Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

clomiphene???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 761
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχχχ... Εγω δεν μπορω με τιποτα.Να σκεφτεις πως ημουν σιγουρη οτι αυτον τον μηνα τουλαχιστον μπεμπε δεν θα δουμε και ενω ειμαι στην 24η μερα πηγα και εκανα τεστ:shock:.καθυστερηση δεν,συμπτωματα δεν αλλα το τεστ τεστ:oops:.Και φυσικα ηταν αρνητικο....

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.

Αχχχ... Εγω δεν μπορω με τιποτα.Να σκεφτεις πως ημουν σιγουρη οτι αυτον τον μηνα τουλαχιστον μπεμπε δεν θα δουμε και ενω ειμαι στην 24η μερα πηγα και εκανα τεστ:shock:.καθυστερηση δεν,συμπτωματα δεν αλλα το τεστ τεστ:oops:.Και φυσικα ηταν αρνητικο....

Το έχω κάνει κι εγώ αυτό,τεστ χωρίς καθυστέρηση. Δεν το ξανά κάνω όμως. Και μόνο που μπαίνεις στην διαδικασία χαλιέσαι.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Διαφημίσεις

koita k auto....http://www.123baby.me/temperature.html

diladi otan exeis owreksia i thermokrasia einaixamili?

Kαλημερα!Η μετρηση θερμοκρασιας δεν βοηθαει στο να βρουμε την ωορρηξια πριν αυτη γινει....Εχει οφελος μονο για να δουμε αν αυτη εγινε και ποτε στο τελος του κυκλου και αν ηταν καλη.Γι αυτο μετραμε απο την πρωτη μερα ως την τελευταια του κυκλου και παντα πρωι!Η θερμοκρασια ειναι χαμηλη στην ωορρηξια και μετα ανεβαινει ....Αρα εσυ θα το καταλαβεις αφου γινει με την ανοδο θερμοκρασιας και οχι πριν.;)

empty.gif

fHaOp2.png

Λοιπον κοριτσια εγω μετα την χθεσινη σφαλιαρα αποφασισα να μην ξαναπαρω τεστ γιατι ειναι πειρασμος και η απογοητευση μεγαλη!Επισης τελος και στην καταγραφη θερμοκρασιας.Τα χαπακια μου τον υπερυχο και χαλαρα.εεε πια στο τελος θα γινουμε ψυχοτικες και το θεμα ειναι πως δεν ξερω αν κατα την προσπαθεια συλληψης επιτρεπετε η βαλεριανα το αταραξ κτλ.:rolleyes:Αισιοδοξια,ηρεμια και θετικη ενεργεια:!:

bre koritsia eseis aistaneste ponakia xamila?giati egw nai...

Στην ωορηξια εννοεις ε?καποιες φορες ναι αλλα οχι παντα.Στον τελευταιο κυκλο πχ δεν καταλαβα τιποτα.

Διαφημίσεις

Ευχομαι συντομα να αισθανθεις και τα αλλα συμπτωματα... ξερεις αυτα που περιμενουμε ολες μας;)Αντε μην καθεσε ξεκινα αγαπουλες.... χχχ

κι αλλες κι αλλες ....:P αυτες τις μερες τουλαχιστον.Ειπαμε θα σκεφτομαστε θετικα και θα κανουμε αγαπουλες γιατι μας αρεσει και το θελουμε.Χωρις αποτερο σκοπο.Θα ειμαστε χαλαρες και ηρεμες...Mπορουμε,μπορουμε,μπορουμε αρκει να το πιστεψουμε!

Δασκαλε που διδασκες.... Ειναι σαν να μιλαει καποια αλλη και οχι εγω:roll:

papi μου να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες ειναι κανονας του forum!

κι αλλες κι αλλες ....:P αυτες τις μερες τουλαχιστον.Ειπαμε θα σκεφτομαστε θετικα και θα κανουμε αγαπουλες γιατι μας αρεσει και το θελουμε.Χωρις αποτερο σκοπο.Θα ειμαστε χαλαρες και ηρεμες...Mπορουμε,μπορουμε,μπορουμε αρκει να το πιστεψουμε!

