Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

clomiphene???

Recommended Posts

Καποιοι ανθρωποι ειναι απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και χαιρονται με την αγωνια και τον πονο των αλλων.Ισως αυτο τους κανει να ξεχνανε τα δικα τους.Και στην μανα μου (εκανα πολυυυυυυ καιρο να πιασω παιδι) οι καλοθελητριες γειτονισες οταν θελανε να την πικαρουν ρωταγανε "σου ετοιμασανε κανενα?? Ακομα να σε κανουν γιαγια??" γτ και ο αδελφος αργησε να πιασει.Ομως ερχεται ο καιρος που ολα γινονται.Η μια καλοθελητρια λοιπον την τελευταια φορα μιλαγανε στο τηλεφωνο και εκει που το κλεινανε την ρωταει "" σου ετοιμασανε κανενα???" και η μανα μου της απαντησε οτι περιμενει 2 εγγονια και απο τοτε η γειτονισσα δεν ξαναπηρε τηλ.Ξενερωσε!Η μονη απαντηση κοριτσια σε ολες αυτες τις κατιναρες θα ειναι οταν θα μεινετε εγγυες !!Και υπομονη γιατι σε ολες μας ερχεται αυτη η στιγμη!!Αγνοηστε τις προς το παρον και θα τους απαντησετε αργοτερα με τις εγκυμοσυνες σας!

FvxMp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 761
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να της πεις της μαμάς σου να μη στεναχωριέται και όταν την πλησιάζουν τέτοια άτομα να τα απομακρύνει!!! Και αν εξακολουθούν να λένε βλακείες, να μη σκύβει το κεφάλι αλλά να τους απαντάει καταλλήλως!!! Ακούς εκεί!!! Δουλειά δεν έχουν και δουλειά βρίσκουν!!! Κοίτα μαντάμ το σπίτι σου και άσε το δικό μου!!!

έτσι ακριβώς Ελενάκι μου λες και τους νοιάζει αυτούς αν θα κάνω εγώ παιδί ή όχι..........................αχ ο κόσμος δεν πάει καλά...........ρε κοριτσια όλους αυτους που σου λενε αντε τι καθεσαι κανε μωρακι τι τους απαντάς δεν ξερω όταν μου το λένε νιώθω τόσο άσχημα................

Καποιοι ανθρωποι ειναι απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και χαιρονται με την αγωνια και τον πονο των αλλων.Ισως αυτο τους κανει να ξεχνανε τα δικα τους.Και στην μανα μου (εκανα πολυυυυυυ καιρο να πιασω παιδι) οι καλοθελητριες γειτονισες οταν θελανε να την πικαρουν ρωταγανε "σου ετοιμασανε κανενα?? Ακομα να σε κανουν γιαγια??" γτ και ο αδελφος αργησε να πιασει.Ομως ερχεται ο καιρος που ολα γινονται.Η μια καλοθελητρια λοιπον την τελευταια φορα μιλαγανε στο τηλεφωνο και εκει που το κλεινανε την ρωταει "" σου ετοιμασανε κανενα???" και η μανα μου της απαντησε οτι περιμενει 2 εγγονια και απο τοτε η γειτονισσα δεν ξαναπηρε τηλ.Ξενερωσε!Η μονη απαντηση κοριτσια σε ολες αυτες τις κατιναρες θα ειναι οταν θα μεινετε εγγυες !!Και υπομονη γιατι σε ολες μας ερχεται αυτη η στιγμη!!Αγνοηστε τις προς το παρον και θα τους απαντησετε αργοτερα με τις εγκυμοσυνες σας!

αχ μπράβο μαελα μου καλά την έκανε η μαμά σου.......εχεις απόλυτο δίκιο γι αυτό που λες... πόσο καιρο έκανες να μήνεις έγκυος?

Εκανα 4,5 χρονια παρακαλω!!!Καθολη τη διαρκεια εκανα μια σπερματεχυση και μια εξωσωματικη αποτυχυμενες.Εμεινα εγγυος φυσιολογικα περσυ τετοια εποχη.Οποτε ξερω ακριβως πως νιωθετε και τι περνατε!Περασα και εγω πολλα και ειχα και το κοινωνικο περιγυρο να με πιεζει και να με κρινει!Τελικα ομως ολα γινονται κοριτσια απλα θελει υπομονη!!!!!

