Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ατμομάγειρες (για παιδιά)

Recommended Posts

εμείς έχουμε ξεκινήσει φρουτόκρεμα από αρχές του μήνα και απλά τα αλέθω όπως είναι φρέσκα. Βέβαια, η μικρή τα δέχτηκε με μεγάλη ευχαρίστηση. Λες και έτρωγε μία ζωή:D

82nop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 658
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πότε γέννησες?Πρεπει να είμαστε κοντα!Εγω 28/8 στο ΛΗΤΩ.

Και εγω οπως ειναι λεω να τα αλεθω,απλα διαβαζω διαφορα και μπερδευομαι...Εσυ πηρες τελικα τον beaba?

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Και γω 28/08 στη Γενική Κλινικη (Θεσσαλονίκη):D:D:D.

Δεν τον παρήγγειλα ακόμη τον ατμομάγειρα. Μάλλον τέλη του μήνα. Προς το παρόν ξεκινήσαμε με φρούτα και έδώ και 2 βδομάδες έχουμε προσθέσει το βιολογικό ρυζάλευρο της frezylac με γάλα και βανίλια. Εσείς δεν ξεκινήσατε στέρεες ακόμη?Ο beaba πως σου φάνηκε?

82nop2.png

Πήρα τελικά τον beaba απο κατάστημα της περιοχής και μεσα στην εβδομάδα θα τον έχω.Θέλω να ρωτήσω,τα φρούτα τα βάζετε πρώτα στον ατμο για τη φρουτόκρεμα ή κατευθείαν στο μπλεντεράκι?

αν τα βαλεις στον ατμο πρωτα, θα τα κανεις κομποστα. Η επεξεργασια των τροφων να ξερεις οτι αλοιωνει τα συστατικα τους. Δε χρειαζεται να το κανεις αυτο. Κατευθειαν μπλεντερ!

Ξεκινησα ρυζαλευρο βανίλια και λόγω δυσκοιλιότητας το σταμάτησα.Τώρα προσπαθούμε φρουτόκρεμα αλλά δεν πολυτρώει...είναι και αρχη ακόμη.Ο beaba δεν ήρθε ακόμη,αν και τον πήρα απο εδω,έπρεπε να παραγγείλουμε το χρώμα.Θα τον έχω μες την εβδομάδα.

Να μας ζήσουν τα ζουζουνάκια μας!

Ραννια να'ξερες τι μου θύμισες με την κομπόστα!Τις μέρες μου στο μαιευτήριο που ενω δεν είχα φαει στη ζωη μου κομπόστα,μετα την καισαρική με την πείνα που είχα έφαγα 2 ολόκληρα κομμάτια!!!

Ευχαριστώ πάντως για τη συμβουλή:)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Kορίτσια SOS!

Όσες έχετε τον Avent, με τι καθαρίζετε τον εσωτερικό κάδο, εκεί που ρίχνουμε το νερό?

Στις οδηγίες χρήσεως έγραφε για κάποιο καθαριστικό (κιτρικό οξύ?) αλλά δε βρίσκω το βιβλιαράκι και θελω να τον καθαρίσω πριν τον χρησιμοποιήσω για τη μπέμπα.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

καλησπερα!αγορασα κι εγω τελικα τον μπεαμπα!για να ζεστανω το φαγητο μπορωνα το βαλω κατευθειαν στο καλαθακι?ή πρεπει να αγορασω αλλο εξαρτημα?εχετε αγορασει το εξαρτημα για τα μυρωδικα?και εαν νατι βαζετε μεσα?:Pι

καλησπερα!αγορασα κι εγω τελικα τον μπεαμπα!για να ζεστανω το φαγητο μπορωνα το βαλω κατευθειαν στο καλαθακι?ή πρεπει να αγορασω αλλο εξαρτημα?εχετε αγορασει το εξαρτημα για τα μυρωδικα?και εαν νατι βαζετε μεσα?:Pι

εγω ειχα αγορασει τα 2 μπολακια των 300 μλ που εχει η beaba.συνηθως βγαινουν 2 μεριδες οποτε οταν ηταν ετοιμο το φαγητο τα εβαζα στα μπολακια και μετα ψυγειο.οταν ηθελα να ζεστανω εβαζα το μπολακι οπως ειναι με το φαγητο στο καλαθακι του beaba.την σταθμη του νερου στο 1 και ....ετοιμο!:P

(μεσα στα μπολακια εβαζα και το ζουμακι του φαγητου για να μπορω να αλεσω και να γινουν πουρες)

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Kορίτσια SOS!

