Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΣΩΤΗΡΙΑ

Recommended Posts

Too good to be true

Πριν ένα χρόνο βρήκα στο facebook ένα αίτημα φιλίας από κάποιον που δεν γνώριζα. Συνήθως αγνοώ αυτά τα αιτήματα, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως μόλις είδα τη φωτογραφία προφίλ... έπαθα τέτοια πλάκα που αμέσως δέχτηκα τον καινούριο μου φίλο! Μελαχρινός, τέλειο μάτι, χαμόγελο βγαλμένο από διαφήμιση, άπλα υ-πέ-ρο-χος!

Τσεκάροντας και τις υπόλοιπες φωτογραφίες είδα πως ο άγνωστος... θεός επιδιδόταν σε αθλητικές δραστηριότητες, σχεδόν πάντα με το μαγιό! Wind surfing, beach volley, κοιλιακοί τέλειοι και πουθενά στην φωτογραφίες ύποπτη γυναικεία παρουσία! Τι καλά!

Το ίδιο βράδυ βρήκα μήνυμα του στο inbox και καταλήξαμε να μιλάμε μέχρι τα ξημερώματα. Κώστας, 31, γυμναστής και ελεύθερος. Αυτά ήταν τα καλά. Το κακό; Μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης. Δούλευε σε ένα λύκειο το πρωί και σε ένα γυμναστήριο τα απογεύματα, εγώ αντίστοιχα εργαζόμουν 15 ώρες την ημέρα, ενίοτε και σαββατοκύριακα. Στην Αθήνα.

Από την αρχή υπήρχε μια διάθεση φλερτ, που όσο συνεχίζονταν οι μεταμεσονύχτιες συζητήσεις τόσο γινόταν πιο επιθετικό. Επιπλέον, όταν μιλάς τόσες ώρες κάθε μέρα με έναν άνθρωπο, θα πεις και κάποια σοβαρά, θα μιλήσεις πιθανόν και για τα προσωπικά σου, άσε που στον άσχετο εξομολογείσαι και πιο εύκολα, πράγματα που ακόμα και στους δικούς σου ανθρώπους διστάζεις να εκμυστηρευτείς. Ήταν πολύ γλυκός, μου έγραφε ποιήματα (που υπό άλλες συνθήκες θα σάρκαζα μέχρι θανάτου αλλά τότε τα έβρισκα τόσο μα τόσο συγκινητικά), μου διάβαζε τα Ερωτικά του Καβάφη από το τηλέφωνο και γενικά έκανε όλα αυτά που όταν συμβαίνουν στους άλλους τα χλευάζουμε κι όταν συμβαίνουν σε μας παραβλέπουμε τη γελοιότητα τους.

Όσο περνούσαν οι μέρες τα πράγματα σοβάρευαν στο μυαλό μου και οι φίλοι μου με κορόιδευαν πως είχα ερωτευτεί μια φωτογραφία. Ή έστω ένα άλμπουμ! Εντάξει, το παραδέχομαι, άγγιζα κι εγώ τη γελοιότητα. Γυρνούσα νωρίς σπίτι για να μιλήσω με τις ώρες μαζί του, όταν αργούσε να με πάρει τηλέφωνο έπεφτα σε μαύρη κατάθλιψη, τον σκεφτόμουν συνέχεια και ομολογώ έκανα και προβολές στο μέλλον! Έκτος από προβολές βέβαια έκανα και ατελείωτο, ασταμάτητο, υπέροχο τηλεφωνικό σεξ.

Δεν ήθελα να τον πιέσω ή να τον τρομάξω ζητώντας του να συναντηθούμε -μη γίνω ξαφνικά η τρελή που του φορτώθηκε- αλλά είχα ανάγκη να δώσω μια πιο ρεαλιστική διάσταση σε αυτή τη φανταστική -από κάθε άποψη!- σχέση. Το πρότεινε μόνος του ωστόσο και έτσι αρχίσαμε να προσπαθούμε να βρούμε έστω ένα σαββατοκύριακο που να βολεύει και τους δύο.

