Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

clomiphene???

Recommended Posts

Μακαρι ολα να πανε καλα!Αυτο με την θερμοκρασια νομιζω ειναι καλο σημαδι!!!;)εγω σημερα εχω ειμαι στην 29η μερα και αφου δεν εχω σταθερο κυκλο δεν μπορω να χαρω!:evil:και με ενα αρνητικο τεστ την 24η.... Σε ενα θαυματακι ελπιζω........

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 761
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μακαρι ολα να πανε καλα!Αυτο με την θερμοκρασια νομιζω ειναι καλο σημαδι!!!;)εγω σημερα εχω ειμαι στην 29η μερα και αφου δεν εχω σταθερο κυκλο δεν μπορω να χαρω!:evil:και με ενα αρνητικο τεστ την 24η.... Σε ενα θαυματακι ελπιζω........

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ???ΕΜΑΝΑ ΣΙΜΕΡΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ 35,9 Κ ΑΝΧΩΘΗΚΑ.ΒΕΒΑΙΑ...ΚΑΛΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΩ ΤΑΛΕΠΟΡΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...

Καλα ειμαι κουκλα μου.Αδιαθετησα σημερα πρωι πρωι και ειμαι ετοιμη ψυχικα και σωματικα για τον 3ο κυκλο με κλομιφενη...Οποτε περιμενω ευχαριστα απο εσενα;) Εγω τα αφησα τα θερμομετρα δεν μπορω να βγαλω ακρη και με αγχωνει αυτη η διαδικασια.

Καλα ειμαι κουκλα μου.Αδιαθετησα σημερα πρωι πρωι και ειμαι ετοιμη ψυχικα και σωματικα για τον 3ο κυκλο με κλομιφενη...Οποτε περιμενω ευχαριστα απο εσενα;) Εγω τα αφησα τα θερμομετρα δεν μπορω να βγαλω ακρη και με αγχωνει αυτη η διαδικασια.[

KAI EMENA ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΑΝΧςΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ Κ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧς ΑΚΟΜΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ............:cry:

Σε καταλαβαινω απολυτα κοριτσι μου....Τωρα ομως που ανοιγει ο καιρος ηρθε η ωρα να ανοιξει και το μυαλο μας;)ο ηλιος βοηθαει στο να ανεβει η ψυχολογια και....... καλα αποτελεσματα!!!!

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαινω απολυτα κοριτσι μου....Τωρα ομως που ανοιγει ο καιρος ηρθε η ωρα να ανοιξει και το μυαλο μας;)ο ηλιος βοηθαει στο να ανεβει η ψυχολογια και....... καλα αποτελεσματα!!!!

ναι αλλα η αγωνια δεν περναει με τιποτα.........ετσι μου ερχετε να παρω τεστ αλλα ειναι νωρισ νωμιζω.....

Κανε υπομονη...τεστακι μην κανεις τοσο νωρις γιατι το αποτελεσμα δεν θα ειναι αξιοπιστο και θα εχεις ακομη μεγαλυτερη αγωνια!

Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα και εγώ να σας μιλήσω για κάτι που με προβληματίζει πολύ.

Αρχικά να σας αναφέρω ότι πριν περίπου ένα χρόνο είχα μια παλίνδρομη κύηση και από τότε δεν έχουμε ξαναδει αποτέλεσμα.

Εδώ και 2 μήνες μου συνέστησε ο γιατρός μου clomiphene και επαφή κάποιες συγκεκριμένες μέρες του κύκλου.

Το θέμα μου είναι ότι τον Φλεβάρη δεν είχαμε ιδιαίτερο κέφι για επαφές να όμως που ξαφνικά έχω 3 μέρες καθυστέρηση αλλά με πολύ ήπια συμπτώματα...

Δεν θέλω να ξεγελάω τον εαυτό μου αλλά λέτε να υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης, όταν δεν έχω πολύ πρησμένο στήθος, δεν έχω βραδινή συχνοουρία (μόνο την ημέρα αλλά λόγω καφέ ή μπόλικου νερού) απλά έχοντας κάποιες ενοχλήσεις δεξιά και αριστερά στην κοιλιά;;;

Σας ευχαριστώ :)

Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα και εγώ να σας μιλήσω για κάτι που με προβληματίζει πολύ.

Αρχικά να σας αναφέρω ότι πριν περίπου ένα χρόνο είχα μια παλίνδρομη κύηση και από τότε δεν έχουμε ξαναδει αποτέλεσμα.

Εδώ και 2 μήνες μου συνέστησε ο γιατρός μου clomiphene και επαφή κάποιες συγκεκριμένες μέρες του κύκλου.

Το θέμα μου είναι ότι τον Φλεβάρη δεν είχαμε ιδιαίτερο κέφι για επαφές να όμως που ξαφνικά έχω 3 μέρες καθυστέρηση αλλά με πολύ ήπια συμπτώματα...

Δεν θέλω να ξεγελάω τον εαυτό μου αλλά λέτε να υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης, όταν δεν έχω πολύ πρησμένο στήθος, δεν έχω βραδινή συχνοουρία (μόνο την ημέρα αλλά λόγω καφέ ή μπόλικου νερού) απλά έχοντας κάποιες ενοχλήσεις δεξιά και αριστερά στην κοιλιά;;;

Σας ευχαριστώ :)

εχεις σταθερο κυκλο?

Κανε υπομονη...τεστακι μην κανεις τοσο νωρις γιατι το αποτελεσμα δεν θα ειναι αξιοπιστο και θα εχεις ακομη μεγαλυτερη αγωνια!

