Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσοχή στα Αντηλιακά - τα παιδικά δεν είναι βρεφικά!-

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλες τις μανούλες του φόρουμ,

έχω μια μπουμπού 9 μηνών και της αγόρασα αντηλιακό με φυσικό αντηλιακό φίλτρο (δηλαδή zinc oxide) από Αμερική το burnout (μεταφορικά 10 δολάρια, αγόρασα 3 αντηλιακά 100ml έκαστο) .Φυσικά παρήγγειλα και για μένα και τα χρησιμοποιούμε και οι δύο περίπου μια εβδομάδα.:-D

Το Βadger το έχω εδώ και 2/3 μήνες αλλά κάπου διάβασα ότι περιέχει nano zinc και όχι micronized, οπότε θα το χρησιμοποιήσω μόνο σε μένα μέχρι να ξοδευτεί (παρήγγειλα και 5 μάλιστα!) και δε θα το ξαναπαραγγείλω.

Παραθέτω το σχετικό λινκ

http://burnoutsun.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=BS&Product_Code=8000&Category_Code=kids_sunscreen

Kαι να μην το ξεχάσω..πως αφερείτε το αντηλιακό?σκέφτηκα να το αφαιρώ με λαδάκι και μετά με το σαπουνάκι που την μπανιαρίζω, για σιγουριά...

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 71
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια εμενα ο μικρος ειναι 8 μηνων και επισης ατοπικος, τι μου προτεινεται σε αντηλιακο και επισης δεν ξερω καθολου γερμανικα μηπως εχετε καποια εναλλακτικη σε site..

καλησπέρα σε όλες τις μανούλες του φόρουμ,

έχω μια μπουμπού 9 μηνών και της αγόρασα αντηλιακό με φυσικό αντηλιακό φίλτρο (δηλαδή zinc oxide) από Αμερική το burnout (μεταφορικά 10 δολάρια, αγόρασα 3 αντηλιακά 100ml έκαστο) .Φυσικά παρήγγειλα και για μένα και τα χρησιμοποιούμε και οι δύο περίπου μια εβδομάδα.:-D

Το Βadger το έχω εδώ και 2/3 μήνες αλλά κάπου διάβασα ότι περιέχει nano zinc και όχι micronized, οπότε θα το χρησιμοποιήσω μόνο σε μένα μέχρι να ξοδευτεί (παρήγγειλα και 5 μάλιστα!) και δε θα το ξαναπαραγγείλω.

Παραθέτω το σχετικό λινκ

http://burnoutsun.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=BS&Product_Code=8000&Category_Code=kids_sunscreen

Kαι να μην το ξεχάσω..πως αφερείτε το αντηλιακό?σκέφτηκα να το αφαιρώ με λαδάκι και μετά με το σαπουνάκι που την μπανιαρίζω, για σιγουριά...

Ηθελα να παρω και εγω το Badger αλλα δεν ηξερα οτι εχει nano. Kατα τ'αλλα, ήσουν ευχατιστημένη?

Ψαχνω καιρο ενα με μόνο φυσικα φιλτρα, με λίγα συστατικα, χωρις ομως nano αλλα να μην με κάνει άσπρη σαν φάντασμα ( ο μικρός όταν του βαζω αντηλιακο φωσφορίζει σαν φαντασματάκι ). Υπαρχει τετοια ανιηλιακο ή τζαμπα ψάχνω ??

Eιχα παρει περισυ το Green People αλλα ενω στον Σεργιο ηταν σουπερ, εμένα μου εκανε μια απιθανη φωτοαλλεργια.

• 1 month later...

οτι αντιηλιακο κι αν παρετε τελικα ποτε δικτη πανω απο 30.ειναι πολυ βασικο αυτο.απο τριαντα και πανω περα απο το οτι ειναι καθαρα ενδικτικο (35 η50 η 100 ειναι το ιδιο)ειναι τιγκα στο χημεικο.τωρα το θεμα τι μαρκα να διαλεξουμε...αυτο ειναι πονεμενη ιστορια.κατα τη γνωμη μου επειδη ειναι και λιγο το αντικειμενο μου ολα το ιδιο ειναι.και σιγουρα δεν υπαρχουν φυτικα κλπκλπ.αλλο με φυτικα εκχυλισματα και αλλα φυσικο προιον.

Διαφημίσεις

οτι αντιηλιακο κι αν παρετε τελικα ποτε δικτη πανω απο 30.ειναι πολυ βασικο αυτο.απο τριαντα και πανω περα απο το οτι ειναι καθαρα ενδικτικο (35 η50 η 100 ειναι το ιδιο)ειναι τιγκα στο χημεικο.τωρα το θεμα τι μαρκα να διαλεξουμε...αυτο ειναι πονεμενη ιστορια.κατα τη γνωμη μου επειδη ειναι και λιγο το αντικειμενο μου ολα το ιδιο ειναι.και σιγουρα δεν υπαρχουν φυτικα κλπκλπ.αλλο με φυτικα εκχυλισματα και αλλα φυσικο προιον.

weleda ή frezyderm?? ποιο θα προτεινες για παιδικο αντιηλιακο.....