Δασκαλε που διδασκες.... Ειναι σαν να μιλαει καποια αλλη και οχι εγω:roll:

papi μου να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες ειναι κανονας του forum!

τι ηρεμια εμενα ειδι με εχει πιασει αγωνια....και το χειροτερο νικολετα μοθ ειναι οτι αν δεν πιασοθν κ τα χαπια φοβαμαι οτι θα απογοητευτω....

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαινω απολυτα και εγω ετσι νιωθω αλλα τι μας προσφερει το αγχος και η αγωνια?Την απογοητευση...και αντιθετα αποτελεσματα.Ειμαστε ακομα στην αρχη εσυ στον πρωτο κυκλο με κλομιφαινη κ εγω στον δευτερο και ειναι πολλυ νωρις να απογοητευομαστε!Να σου πω πως εγω τον μηνα που πηρα τα χαπια ειχα βιοχημικη:cry:.Οποτε τα χαπια λειτουργουν και οπως λεει και ο αντρας μου ειναι θεμα χρονου.Εγω σκεφτομαι αυτο τον μηνα να μην παω για υπερυχο γιατι οι προγραμματισμενες επαφες με χαλανε πολλυ.Ο αντρας σου εξετασεις εχει κανει?

Σε καταλαβαινω απολυτα και εγω ετσι νιωθω αλλα τι μας προσφερει το αγχος και η αγωνια?Την απογοητευση...και αντιθετα αποτελεσματα.Ειμαστε ακομα στην αρχη εσυ στον πρωτο κυκλο με κλομιφαινη κ εγω στον δευτερο και ειναι πολλυ νωρις να απογοητευομαστε!Να σου πω πως εγω τον μηνα που πηρα τα χαπια ειχα βιοχημικη:cry:.Οποτε τα χαπια λειτουργουν και οπως λεει και ο αντρας μου ειναι θεμα χρονου.Εγω σκεφτομαι αυτο τον μηνα να μην παω για υπερυχο γιατι οι προγραμματισμενες επαφες με χαλανε πολλυ.Ο αντρας σου εξετασεις εχει κανει?[/QU

ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ Κ ΕΓΩ ΠΡΟΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΕΛΕΝΧΟ....

ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ Κ ΕΓΩ ΠΡΟΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΕΛΕΝΧΟ....ΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤςΡΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΝΗΣΥΧΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Κ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ 84% ΑΝΩΜΑΛΑ

Μια απ'τα ιδια και μας φυσιολογικο αλλα με πολλα ανωμαλα.σε ουρολογο πηγατε?εμενα ειχε μια φλεγμονη στην επιδιδυμιδα και του εδωσε αντιβιωση.για τα ανωμαλα μου ειπε πως δεν πρεπει να μας ανησυχουν και οτι το ψαχνουμε εαν εχουμε απο 3 και πανω αποβολες.Κ εμενα με προβληματιζει αυτο.Τελη του μηνα θα παμε για επισκεψη και θα τον ρωτησω ξανα.

Μια απ'τα ιδια και μας φυσιολογικο αλλα με πολλα ανωμαλα.σε ουρολογο πηγατε?εμενα ειχε μια φλεγμονη στην επιδιδυμιδα και του εδωσε αντιβιωση.για τα ανωμαλα μου ειπε πως δεν πρεπει να μας ανησυχουν και οτι το ψαχνουμε εαν εχουμε απο 3 και πανω αποβολες.Κ εμενα με προβληματιζει αυτο.Τελη του μηνα θα παμε για επισκεψη και θα τον ρωτησω ξανα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΝΩ ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑ 36,0 Κ ΠΡΟΧΘΕΣ 35,9 ΣΗΜΡΑ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΕΙΧΑ 36,5 Κ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑ 36,9 .ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ?"????ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ??

καλη σου μερα:P Νομιζω πως ναι.Λογικα εγινε ωορηξια τις προηγουμενες μερες.... ποτε περιμενεις να αδιαθετησεις?

ευχομαι απλα να περιμενεις και αντι για αυτην.........;) να ερθει το σπορακι σου!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥ Κ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ......ΑΝΤΕ ΝΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΟΥΣ.............

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...