Και δεν βρίσκαμε! Όλο κάτι συνέβαινε τελευταία στιγμή, στη δουλειά του, στη δουλειά μου, συγγενείς αρρώσταιναν, φίλοι χώριζαν, σαν κατάρα ένα πράγμα. Κι όλο αναβάλαμε την πολυπόθητη συνάντηση.

Κάποια στιγμή βέβαια άρχισα να παρατηρώ πως οι αναβολές προέρχονταν κυρίως από τη... συμπρωτεύουσα. Στην αρχή απλώς το επεσήμανα, μετά προβληματίστηκα.

Άρχισα να σκέφτομαι πως ίσως έχει σχέση, πως είναι παντρεμένος με παιδιά, πως η μοίρα δεν έχει φανεί... γενναιόδωρη μαζί του ή το χειρότερο, πως απλώς δεν με γούσταρε και πως ακόμη κι αν υποστήριζε παθιασμένα το αντίθετο, αυτή η επικοινωνία ήταν μόνο για μένα σημαντική τόσους μήνες τώρα.

Κανόνισα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Πήρα άδεια, έκλεισα εισιτήρια, έφτιαξα βαλίτσα και μόνο τότε του το ανακοίνωσα. Τουλάχιστον να μάθω τι παίζει, σκεφτόμουν. Έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό, νομίζω. Η φωνή του στο τηλέφωνο έτρεμε, τραύλιζε... “Υπάρχει κάτι που πρέπει να σου πω”, μου είπε. Να ο γάμος, σκέφτηκα. Κι ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. “Δεν είμαι αυτός που νομίζεις...” συνέχισε. Ναι, είσαι τσόγλανος, είπα από μέσα μου. Και ξαφνικά σαν να μάζεψε όσο θάρρος μπορούσε να βρει, μου το πέταξε. “Δεν με λένε Κώστα αλλά Πέτρο. Και το προφίλ στο facebook είναι ψεύτικο. Όπως και οι φωτογραφίες...” Σοκ, σοκ, σοκ. Και κλάμα. Και τρελό βρισίδι. Του έκλεισα το τηλέφωνο ουρλιάζοντας να μην με ξαναενοχλήσει. Επέμεινε. Τη χιλιοστή φορά που πήρε, δέχτηκα να τον ακούσω. Το έκανε είπε στην αρχή για πλάκα, ξεκίνησε σαν αστείο. Αλλά στη συνέχεια με ερωτεύτηκε -λέει- και ήταν πολύ δύσκολο να μου πει την αλήθεια. Έλεγε, έλεγε, έλεγε. Κι εγώ φόρτωνα.

“Να μπεις να δεις το πραγματικό μου προφίλ”, μου είπε. Και μου έδωσε ένα επίθετο. Τον έβρισα. Αλλά μπήκα να δω. Τέρας. Απαίσιος και με ...κίτρινα δόντια. Μάλιστα ένα ήταν και σπασμένο. Ήθελα να διακτινιστώ στη Θεσσαλονίκη και να του σπάσω και τα υπόλοιπα. Έκλαιγα όλο το βράδυ. Σκεφτόμουν τι κάναμε, τι λέγαμε και μου ερχόταν να ξεράσω.

Ένιωθα τόσο ηλίθια. Για την ακρίβεια ήμουν τόσο ηλίθια. Τον έκανα block στο facebook, άλλαξα νούμερο -γιατί με έπαιρνε 50 φορές την ημέρα και το κανιβάλισα όσο μπορούσα με τις φίλες μου. Συνήλθα. Σύντομα είναι η αλήθεια.

Εννοείται δεν ξαναδέχτηκα αίτημα φιλίας από άγνωστο!

Το κείμενο αυτό το βρήκα απο το Tlife και θα ήθελα να το σχολιάσουμε. Είχε δίκιο η κοπέλα, μήπως ήταν υπερβολική εσείς τι θα κάνατε?

