Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΣΩΤΗΡΙΑ

Recommended Posts

Του λέω η φωτογραφία που είδες είμαι εγώ αλλά απο το λαιμό και κάτω δεν ξέρω πως με έχεις φανταστεί, μου απαντάει "δεν με νοιάζει" συνεχίζω λοιπόν και του λέω είμαι χοντρούλα, πολύ χοντρούλα 90 κιλά και μου λεει "ξέρεις δεν μου αρέσουν οι αδύνατες αλλά και πάλι εγω αυτο που ήθελα να με τραβήξει σε σένα με έχει τραβήξει ήδη το μυαλό σου οι απόψεις σου η καλοσύνη σου.....

Μπραβο του......μπραβο σας. Πολυ ομορφο κοπελα μου!:oops:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα και εγω την πατησα...Και εγω νομιζα πως η ΣΩΤΗΡΙΑ εψαχνε "αντρα" απο το ιντερνετ...χαχαχαχχα

Εν συντομία να πω πως και εγω γνωρισα τον αντρουλη μου-οτι καλυτερο μου εχει τυχει- απο αποστασ πρωτα και μετά απο αρκετό καιρό συναντηθηκαμε...

Για την ακριβεια τον γνωρισα στο ραδιοφωνο...Ημουν τοτε παραγωγός και ακανα προγραμμα βραδυ και διάφοροι επικοινωνουσαν βραδυ μαζί μου για να ζητησουν τραγουδι....

Ενα ευγενικό παιδί-γιατι παιδί ηταν τοτε...24 ετων- επαιρνε και ξαναπερνε και δεν "χαμπαριασα" απο την αρχή την προθεσή του ...Μετά απο καιρό ζητησε να συναντηθούμε κατι που εγω δεν επιθυμούσα -δεν ηθελα να γνωρίζω απο κοντά τους ακροατές μου...χάνεται η μαγεία...-

Τελικά με επεισε και ομολογώ πως ηταν πολύ κοντά σαυτό που ειχα πλάσει στο μυαλό μου...Με τον καιρό με κατέκτησε και τωρα ζούμε μια όμορφη ζωή...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Χαχαχαχαχα και εγω την πατησα...Και εγω νομιζα πως η ΣΩΤΗΡΙΑ εψαχνε "αντρα" απο το ιντερνετ...χαχαχαχχα

Εν συντομία να πω πως και εγω γνωρισα τον αντρουλη μου-οτι καλυτερο μου εχει τυχει- απο αποστασ πρωτα και μετά απο αρκετό καιρό συναντηθηκαμε...

Για την ακριβεια τον γνωρισα στο ραδιοφωνο...Ημουν τοτε παραγωγός και ακανα προγραμμα βραδυ και διάφοροι επικοινωνουσαν βραδυ μαζί μου για να ζητησουν τραγουδι....

Ενα ευγενικό παιδί-γιατι παιδί ηταν τοτε...24 ετων- επαιρνε και ξαναπερνε και δεν "χαμπαριασα" απο την αρχή την προθεσή του ...Μετά απο καιρό ζητησε να συναντηθούμε κατι που εγω δεν επιθυμούσα -δεν ηθελα να γνωρίζω απο κοντά τους ακροατές μου...χάνεται η μαγεία...-

Τελικά με επεισε και ομολογώ πως ηταν πολύ κοντά σαυτό που ειχα πλάσει στο μυαλό μου...Με τον καιρό με κατέκτησε και τωρα ζούμε μια όμορφη ζωή...

Αχχχ...Τι γλυκιά ιστορία!!!:D

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

• 2 εβδομάδες μετά...

Συνήθως αυτά τα κάνουν τα 15χρονα, αλλά η κοπέλα απότι φαίνεται ήταν πολύ ρομαντική και πίστευε στα παραμύθια.

Εγώ δεν θα μπορούσα να φερθώ έτσι γιατί είμαι πολύ πονηρή και γενικώς δεν πιστεύω το fb.

Έκανα προφίλ αλλά έχω μόνο συμμαθητές από σχολείο και ΤΕΙ.

Όσοι με στέλνουν αίτημα φιλίας που δεν είναι γνωστοί μου, τους απορρίπτω.

Βέβαια είμαι και παντρεμένη και δεν ψάχνομαι, αυτό παίζει μεγάλο ρόλο από το να είμουν ελεύθερη...

433965qzur0la2nd.gif

Συνήθως αυτά τα κάνουν τα 15χρονα, αλλά η κοπέλα απότι φαίνεται ήταν πολύ ρομαντική και πίστευε στα παραμύθια.

Εγώ δεν θα μπορούσα να φερθώ έτσι γιατί είμαι πολύ πονηρή και γενικώς δεν πιστεύω το fb.

Έκανα προφίλ αλλά έχω μόνο συμμαθητές από σχολείο και ΤΕΙ.

Όσοι με στέλνουν αίτημα φιλίας που δεν είναι γνωστοί μου, τους απορρίπτω.

Βέβαια είμαι και παντρεμένη και δεν ψάχνομαι, αυτό παίζει μεγάλο ρόλο από το να είμουν ελεύθερη...

με καλυψες σε οσα ηθελα να πω !

Διαφημίσεις

ασχημο πραμα η μοναξια.....

σκεφτειτε οτι εμεις (καποιοι τουλαχιστον απο μας)φαγαμε κ κατι κιλα χωμα παιζοντας στις αλανες της γειτονειας μας μαζι με τους φιλους μας, που ειναι ακομα φιλοι μας....απτοι,με σαρκα κ οστα...ουτε game boy ουτε chat... παρα μονο η φωνη των μαναδων μας..."αναψαν τα φωτα στους δρομους ανεβειτε πανω γρηγορααααααααααααα"""'':)

k ισως αυτα τα βιωματα να μας εχουν δωσει μια ισορροπια στο πως χειριζομαστε το πι-σι και να μην μπαινουμε σε τρυπακια τετοια.

γιατι δεν εχουμε κενα.

οχι τετοια τουλαχιστον.

......

εμεις.....

τα παιδια μας?....

uDuOp2.png

Να πω ότι δεν ήταν ποτέ τυπου μου αυτες οι γνωριμίες αλλά....η ξεδέρφη μου όταν της έκανα "μαθημα" για το fb........με αποστόμωσε......

Γιατί όταν βλεπεις καποιον ΜΙΑ φορά σε ένα club και βγαίνεις μαζί του είναι πιο ασφαλές?? Τουλάχιστον εγω λεω και δυο κουβέντες μαζί τους πριν βγω, επικοινωνώ για αρκετό καιρο και αν δω ότι εγκεφαλικά ταιριάζουμε τότε βγαίνω!!!!!!!!!!!!!! Ντοινγκ!! Δεν ξαναμίλησα!!

Βέβαια εγώ τον ήξερα τον άντρα μου πριν κάνουμε σχέση οπότε μιλάω εκ του ασφαλούς, δεν ψάχτικα, τον γνωρισα και σχετικα μικρή (21) και "έκλεισα"!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...