Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

clomiphene???

Recommended Posts

Να εισαι αισιοδοξη.Ακομη και αρνητικο να ειναι που το απευχομαι να μην σε παρει απο κατω.αλλωστε οπως λεει και το αγορι μου ειναι θεμα χρονου...;)

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 761
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να εισαι αισιοδοξη.Ακομη και αρνητικο να ειναι που το απευχομαι να μην σε παρει απο κατω.αλλωστε οπως λεει και το αγορι μου ειναι θεμα χρονου...;)

καλημερα νικολετα μου..τελικα....αρνητικο...αναμενομενο..

καλημερα κουκλα μου.... Δεν πειραζει ο επομενος μηνας ευχομαι να ειναι τυχερος!!!!;)Ο γιατρος σου τι σου ειπε ποσο καιρο θα ακολουθησεις την θεραπια?

Καλημέρα και απο μένα! Ξεκίνησα καινούργιο θέμα αλλά και εδώ θα βρώ την απάντηση που ζητώ αφού και εγώ με κλομιφαίνη έμεινα έγκυος(3 φορές και τις 3 αποβολή...)

Τελευταία μου περίδος ήταν στις 03.03.2012. Ήρθαμε σε επαφή στις 10, 13 και 16 του ίδου μήνα. Στις 20.03 άρχισαν κάτι δυνατοί πόνοι περιόδου που κρατούσαν μέχρι και 10 λεπτά(άλλες φορές λιγότερο, κάτι λεπτά) με μια κορύφωση και μετά χαλάρωνα. Ξαφνικά μια μέρα είχα και έναν δυνατό πόνο στη καρδιά και μετά τσιμπήματα τα οποία όμως έχουν κάποια διάρκεια....αυτό με προβληματίζει και για άλλους λόγους, όχι μόνο εκγυμοσύνης. Έχει συμβεί σε καμιά σας κάτι παρόμοιο; Είναι νωρίς ακόμη πιστεύω να κάνω ένα τεστ και για αυτό ρωτάω..

Βασικά, την πρώτη φορά που πήρα κλομιφαίνη έμεινα έγκυος σε 4 κύκλους, την 2 φορά σε 3 κύκλους, την 3 σε 2 κύκλους και τώρα, που έκανα τον 1 κύκλο, αναρρωτιέμαι μήπως είμαι....μήπως δηλαδή έχει ενεργήσει το φάρμακο μιας και ο οργανισμός "το αναγνωρίζει" πλέον όλο και πιο γρήγορα, όπως συνηθίζω να λέω.

Γεια σου maria.Εγω εμεινα τον πρωτο μηνα που πηρα κλομιφαινη και ειχα και εγω αποβολη(αυτοματη) οποτε πιστευω πως υπαρχουν πιθανοτητες εγκυμοσινης.Δεν μου εχει τυχει κατι παρομοιο με πονους και δεν μπορω να βοηθησω σε αυτο.Για τις αποβολες ο γιατρος σου τι ειπε?

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλα μου.... Δεν πειραζει ο επομενος μηνας ευχομαι να ειναι τυχερος!!!!;)Ο γιατρος σου τι σου ειπε ποσο καιρο θα ακολουθησεις την θεραπια?

ΜΕΧΡΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΦΕΛΟ...

εμενα μο υ ειπε για 6 κυκλους.Εχεις σκεφτει να και δευτερη γνωμη?

ξερω κ εγω εχω παει κ αλλου μου λενε τα ιδια δεν θελω να μπλεκομαι κ με παλλους γιατι μετα δεν α ξερω τι να κανω..

ξερω κ εγω εχω παει κ αλλου μου λενε τα ιδια δεν θελω να μπλεκομαι κ με παλλους γιατι μετα δεν α ξερω τι να κανω..

τι πιθανοτητες εχω βρε νικολετα μου να ειμαι αφου?πηρα αυτο το τεστ που δειχνει απο την 5η μερα συληψης:-(

απο την στιγμη που σου ειπαν τα ιδια δεν υπαρχει λογος να παρεις κι αλλες γνωμες.μου εκανε εντυπωση που σου ειπε για 3 κυκλους(το ειδα και απο αλλες κοπελες)εμενα μου ειπε για 6 κυκλους.Δεν εχω παει σε αλλων αλλα νομιζω πως ηρθε η ωρα για μια δευτερη γνωμη!Τωρα papi μου για πιθανοτητες δεν ξερω αλλα η αληθεια ειναι οτι το τεστ το εκενες νωρις.Και γιατι να μην εχεις βρε παιδι μου???? Η ελπιδα πεθαινει τελευταια!!!