Διαφημίσεις

Όχι δεν ήταν υπερβολική.Ένας άνθρωπος που πλασάρει κάτι άλλο από αυτό που είναι δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης και σε άλλα πολλά επίπεδα. Κατανοώ ότι μπορεί να ντρεπόταν για την εμφάνισή του αλλά θα μπορούσε να της τα εξομολογηθεί όλα πολύ νωρίτερα κι όχι να φτάσει η κοπέλα στο σημείο να κλείσει εισιτήρια για να αναγκαστεί τότε να της το πει.Αλλά κι αυτή συγνώμη που το λέω πολλή ματαιόδοξη. Δηλαδή της ταίριαζε όσο ήταν κούκλος και μόλις διαπίστωσε ότι δεν είναι σταμάτησε να της ταιριάζει; Αυτή στην τελική μπορεί να είναι εξίσου άσχημη εμφανισιακά γιατί κρίνει τους άλλους από αυτό;

Σωτηρία μου πραγματικά έχω φάει φάπες και φάπες στη ζωή μου, έχω πέσει σε μεγάλες παγίδες αλλά πριν προχωρήσω σε πιο προσωπικά πράγματα στις σχέσεις (π.χ. εκμυστηρεύσεις και phone sex) υπολόγιζα πάντα στο περίπου το μέγιστο προσωπικό κόστος σε περίπτωση που αυτός που είχα μπροστά μου ήταν κάποιος άλλος και όχι αυτός που έδειχνε (Λίγο να βάζουμε μπροστά και τη λογική ένα πράγμα...). Τώρα όσο για εικονικές σχέσεις μέσω διαδυκτίου, ούτε λόγος να γίνεται και όσες δεν έχουμε προστατεύσει τον εαυτό μας από αυτό τουλάχιστον να μάθουμε τα παιδιά μας πως να προστατεύονται.

Κατά τα άλλα μπορώ να πω ότι η αφήγηση με απορρόφησε πλήρως. Το περιεχόμενο μου την έσπασε και σκέφτηκα μα υπάρχουν τόσο αφελής γυναίκες εν έτη 2010?????? Ή 2009 αφού συνέβη πέρσι.

Eγώ όταν το διάβασα πραγματικά την λυπήθηκα. Ηταν σαν βιασμός ψυχής. Απο την άλλη ζούμε σε μια κοινωνία που κοιτάμε πάντα την εξωτερική εμφάνιση και όχι την εσωτερική. Αυτός ο άνθρωπος σίγουρα κουβαλάει πολλά ψυχολογικά τραύματα για να προβεί σε κάτι τέτοιο. Μάλλον τον απορίπτουν συνεχώς. Ομως έστω και την τελευταία στιγμή φάνηκε ειλικρινής. Θα μπορούσε να μην της έλεγε τίποτα και να της έλεγε ανέβα και αυτή να περιπλανιόταν μόνη της στην Θεσσαλονίκη. Απο την άλλη δικαιολογούμε όμως έναν ''βιαστή ψυχών΄΄?

ΥΓ: Αυτό με το phone sex το αφήνω ασχολίαστο ........ τι να πεις κανείς και για την ίδια :P

Αρχίζω και διαβάζω και λέω μέσα μου "Η ΣΩΤΗΡΙΑΑΑΑ???????? Jesus Christ, superstar!!!!" :lol:

Αφού συνήλθα να σου πω πως είναι πολλές κοπέλες εκεί έξω που προσπαθούν να πιαστούν από κάπου...

Από την άλλη, η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ξέρω πως είναι αλλά πιθανώς, αν την έβλεπε ο κούκλος από τις φωτογραφίες να είχε κι αυτός τα ίδια συναισθήματα που είχε κι εκείνη για τον αγαπητό μας φίλο με τα κίτρινα δόντια.. :lol:

Nothing you would take... Everything you gave...