Όσες έχετε τον Avent, με τι καθαρίζετε τον εσωτερικό κάδο, εκεί που ρίχνουμε το νερό?

Στις οδηγίες χρήσεως έγραφε για κάποιο καθαριστικό (κιτρικό οξύ?) αλλά δε βρίσκω το βιβλιαράκι και θελω να τον καθαρίσω πριν τον χρησιμοποιήσω για τη μπέμπα.

δεν εχω τον Αβεντ τον ατμομαγειρα αλλα εχω οοοοολα τα αλλα Αβεντ:wink:

Καθαρισε το με ξυδακι και ζεστο νερο...και ξεπλυνε!!!

Δεν χρειαζεται κατι αλλο...

το κιτρικο οξυ ειναι για τα αλατα--να καθαριζεις μετα απο καποιες χρησεις...Εσυ ακομη δεν το εχεις αναγκη..ενα φρεσκαρισμα θες να κανεις!!

Αλλα και παλι...αν δεν εχεις κιτρικο οξυ...ξυδι και νερο ειναι η τελεια λυση!!

εγω ειχα αγορασει τα 2 μπολακια των 300 μλ που εχει η beaba.συνηθως βγαινουν 2 μεριδες οποτε οταν ηταν ετοιμο το φαγητο τα εβαζα στα μπολακια και μετα ψυγειο.οταν ηθελα να ζεστανω εβαζα το μπολακι οπως ειναι με το φαγητο στο καλαθακι του beaba.την σταθμη του νερου στο 1 και ....ετοιμο!:P

(μεσα στα μπολακια εβαζα και το ζουμακι του φαγητου για να μπορω να αλεσω και να γινουν πουρες)

Ωχ! μπαίνει ολόκληρο το μπολάκι μέσα; Δε μπορούμε να βάλουμε μέσα κατευθείαν το φαγητό; Και αν ναι, που μπαίνει στο καλαθάκι ή στο χώρο με τα μαχαίρια;

Διαφημίσεις

Eπιτέλους έχω και εγω τον beaba!Για να ζεστάνω φαγάκι,τα βάζω σε κυπελάκι και μετά στο καλαθάκι.

Να ρωτήσω κάτι.Τα μαχαίρια βγαίνουν για να πλυθούν?

revythaki χρησιμοποιείς τα κυπελάκια beaba ή οποιοδήποτε άλλα; Καλό θα ήταν να είναι bpa free ή δεν πειράζει ιδιαίτερα αν βολευτούμε και με άλλα κύπελα;

δεν πήρα της beaba,πήρα κάποια που μου πρότεινε αυτός που εχει το κατάστημα μου πήρα τον ατμομάγειρα.Ειναι της εταιρείας jane(ισπανικά),δεν γράφουν πουθενά bpa free αλλά αυτός ο κύριος μου είπε οτι με αυτά μεγάλωσαν τα εγγόνια του και μου φάνηκαν καλά οπότε κ τα πήρα:)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

καλησπερα!την πεμπτη ξεκιναμε το κρεας!να φανταστω οτι θα το βαλω μονο του στην αρχη?μετα να πεταξω το νερο του και μετα να βαλω τα λαχανικα και μετα να τα χτυπησω στο μιξερ?ο γιατρος μας ειπε ποντικι ή φιλετο γαλακτος!εσεις πως το μαγειρευετε με τον μπεαμπα?

