Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσυνη και γλυκά!

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Είμαι έγκυος στην 5η βδομάδα και έχω μερικές απορίες σχετικα με την διατροφη. Επειδη το γάλα το ειχα συνηθησει να πίνω με κακαο, π.χ Nesquick, κάνει να πίνω κατά τη διάρκεια της εγκυμοσυνης? Και επίσης τρελαίνομαι για την μαρμελάδα. Θα μπορούσε να βλάψει το μωρό μου η μαρμελάδα? Να τη τρώω με μέτρο ή καθόλου??? Παγωτάκι???

Διαφημίσεις

Αντε με το καλο!!!παντως εγω οταν ημουν εγκυος ετρωγα οτι μου ερχοτανε!!!δεν νομιζω οτι αν πιεις γαλα με κακαο ή φας λιγη μαρμελαδα παραπανω να βλαψουν το μωρο σου...παντως μη στερεισαι πραγματα, αν θες κατι να φας φατο, αυτη ειναι η αποψη μου!!!

γεια σου κ απο μενα!!θα συμφωνησω με την ελεαννα!!κ γω στην εγκυμοσυνη ετρωγα απ'ολα τα καλα!!ειδικα λιχουδιεεεεςςς!!!ασε!!!ειχα λιγωσει!!!χιχιχιχι!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

με το καλο το μωρακι σου!να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!:-D

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

κ εγω ετρωγα πολλαααα γλυκα ...τωρα τα εχω κοψει λιγο γιατι ειχα αυξηθει το αμνιακο υγρο κ οταν εκανα καμπυλη ζαχαρου η μια τιμη ηταν τσιμπημενη....ο γιατρος μου λεει ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ...

Απο την αλλη ο γιατρος της κολλητης μου της απαγορευει τη ζαχαρη γιατι λεει πως ειναι δηλητηριο για το μωρο.....Τι να πω....

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Διαφημίσεις

και εγώ είμαι πολύ γλυκατζού!!

φυσικά και τρώω αρκετά γλυκά, το μόνο πρόβλημα πιστεύω ότι είναι τα κιλά και ο διαβήτης εγκυμοσύνης σχετικά με την κατανάλωση γλυκών.

στα μαθήματα ανώδυνου η μαία μας είπε να μην πίνουμε τα έτοιμα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου, άλλα μπορούμε να προσθέτουμε μία κουταλιά κακάο στο γάλα που πίνουμε σπίτι.

και εγώ το γάλα μου με nesquic το πίνω!!

xFibp3.png

Εγω παλι ενω ειμαι μεγαλο σοκολατοπαιδο...απόταν εμεινα εγκυος δε μου κανουν καμια αισθηση τα γλυκα...αντε κανα παγωτακι μια στο τοσο να λιγουρευτω.Ολο αλμυρα λιγουρευομαι...ολο πατατακια σκεφτομαι....τα οποια φυσικα τρωω σπανια και παλι.Με τη λιγουρα μενω:(!!!

Γενικως προσεχω παρα πολυ τι τρωω...δεν εχω καμια ορεξη να παρω κιλα και ειδικα λιπος....ασε που παντρευομαι κιολας σε 2 μηνες..θελω να μου χωρεσει το νυφικο..χαχαχα!!!

και εγω ίδια με την niki έτρωγα ότι έχει σχέση με παγωτα,γλυκα,σοκολάτες και τωρα με την εγκυμοσύνη τρώω πατατάκια,δρακουλίνια και ότι έχει σχέση με τα αλμυρα.Λέτε να ισχύει ότι όταν τρώς αλμυρά κάνεις αγόρι?

YiMXp3.png

καλε σοβαρα μιλας?????να βλαψει το μικρουλι σου η μαρμελαδιτσα η αμοιρη?????

κι εγω οτι ηθελα ετρωγα στον πρωτο και τωρα εγκυμονουσα παλι οτι θελω τρωω!!!! απλως οχι σε υπερβολικες ποσοτητες!για σενα οχι τιποτα αλλο να κρατησεις την σιλουετα σου!!!!! :))))))

καλη εγκυμοσυνη να εχεις και με εναν πονο ευχομαι!!!!!

tzimakos was born at 10/03/2009!

mom and dad love you..........