FvxMp3.png

Εκανα 4,5 χρονια παρακαλω!!!Καθολη τη διαρκεια εκανα μια σπερματεχυση και μια εξωσωματικη αποτυχυμενες.Εμεινα εγγυος φυσιολογικα περσυ τετοια εποχη.Οποτε ξερω ακριβως πως νιωθετε και τι περνατε!Περασα και εγω πολλα και ειχα και το κοινωνικο περιγυρο να με πιεζει και να με κρινει!Τελικα ομως ολα γινονται κοριτσια απλα θελει υπομονη!!!!!

4,5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!! ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙΡΣΟΚΥΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ............... ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.........ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

Διαφημίσεις

Σου ευχομαι να μην χρειαστει η επεμβαση !!Αλλα και να χρειαστει ειναι για καλο.Ολα θα πανε καλα και σημασια εχει το αποτελεσμα.Αλλωστε οταν θα μεινεις εγκυος θα ξεχασεις ποσο καιρο το περιμενες.Ομως ποτε δεν ξεχνας αυτα που περασες και γιαυτο ειμαι στο φορουμ και παρακολουθω γιατι η δικια μου περιπτωση δινει ελπιδα σε πολλα κοριτσια!Σου ευχομαι συντομα εγκυος!

FvxMp3.png

Σου ευχομαι να μην χρειαστει η επεμβαση !!Αλλα και να χρειαστει ειναι για καλο.Ολα θα πανε καλα και σημασια εχει το αποτελεσμα.Αλλωστε οταν θα μεινεις εγκυος θα ξεχασεις ποσο καιρο το περιμενες.Ομως ποτε δεν ξεχνας αυτα που περασες και γιαυτο ειμαι στο φορουμ και παρακολουθω γιατι η δικια μου περιπτωση δινει ελπιδα σε πολλα κοριτσια!Σου ευχομαι συντομα εγκυος!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΟΥΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ:-D

4,5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!! ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙΡΣΟΚΥΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ............... ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.........ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

theofania καλησπερα ειμαι καινουρια στο forum.κ εγω προσπαθω για ενα γερο παιδακι.οσον αφορα τον αντρα σου να σου πως το δικο μου θεμα ειναι πολυκυστικες ωοθηκες αλλα κ ο αντρας μου ειχε κιρσοκηλη.το αφησε 4 χρ.κ τα απουελεσματα του ολο κ χειροτερευαν. περσι το μαιο εκανε τελικα εγχειρηση γιατι το ηθελα εγω(2 μερες στο νοσοκομειο,γρηγορη αναρωση σπιτι κ επειδη η δουλεια του ειναι βαρια γυρισε δτη δουλεια σε 2 βδομαδες)τα αποτελεσματα 1.5 χρ μετα θεαματικη αλλαγη.το θεμα με την κιρσοκηλη απο οσο ξερω ειναι η κινητικοτητα σπερματος, ειχαμε 22% κ τωρα εχουμε 50%.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ.μην το καθυστερηται κ μην στεναχωριεσαι δν ειναι τιποτα για καλο γινεται απλα θα παρει καιρο να επανελθει το ρπερμα από 6 μν-1 χρ.Εμεις παντως ξεκιναμε τελικα εξωσ.γον. κ ειμαι πολυ χαρουμενη. Σασ ευχομαι καλα αποτελεσματα.......:-D

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα σε όλες!! Να ρωτήσω κάτι μήπως με βοηθήσει? Το τελευταίο 2μηνο που έπαιρνα clomiphene+Pregnyl έχω παρατηρήσει οτι έχει μειωθεί αισθητά η ροή της περιόδου μου. Εχει συμβεί αυτό σε καμία σας?? Ποτέ δεν είχα πολύ ροή, μάλιστα η περίοδος μου τελείωνε γύρω στις 4-5μέρες με έντονη ροή μόνο την 1-2μέρα. Τώρα όμως ήδη από την 1η μέρα η ροή είναι μικρή, με πολλά καφέ και την 2η μέρα είμαι σχεδον στο τελείωμα!! Φοβάμαι μήπως είναι καμιά κύστη!

:cool:

Life is too short to be boring!!!

