτησε να φύγω και να χωρίσουμε γιατί αντιλαμβάνεται αυτό που έκανε αλλά δεν θα μπορούσε να βλέπει καθημερινά στο βλέμμα μου αν όχι στα λόγια μου την απογοήτευσή μου. Για αυτό προτιμάει να είναι μόνος του και για να μην τον βλέπουν τα παιδιά του έτσι.

Γιατί η αλήθεια είναι πως όταν ασχολιόταν με τον μεγάλο παίζανε πολύ ωραία απλά δεν γινόταν συχνά - πολύ σπάνια.

Link to comment
Share on other sites

εξηγησε του ομορφα ομορφα -κρατωντας εναν μπαλντα στο χερι ταχα μου ταχα μου, κοβεις κρεας- οτι το μονο παρα πεντε που θα δουν τα παιδια, θα ειναι αυτο στην τηλεοραση με τη θεοπουλα, τα αλλα να τα ξεχασει!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

γιατί ειλικρινά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ γιατί ήθελε να φύγουμε και να καταστρέψει την οικογένειά μας. Για ποιό λόγο? Ίσα ισα θα μπορούσε να έχει και την τέλεια νοσοκόμα τώρα... και τα παιδάκια του κοντά του. Αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ πώς το σκέφτηκε

Link to comment
Share on other sites

Ίσως η φίλη σου να έχει δίκιο. Ίσως και να ένιωθε καταπιεσμένος... ΤΟ ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά τέτοιοι άνθρωποι με τέτοιο εγωισμό δεν σκέφτονται λογικά. Τώρα έχει την ανεξαρτησία του, κάνει ό,τι του κατέβει και όποτε τον βολεύει μπορεί να θυμάται ότι έχει και παιδιά.

 

 

Και δεν έχει και εσένα πάνω από το κεφάλι του να του υπενθυμίζεις ότι μόνος του έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια υου. Όχι ότι θα το έκανες, αλλά και μόνο που σε βλέπει μπορεί να το σκέφτεται.

5k3tp2.png
Link to comment
Share on other sites

Το μικρό δεν τον έχει δει απο τον Ιανουάριο που φύγαμε

Τον μεγάλο τον έχω στείλει ήδη 2 φορές (Πάσχα, Ιούνιο και θα ξαναπάει τέλη Αυγούστου)

Και όχι δεν έχει τελειώσει τη ζωή του. Ίσα ίσα πήρε μέρος σε κάτι αγώνες κολύμβησης, πήγε στην Ιταλία για να πετάξει με αεροπλάνο!!!! να οδηγήσει εννοώ 2θέσιο αεροπλανάκι. Εκεί ειλικρινά ήθελα να του σπάσω το κεφάλι

Και που να δεις που ήθελε να πάρει και τον γιο μας μαζί και κόντεψα να τρελαθώ

εννοείτε ότι δεν πήγε.

Α και έγραψε και ένα βιβλίο για τις εμπειρίες του

 

Ευτυχως που δεν διαβαζω μακακιες.......εσυ πρεπει να γραψεις βιβλιο. Τα λες ωραια, Το δικο σου θα το διαβαζα. :mrgreen: Να σου πω καλα εκανες και ουξου. Δεν το εννοιαζε ψυχη μου για σας. Αν τον εννοιαζε δεν θα σας αφηνε να κανει την κα@λα του. Οσο για την ψυχολογια του εμενα που ειμαι στην απεξω διολου δεν με νοιαζει. Δεν ειναι οτι επαθε ατυχημα απο το πουθενα στον δρομο......το κυνηγουσε να το παθει. Εισαι μια χαρα. Και εγω τα ιδια θα εκανα. Καλη ζωη πες του......κοιτα να χαρεις εσυ την δικη σου.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Link to comment
Share on other sites

Πέρασες πολλά και συνεχίζεις να περνάς....πιστεύω όμως και εύχομαι ολόψυχα, ότι σιγά σιγά θα πατήσεις στα πόδια σου, θα βρεις ένα σωστό σύντροφο και θα ξαναφτιάξεις τη ζωή σου. Για τον πρώην σου θα ήθελα πολλά να πω, αλλά σέβομαι το φόρουμ και την κατάστασή του.......

