Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ατμομάγειρες (για παιδιά)

Recommended Posts

μία ακόμα συμβουλή για τον ατμομάγειρα avent. καλό είναι να βγάζετε από την κατάψυξη το κρέας από το βράδυ (10 ώρες πριν το μαγείρεμα), όχι το πρωί. κι εγώ πριν το έβγαζα από το πρωί.

το συνιστούν οι γιατροί της avent στο αγγλικό site για πιο υγειινό μαγείρεμα.λιώνει καλύτερα το κρέας κα ικρατάει όλα του τα θρεπτικά συστατικά.

δεν είναι σωστό να ξεπαγώνεται βίαια το κρέας, δεν προσφέρει απολύτως τίποτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 658
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ολες εχετε ή το avent ή το beaba...

εχει καμια αυτη της εταιρειας http://www.terraillon.fr/famille_puericulture-le-repas-de-bebe_5_27.html ??????? τον βρηκα 90 ευρω αντι για 140 που κοστιζουν τα πρωτα 2 και ελεγα να το παρω.... ειναι πολυσυσκευη σαν το beaba με μιξερ-ατμομαγειρα-αποστερωτη-θερμαντηρα.

WLFfp2.png XI11p2.png

πηρα στα πρεμαμαν και μου ειπαν θα ρωτησουν αν υπαρχει αποθεμα και θα μου το φερουν...

αλλιως θα παρω σε αυτον το καφουνη να δω ποιος το πουλαει αλλος.....

ευχαριστω πολυυυ στελιτσα!

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

ναι καταλαβα οτι ειναι αθηνα, θα παρω να δω ποσο το πουλαει κι αυτος και αν το δινει κ σ'αλλους εδω ση κερκυρα...

να ρωτησω κ κατι αλλο για να μαι σιγουρη, το avent ειναι μονο μπλεντερ-ατμομαγειρας, το beaba??? αποστειρωση κανει μονο το terraillon????

WLFfp2.png XI11p2.png

ναι καταλαβα οτι ειναι αθηνα, θα παρω να δω ποσο το πουλαει κι αυτος και αν το δινει κ σ'αλλους εδω ση κερκυρα...

να ρωτησω κ κατι αλλο για να μαι σιγουρη, το avent ειναι μονο μπλεντερ-ατμομαγειρας, το beaba??? αποστειρωση κανει μονο το terraillon????

Το beaba κάνει και ζέσταμα και ξεπάγωμα και μπλέντερ και μαγείρεμα!

πριν αγοράσεις πάντως σιγουρέψου οτι το πλαστικό του είναι bpa free,ή PP όπως γράφουν τα μή τοξικά πλαστικά.Αυτά τα 2 αvent και beaba είναι bpa free σίγουρα.

Ίριδα δε μπορώ να σου πω κάτι για τον ατμομάγειρα της avent αλλά για το beabe έχω να σου πω τα καλύτερα καθώς τον χρησιμοποιώ εδώ κι ένα χρόνο για τη μικρή μου και τον έχω καταβολευτεί. Πρακτικός γιατί μεταφέρεται εύκολα χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρω και τη μισή κουζίνα μου στις μετακινήσεις μας, καθαρίζεται εύκολα και το φαγητό γίνεται σε χρόνο dt και η μικρή το λατρεύει... (Ωχ σαν τις πωλήτριες του telemarketing "ακούγομαι" :) )

Καλές αγορές και καλά (ατμο)μαγειρέματα :D

*

Διαφημίσεις

φαίνεται πολύ καλός και οικονομικός, αλλά μάλλον μικρός, 300ml, δε νομίζω να σου φτάνουν αργότερα.

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

και πως να το σιγουρεψω βρε κιρα???????????????????????????? τους εστειλα εμαιλ, για να δουμε θα απαντησουν???

παντως αναμεσα σε beaba και avent Ποιο προτινετε να παρω??????

Αυτό εννοούσα,να επικοινωνήσεις με κάποιον αντιπρόσωπο της εταιρίας και θα σου πουν,απο τί υλικό είναι τα πλαστικά μέρη του ατμομάγειρα.

τώρα το ποιόν απο τους δύο,αυτό εξαρταρταται απο πολλά,διάβασε αν θελεις τα πιο πάνω μηνυματα του thread,και θα δεις τα υπέρ και τα κατά για τον καθένα..:)

Κοριτσιαααααααααααααααααααα κοιταξτε τι μου απαντησε το επισημο σαιτ του TERRAILLON!!!!!!!!!!!

