Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κανένα αποδεδειγμένα καλό δικηγόρο Αθήνα/Β.Α. προάστεια;

Recommended Posts

Κορίτσια, θα ήθελα τη βοήθειά σας!

Θα ήθελα να επισκεφτώ κάποιο δικηγόρο για να συζητήσω τις λεπτομέρεις και τα διαικαστικά ενός διαζυγίου. Έχω καποιο φίλο, τον οποίο είχα επισκεφτεί πριν από χρόνια, αλλά νομίζω ότι το ύφος του και αυτά μου είπε με απότρεψαν να προχωρήσω, κάτι για το οποίο έχω μετανοιώσει οικτρά! Σας παρακαλώ πολύ πολύ πείτε μου για δικηγόρους που αναλαμβάνουν μανούλες για διαζύγιο και γνωρίζετε ότι της συμπαραστέκονται, χωρίς να είναι φραγκοφονιάδες, που αντιπροσωπεύουν με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των παιδιών τους και των ίδιων.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Διαφημίσεις

Θα ήθελα να πω ότι δεν πρόκειται για περίπτωση βίας σωματικής και όχι ιδιαίτερα λεκτικής. Πρόκειται για ασυμφωνία χαρακτήρων, παραμέληση συζυγικών καθηκόντων κ.α. παρόμοια. Το θέμα που είναι δύσκολο να διευθετηθεί - να συμφωνήσουμε δηλ. - είναι (όπως είναι πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις) η επιμέλεια των παιδιών, το πότε θα τα βλέπει, για πόσο καιρό θα μένουν μαζί του και φυσικά η οικονομική του συμβολή.

Ευχαριστώ κορίτσια και περιμένω τη βοήθειά σας!:(

Να υποθέσω ότι δεν έχει απασχολήσει πολλούς στο site το θέμα του διαζυγίου ή το "αποδεδειγμένα καλός" σας αποτρέπει; Εννοώ όχι απλά δικηγόρο που να αναλαμβάνει κάθε περίπτωση. Θα ήθελα να έχει πείρα από διαζύγια και να ξέρει τι κάνει ... Τα φώτα σας κορίτσια... Ή τις εμπειρίες σας από ανάλογη περίπτωση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Petit fleur εαν σου πω πως σε σκεφτόμουν, θα με πιστέψεις;

Έχεις πάρα πολλή καιρό να γράψεις και αναρωτιόμουν τι να κάνεις άραγε.

Χωρίς να θέλω να το παίξω ξερόλας, ήμουν σχεδόν σίγουρη για την κατάληξη.

Λυπάμαι, αλλά εύχομαι να είναι για καλό σας και θα είναι.

Μακάρι να είχα κάποιον δικηγόρο να σου προτείνω.

Να 'σαι καλά Αρχοντούλα που με σκέφτηκες... Προσπαθώ είναι η αλήθεια να ξεκολλήσω και να προχωρήσω γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν μου κάνει καλό η παρούσα κατάσταση. Μένει όμως ακόμα σπίτι. Γι' αυτόν, όπως είχα πει και πριν μήνες, όλα είναι φυσιολογικά - όσο έχει πλυμένα, σιδερωμένα ρούχα, τρώει όποτε θέλει και βλέπει τα παιδιά-και δεν πρόκειται να ξεκουνηθεί. Γι' αυτό θέλω ένα καλό δικηγόρο να με πάει μπροστά, να μου δείξει το δρόμο, τι πρέπει να κάνω για να τον πιέσω να διευθετήσουμε τα της οικογένειας και να με αφήσει ελεύθερη, γιατί προς το παρόν είμαι εγκλωβισμένη σε ένα γάμο που δεν υφίσταται.:-(

Διαφημίσεις

Αχ καλή μου Petit fleur στην αρχή θα είναι κάπως, αλλά μετά θα ανακουφιστείς και θα ανασάνεις κορίτσι μου.

Καλή δύναμη σου εύχομαι!!!

Ό,τι θέλεις να μας γράφεις και να μην μου στενοχωριέσαι.

• 4 months later...

Αγαπητή petit fleur ειμαι καινουργια στο forum αλλα μάλλον στην ίδια θέση με εσένα. Ψάχνω για ένα καλό δικηγόρο στα Β.Προάστια, που να είναι ειδικευμένος στα διαζύγια. Είχες τελικά κάποια απάντηση ?

μακάρι να μπορούσα να σας βοηθήσω... δεν είμαι από Αθήνα όμως...

ελπίζω να βρείτε την άκρη με δικηγόρους...

(εγώ υποχρεώθηκα να κάνω ασφαλιστικά μέτρα για να φύγει από το σπίτι... κινδύνευε η ηρεμία μου και κατ'επέκταση η εγκυμοσύνη μου)

η διευθέτηση είναι δύσκολη εγώ ακόμη ... έχω υποβάλει τα αιτήματά μου στο δικηγόρο του (μέσω του δικού μου) αλλά μέχρι τη δικάσιμο δε βλέπω φως...

lox6p3.png

αποδεδειγμένα καλο δικηγόρο στο οικογενειακό δίκαιο (γιατι αυτο σας ενδιαφέρει) εχω κι εγω

αν θελετε πληροφορίες στείλτε μου πμ!