Αλήθεια, έτσι από περιέργεια, τώρα που εσείς ζείτε σε άλλη πόλη, ποιος τον φροντίζει και του κάνει την αποκλειστική?

Κι όσο για τον κόσμο, άσε τον παλιόκοσμο να λέει.

 

 

Τώρα πλεον δεν χρειάζεται νοσοκόμα. Είναι αυτόνομος! (για αυτό και έφυγα κιόλας- δεν θα τον άφηνα έτσι ότι και να έχει κάνει) Πήρε και αναπητικό αυτοκίνητο και κινείται μόνος του. Στον αποκάτω όροφο μένουν οι γονείς του που του μαγειρεύουν και ότι χρειαστεί τους έχει.

 

Όσο για σύντροφο .... χλωμό το κόβω. Είναι πάρα πολύ δύσκολο!!!!

1. Να εμπιστευτώ εγώ ξανά άντρα

2.Να αγαπήσει τρελά τα παιδάκια μου!!!

3. Να τον ερωτευτώ

4. Να με ερωτευτεί

 

Αυτό και αν είναι ταινία κινηματογραφική

 

Αν και ο γιος μου ο μεγάλος το πιστεύεται ότι μου είπε ότι θα ήθελε να ξαναπαντρευτώ για να έχει 2 μπαμπάδες .... πως κρατήθηκα και δεν ξέσπασα σε λιγμούς δεν ξέρω

Link to comment
Share on other sites

Τώρα πλεον δεν χρειάζεται νοσοκόμα. Είναι αυτόνομος! (για αυτό και έφυγα κιόλας- δεν θα τον άφηνα έτσι ότι και να έχει κάνει) Πήρε και αναπητικό αυτοκίνητο και κινείται μόνος του. Στον αποκάτω όροφο μένουν οι γονείς του που του μαγειρεύουν και ότι χρειαστεί τους έχει.

 

Όσο για σύντροφο .... χλωμό το κόβω. Είναι πάρα πολύ δύσκολο!!!!

1. Να εμπιστευτώ εγώ ξανά άντρα

2.Να αγαπήσει τρελά τα παιδάκια μου!!!

3. Να τον ερωτευτώ

4. Να με ερωτευτεί

 

Αυτό και αν είναι ταινία κινηματογραφική

 

Αν και ο γιος μου ο μεγάλος το πιστεύεται ότι μου είπε ότι θα ήθελε να ξαναπαντρευτώ για να έχει 2 μπαμπάδες .... πως κρατήθηκα και δεν ξέσπασα σε λιγμούς δεν ξέρω

 

Πολύ το πάω αυτό το παιδί! Νομίζω ότι είναι αστέρι! Να τον προσέχεις, όπως και τον μικρούλη φυσικά....και κάτι μου λέει ότι και ο μικρούλης σου, αστέρι θα είναι!

Όλα αυτά που λες, από το 1 έως το 4, θα γίνουν, καλή μου....υπάρχουν καλοί άνθρωποι εκεί έξω και μάλιστα, υπάρχουν και κάποιοι που είναι καμμένοι από παρόμοιες συμπεριφορές με αυτήν του πρώην συζήγου σου.

Link to comment
Share on other sites

Όντως αξίζει να γράψεις βιβλίο, μονορούφι το διάβασα το κείμενό σου... Τύφλα να έχουν κάτι άλλες που για να καταλάβεις τι εννοούν πρέπει να σε πιάσει πονοκέφαλος.

5k3tp2.png
Link to comment
Share on other sites

Να υποθέσω ότι έχει αποκατασταθεί πλήρως κινητικά, σωστά?

 

 

Οχι. Δυστυχώς όχι. Και δεν είμαι και σίγουρη αν θα αποκατασταθεί.

Ειλικρινά σας μιλάω μακάρι να γίνει καλά! Γιατι έτσι τα παιδάκια μου δεν θα θυμούνται τίποτα απο όλο αυτό. Θα είναι ενας κακός εφιάλτης που πέρασε.

Αλλιώς, φανταστείτε ότι ο μικρός μου δεν θα δει ποτέ τον μπαμπά του όρθιο. Είναι τραγικό!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...