Dear R....,

We confirm that our ‘’all in one’’ is made with BPA.

Best regards,

Maria DE OLIVEIRA

Service Consommateurs

tel : 01.30.15.41.70

fax : 01.34.80.68.49

www.terraillon.com

horaires d'ouverture

du lundi au jeudi de 10h à 12h et de 14h à 16h

le vendredi de 10h à 12h

De : Terraillon [mailto:[email protected]]

Envoyé : dimanche 16 mai 2010 17:28

À : Serviceconsommateurs

Objet : Demande Autre - Terraillon - Contact

Cette personne a envoyé un message :..................

Message : Hello! I am about to buy some of your products .Could you please inform me if your product "all-in-one food processor" is made from BPA-free plastic???

Thank you in advance for your official answer!!!!!

R....

Δηλαδη????????????????????

WLFfp2.png XI11p2.png

Κοριτσιαααααααααααααααααααα κοιταξτε τι μου απαντησε το επισημο σαιτ του TERRAILLON!!!!!!!!!!!

Dear R....,

We confirm that our ‘’all in one’’ is made with BPA.

Best regards,

Maria DE OLIVEIRA

Service Consommateurs

tel : 01.30.15.41.70

fax : 01.34.80.68.49

www.terraillon.com

horaires d'ouverture

du lundi au jeudi de 10h à 12h et de 14h à 16h

le vendredi de 10h à 12h

De : Terraillon [mailto:[email protected]]

Envoyé : dimanche 16 mai 2010 17:28

À : Serviceconsommateurs

Objet : Demande Autre - Terraillon - Contact

Cette personne a envoyé un message :..................

Message : Hello! I am about to buy some of your products .Could you please inform me if your product "all-in-one food processor" is made from BPA-free plastic???

Thank you in advance for your official answer!!!!!

R....

Δηλαδη????????????????????

κοινώς είναι ακατάλληλο!

πάρε κοριτσάκι μου τον avent να μαγειρεύειες άφοβα, εγγυημένα, με ήσυχο το κεφαλάκι σου. δίνεις 135 ευρώ και καθαρίζεις!υγιεινά, εύκολα και γρήγορα.

Διαφημίσεις

Μα νομιζα οτι με γελουν τα ματια μου οταν μου απαντησαν οτι ειναι φτιαγμενο απο BPA... Τελος παντων! Μολις παρηγγειλα τον avent (κατεληξα σ'αυτον γιατι ειναι ο μεγαλυτερος σε χωρητικοτητα και ο πιο ευκολοχρηστος απο αυτα που διαβασα) τον πηρα 80λιρες απο mothercare (μεσω γνωστης στην αγγλια) και με ενα ανταπτορα θα κανω τη δουλεια μου μια χαρα!!!!

ΑΑΑΑα οποια εχει τον avent περιμενω βοηθεια στη χρηση του γιατι το φυλλαδιο θα ναι αγγλικα μονο!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω πολυ οοοολες που βοηθησαν!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

θα ξεπαγώνεις από το βράδυ, πριν πέσεις για ύπνο το κρέας ή το πρωί, νωρίς, όταν ξυπνήσεις. μία ώρα πριν το ταίσεις το μωρό κόβεις κομματάκια μικρά τα λαχανικά τα τοποθετείς πρώτα, μετά κόβεις μικρά κομματάκια το κρέας τα βάζεις στον κάδο και αναποδογυρίζεις την κανάτα, ώστε να μαγειρευτεί. νωρίτερα θα έχεις βάλει νερό πόσιμο στην υποδοχή που έχει στο πλάι, τόσο νερό όσα τα λεπτά, δηλαδή 200 ml νερό = 20 λεπτά. αν το κρέας σου το θέλεις πιο λιωμένο, τότε αφού μαγειρευτεί για 20 λεπτά το φαγητό και τελειώσει το πρόγραμμα ξαναπροσθέτεις 100 ml νερό για 10 λεπτάκια μαγείρεμα ακόμα.