:wink:

Καλημέρα σε όλες!! Να ρωτήσω κάτι μήπως με βοηθήσει? Το τελευταίο 2μηνο που έπαιρνα clomiphene+Pregnyl έχω παρατηρήσει οτι έχει μειωθεί αισθητά η ροή της περιόδου μου. Εχει συμβεί αυτό σε καμία σας?? Ποτέ δεν είχα πολύ ροή, μάλιστα η περίοδος μου τελείωνε γύρω στις 4-5μέρες με έντονη ροή μόνο την 1-2μέρα. Τώρα όμως ήδη από την 1η μέρα η ροή είναι μικρή, με πολλά καφέ και την 2η μέρα είμαι σχεδον στο τελείωμα!! Φοβάμαι μήπως είναι καμιά κύστη!

καλημέρα.... κι εγώ το τελευταίο 2 μηνο πέρνω clomiphene.. εμένα όμως μου συμβαίνει το αντίθετο...έντονοι πόνοι και μεγάλη ροή!!!! Πάντως ελενακι αν ήταν κύστη θα φαινόταν στα υπέρηχα που κάνεις... Πας για υπερηχο ? πόσα ωοθυλακια κάνεις???

THE LIGHT WILL STAY ON

Διαφημίσεις

καλημέρα zarozinia! Τον 1ο μήνα έκανα μόνο 2, τον δεύτερο όμως έκανα 7!!Υπερπαραγωγή!!! Γι'αυτό πήγα και σε σπερματέγχυση αλλά δυστυχώς αποτύχαμε!!!Εννοείται οτι κάνω υπέρηχους, συνήθως μετά την 11η μέρα. Αυτός θα είναι ο 3ος μήνας που θα πάρω τα χάπια. Ελπίζω να είναι και ο τυχερός!!!:)

καλημέρα zarozinia! Τον 1ο μήνα έκανα μόνο 2, τον δεύτερο όμως έκανα 7!!Υπερπαραγωγή!!! Γι'αυτό πήγα και σε σπερματέγχυση αλλά δυστυχώς αποτύχαμε!!!Εννοείται οτι κάνω υπέρηχους, συνήθως μετά την 11η μέρα. Αυτός θα είναι ο 3ος μήνας που θα πάρω τα χάπια. Ελπίζω να είναι και ο τυχερός!!!:)

καλημέρα ελενάκι!!!!!!!!! 7?????????? πραγματικά υπερπαραγωγή!!!!

εγώ τον 1ο μήνα 2 και τον 2ο 1..... μετράω την προγεστερόνη μου την 21η μέρα και είναι στα ανώτατα όρια... όλα καλά δηλαδή huhner test θετικότατο!!! αλλά δεν γίνεται... έχω περάσει πολλά βεβαια... τεσπα...

εσύ σε ποια μερα του κύκλου είσαι τώρα?

Tι ωφελεί να καρτεράς όρθιος στην πόρτα του σπιτιού,

και με τα μάτια στους νεκρούς τους δρόμους στυλωμένα,

αν είναι νά ’ρθει θε να ’ρθεί, δίχως να νιώσεις από πού,

και πίσω σου πλησιάζοντας με βήματα σβημένα...

Zarozinia Και εγω και τους δυο μηνες απο ενα ωοθηλακιο εχω κανει και τους δυο μηνες που τα περνω.... Η elenaki ανταπροκριθηκε πολύ καλα στα χαπια και εκανε πολλα...Στον τριτο μηνα μπορει να εχουμε κι εμεις πολλα να ανεβασουμε και τις πιθανοτητες!!!!!!

empty.gif

fHaOp2.png

Zarozinia Και εγω και τους δυο μηνες απο ενα ωοθηλακιο εχω κανει και τους δυο μηνες που τα περνω.... Η elenaki ανταπροκριθηκε πολύ καλα στα χαπια και εκανε πολλα...Στον τριτο μηνα μπορει να εχουμε κι εμεις πολλα να ανεβασουμε και τις πιθανοτητες!!!!!!

luna μου σε ποια μέρα του κύκλου είσαι???????

Μακάρι να έχουμε ανταπόκριση στον 3ο μήνα.... αλλά ΄΄εχω κάνει τόσα και δεν γίνεται με τίποτα!!!!!!!!!!

εσείς πόσο καιρό προσπαθείτε????(μπορεί να το αναφέρεις, αλλα αν δεν σου κάνει κόπο μου λες...)

