Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απιστευτη συμπεριφορα ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΥ παιδοορθοπαιδικου στη θεσσαλονκη

Recommended Posts

ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ

Χτες μετα απο επισκεψη μας στο ιατρειο ισως του πιο γνωστου παιδοορθοπεδικου στη Θεσσαλονικη εμεινα αναυδη απο την συμπεριφορα του απεναντι στο γιο μου που ειναι 2 χρονων και 9 μηνων.

Το παιδι εκλαιγε οχι πολυ δυνατα και δεν ηθελε να ακολουθησει τις οδηγιες του αμεσως ,με αποτελεσμα να του αγριοφωναξει και να βαλει με δυναμη τα ποδια του στην θεση που ηθελε και το αποκορυφωμα??? Επειδη συνεχιζε να κλαψουριζει απλα, να γυρισει και κοιταζοντας στα ματια του παιδιου να του του λεει ,επισης αγρια , ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ??.Εμεινα .

Δεν εχω αποκαλεσει ποτε τον γιο μου κακο ουτε καν για αστειο ποσο μαλλον φωναζοντας το και φυσικα δεν τον εχω κακοποιησει σωματικα γιατι αυτο αισθανομαι οτι εκανε ο γιατρος.Κια ολα αυτα μεσα σε 1-2 λεπτα .Απο το σοκ που υπεστη δεν μπορουσα να αντιδρασω, ευτυχως μετα μπηκε ο αντρας μου.

Το ιατρειο του ειναι στο κεντρο της Θεσσαλονικης ,edit admin . ΣΕ ΕΝΑ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ,Δουλευει μονο τα απογευματα .Του στελνουν παιδια πολλοι παιδιατροι και απο τις γυρω πολεις .

Δεν εχω συναντησει χειροτερη συμπεριφορα γιατρου ειδικα απεναντιι σε ενα παιδι .

Ισως σε καποιους αλλους γονεις να μην ετυχε να τον πετυχουν σε μια τετοια φαση ,γιατι θα βρειτε αλλου πολυ καλα σχολια για αυτον ,επειδη τα παιδια τους ηταν πιο μεγαλα και δεν χρειαζοταν να τα συνετησει ?τι να πω?Εαν δεν μπορεις να φερθεις ανθρωπινα σε ενα παιδι και δεν εχεις την ικανοτητα να τον ηρεμησεις και να τον εξετασεις δεν ασχολεισαι με αυτο.Και να φανταστειτε οτι ο γιος μας ειναι απο τα ηρεμα παιδια.

Δεν ξερω τι να κανω μαλλον πρεπει να τον καταγγειλω και στον ιατρικο συλλογο.

ΟΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΕ Π.Μ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ .ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ.

Διαφημίσεις

Χρειάζεται καταγγελία στον ιατρικό σύλλογο (που όμως θα κουκουλώσει το θέμα για έναν "εγκριτο συνάδελφο" και κυρίως μύνηση για πρόκληση ψυχικής βλάβης.

Όταν κάποιος έχει το πρόθεμα 'Παιδο" στον επαγγελματικό του τίτλο σημαίνει ότι έχει βασική γνώση από παιδιά (και μικρά φυσικά), από προσέγγιση και παιδική ψυχολογία. Σε αυτήν την ηλικία είναι αδύνατο να κάνεις αξιόπιστη κλινική εξέταση χωρίς να έχει κερδίσει την συνεργασία του παιδιού.

Όλοι μας έχουμε κάποιες στιγμές άσχημες για διάφορους λόγους, όμως δεν φτάνουμε στην κακοποίηση και το βρίσιμο.

Δυστυχώς κάποιοι γίνονται "φίρμες" για λόγους άσχετους με την πραγματική τους επαγγελματική υπόσταση. Μπαίνουν καλύτερα στο "κύκλωμα", τα πάνε καλά με συναδέλφους ή και άλλα.