εχω ξεσυκωθει μωρε με κατι πονακια που εχω....:?

Διαφημίσεις

mahy απο την στιγμη που εχεις καθυστερηση κανε μια χοριακη για να βεβαιωθεις.Φυσικα και υπαρχει περιπτωση.Νομιζω πως τα συμπτωματα δεν ειναι παντα ιδια.Ευχομαι μια τεραστια χορικη!!!!;)

papi μου λιγο υπομονουλα κοριτσακι...... Ελα αντε λιγο ακομα......

Μπορεις;)

papi μου λιγο υπομονουλα κοριτσακι...... Ελα αντε λιγο ακομα......

Μπορεις;)

καλημερα..καλα που εχω κ εσενα νικολετα μου κ με ενψθχωνεις....με βοηθας παρα πολυ κ σε εφχαριστω γιαυτο......σημερα ειμαι καλυτερα γιατι βλεπω κ τη θερμοκρασια να ανεβαινει...36,7..

Καλημέρα σας κορίτσια!

Papi2 έχω σταθερό κύκλο 28-29 μέρες αλλά που και που, κάθε 6 μήνες περίπου, αλλάζει ο κύκλος μου και χτυπάω 5-6 μέρες καθυστέρηση.

Nikoleta@ από το στόμα σου και στου Θεούλη το αυτί..

Πριν ένα χρόνο είχα μια παλίνδρομη κύηση και θυμάμαι ότι τουλάχιστον είχα πολύ πρησμένο στήθος και βραδινή συχνοουρία.

Θα περιμένω και σήμερα..

Σας ευχαριστώ κορίτσια.. :-D

Καλημέρα σας κορίτσια!

Papi2 έχω σταθερό κύκλο 28-29 μέρες αλλά που και που, κάθε 6 μήνες περίπου, αλλάζει ο κύκλος μου και χτυπάω 5-6 μέρες καθυστέρηση.

και δεν εχεις κανει ακομα τεστακι???μην το καθυστερεις αλλο....

καλημερα..καλα που εχω κ εσενα νικολετα μου κ με ενψθχωνεις....με βοηθας παρα πολυ κ σε εφχαριστω γιαυτο......σημερα ειμαι καλυτερα γιατι βλεπω κ τη θερμοκρασια να ανεβαινει...36,7..

Διαφημίσεις

papi μου ολες εδω ειμαστε γιατι επιθυμουμε το ιδιο αποτελεσμα.Οι λογοι της καθε μιας αλλαζουν.εχουμε ιδιο στοχο ιδιες ανησυχιες και ιδια ψυχολογια.Οποτε το ενα χερι νηβει τ'αλλο και τα δυο το προσωπο...;)

Δεν υπαρχει λογος να ευχαριστεις αλλωστε και συ το ιδιο κανεις για εμενα!!!

mahy εγω ειχα βιοχημικη τον Ιανουαριο και το μονο που προλαβα να καταλαβω απο συμπτωματα ηταν το πρησμενο στηθος.Αλλα εχω διαβασει εδω πως κοριτσια δεν ειχαν στηθος πρησμενο και ηταν εγκυουλες.... ;)

papi μου ολες εδω ειμαστε γιατι επιθυμουμε το ιδιο αποτελεσμα.Οι λογοι της καθε μιας αλλαζουν.εχουμε ιδιο στοχο ιδιες ανησυχιες και ιδια ψυχολογια.Οποτε το ενα χερι νηβει τ'αλλο και τα δυο το προσωπο...;)

Δεν υπαρχει λογος να ευχαριστεις αλλωστε και συ το ιδιο κανεις για εμενα!!!

ΕΦΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ........ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ............:oops:

Καλε περιμενε πρωτα να αδιαθετησεις και μετα απογοητευεσαι... Τι ειπαμε?Θετικη ενεργεια... Θετικες σκεψεις... Και αν οχι αυτο τον μηνα θα ειναι τον επομενο;)Εγω σημερα ξεκινησα κλομιφενη.Αχ και δεν παλευονται οι παρενεργειες... Αληθεια εσενα σου φερνουν παρενεργειες τα χαπια?

Καλε περιμενε πρωτα να αδιαθετησεις και μετα απογοητευεσαι... Τι ειπαμε?Θετικη ενεργεια... Θετικες σκεψεις... Και αν οχι αυτο τον μηνα θα ειναι τον επομενο;)Εγω σημερα ξεκινησα κλομιφενη.Αχ και δεν παλευονται οι παρενεργειες... Αληθεια εσενα σου φερνουν παρενεργειες τα χαπια?

TI ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΕΙΣ?ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΖΑΛΑΔΑ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΝΑ...

αχ... εγω πεφτω παρα πολλυ ψυχολογικα.ειδικα τον πρωτο μηνα εκλαιγα χωρις λογο!Μελαγχολω,εχω νευρα πολλα νευρα,και γενικα ψυχολογικες μεταβολες στο τσακ μπαμ!

αχ... εγω πεφτω παρα πολλυ ψυχολογικα.ειδικα τον πρωτο μηνα εκλαιγα χωρις λογο!Μελαγχολω,εχω νευρα πολλα νευρα,και γενικα ψυχολογικες μεταβολες στο τσακ μπαμ!

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ?ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΠΗΡΑ 1 ΧΑΠΙ ΤΗ ΜΕΡΑ...

..

κοριτσακια να ρωτησω κατι?κανετε κ υπερηχο οσο παιρνετε τα χαπια αυτα???

Αmarillo εγω κανω υπερυχο την 12η με 14η μερα και προγεστερονη την 21 μερα του κυκλου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...