Zarozinia12 είμαι στην 2η μέρα και τα χάπια θα τα ξεκινήσω αύριο. Βρε μην απογοητεύεσαι και όλα καλά θα μας πάνε!! Εγώ μετά την αποτυχία της σπερματέγχυσης και αφού κυλίστηκα στα πατώματα, τώρα είμαι πάλι αισιόδοξη και ελπίζω στο θαύμα!!Το ίδιο να κάνεις και εσύ!!Εσείς πόσο καιρό προσπαθείτε?

Διαφημίσεις

Προσπαθουμε 8 μηνες τωρα...Αλλα εχω πολυκυστικες και γι αυτο δεν ηθελα να το αφησω, γιατι ξερω οτι ειναι δυσκολο και αγχονομαι και πολυ!!Τωρα ειμαι στην 25 ημερα αλλα εκανα καθηστερημενη ωορρηξια και μαλλον οχι και τοσο καλο ωαριο αρα μαλλον θα αδιαθετησω μετα τις 4-5 του δεκεμβριου...Εσυ ??

empty.gif

fHaOp2.png

Zarozinia12 είμαι στην 2η μέρα και τα χάπια θα τα ξεκινήσω αύριο. Βρε μην απογοητεύεσαι και όλα καλά θα μας πάνε!! Εγώ μετά την αποτυχία της σπερματέγχυσης και αφού κυλίστηκα στα πατώματα, τώρα είμαι πάλι αισιόδοξη και ελπίζω στο θαύμα!!Το ίδιο να κάνεις και εσύ!!Εσείς πόσο καιρό προσπαθείτε?

Και καλά κάνεις και ελπίζεις.... εμεις προσπαθούμε 4,5 χρόνια !!!!!!!!! πολύ ε????????????????????????

Άσε σου λέω έχω τραβήξει πάρα πολλά!!!! 2 σπερματεγχύσεις με υπρδιεγέρσεις σοβαρές με νοσηλεία... 2 εξωσωματικές σε φυσικό κύκλο (μια βιοχημική κύηση...) αλλαγές γιατρών , εξετάσεις, άγχος κτλ κτλ..... Δεν μας βρίσκουν κάτι , αλλά δεν γίνεται κιολας.... :-(

Εμείς προσπαθούμε 1 1/2 χρόνο σχεδόν. Καλά κάνεις που το έψαξες από νωρίς, γιατί εγώ η χαζή άκουσα τη γιατρό μου που μου είπε μετά το χρόνο να το ψάξουμε και νιώθω οτι έχασα χρόνο εξαιτίας αυτής της αναμονής!! Τελικά και που το ψάξαμε αποτέλεσμα κανένα!!Ανεξήγητη υπογονιμότητα!!Εντάξει είχαμε ένα θεματάκι με μικρόβια αλλά αυτό το λύσαμε στον πρώτο μήνα με αντιβίωση και δεν ξαναπαρουσιάστηκε! Σύλληψη όμως δεν έγινε ούτε μετά!!! :(

Προσπαθουμε 8 μηνες τωρα...Αλλα εχω πολυκυστικες και γι αυτο δεν ηθελα να το αφησω, γιατι ξερω οτι ειναι δυσκολο και αγχονομαι και πολυ!!Τωρα ειμαι στην 25 ημερα αλλα εκανα καθηστερημενη ωορρηξια και μαλλον οχι και τοσο καλο ωαριο αρα μαλλον θα αδιαθετησω μετα τις 4-5 του δεκεμβριου...Εσυ ??

εγώ για το πόσο προσπαθώ θα το διαβάσεις , το έγραψα μόλις πριν... (4,5 χόνια ανεξήγητη υπογονιμότητα..... έχουμε κάνει πολλά αλλά τίποτα)

Είμαι στην 27 η μέρα του κύκλου, και έχρεται.... άντε να τα πάρω και αυτόν τον μήνα να δω μετά τι θα κάνω.....Πότε είχες ωορρηξία? και που ξέρεις ότι δεν έκανες καλή ωορρηξία????????? έκανες εξεταση προγεστερόνης?

zarozinia12 σε θαυμάζω για το κουράγιο σου!!! Εγώ με μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και διαλύθηκα ψυχολογικά!!! Μπράβο σου και μη στεναχωριέσαι, θα'ρθει για όλες μας αυτή η άγια μέρα που θα κρατάμε το παιδάκι μας αγκαλίτσα!!!

zarozinia12 σε θαυμάζω για το κουράγιο σου!!! Εγώ με μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και διαλύθηκα ψυχολογικά!!! Μπράβο σου και μη στεναχωριέσαι, θα'ρθει για όλες μας αυτή η άγια μέρα που θα κρατάμε το παιδάκι μας αγκαλίτσα!!!

