Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βαπτιστικός Σταυρός

happy duckie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 359
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα στο Πρωινό μου στο Mega έβαλαν 200? πλήρες πακέτο βάφτισης (λόγω της εκπομπής) από το bebe-lena.gr. Σου δίνουν το ξύλινο κουτί & το παγκάκι δώρο.Φαίνεται να έχουν ωραία πράγματα...Κρίμα που μόλις βάφτισα τον Σεπτέμβρη!!!

Σήμερα στο Πρωινό μου στο Mega έβαλαν 200? πλήρες πακέτο βάφτισης (λόγω της εκπομπής) από το bebe-lena.gr. Σου δίνουν το ξύλινο κουτί & το παγκάκι δώρο.Φαίνεται να έχουν ωραία πράγματα...Κρίμα που μόλις βάφτισα τον Σεπτέμβρη!!!

Αλήθεια λές??Σήμερα μόλις παρέλαβα το πακέτο βάφτισης μας από το bebe-lena!!Ο νονός μας το είχε δεί πέρυσι στην εκπομπή του mega και βρήκε από κεί το πακέτο βάφτισης που γενικά έχει τέτοιες τιμές!Και εμείς τέλη Σεπτέμβρη ήταν να γίνει η βάφτιση αλλά θα την κάνουμε κοντά στα Χριστούγεννα!

πληρες πακετο και τον σταυρό εννοείς;;;

Kαι εγώ από εκεί πήρα για την βαφτιστήρα μου, (250) εννοείτε ΧΩΡΙΣ τον σταυρό. Αλλά δεν χρειάστηκε να πάρω τίποτα από αλλού. Την εκπομπη δεν την είδα αλλά ότι και να διαλέξεις έχει πολύ ωραία πράγματα.

Διαφημίσεις

Εγώ τα είχα ήδη κλείσει από το Σάββατο από το συγκεκριμένο κατάστημα. Είναι τέλεια! Φόρεμα δαντελένιο.. κουτί παγκάκι.. μαρτυρικά βραχιολάκια! Θέλω να πω ότι με 200 ευρώ, η καλύτερη τιμή της αγοράς όσο έψαξα, και έχεις ένα σετ αξιοπρεπέστατο, επίκαιρο και πανέμορφο! Έμειναι πολύ ικανοποιημένη.. Κ κάνουν κ δωράκια. Πχ στα 250 ευρώ το παλτό! Η στα 200 το στολισμό κολυμπήθρας! Ειναί πολυ καλη προσφορα για τις μερες μας!

Αλήθεια λές??Σήμερα μόλις παρέλαβα το πακέτο βάφτισης μας από το bebe-lena!!Ο νονός μας το είχε δεί πέρυσι στην εκπομπή του mega και βρήκε από κεί το πακέτο βάφτισης που γενικά έχει τέτοιες τιμές!Και εμείς τέλη Σεπτέμβρη ήταν να γίνει η βάφτιση αλλά θα την κάνουμε κοντά στα Χριστούγεννα!

Εγώ δεν το ήξερα το συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά από ότι φαίνεται το ξέρουν πολλές & είστε ευχαριστημένες!!!! Απλά το έγραψα γιατί είχαν προσφορά χθες & πιστεύω όταν βλέπουμε κάποια προσφορά ή όχι καλό είναι να το λέμε...τώρα αν αυτό θεωρηθεί διαφήμιση ας το διαγράψουν. Εμένα ένας λόγος που με έχει βοηθήσει αυτό το φορουμ είναι γιατί λέμε τα πάντα. Οτι βοηθά όλους ,καλό είναι να το γράφουμε...:confused: :confused: :confused:

• 2 months later...

Κορίτσια καλημερα θα γίνω νονά το καλοκαίρι και θέλω τη βοήθεια σας επειδή τα οικονομικά δεν ειναι καθόλου καλα ψάχνω οικονομικά σταυρο μεχρι 200 ευρώ μαζί με την αλυσίδα αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας είμαι ευγνώμων

• 1 month later...
Κορίτσια καλημερα θα γίνω νονά το καλοκαίρι και θέλω τη βοήθεια σας επειδή τα οικονομικά δεν ειναι καθόλου καλα ψάχνω οικονομικά σταυρο μεχρι 200 ευρώ μαζί με την αλυσίδα αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας είμαι ευγνώμων

Καλησπέρα!Να σου πω την αλήθεια στα καταστήματα που έχω κοιτάξει από 350 και πάνω βρήκα. Αλλά βρήκα μέσω ιντερνετ αρκετούς οικονομικούς (γιατί αυτό είναι το πρόβλημα,το οικονομικό).Για να μην πολυλογώ μπες στο http://www.kosmima24.gr ή στο http://www.kosmima.gr

Και τα δυο site έχουν βαπτιστικούς με αλυσίδα μαζι στη τιμή που ψάχνεις.Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.....

eicMp2.png

3rkAp2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...