Γεια σου Ελενη.Εγω βαζω πρωτα μονο του το κρεας κ μετα πεταω το νερο και ξαναβαζω φρεσκο νερακι κ το κρεας με τα λαχανικα(ωστε το κρεατακι να μαλακωσει πολυ).Μετα τα αλεθω ολα μαζι.Ποντικι παιρνω

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!εχω το μπεαμπα εδω και 3βδομαδεσ!τισ 3 τελευταιες μερες δεν μου τα κανει πουρε αλλα σαν ζβολιασμενη κρεμα!σας εχει τυχει?μηπως φταιει οτι τα χτυπαω ζεστα?

Κορίτσια εγώ είχα πάρει τον AVENT. Τρομερή ευκολία, δεν το συζητώ, αλλά μετά από 4 μήνες χρήσης, αντικατέστησε απλά το multi που μου χάλασε. Τα έβγαλε τα 140 ευρώ του; Δε νομίζω....Να έχετε υπόψη σας την περιορισμένη χρήση του χρονικά, πριν σκάσετε ένα σωρό λεφτά.

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Ωχ! μπαίνει ολόκληρο το μπολάκι μέσα; Δε μπορούμε να βάλουμε μέσα κατευθείαν το φαγητό; Και αν ναι, που μπαίνει στο καλαθάκι ή στο χώρο με τα μαχαίρια;

στο καλαθακι...

LaFHp3.png

gwUip3.png

καλησπερα!εχω το μπεαμπα εδω και 3βδομαδεσ!τισ 3 τελευταιες μερες δεν μου τα κανει πουρε αλλα σαν ζβολιασμενη κρεμα!σας εχει τυχει?μηπως φταιει οτι τα χτυπαω ζεστα?

μηπως δεν κρατας αρκετο ζουμακι??

LaFHp3.png

gwUip3.png

Κορίτσια εγώ είχα πάρει τον AVENT. Τρομερή ευκολία, δεν το συζητώ, αλλά μετά από 4 μήνες χρήσης, αντικατέστησε απλά το multi που μου χάλασε. Τα έβγαλε τα 140 ευρώ του; Δε νομίζω....Να έχετε υπόψη σας την περιορισμένη χρήση του χρονικά, πριν σκάσετε ένα σωρό λεφτά.

η δικη μου αποψη ειναι οτι τα βγαζει τα λεφτα του και με το παραπανω. Εμεις εχουμε τον beaba..

Απο τον 6ο μηνα που τον χρησιμοποιοω, κανω τις φρουτοκρεμες, το φαγητό της, το αλεθω, το μαγειρευω, το ζεσταινω, κανω τις κρεμες τις απογευματινες, καμια φορα κανω μια μεριδουλα λαχανικα για μενα να συνοδευσω κανα κρεατικα οταν προσπαθω να κανω διαιτα...

Ειναι τρομερη ευκολια.

Τοσες χαζομαρες αγοραζουμε, πιστευω οτι ενα τετοιο μηχανημα που θα σε διευκολυνει στην καθημερινοτητα σου δεν ειναι πεταμενα λεφτα..

LaFHp3.png

gwUip3.png

Eπιτέλους έχω και εγω τον beaba!Για να ζεστάνω φαγάκι,τα βάζω σε κυπελάκι και μετά στο καλαθάκι.

Να ρωτήσω κάτι.Τα μαχαίρια βγαίνουν για να πλυθούν?

τα μαχαιρια βγαινουν, εγω τα βγαζω καθε μερα για να καθαρισω καλα τον καδο και να μη μαζευει υπολλειματα τροφων.

αν τον γυρισεις αναποδα και στριψεις τη μαυρη ροδελα θα απασφαλισουν τα μαχαιρια και θα βγουν.

LaFHp3.png

gwUip3.png

Aαααα,ευχαριστώ!Δεν ξέρεις πόσο παιδευόμουν να τα πλύνω απο κάτω!

Και συμφωνώ οτι μου έλυσε τα χέρια!Μόνο το κρεας που βράζει τοοοσο γρήγορα κ δεν χρειάζεται να είσαι κ πανω απο μια κατσαρόλα ολη μέρα,αξίζει!

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...