Σας παρακαλώ να το προχωρήσετε γιατί κάποτε πρέπει να σκεφτούμε ως γονείς όλοι μαζί και να απαιτήσουμε ποιότητα για τα παιδιά μας.

Κοίταξε μερικές φορές δικαιολογώ ορισμένους γιατρούς από την άποψη ότι είναι και αυτοί άνθρωποι και λόγω της κούρασής τους να εξαντλείται η υπομονή τους με αποτέλεσμα να παραφερθούν. Πρός Θεού δεν θα δικαιολογούσα ποτέ οποινδήποτε επιστήμονα ή όχι σήκωνε το χέρι του επάνω στο παιδί μου. Θα του το έκοβα!!

Όπως περιγράφεις όσα ακολούθησαν φάνηκε ότι δεν μπορούσε με βάση το δικό του σκεπτικό να κάνει κάτι άλλο προκειμένου να ολοκληρώσει την εξέτασή του. Κανονικά έπρεπε να το ηρεμήσει το παιδάκι πρώτα...Τι να πώ...προσπάθησε να το ξεχάσεις...εσείς πως αντιδράσατε;

Σας παρακαλώ να το προχωρήσετε γιατί κάποτε πρέπει να σκεφτούμε ως γονείς όλοι μαζί και να απαιτήσουμε ποιότητα για τα παιδιά μας.

Δεν υπηρχε καμια προσπαθεια να προσεγγισει το παιδι στην πραξη ,ενα παιδι που την αντιδραση του θα την χαρακτηριζα πολυ ηπια χωρις να τσιριζει ,χωρις να χτυπιεται απλα εκλαιγε λιγακι .Εαν ηταν κανενα αλλο παιδακι με εντονοτερη αντιδραση τι θα εκανε θα το

χτυπουσε? Εννοω δεν ειχε καθολου υπομονη απο την αρχη <μολις το εβαλα στο εξεταστικο κρεβατι> φερθηκε ασχημα .

Στην καταγγελια προς τον συλλογο θα προχωρησω σιγουρα αν και οντως υπαρχει περιπτωση να κουκουλωθει ,ενω για την μηνυση το σκεφτομαι ακομη.

Ο σκοπος μου ειναι να ενημερωθουν οσοι περισσοτεροι γονεις γινεται για να μην αντιμετωπισουν το ιδιο προβλημα.

δεν μπορούσε με βάση το δικό του σκεπτικό να κάνει κάτι άλλο προκειμένου να ολοκληρώσει την εξέτασή του

;

Το δικο του σκεπτικο ??Δεν ξερω εαν εχει πραγματικα ειδικευτει στο να προσεγγισει ενα παιδακι <σιγουρα οχι> Τελικα με ποιο κριτηριο χαρακτηριζεται ενας ορθοπεδικος ως παιδοορθοπεδικος..?Μαλλον ειναι δυο τα κριτηρια το ενα να εχει ειδικευτει στην παιδοορθοπεδικη και το αλλο στην προσεγγιση στα παιδια ?εγω αμφιβαλλω και για τα δυο.Στην πορτα η ταμπελα εγραφε "χειρουργος ορθοπεδικος".

Και για να αστειευτω λιγακι θελω να πω οτι ευτυχως το παιδι μου δεν ξερει τι σημαινει η λεξη κακος γιατι δεν την εχει ξαναακουσει ,ουτε καν την εκφραση ΄δεν εισαι καλος ."Παντα τις πραξεις του τις χαρακτηριζω με την εκφραση" αυτο δεν ηταν καλο "η "αυτο δεν ηταν σωστο".

Διαφημίσεις

Το ιατρειο του ειναι στο κεντρο της Θεσσαλονικης ,edit admin. ΣΕ ΕΝΑ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ,Δουλευει μονο τα απογευματα .Του στελνουν παιδια πολλοι παιδιατροι και απο τις γυρω πολεις .

Δεν εχω συναντησει χειροτερη συμπεριφορα γιατρου ειδικα απεναντιι σε ενα παιδι .