και εγω ίδια με την niki έτρωγα ότι έχει σχέση με παγωτα,γλυκα,σοκολάτες και τωρα με την εγκυμοσύνη τρώω πατατάκια,δρακουλίνια και ότι έχει σχέση με τα αλμυρα.Λέτε να ισχύει ότι όταν τρώς αλμυρά κάνεις αγόρι?

μπαααα........αν κρινω απο μενα που εκανα αγορι ολο γλυκα ηθελα να τρωω........και να φανταστεις πριν δεν ημουνα καθολου fαn των γλυκων!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

tzimakos was born at 10/03/2009!

mom and dad love you..........

Διαφημίσεις

εγω ειμαι στην 28 βδμ και ακομα συναιχιζω να τρωω γλυκα!!!! δεν στερουμε τιποτα ασχετα αμα τα κιλα μου χτυπησανε ανελεητα την πορτα!!!!! γνωμη μου φαε οτι θες αλλα αν μπορεις με μετρο....τα ατιμα και υπουλα κιλα καραδοκουν....χι!χι!

καλημέρα! εγώ τρώω μαρμελάδα και παγωτό! γενικά ήμουν πάντα του γλυκού, αλλά για παγωτό δεν τρελαινόμουν. τώρα αυτό θέλω. Τα αλμυρά μου είπε ο γιατρός να τα αποφεύγω

Γεια σας κορίτσια! Είμαι έγκυος στην 5η βδομάδα και έχω μερικές απορίες σχετικα με την διατροφη. Επειδη το γάλα το ειχα συνηθησει να πίνω με κακαο, π.χ Nesquick, κάνει να πίνω κατά τη διάρκεια της εγκυμοσυνης? Και επίσης τρελαίνομαι για την μαρμελάδα. Θα μπορούσε να βλάψει το μωρό μου η μαρμελάδα? Να τη τρώω με μέτρο ή καθόλου??? Παγωτάκι???

το γαλα το πίνεις για να παίρνεις ασβέστιο. βάζοντάς του κακαό, δεν απορροφά ο οργανισμός ασβέστιο. καλό εάινι να πίνεις 1 λίτρο την ημέρα φρέσκο άσπρο γαλα. ή 1/2 λίτρο γαλα και 2 γιαούρτια.

επιτρέπεται η μαρμελάδα, αλλα και το παγωτο. ΜΕ ΜΕΤΡΟ φυσικά

εγκυος είσαι, δεν είσαι άρρωστη!

κρεας (2 φορές την εβδομάδα), όσπρια (1 φορά), λαδερά (1 φορά), ψαρι (2 φορές), κοτόπουλο (1 φορά), πολλά φρούτα και σαλάτες σε καθημερινή βάση μαζί με το γάλα- γιαούρτι.

το μεσημερι κανονικό φαγητό και το βραδυ τη μιση ποσότητα του μεσημεριανού

age.png

το γαλα το πίνεις για να παίρνεις ασβέστιο. βάζοντάς του κακαό, δεν απορροφά ο οργανισμός ασβέστιο. καλό εάινι να πίνεις 1 λίτρο την ημέρα φρέσκο άσπρο γαλα. ή 1/2 λίτρο γαλα και 2 γιαούρτια.

επιτρέπεται η μαρμελάδα, αλλα και το παγωτο. ΜΕ ΜΕΤΡΟ φυσικά

εγκυος είσαι, δεν είσαι άρρωστη!

κρεας (2 φορές την εβδομάδα), όσπρια (1 φορά), λαδερά (1 φορά), ψαρι (2 φορές), κοτόπουλο (1 φορά), πολλά φρούτα και σαλάτες σε καθημερινή βάση μαζί με το γάλα- γιαούρτι.

το μεσημερι κανονικό φαγητό και το βραδυ τη μιση ποσότητα του μεσημεριανού

1 λίτρο γάλα τη μέρα???????????