Έτσι νομίζεις τώρα... ότι διαλύθηκες ψυχολογικά... Κι εγώ έτσι νόμιζα όταν μου τύχαιναν διάφορα, μέχρι που ανακάλυψα απο όσα έχω τραβήξει την δύναμη που έχει ο άνθρωπος μέσα του όταν θέλει κάτι όσο τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εύχομαι να μην την ανακαλύψεις σε αυτό το σ΄τάδιο της ζωης σου... εννοώντας να σου έρθει γρήγορα το γλυκό σου μωρό χωρίς ταλαιπωρίες και βάσανα.....:)

εγώ για το πόσο προσπαθώ θα το διαβάσεις , το έγραψα μόλις πριν... (4,5 χόνια ανεξήγητη υπογονιμότητα..... έχουμε κάνει πολλά αλλά τίποτα)

Είμαι στην 27 η μέρα του κύκλου, και έχρεται.... άντε να τα πάρω και αυτόν τον μήνα να δω μετά τι θα κάνω.....Πότε είχες ωορρηξία? και που ξέρεις ότι δεν έκανες καλή ωορρηξία????????? έκανες εξεταση προγεστερόνης?

O γιατρος μου ειπε οτι δεν επειδη αργουσε να μεγαλωσει ισως και οταν σπασει να μην ειναι καλο...Την 15-16 ημερα ηταν 14mm που κανονικα επρεπε να εχει ηδη σπασει...Αρα ωορρηξια δεν ημασταν σιγουροι για το ποτε θα γινει!!Προγεστερονη δεν κανω,δεν μου το εχει πει, εσυ κανεις καθε μηνα??

Τωρα ειμαστε με τρεις με κλομιφαινη -σεπραφαρ στο τριτο μηνα ...Αλλα εγω θα μεινω πισω με αυτον τον κολοκυκλο που εχω!!!!

empty.gif

fHaOp2.png

O γιατρος μου ειπε οτι δεν επειδη αργουσε να μεγαλωσει ισως και οταν σπασει να μην ειναι καλο...Την 15-16 ημερα ηταν 14mm που κανονικα επρεπε να εχει ηδη σπασει...Αρα ωορρηξια δεν ημασταν σιγουροι για το ποτε θα γινει!!Προγεστερονη δεν κανω,δεν μου το εχει πει, εσυ κανεις καθε μηνα??

Τωρα ειμαστε με τρεις με κλομιφαινη -σεπραφαρ στο τριτο μηνα ...Αλλα εγω θα μεινω πισω με αυτον τον κολοκυκλο που εχω!!!!

Ναι μου έχει πει να κάνω την 21η μέρα... χωρις την κλομιφαίνη είχα 8-9 τώρα έφτασα στο 26!!! κοίτα αν την 16 η μέρα ήταν 14 μπορεί μέχρι την 19η - 20η να έσκασε.... δεν έκανες pregnyl?

Δεν εκανα ενεση γιατι μαλλον θα την καναμε αδικα απο οτι μου ειπε ...Τον άλλο μηνα θα παρω 3 χαπια την ημερα με την λογικη οτι θα παμε καλυτερα να κανω και την ενεση...Αρα περιμενω τωρα να αδιαθετησω!

Δεν σου εχουν πει καμια αιτια μετα απο τοσες εξετάσεις που εκανες ??Καπου θα οφείλετε ετσι δεν είναι??

empty.gif

fHaOp2.png

Luna82 εγώ απ'οσο ξέρω το αυγουλάκι μεγαλώνει κατά περίπου 2χιλ. τη μέρα. Συνεπώς αν ήταν 14χιλ την 15η μέρα, τότε θα είχες ωορρηξία 17η-18η μέρα. Δεν ξαναπήγες στον γιατρό για υπέρηχο ώστε να δεις αν τελικά τα αυγουλάκια σου μεγάλωσαν κι'αλλο ή όχι?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...