Διαφημίσεις

Αρχίζω και διαβάζω και λέω μέσα μου "Η ΣΩΤΗΡΙΑΑΑΑ???????? Jesus Christ, superstar!!!!" :lol:

Αφού συνήλθα να σου πω πως είναι πολλές κοπέλες εκεί έξω που προσπαθούν να πιαστούν από κάπου...

Από την άλλη, η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ξέρω πως είναι αλλά πιθανώς, αν την έβλεπε ο κούκλος από τις φωτογραφίες να είχε κι αυτός τα ίδια συναισθήματα που είχε κι εκείνη για τον αγαπητό μας φίλο με τα κίτρινα δόντια.. :lol:

χαχαχαχ ναι ρε γαμώτο το σκέφτηκα λίγο αργά έπρεπε την επισήμανση να την βάλω στην αρχή

χαχαχαχ ναι ρε γαμώτο το σκέφτηκα λίγο αργά έπρεπε την επισήμανση να την βάλω στην αρχή

χαχα... οχι, πλάκα έχει.. το καταλαβαίνεις πάντως πολύ πριν την επισήμανση πως δεν μιλάς για σένα αλλά αρχικά ένα σοκ το παθαίνεις..

Nothing you would take... Everything you gave...

Ομως έστω και την τελευταία στιγμή φάνηκε ειλικρινής. Θα μπορούσε να μην της έλεγε τίποτα και να της έλεγε ανέβα και αυτή να περιπλανιόταν μόνη της στην Θεσσαλονίκη. Απο την άλλη δικαιολογούμε όμως έναν ''βιαστή ψυχών΄΄?

Δεν τον έπερνε άλλο να λέει ψέμματα. Επειδή μου έχει τύχει να μου πουν μεγάλο ψέμα π.χ.: "είμαι αυτός" και στην τελική να αποκαλύψει ότι είναι άλλος και όχι μέσω διαδυκτίου αλλά μέσω κανονικής σχέσης και επίσης "εκτός από το ότι είμαι κάποιος άλλος, έχω και αυτά τα κουσούρια και εύχομαι να με δεκτείς όπως είμαι" και εγώ το ζώον συγχώρεσα το ψέμα και στάθηκα εκεί να ανέχομαι και να προσπαθώ να διορθώσω κουσούρια (να πέφτουν τα φάσκελα και σας ευχαριστώ) στην τελική δεν συγχωρώ αυτούς που αντί να διορθώσουν τα προβλήματα προσωπικότητας που έχουν επναπαύονται στο κρυφτούλι κοινώς ψέμμα. Νομικά δεν ξέρω αν μέσω διαδυκτίου μπορεί να σταθεί η κατηγορία της παραπλάνησης με ψευδής παραστάσεις αλλά η δικιά μου περίπτωση έληξε μετά ακυρώσεως του κυρίου από εμένα μετά από πολλές φουρτούνες.

Αμάν πίκρα...!!!

Δεν είμαι ενάντια στην ανάπτυξη σχέσεων από το διαδίκτυο. Αρκεί να υπάρχει συνείδηση όλων των κινδύνων και ειλικρίνεια. Στο κάτω κάτω οι εποχές αλλάζουν, αλλάζουν οι σχέσεις, ο τρόπος επικοινωνίας. Και από το διαδίκτυο να γίνει η αρχή όχι όλη η σχέση.

Θυμάμαι πάρα πολύ παλιά είχαν πει στις ειδήσεις για μια αμερικανίδα που φλέρταρε μια γερμανίδα στο διαδίκτυο. Εμφανιζόταν ως άντρας. Την ερωτεύτηκε τρελά. Μια μέρα αποφάσισε να πάει να τη βρει και να της πει την αλήθεια. Έφαγε απόρριψη από τη Γερμανίδα. Και μετ΄αυτοκτόνησε.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Κορίτσια εγώ με τον άντρα μου γνωριστήκαμε μέσω διαδικτύου πριν 10 χρόνια. Πολύ πριν το facebook...ξέρετε σε αυτά τα chats που προυπήρχαν και μπαίναμε για πλάκα....ήμασταν βέβαια και οι δύο πολύ νεότεροι :). Αυτό έγινε για 10 μέρες περίπου και συνειδητοποιήσαμε ότι μένουμε στην ίδια γειτονιά, είχαμε και κοινούς γνωστους! Η επαφή συνεχίστηκε τηλεφωνικά και μια μέρα είπαμε να πιουμε καφε! Από εκείνη τη μέρα για 10 χρόνια είμαστε συνεχώς μαζί :)

Παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι νιώθω τελείως άνετα με τις σχέσεις στο διαδίκτυο. Δυστυχώς υπάρχουν και χειρότερα από το περιστατικό της κοπέλας!

Διαφημίσεις

Τον ερωτευτηκε ομως ε? ερωτευτικε αυτον υποτιθετε ή τις φωτο του? Το κοριτσακι γιατι μονο για κοριτσακι μιλαμε εδω καψουρευτικε το 6πακο των κοιλιακων του και γουσταρε να φαντασιωνετε σε σεξ με ενα θεο. Οταν ανακαλυψε οτι ο Θεος ηταν ψευτικος ΑΝΤΙ να κατσει να σκεφτει τον Καβαφη που της διαβαζε και οτι οντως ο τυπος την ερωτευτικε *και παρουσιαστηκε ετσι γιατι κανονικα καμια κοπελα ΑΔΙΚΩΣ δεν θα του εδινε μια τετοια ευκαιρια*, σκεφτηκε το σπασμενο δοντι που ειχε και ηταν και κιτρινο. Το κοριτσακι ειναι επιεικως απαραδεχτο, μικρο, απεδευτο ΕΝΤΕΛΩΣ και βασικα πρεπει να βρει ζωη. Οσο για αυτον μονο λυπητερο βρισκω αυτο που εκανε. Λυπητερο οχι για αυτον αλλα για μια κοινωνια που κρινει τοσο πολυ βαση της εμφανισης. Τσαντιστικα πολυ με την επιπολαιοτητα της κοπελιτσας. Και στεναχωρηθηκα με αυτον........αλλα ξερεις ποσα τετοια γινονται μεσω internet? εγω παλια παρουσιαζομουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ως αντρας. Και οχι για να κανω πλακα. Απλα για να μην μου την πεφτουν. Και αρχισαν να μου την πεφτουν γυναικες.......να την πεφτουν σε μια ψευτικη εικονα που καποιος δινει για χ λογους (εμφανισης ή οτιδηποτε) και να μην εχουν δει ΠΟΤΕ αυτο τον ανθρωπο στην πραγματικη ζωη. Εχω κανει γνωριμιες μεσω ιντερνετ στο παρελθον. Δεν λεω πως δεν γινεται φυσικα. Εγω ημουν απο τις ατυχες που ΟΛΕΣ ηταν μουφα......πισω απο μια οθονη ειναι ευκολο ο ενας να βλεπει αυτο που θελει να δει και ο αλλος να παρουσιαζει αυτο που θελει να παρουσιασει........η μαγκια ειναι εδω στην πραγματικοτητα.......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Δεν ξέρω αν είμαι υπέρ η κατα των σχέσεων μέσα από το διαδίκτυο.

Σίγουρα όμως είμαι κατά των σχέσεων που δεν στηρίζονται στην ειλικρίνεια

Δεν νομίζω να πίστευε ποτέ αυτός ότι αποκαλύπτοντας το ψέμα, οποια στιγμή κι αν το έκανε, θα μπορούσε να συνεχίσει να έχει αυτή την σχέση.

Για μένα το ψέμα είναι ψέμα. Όταν ένας άνθρωπος λέει ψέματα, ασχετα αν εκείνη την στιγμή μου κάνει κακο ή όχι, δεν μου κάνει για πιο στενή σχέση.

καλε κ στην αρχη νομιζα οτι μιλας για σενα κ εμεινα ετσι:shock::shock:!!