Καλέ εισαι σίγουρη γιάυτο?Συν το συμπλήρωμα ασβεστίου εννοεις ή αναφέρεσαι σε κοπέλες οι οποίες δεν παίρνουν ασβέστιο?

να προσέχεις τι τρως, όχι πολλά γλυκά, γιατί ακόμα είναι πολύ νωρίς για εξετάσεις σακχάρου, αλλά σου μιλάω εκ πείρας. 2 εγκυμοσύνες, 2 φορές διαβήτη! Και δυστυχώς όλα κομμένα. Κρίμα είναι άλλωστε να πάρεις και κιλά, επειδή είσαι έγκυος. Ο γιατρός μου είπε, το πρώτο 4μηνο αν μπορείς μην πάρεις καθόλου (σημείωση, δεν έχω παραπανίσια κιλά), από τον 5ο μήνα και μετά 1 τον μήνα. Έτσι την πρώτη φορά πήρα 6, τώρα έχω πάρει 1 και έχω χάσει 4.

Διαφημίσεις

Καλέ εισαι σίγουρη γιάυτο?Συν το συμπλήρωμα ασβεστίου εννοεις ή αναφέρεσαι σε κοπέλες οι οποίες δεν παίρνουν ασβέστιο?

Οι κοπέλες που πίνουν 1 λίτρο την ημέρα γαλα δεν πίνουν συμπλήρωμα ασβεστίου....Μου το είπε ο γιατρός αυτο!!!

ναι ναι ναι την ημερα.

επινα 1 λιτρο γαλα, αλλα και έπαιρνα κάτι χαπια συμπληρώματα διατροφής. ο οργανισμός κραταει οσο ασβεστιο του χρειάζεται και το υπόλοιπο το αποβάλλει. το μωρο χρειάζεται πολύ ασβέστιο και απ' όπου υπάρει το "ρουφάει" (πχ δόντια). καλύτερα να εχεις περίσσευμα, παρα να σου λείπει!!!!!

age.png

ναι ναι ναι την ημερα.

επινα 1 λιτρο γαλα, αλλα και έπαιρνα κάτι χαπια συμπληρώματα διατροφής. ο οργανισμός κραταει οσο ασβεστιο του χρειάζεται και το υπόλοιπο το αποβάλλει. το μωρο χρειάζεται πολύ ασβέστιο και απ' όπου υπάρει το "ρουφάει" (πχ δόντια). καλύτερα να εχεις περίσσευμα, παρα να σου λείπει!!!!!

Αλλό το συμπλήρωμα διατροφής και αλλο η ταμπλέτα ασβεστίου....

Αλλό το συμπλήρωμα διατροφής και αλλο η ταμπλέτα ασβεστίου....

το αναφερω γιατι τα συμπληρώματα διατροφής, εχουν ασβέστιο.

τεσπα

επινα 1 λιτρο γαλα και ολα καλα!

age.png

το αναφερω γιατι τα συμπληρώματα διατροφής, εχουν ασβέστιο.

τεσπα

επινα 1 λιτρο γαλα και ολα καλα!

Ναι βρέ, αλλο να πιπιλάς 2 τεραστιες κάψουλες την μέρα ασβεστίου που κάνουν συνήθως στις έγκυες και άλλο να παίρνει συμπληρώματα διατροφής που έχουν και λίγο ασβέστιο μέσα.....

ladycat πίνεις 1 λίτρο γάλα την μέρα???? Αν ναι δεν νομίζω να πρέπει να πέρνεις και την ταμπλέτα....

Χαρακτηριστικά ο γιατρός μου είπε " Εαν πίνεις 1 ποτηρι γάλα την μέρα θα πέρνεις 2 ταμπλέτες ασβεστίου την μέρα, Εαν πίνεις 2 ποτήρια γάλα την μέρα θα πέρνεις 1 ταμπλέτα ασβεστίου"

Αν πίνεις 1 λίτρο γάλα την μέρα δεν παίρνεις καθόλου ταμπλέτες ασβεστίου!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...