όταν αναποδογυρίζεις την κανάτα για μαγείρεμα, οι λεπίδες είναι πάνω. γυρίζεις τον διακόπτη στο σηματάκι που δείχνει τον ατμό. ανάβει το λαμπάκι και μαγειρεύει μόνο του. να προσέξεις να κλείσει-κουμπώσει καλά το καπάκι, να ακουστεί κλικ. αν δεν το κλείσεις καλά, τότε δεν μαγειρεύει σωστά και όλος ο ατμός βγαίνει έξω. όταν τελειώσει το μαγείρεμα σε ειδοποιεί με χαρακτηριστικό ήχο. τότε έπαναφέρεις τον διακόπτη στη μεσαία νεκρή θέση, ανοίγεις το καπάκι να κρυώσει το φαγητό λίγο. προσθέτεις το λάδι ή και το λεμόνι, ανάλογα με τις οδηγίες παιδιάτρου, και βάζεις την κανάτα κλειστή με τις λεπίδες κάτω. γυρίζεις τον διακόπτη στην ένδειξη με τις λεπίδες για πολτοποίηση. όσο πολτοποιείς κράτα το καπάκι με την παλάμη σου για γρηγορότερα αποτελέσματα. πολτοποιείς όσο θέλεις, αλλά μην το κρατάς πάνω από 30 sec συνεχόμενα για να μην υπερθερμανθεί. ξανακάνε πολτοποίηση όσο θέλεις. η λεπίδα είναι πολύ κοφτερή, γι' αυτό προσοχή στο πλύσιμο. το πράσινο μέρος της κανάτας στο καπάκι αποσπάται και καθαρίζεται.

καλά μαγειρέματα και καλή σας όρεξη!

Ευτυχώς που σε επιβεβαιωνουν. χαχαχα! Κοριτσια στειλτε λινκ από που πήρατε τον beaba???????????

Toν beaba babycook τον είχα αγοράσει στη μισή σχεδόν τιμή σε σχέση με την Ελλάδα (περίπου 70 λίρες αν θυμάμαι καλά) από το oliver's baby care αλλά μόλις το κοίταξα και δεν τον έχουν πια :-( .

Ελπίζω κάποια από τις άλλες κοπέλες να μπορέσει να σε κατατοπίσει καλύτερα από μένα :D .

*

Εγώ τον βρήκα στο e bay αλλα όχι απο κατάστημα ,απο ιδιώτη!Τον βρήκα στα 60 ευρώ,καινούριο,και τα μεταφορικά μου τα έκανε 12 ευρώ αν θυμάμαι καλα!αν κοιτάζεις e bay, όλο και θα βρεις κάποια καλή ευκαιρία εκει.;)

Αλλιώς babybutt.de στα 115 ευρώ.

Ή απο Ελλάδα prenatal ,δεν θυμάμαι τιμή που είχα ρωτήσει τότε που έψαχνα..

stellitsa1978 για ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.blue-daisy.com/beaba-babycook-sorbet.ir?cName=feeding-teething-weaning-snacks

Μήπως να τους έστελνες ένα e-mail για να δεις πόσο θα σου κόστιζε συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών μήπως και σου έρθει πιο οικονομικά από το babybutt;

*

Ολα καλα με τον ατμομαγειρα της avent αλλα το καπακι δεν κα8αριζει ευκολα!!!!και κατι ακομα, με την κατσαρολα ξαφριζα το κρεατακι τωρα δεν μπορω και .... αλεθετε και ο αφρος μαζι με το φαγητο!

Ο αφρός τι το κακό έχει; Νομίζω ότι είναι η πρωτεϊνη του κρέατος. Εγώ ποτέ δεν τον βγάζω.

Στην κατσαρόλα που το κάνει η μαμά μου, νομίζω τον βγάζει μόνο για να μη μαυρίζει λέει το κρέας ή κάτι τέτοιο (εμφάνιση).

Α, και το πράσινο μέρος στο καπάκι, βγαίνει.

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Εγώ κορίτσια προχθές που μαγείρεψα το μοσχάρι στον ατμομάγειρα της avent έκανα το εξής, επειδή φοβήθηκα μη βγάλει αιματάκι το έβαλα πρώτα μόνο για 10 λεπτά να ψηθεί και μετά έχυσα το λίγο νεράκι που είχε, αν και δεν είχε αίματα, και έβαλα τα λαχανικά και το κρέας ξανά μαζί για άλλα 20 λεπτά..Εγώ πάντως αφρούς δεν είδα να βγάζει το κρέας..

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...