χαχχαχα!τεσπα!!οντως στο ιντερνετ δε βρισκεις ποτε τον ανθρωπο της ζωης σου!αυτα τα κανουν τα 15χρονα!ειχα κ εγω 2 ιστοριουλες πριν τα 18 πριν γνωρισω τον αντρα μου αλλα τελικα ηταν ΜΟΥΦΕΣ!ΑΛΛΑ ελεγαν απο το ιντερνετ κ απο κοντα ηταν εντελως ΚΑΦΡΟΙ!τον αντρα μου τον γνωρισα μια νυχτα που καθομουν σε ενα παγκακι με την τοτε κολλητη μου κ την παρηγορουσα γιατι χωρισε.:-P κ ξαφνικα σκαει μυτη ενας φιλος μου παρεα με τον αγνωστο για μενα τοτε αντρα μου :mrgreen: πιστευω πως πρεπει απο την αρχη να γνωριστεις εξεπαφης με τον ανθρωπο σου κ οχι μεσαα απο μια οθονη!

χαχχαχα!τεσπα!!οντως στο ιντερνετ δε βρισκεις ποτε τον ανθρωπο της ζωης σου!αυτα τα κανουν τα 15χρονα!ειχα κ εγω 2 ιστοριουλες πριν τα 18 πριν γνωρισω τον αντρα μου αλλα τελικα ηταν ΜΟΥΦΕΣ!ΑΛΛΑ ελεγαν απο το ιντερνετ κ απο κοντα ηταν εντελως ΚΑΦΡΟΙ!τον αντρα μου τον γνωρισα μια νυχτα που καθομουν σε ενα παγκακι με την τοτε κολλητη μου κ την παρηγορουσα γιατι χωρισε.:-P κ ξαφνικα σκαει μυτη ενας φιλος μου παρεα με τον αγνωστο για μενα τοτε αντρα μου :mrgreen: πιστευω πως πρεπει απο την αρχη να γνωριστεις εξεπαφης με τον ανθρωπο σου κ οχι μεσαα απο μια οθονη!

Ενταξει, δεν ειναι παντα μουφες. Τον φιλο μου τον γνωρισα μεσω διαδικτυου, θα παντρεψω ενα ζευγαρι που εχει γνωριστει μεσω των τσατ ρουμς, και εχω και μια συναδελφισσα που ειναι παντρεμενη με 2 παιδακια και αυτη μεσω ιντερνετ. (και μαλιστα ολες απο το ιδιο τσατ!!!)

Υπαρχουν και μουφες, το ξερω γιατι το εχω δει, αλλα εχω δει και την καλη πλευρα του.

h0MYp3.png

Διαφημίσεις

Να πώ και εγώ την άποψη μου....

Τον άνδρα μου τον γνώρισα απο το ιντερνετ....Να διευκρινήσω όχι απο chat αλλά από φόρουμ (υπάρχει διαφορά όσοι γνωριζουν καλά τα διαδικτυακά)....Καλή ώρα κάτι αντιστοιχο με το δικό μας parents....

Εβλεπα έναν άνδρα που είχε τρομερές απόψεις κάθε φορά που ανέπτυσε τις σκέψεις του σε διάφορα θέματα....Μπήκα να δώ αν στο προφίλ του έχει γράψει έστω κάτι για αυτον....Είχε γράψει λοιπόν ότι αγαπημένος του συγγραφέας είναι ο H.P. LOVECRAFT και εκεί έπαθα συγκοπή διότι είναι επίσης ο αγαπημένος μου συγγραφέας...

Πήρα το θάρρος και του έστειλα pm για τον συγγραφέα και μόνο και έτσι ξεκίνησε η συνομιλία μας για αρκετές μέρες μέχρι επιτέλους να συναντηθούμε.....

Που θέλω να καταλήξω.....Αυτος ήταν ένας κουκλος (για μένα πάντα έτσι???) μακρια μαυρα μαλλιά (που είναι το φετίχ μου καθώς είμαι και ροκού), σχιστά μάτια μουσάκι ψηλός και γεροδεμένος....