(αν ειχαμε εναν εθελοντή δικηγόρο που έγραφε στο φορουμ παντως θα είχε κανει χρυσές δουλειες < δκηγόρος ψυχολόγος , ψυχίατρος must ειδικότητες εδω μεσα !:-) )

Διαφημίσεις

• 1 month later...
Να 'σαι καλά Αρχοντούλα που με σκέφτηκες... Προσπαθώ είναι η αλήθεια να ξεκολλήσω και να προχωρήσω γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν μου κάνει καλό η παρούσα κατάσταση. Μένει όμως ακόμα σπίτι. Γι' αυτόν, όπως είχα πει και πριν μήνες, όλα είναι φυσιολογικά - όσο έχει πλυμένα, σιδερωμένα ρούχα, τρώει όποτε θέλει και βλέπει τα παιδιά-και δεν πρόκειται να ξεκουνηθεί. Γι' αυτό θέλω ένα καλό δικηγόρο να με πάει μπροστά, να μου δείξει το δρόμο, τι πρέπει να κάνω για να τον πιέσω να διευθετήσουμε τα της οικογένειας και να με αφήσει ελεύθερη, γιατί προς το παρόν είμαι εγκλωβισμένη σε ένα γάμο που δεν υφίσταται.:-(

Καλησπερα! Κ καλως σας βρηκα! Ειμαι καινουρια στο φορουμ και ακριβως στην ιδια θεση με εσενα. Μονο που στην περιπτωση μου εκτος ολων αυτων που γραφεις παιζει κ θεμα γνωριμιας του με 3ο προσωπο και μαλιστα μολις εχθες! Οχι δεν ειναι βιαστικη αποφαση σε συνδιασμο με ολα τα αλλα που γραφεις κ εσυ κ τις υποχωρησεις που εχω κανει. Θελω λοιπον κ εγω να ξεκινησω τα διαδικαστικα. Γι'αυτο θελω να σε ρωτησω Μηπως βρηκες εν τελη καποιον '' καλο '' δικηγορο να τον προτεινεις κ σε μενα? ( μενω αθηνα ). Σ ευχαριστω κ ολους που θα ασχοληθειτε εκ των προτερων!

Τώρα το "καλός δικηγόρος" είναι απόλυτα υποκειμενικό. Πάντως εμείς με αυτόν που έχουμε συνεργαστεί για διάφορα θέματα είχαμε πάντα καλά αποτελέσματα (δε μιλάω για διαζύγιο) κι είναι έντιμος. Το γραφείο του είναι στην Λ. Αλεξάνδρας.

Κυρίες μου, εγώ είμαι νομικός και μπορώ να σας διευκρινίζω μερικά πράγματα. Δεν ασκώ το επάγγελμα γιατί κάνω συμβουλευτική δικηγορία, οπότε δεν υπάρχει υπόνοια ότι προσπαθώ να κερδίσω πελάτες. Αν μπορώ να σας βοηθήσω για κάτι που ξέρω ή για κάτι που μπορώ να μάθω εύκολα, θα χαρώ πολύ. Απλά θέλω να σας διευκρινίσω ότι πολλές φορές οι γυναίκες που προσπαθούν να απεμπλακούν από μία σχέση, χρησιμοποιούν το δικηγόρο ως ψυχολόγο. Αυτό είναι άδικο και για το δικηγόρο, γιατί καλείται να κάνει κάτι που δεν΄ξέρει, και για τη γυναίκα, γιατί απευθύνεται -και πληρώνει- έναν μη ειδικό. Πολλές φορές οι γυναίκες χρειάζονται ψυχολογική βοήθεια για να κάνουν το επόμενο βήμα. Αυτό όμως θα τους το δώσει μία ομάδα συμβουλευτικής, πχ. υπάρχουν στο ΚΕΘΙ ή και ιδιωτικά, όχι ένας δικηγόρος. Αν υπάρχει βία, τότε αλλάζει το πράγμα.

• 4 εβδομάδες μετά...

Kαλημερα , ξερεις ειναι λιγο δυσκολο να προτεινεις δικηγορο ή γιατρο . Μολις εβγαλα διαζυγιο δεν καταλαβα και πολλα τα ειχε αναλαβει ολα η δικηγορος εγω ειμαι ευχαριστημενη απολυτα και στο οικονομικο και σαν ανθρωπος με στηριξε αν θες τηλ κτλ στειλε πμ κεντρο ειναι το γραφειο της.

ANDEDANTINOS το πρωτο ειναι να βρεις δικηγορο

Διαφημίσεις

Κορίτσια βρήκατε δικηγόρο?Μαρούσι είναι όμως.Εαν βολέβει...μιλάμε.

σε παρακαλώ ΄μπορεις να μου κάνεις pm τα στοιχεία του δικηγόρου, με ενδιαφέρει

Κορίτσια βρήκατε δικηγόρο?Μαρούσι είναι όμως.Εαν βολέβει...μιλάμε.

σε παρακαλώ ΄μπορεις να μου κάνεις pm τα στοιχεία του δικηγόρου, με ενδιαφέρει

αποδεδειγμένα καλο δικηγόρο στο οικογενειακό δίκαιο (γιατι αυτο σας ενδιαφέρει) εχω κι εγω

αν θελετε πληροφορίες στείλτε μου πμ!

(αν ειχαμε εναν εθελοντή δικηγόρο που έγραφε στο φορουμ παντως θα είχε κανει χρυσές δουλειες < δκηγόρος ψυχολόγος , ψυχίατρος must ειδικότητες εδω μεσα !:-) )

στείλε μου pm

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...