Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χωρητικοτητα πλυντηριου

Recommended Posts

Κορίτσια μόλις έκλεισα ένα πλυντήριο 7κιλο.Φοβάμαι όμως μήπως είναι μικρό.Μπορώ να πλύνω πάπλωμα και κουβέρτες υπέδιπλες? Εχει καμμία τέτοιο πλυντήριο? Προλαβαίνω να το αλλάξω αν θέλω σε 8κιλο αλλά κοστίζει περισσότερο. Τι λέτε?

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

έβγαλε η LG 11κιλο πλυντήριο με διαστάσεις κανονικού πλυντηρίου. Το 10 κιλο της BOSCH έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από το κλασσικό 60άρι.

Τιμή του LG περίπου στα 1000 ευρώπουλα

κορίτσια, & εγώ πήρα 7κιλο, Πάπλωμα - κουβέρτα χωράει αλλά αυτο που κατάλαβα είναι ότι καίει πιο πολύ ώρα ρεύμα, πιο πολύ νερό. Δηλαδή αν το θέλεις μόνο για τα παραπάνω σε συμφέρει πιό πολύ το καθαριστήριο. Σκέψου το 10κιλο ή 11κιλο τι ρεύμα καίει και πόσες ώρες κάνει ο κύκλος (7άρι- 40o C:

2 ώρες και 3 λεπτά.

• 5 months later...

Εχει καποια απο εσας πλυντηριο 9κιλο whirlpool?αυτο σκεφτομαστε να παρουμε αλλα δεν ειμαστε σιγουροι για τα παπλωματα..Η κοπελα στο καταστημα ειπε πως τα πλενει,αλλα δεν την εμπιστευομαι κ πολυ..

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

Διαφημίσεις

καλημερα εγω εχω 10κιλων αλλα παπλωμα δεν εχω τολμησει να βαλω!!!ενας φιλος μου υδραυλ μου ειπε οτι να υπολογιζω το βαρος με βρεγμενα ρουχα,κ ετσι ειπα να μην το ζορισω,γιατι αν αυτο ισχυει τοτε ενα παπλωμα περιπου 10κιλων οταν βραχει θα ειναι αρκετα παραπανω!!!ασε που πρεπει να υπαρχει κενο(βαση των οδηγ του πλυντηρ μου)οποτε δεν το βλεπω...

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Εχει καποια απο εσας πλυντηριο 9κιλο whirlpool?αυτο σκεφτομαστε να παρουμε αλλα δεν ειμαστε σιγουροι για τα παπλωματα..Η κοπελα στο καταστημα ειπε πως τα πλενει,αλλα δεν την εμπιστευομαι κ πολυ..

Eγω εχω αυτο το πλυντηριο και τα πλενει μια χαρα τα παπλωματα,αλλα βρηκα το μπελα μου γιατι πλενω ολης της οικογενειας τωρα:mrgreen::mrgreen:

z1QBp3.png UKB8p3.png

εγω 8κιλο εχω για παπλωμα ναι το βαζω ειναι της lg καιμια χαρα τοχωραει...μεγαλυτερο πλυντηριο σκεψου οτιθα πρεπει ν ατο γεμιζει ςκιολας για να σου ερχεταιπιο οικονομικ αη πλυση και να σε συμφερει....

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...