Εγώ όμως για τα δεδομένα του ιντερνετ ήμουν μια κοντούλα χοντρούλα τότε 90 κιλά......Ασχετα που είχε δει φωτογραφία μου μόνο πρόσωπο!!!

Στην αρχή φοβόμουν να του το πω γιατι ήξερα μέσα μου ότι θα χαλάσει όλο αυτο που είχαμε δημιουργήσει!!! Δεν κάναμε τίποτα ερωτικό απο το τηλέφωνο ή απο τα γραπτά μας....Συζητάγαμε με τις ώρες και είχαμε αναλύσει τα πάντα...

Κάποια στιγμή αφου είδα ότι αυτο είναι σοβαρό τουλάχιστον έτσι ήταν για μένα αλλά και για αυτον όπως εβλεπα του είπα ότι θέλω να του εξομολογηθώ κάτι και ότι φοβάμαι ότι θα χαλάσει αυτο το σκηνικό που έχουμε δημιουργήσει αλλά καλύτερα να ξέρει τα πάντα για μένα παρά να γκρεμιστούν όταν με δεί!!!

Του λέω η φωτογραφία που είδες είμαι εγώ αλλά απο το λαιμό και κάτω δεν ξέρω πως με έχεις φανταστεί, μου απαντάει "δεν με νοιάζει" συνεχίζω λοιπόν και του λέω είμαι χοντρούλα, πολύ χοντρούλα 90 κιλά και μου λεει "ξέρεις δεν μου αρέσουν οι αδύνατες αλλά και πάλι εγω αυτο που ήθελα να με τραβήξει σε σένα με έχει τραβήξει ήδη το μυαλό σου οι απόψεις σου η καλοσύνη σου.....

Κανονίσαμε συναντηθήκαμε και τα βρήκαμε την ίδια μέρα μεχρι και σήμερα (4 χρόνια) που είμαστε παντρεμένοι και είμαι και εγκυούλα.....

Θέλω να πω ότι παίζει ρόλο τι ψάχνεις τι ζητάς και που το ψάχνεις και το ζητάς...Ας πούμε δεν θα εμπενα να ψάξω για σοβαρό δεσμό στο FB ούτε και σε κάτι άλλα που το sex πάει σύνεφο!!!

Παίζει ρόλο που γνωρίζεις τον άλλον και πως τον έχεις γνωρίσει πρώτα πριν του μιλήσεις!!!!

Μπα, δεν τα κάνουν μόνο τα 15χρονα.... και τα 30χρονα τα κάνουν... Κι εγώ τον άντρα μου μέσω ίντερνετ τον γνώρισα (facebook) και είμαι πολύ ευτυχισμένη μαζί του. Και μη νομίζετε, όπως παλιότερα γνωρίζαμε κόσμο σε μπαρ κλπ, ε, τώρα και μέσω ίντερνετ είναι πολύ διαδεδομένο.

Αλλά, για την περίπτωση που περιγράφει η Σωτηρία, ούτε εγώ θα συγχωρούσα αυτό το ψέμα...... πώς να το κάνουμε, η εμφάνιση είναι πολύ σημαντική, δεν μπορεί να ερωτεύεσαι τον Brad Pitt και να σου βγαίνει ο Roberto Benini.....

σαυτο συμφωνω.οτι στα τσατ κ το φεις οι πιο πολλοι ειναι η ανωμαλοι η τσοντακιδες η θελουν σαιμπερ σεξ!γιαυτο κ στο φεις εβαλα κ το ονομα του αντρα μου μαζι με το δικο μου

Τι όμορφη ιστορία stellinoula...

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Nαι, ναι, όπωςκαι παντού στον κόμσο, οι πιο πολλοί είναι και ανώμαλοι και περίεργοι και ίσως επικίνδυνοι. Είμαστε όμως κι εμείς στο fb, και μάλιστα εγώ έχω πολλούς καλούς φίλους και μια χαρά παιδιά που επιδιώκουν γνωριμία μέσω fb..... Οπότε είναι όλα σχετικά!

