Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βοήθεια!! τραχηλικό βήσμα ήταν αυτό???

Recommended Posts

κορίτσια μόλις πήγα στην τουαλέτα και στο χαρτί βρήκα ενα πράγμα σαν ζελέ διάφανο με ακαθόριστο σχήμα μοιάζει με τα υγρά που είχα πρίν μείνω εγκυος οταν είχα ωοριξία αλλά είναι λίγο πιο μεγάλο.

Έχω τρομάξει πολύ είμαι στην 26 εβδομάδα λέτε να ειναι το τραχηλικό βίσμα? τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? και πως μοιάζει αυτό το βήσμα?

Αν κάποια απο εσας το εχει δει ας μου απαντήσει :roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

κορίτσια μόλις πήγα στην τουαλέτα και στο χαρτί βρήκα ενα πράγμα σαν ζελέ διάφανο με ακαθόριστο σχήμα μοιάζει με τα υγρά που είχα πρίν μείνω εγκυος οταν είχα ωοριξία αλλά είναι λίγο πιο μεγάλο.

Έχω τρομάξει πολύ είμαι στην 26 εβδομάδα λέτε να ειναι το τραχηλικό βίσμα? τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? και πως μοιάζει αυτό το βήσμα?

Αν κάποια απο εσας το εχει δει ας μου απαντήσει :roll::roll::roll:

καλημερα κοπελα μου !! ηρεμησε πρωτα απ'ολα !! ποιο παιδακι σου ειναι ?? εχεις καθολου πονακια ?? αιμα ?? εαν οχι ηρεμησε πολλες φορες ειναι απλα κολπικα υγρα.....

νομιζω πως αυτο που λες ΄τραχηλικο βυσμα' εχει αιμα...

τουλαχιστον αυτο ειχε συμβει σε μενα, οταν ηταν να γεννησω...

μην τρελαινεσαι, παρε τηλ το γιατρο σου το πρωι, αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι...

είναι το πρώτο μου παιδάκι και κοντέβω να τρελαθώ γιατί πρίν απο 3 εβδομάδες μου φαινόταν οτι εχω πολλά υγρά και φοβήθηκα μήπως είχα ρήξη υμένων πήγα στον γιατρό και ολα φαινόντουσαν οκ. κανονικό αμνιακό υγρό και ο τράχηλος κλειστός οπότε μου ειπε απλα να ξεκουράζομαι περισότερο πιο πολύ για προληπτικούς λόγους και η αληθεια ειναι οτι τα υγρά που ειχα μειώθηκαν.

εσείς είχατε πολλά κολπικά υγρά? είχατε καθόλου σαν ζελέ?

είναι το πρώτο μου παιδάκι και κοντέβω να τρελαθώ γιατί πρίν απο 3 εβδομάδες μου φαινόταν οτι εχω πολλά υγρά και φοβήθηκα μήπως είχα ρήξη υμένων πήγα στον γιατρό και ολα φαινόντουσαν οκ. κανονικό αμνιακό υγρό και ο τράχηλος κλειστός οπότε μου ειπε απλα να ξεκουράζομαι περισότερο πιο πολύ για προληπτικούς λόγους και η αληθεια ειναι οτι τα υγρά που ειχα μειώθηκαν.

εσείς είχατε πολλά κολπικά υγρά? είχατε καθόλου σαν ζελέ?

εγω ειχα κοπελα μου γι'αυτο σου λεω να μην ανησυχεις !! θα ειχες και λιγο αιματακι και λιγο πονο διαφορετικα...... ειδικα τωρα που ειναι το πρωτο σου παιδακι.....παρακολουθησε το μεχρι το πρωι και παρε τηλ το γιατρο σου !! σου εστειλα πμ.....

Διαφημίσεις

εγω ειχα κοπελα μου γι'αυτο σου λεω να μην ανησυχεις !! θα ειχες και λιγο αιματακι και λιγο πονο διαφορετικα...... ειδικα τωρα που ειναι το πρωτο σου παιδακι.....παρακολουθησε το μεχρι το πρωι και παρε τηλ το γιατρο σου !! σου εστειλα πμ.....

ειχα πολλες φορες υγρα σαν ζελε ειδικα στην πρωτη εγκυμοσυνη και πολλες φορες ανησυχησα..... αλλα ποτε δεν ηταν ρηξη.....ουτε βυσμα.....γι'αυο σου λεω να ηρεμησεις !!

ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια μακαρι να μην είναι τίποτα!!

φοβηθηκα και για εναν ακομη λόγο... απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν είχαμε κανει ερωτα με τον αντρα μου καθολου και καναμε πρώτη φορα εχθες λέτε να είναι απο αυτό? οπως και να χει μεχρι να γεννήσω δεν το ξανακανω!

προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη... καταρχας εχεις καθολου πονακια? αυριο πρωι πρωι παρε τον γιατρο σου και προληπτικα κανε μια καλλιεργεια για να χεις το κεφαλι σου ησυχο... οτι και να πει ο γιατρος την καλλιεργεια κανε την αυριο

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013

Διαφημίσεις

anpap ο γυναικολόγος μου ξέρεις τι μου χε πει? "Διαβάζετε το ίντερνετ και νομίζετε πως τα ξέρετε όλα... Να ξέρατε τι κακό κάνετε στον εαυτό σας..."

Απ αυτά που λες έχω καταλάβει πως έχεις διαβάσει όλα τα κακά και τα τέρατα που ΜΠΟΡΕΙ να σου συμβούν και τώρα κάνεις διάγνωση. Αν θες μια συμβουλή, απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και μην ανησυχείς...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια μακαρι να μην είναι τίποτα!!

φοβηθηκα και για εναν ακομη λόγο... απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν είχαμε κανει ερωτα με τον αντρα μου καθολου και καναμε πρώτη φορα εχθες λέτε να είναι απο αυτό? οπως και να χει μεχρι να γεννήσω δεν το ξανακανω!

Kαλημέρα! Άδικα ανησυχείς όπως σου λένε και τα υπόλοιπα κορίτσια. Το τραχηλικό βύσμα είναι αιματηρή βλέννη κι όχι διάφανη και από τη στιγμή που δεν έχεις δει αίμα και δεν έχεις πονάκια δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι!

Επίσης σε όλη την 1η και μέχρι τώρα στη 2η εγκυμοσύνη έχω πολλά υγρά με διάφορες υφές. Στην 1η εγκυμοσύνη μάλιστα μια μέρα ήταν τόσα πολλά και αραιά σαν νεράκι, που επίσης νόμιζα ότι είχα διαρροή αμνιακού υγρού και ο γιατρός με δούλευε κανονικά όταν τον ρώτησα! Παρατηρώ πάντως αύξηση μετά από κάθε επαφή με το σύζυγο κι είναι απόλυτα φυσιολογικό μην ανησυχείς αφού με αυτόν τον τρόπο λιπαίνεται η περιοχή. Είσαι δεν είσαι έγκυος αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Επίσης αν δεν έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα που να απαγορεύει την επαφή (εδώ να σκεφτείς ότι πέρασα αποκόλληση στο 1ο τρίμηνο αλλά μετά που πέρασε εντελώς από σιγά-σιγά άρχισαμε να βρισκόμαστε με τον άντρα μου) να ΜΗΝ φοβάσαι και να κάνεις αγκαλίτσες με τον αντρούλη σου! Μετά που θα έρθει το μωρό θα το ξεχάσεις το άθλημα... :mrgreen:

Άσε που το σεξ στην εγκυμοσύνη, αν αποβάλλεις το άγχος είναι το καλύτερο της ζωής σου! :lol:

anpap ο γυναικολόγος μου ξέρεις τι μου χε πει? "Διαβάζετε το ίντερνετ και νομίζετε πως τα ξέρετε όλα... Να ξέρατε τι κακό κάνετε στον εαυτό σας..."

Απ αυτά που λες έχω καταλάβει πως έχεις διαβάσει όλα τα κακά και τα τέρατα που ΜΠΟΡΕΙ να σου συμβούν και τώρα κάνεις διάγνωση. Αν θες μια συμβουλή, απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και μην ανησυχείς...

Και θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ!!! ;)

Να ειστε καλα κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Μάλλον άδικα αγχώθηκα ισως να ειναι και υπολυματα απο σπέρμα τι να πω υποθέσεις κάνω και γω....

γιατι δεν κανεις και μια καλλιεργεια να εισαι σιγουρη κουκλα μου? χωρις να αγχωνεσαι... ειχα κι εγω τετοια ζελεδακια και καποια στιγμη ηταν και αρκετα πηχτα

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...