Διαφημίσεις

απο την στιγμη που σου ειπαν τα ιδια δεν υπαρχει λογος να παρεις κι αλλες γνωμες.μου εκανε εντυπωση που σου ειπε για 3 κυκλους(το ειδα και απο αλλες κοπελες)εμενα μου ειπε για 6 κυκλους.Δεν εχω παει σε αλλων αλλα νομιζω πως ηρθε η ωρα για μια δευτερη γνωμη!Τωρα papi μου για πιθανοτητες δεν ξερω αλλα η αληθεια ειναι οτι το τεστ το εκενες νωρις.Και γιατι να μην εχεις βρε παιδι μου???? Η ελπιδα πεθαινει τελευταια!!!

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥ ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΙΔΑ ΚΑΦΕ ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ,,

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥ ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΙΔΑ ΚΑΦΕ ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ,,

Κανε αυτο που σου λεει... Ετσι κ αλλιως δεν εχουμε αλλη επιλογη.Εγω αφου τελειωσα με την περιοδο μετα απο 2 μερες ειχα λιγο αιμα και συνεχιζει με καφε υγρα.Περιεργα πραγματα:confused:

Κανε αυτο που σου λεει... Ετσι κ αλλιως δεν εχουμε αλλη επιλογη.Εγω αφου τελειωσα με την περιοδο μετα απο 2 μερες ειχα λιγο αιμα και συνεχιζει με καφε υγρα.Περιεργα πραγματα:confused:

μου φενοντε ολα αθτα περιεργα γιατι εγω ειναι να αδιαθετησω σε 5 μερες

πονουσα τοσες μερες ξαφνικα μου σταματησαν οι πονοι κ μετα αυτα τα καφε που το ωραδυ σταματησαν κ σημερα το πρωι ειναι λιγο πιο ανοιχτοχρωμο προς μπορντο αλλα οχι στη σερβιετα.τι στο καλο ρε γαμωτο ειναι....λες να ειναι απο τα χαπια?

Διαφημίσεις

koritsia kalhmera!!!

pira kai egw prwti fora ta ooriktika xapia kai ekana 26/03/2012 20:30 10.000 mg pregnyl pote akrivws ginete oorijia; emeis irthame se epafi stis 26/03 kata tis 22:00 kai stis 27/03 kata tis 21:00 einai kala; prepei na erthoume k symera se epafi;

Καλημερα και σε σ'ενα!!!Νομιζω πως ωορηξια γινετε μεσα σε 36 ωρες το λεω με καθε επιφυλαξη μιας και δεν εχω εμπειρια απο pregnyl!Το να ερθεις και σημερα σε επαφη σιγουρα δεν θα κανει κακο.;) Ευχομαι τα καλυτερα....

papi μου τι κανεις?εχουμε κανενα ευχαριστω νεο?Εγω δυστυχως ειχα ακομη μια βιοχημικη:( την οποια ανακαλυψα τυχαια.τα υγρα μετα την περιοδο ηταν απο αυτο.

• 4 εβδομάδες μετά...
papi μου τι κανεις?εχουμε κανενα ευχαριστω νεο?Εγω δυστυχως ειχα ακομη μια βιοχημικη:( την οποια ανακαλυψα τυχαια.τα υγρα μετα την περιοδο ηταν απο αυτο.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΑΜΕ..ΤΡΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ..ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΔΙΑΤΗΕΤΙΣΩ ΣΤΙΣ 26 ΜΕ ΚΥΚΛΟ 29 ΗΜΕΡΩΝ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ..ΕΧΩ2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ.ΠΟΝΑΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΤΗΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ....ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΑΜΕ..ΤΡΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ..ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΔΙΑΤΗΕΤΙΣΩ ΣΤΙΣ 26 ΜΕ ΚΥΚΛΟ 29 ΗΜΕΡΩΝ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ..ΕΧΩ2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ.ΠΟΝΑΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΤΗΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ....ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?

πραγματικα χαθηκαμε... εχω να μπω πολλυ καιρο στο φορουμ.Εγω στον τελευταιο κυκλο με κλομιφενη δεν εκανα ωορηξια και τελικα σταματησα τα χαπια τους υπερυχους κτλ.προς το παρον.ειχα αγχωθει πολυ και αυτος ειναι ο λογος που δεν εμπαινα στο φορουμ.ευχομαι καλη επιτυχια..... σε ολες μας:P

• 2 months later...