Τι όμορφη ιστορία stellinoula...

Απλά ήθελα να πώ ότι είναι θέμα τι ζητάς....Αν αυτή η κοπέλα είδε τον γυμναστή και όλα τα άλλα που πέρασαν μαζί (τηλεφωνικώς και γραπτώς) γκρεμίστηκαν όλα λόγω εμφάνισης σημαίνει ότι η κοπέλα χωρίς να κρίνετε για αυτο ήξερε τι ήθελε και αυτο ήταν σίγουρα ΟΧΙ ένα κιτρινο δόντι.....

Στην περίπτωση μου βεβαίως δεν είχα κίτρινο δόντι ή είμουν κακάσχημη (χαχαχαχ προςΘεού) απλά είχα πολλά κιλά που είναι θέμα σοβαρό για να σε απορίψει κάποιος στην σημερινή κοινωνία.

είχα όμως ειλικρίνεια και κοίταξα να το ξεκαθαρίσω για να μην έχω ψυχολογικά τραβήγματα....Όμως τελικά μου βγήκε στην προσωπική μου ευτυχία!!!!

Μπορείς να βρεις πολύ αξιόλογους ανθρώπους στο διαδίκτυο αλλά και καθάρματα!!!Είμαι 23 και κάνω γνωριμίες από το ίντερνετ από τα 15 μου!Έχουν δει πολλά τα μάτια μου!!!Απλά πρέπει να είσαι πιο καχύποπτος για να μην την πατήσεις...Ένα άλμπουμ με 3-5 φωτογραφίες δεν αρκούν,όταν η απλή συνομιλία εξελίσσεται,έχεις το δικαίωμα να τσεκάρεις με ποιον μιλάς,για αυτό υπάρχουν κάμερες,κινητά τηλέφωνα και ΜΜS όπως και τα μαιλ!Κάποιος με ψεύτικο προφίλ,δεν μπορεί να βγάλει φωτογραφία με το κινητό και να σου στείλει,ούτε να βάλει κάμερα και ούτε να στείλει πολλές φωτογραφίες.Συνήθως έχουν 1-3 ψεύτικες φωτογραφίες,οπότε κάπου εκεί θα καρφωθεί!!!Μου έχουν τύχει μόνο 3 άτομα που το παίζανε άλλοι...Και έχω κάνει 2-3 πάρα πολύ καλούς φίλους που μπορεί να μην γνώριζα ποτέ αν δεν ήταν το ίντερνετ!Δεν φταίει το ίντερνετ,απλά πρέπει να έχουμε το νου μας!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

ειπα και εγω βρε ΣΩΤΗΡΙα ..και εγω την πατησα..

σκεφτομουν οτι εισαι μια θεα τι τον εψαχνες τον αντρα απο το νετ??

τεσπα οντως απαραδεκτο το θεμα αυτο..φρικαρε η κακομοιρα ...

αχαχαχ αλλα το κιτρινο δοντι πολυ σουξε θα ειχε.......

ειπα και εγω βρε ΣΩΤΗΡΙα ..και εγω την πατησα..

σκεφτομουν οτι εισαι μια θεα τι τον εψαχνες τον αντρα απο το νετ??

τεσπα οντως απαραδεκτο το θεμα αυτο..φρικαρε η κακομοιρα ...

αχαχαχ αλλα το κιτρινο δοντι πολυ σουξε θα ειχε.......

xaxaxa βρε κορίτσια δεν σας παρεξένησε το γεγονός οτι είμαι παντρεμένη με παιδί? Αλλα θα μου πείτε μπορει να σκεφτήκατε και η ΣΩΤΗΡΙΑ μούφα βγήκε όπως τόσες αλλες χαχαχα. Ενδιαφέρουσες πάντως όλες οι απόψεις σας.

ΥΓ: Demi μου με το θεα γέλασα επίσης πολύ . Να'σαι καλα!