Ισως σε καποιους αλλους γονεις να μην ετυχε να τον πετυχουν σε μια τετοια φαση ,γιατι θα βρειτε αλλου πολυ καλα σχολια για αυτον ,επειδη τα παιδια τους ηταν πιο μεγαλα και δεν χρειαζοταν να τα συνετησει ?τι να πω?Εαν δεν μπορεις να φερθεις ανθρωπινα σε ενα παιδι και δεν εχεις την ικανοτητα να τον ηρεμησεις και να τον εξετασεις δεν ασχολεισαι με αυτο.Και να φανταστειτε οτι ο γιος μας ειναι απο τα ηρεμα παιδια.

Δεν ξερω τι να κανω μαλλον πρεπει να τον καταγγειλω και στον ιατρικο συλλογο.

ΟΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΕ Π.Μ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ .ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ.

Αν ειναι αυτος που φανταζομαι τον εχω επισκεφθει και εγω για τον γιο μου οταν ηταν 6-7 μηνων κανενα προβλημα δεν αντιμετωπισα οσον αφορα την συμπεριφορα του ηταν πολυ καλος ,αυτο που μου εκανε εντυπωση ομως ηταν οταν τον πηρε τηλ.μια μαμα και της ειπε να βρεθουν στο διαβαλκανικο στις 22:30 με 23:00 το βραδυ και σκεφτηκα αυτος ποτε ξεκουραζεται απο που αντλει τοσο κουραγιο και δυναμη για καθε μερα.απ'οτι θυμαμαι ειναι και καθηγητης σε πανεπιστημιο και το επιθετο του ειναι ιδιο με πολιτικο.Επισης χαρακτηρηστικος ειναι και ο τροπος που απευθυνεται στον γονεα π.χ και εσυ μαμα ή μπαμπα κανε αυτο κτλ.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

bobolinos μαλλον το παιδι μας ηταν στην μεση "επικινδυνη' ηλικια συμφωνα με τον γιατρο δηλ ουτε μεγαλο<που καταλαβαινει απο μονο του > ουτε μικρο <που και να του φωναξεις δεν θα σταματησει>

σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογειται κανενας να φωναζει οσο φορτωμενος κιαν ειναι

καθηγητης πανεπιστημιου? δεν νομιζω

τελος παντων αφου ζητησε "ταπεινα' συγνωμη..................

Διαφημίσεις

2 εβδομαδες μετα το συμβαν με τον παιδοορθοπεδικο ο γιος μου σημερα στα καλα καθουμενα μου λεει

γιατι εισαι τοσο κακο?

τον ρωταω εκπληκτη - ποιος το λεει αυτο ?

μου απανταει- ο γιατρος

τα συμπερασματα δικα σας.............

Λυπάμαι αφάνταστα γι' αυτό που σας συνέβη! Κι εγώ στη θέση σου θα γινόμουν έξαλλη!

Επειδή όμως κατάλαβα για ποιο γιατρό μιλάς, θέλω να πω ότι πήγα τη μικρή μου τον περασμένο μήνα κι αν μου έκανε κάτι πολύ καλή εντύπωση, ήταν η συμπεριφορά του απέναντι στο μωρό: ήταν πάρα πολύ ήρεμος κι ευγενικός!

Εννοείται ότι σε πιστεύω κι έχεις κάθε δίκιο, απλώς ας μην ξεχνάμε ότι κι οι γιατροί είναι άνθρωποι. Ποιος ξέρει τι ζόρι είχε εκείνη τη στιγμή (Και προς Θεού, αυτό δεν είναι δικαιολογία! Το παιδί σου δε του φταίει σε τίποτα, όποιο πρόβλημα κι αν έχει).

Πάλι καλά που ζήτησε συγγνώμη. Μερικοί "επαγγελματίες" είναι εντελώς... γαϊδούρια.

mAMnp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...