Καλημέρα σε όλες!!

Πέρυσι τέτοιο καιρό πήρα σερπαφαρ για δύο κύκλους και τίποτα.

Αλλαξα γιατρό απο τότε και τώρα, ένα χρόνο μετά μου έγραψε ο γιατρός μου κλομιφαίνη. Αφου δεν δουλεψε το σερπαφαρ θα δουλέψει η κλομιφαίνη?

Εσεις τι λέτε? και ποσο συχνη είναι η πολλαπλη εγκυμοσύνη με αυτά τα χάπια?

Γιατί κορίτσια εαν είμαι τυχερή πρωτα ο θεος και μείνω έγκυος (ντρεπομαι που το λέω μην με μαλώσετε) αλλα δεν θέλω διδυμα. Δεν έχω βοήθεια απο πεθερα ή τη μάνα μου και παράλληλα δεν μπορω να σταματήσω την δουλεια μου. Αν έκανα δίδυμα ή τρίδυμα θα ήταν πααααρα πολυ δύσκολα.

Καλοδεχούμενα τα σχόλια σας και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες μας!!

Καλημέρα σε όλες!!

Πέρυσι τέτοιο καιρό πήρα σερπαφαρ για δύο κύκλους και τίποτα.

Αλλαξα γιατρό απο τότε και τώρα, ένα χρόνο μετά μου έγραψε ο γιατρός μου κλομιφαίνη. Αφου δεν δουλεψε το σερπαφαρ θα δουλέψει η κλομιφαίνη?Εσεις τι λέτε? και ποσο συχνη είναι η πολλαπλη εγκυμοσύνη με αυτά τα χάπια?Γιατί κορίτσια εαν είμαι τυχερή πρωτα ο θεος και μείνω έγκυος (ντρεπομαι που το λέω μην με μαλώσετε) αλλα δεν θέλω διδυμα. Δεν έχω βοήθεια απο πεθερα ή τη μάνα μου και παράλληλα δεν μπορω να σταματήσω την δουλεια μου. Αν έκανα δίδυμα ή τρίδυμα θα ήταν πααααρα πολυ δύσκολα.Καλοδεχούμενα τα σχόλια σας και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες μας!!

είναι κάπως ενισχυτικά καθώς μπορούν να μεγαλώσουν παραπάνω από ένα ωάριο ανάλογα και με τη δοσολογία αλλά και την αντίδραση του οργανισμού στα φάρμακα. Υπάρχουν γυναίκες που έμειναν έγκυες κυρίως με τη δεύτερη χορήγηση, άλλες που έκαναν διδυμάκια και άλλες που δεν έπιασε. Υπάρχει η πιθανότητα για δίδυμα αλλά αυτό το βλέπεις οπωσδήποτε υπερηχογραφικά (πόσα ωάρια, σε τι μέγεθος κτλ.)

event.png

hJBDp2.png

θα ηθελα να ρωτησω τις κοπελες που εχετε παρει σερπαφαρ τι παρενεργειες ειχατε -αν ειχατε-και τις ειδατε στον πρωτο κυκλο?παλευω με πολυκυστικες και για δευτερο μηνα δεν εχω αδιαθετησει.αφου μου ερθει περιοδος με ντουφαστον θα ξεκινησω τον πρωτο κυκλο με σερπαφαρ.βεβαια ο οργανισμος μου ειναι σε εξερση τωρα με τρελλαμενες ορμονες-σπυρακια, ακμη και τριχωφιια-.υπαρχει πιθανοτητα να γινουν χειροτερα με τα σερπαφαρ?

ευχαριστω προκαταβολικα γιατι παντα οι γνωμες σας με καθησυχαζουν!!!!!!!

• 1 χρόνο μετά...

Καλησπερα και καλη χρονια.....ειμαι καινουρια στην παρεα σας και ζητω την βοηθεια και την κατανοηση σας....για ποσο καιρο-ποσους κυκλους-μπορω να παιρνω κλομιφεν?ποια η δοσολογια και ποσες ημερες?δεδομενου οτι προσπαθησα να καταψυξω ωαρια αλλα χωρις επιτυχια 2 φορες-κενα ωοθυλακια-προσπαθω.....μεγαλη απογοητευση...και θελω πολυ ενα μωρακι...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...