Η frezyderm εχει δεικτη 25 και 50...καλυτερα να υποθεσω το 25 που εινια και σε κρεμα??

weleda ή frezyderm?? ποιο θα προτεινες για παιδικο αντιηλιακο.....

Η frezyderm εχει δεικτη 25 και 50...καλυτερα να υποθεσω το 25 που εινια και σε κρεμα??

Καλημέρα! Εγώ της frezyderm παίρνω, με δείκτη 25

7uEBp2.png M3GSp2.png

Κοριτσια εγώ από πέρσυ της έβαζα της frezyderm το 25 που είναι το μόνο με φυσικόυς δείκτες θέλει όμως επαναληψη καθε μιση ώρα:shock: (μου το είπε κ η γιατρος κ η φαρμακοποιός). Για φέτος η παιδίατρος επέμενε για το 50 γιατί λέει πως δεν την καλύπτει τώρα που περπατάει κ θα είναι κάτω απο τον ήλιο!!! Το 50 επαναληψη καθε 2 ώρες το πολύ.

Yugup3.png

Κοριτσια εγώ από πέρσυ της έβαζα της frezyderm το 25 που είναι το μόνο με φυσικόυς δείκτες θέλει όμως επαναληψη καθε μιση ώρα:shock: (μου το είπε κ η γιατρος κ η φαρμακοποιός). Για φέτος η παιδίατρος επέμενε για το 50 γιατί λέει πως δεν την καλύπτει τώρα που περπατάει κ θα είναι κάτω απο τον ήλιο!!! Το 50 επαναληψη καθε 2 ώρες το πολύ.

κατερινουλα το 30 με το 50 ξερεις τι διαφορα καλυψης εχουν????ουτε 2% διαφορα!!!!το 30 προστατευει κατα 96,8 % και το 50 κατα 98 %!!!!

το πιο βασικο σε ενα αντιηλιακο ειναι να καλυπτει και απο τις UVA και απο τις UVB και να κανεις πολυ καλη καλυψη.ειχα διαβασει στους New York Times οτι το 80% των ανθρωπων δεν βαζουν σωστα το αντιηλιακο με αποτελεσμα το 50 spf π.χ που βαζουνε να πεφτει στην πραγματικοτητα στο 7 spf :shock:.

επισης σε καποιες χωρες απαγορευεται η πωληση αντιηλιακων ανω του 30 δεικτη καθως το θεωρουν μονο μαρκετινγκ........

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Μακάρι να είναι όπως τα λες γιατι δεν το αγόρασα ακομη κ θα ήθελα μόνο φυσικούς δείκτες!! (την θεωρω ακόμα μικρούλα 15 μηνών) Δεν ξέρω μπορει να είμαι κι υπερβολικη... αλλά με τα χειμικά δεν τα παω καλα..:evil:

Yugup3.png

εαν δεν τα πας καλα με τα χημικα να μην παρεις 50 δεικτη σε καμια περιπτωση!;);)

δεν ξερω τι ωρα πας στην θαλασσα,εμεις παμε απο τις 5 και μετα οποτε το 20 δεικτη που αγορασα ειναι μια χαρα!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

καλησπέρα κοριτσια!! τι καλά που ανοίξατε το συγκεκριμένο θέμα γιατι με ενδιαφέρει πάρα πολύ! Πριν λίγες μέρες έμαθα ότι η μικρούλα μου 12 μηνών έχει ατοπική δερματίτιδα και έτσι πρέπει να βάζει αντιηλιακό απο το πρωί μέχρι να πέσει ο ήλιος. Το θέμα μου είναι να πάρω ότι πιο ανάλαφρο για την επιδδερμίδα της και να μην λιγδιαζει οσο αυτό είναι δυνατό. Αυτό της λαβέρα που λέτε είναι πολύ λιπαρό; Για το αντιηλιακό της Aveeno τι αποψη έχετε όσες το χρησιμοποιείται; Ευχαριστώ!!:-D:grin::-D

gth0p3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσια!! τι καλά που ανοίξατε το συγκεκριμένο θέμα γιατι με ενδιαφέρει πάρα πολύ! Πριν λίγες μέρες έμαθα ότι η μικρούλα μου 12 μηνών έχει ατοπική δερματίτιδα και έτσι πρέπει να βάζει αντιηλιακό απο το πρωί μέχρι να πέσει ο ήλιος. Το θέμα μου είναι να πάρω ότι πιο ανάλαφρο για την επιδδερμίδα της και να μην λιγδιαζει οσο αυτό είναι δυνατό. Αυτό της λαβέρα που λέτε είναι πολύ λιπαρό; Για το αντιηλιακό της Aveeno τι αποψη έχετε όσες το χρησιμοποιείται; Ευχαριστώ!!:-D:grin::-D

οχι της lavera δεν ειναι λιπαρο,ειναι μια χαρα!

giotaki εισαι σιγουρη για το αντιηλιακο???τοσες πολλες ωρες πρεπει να το βαζει ? :shock::shock:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

ναι μωρέ...δυστυχώ

δεν κάνει καθόλου να το βαράει ο ήλιος

βασικά μπήκα τώρα λίγο να δω της Lavera και είδα ότι υπάρχει το γαλάκτωμα για παιδιά και βρέφη neutral που είναι σχετικά φθηνό και το σπρέι που είναι αρκετά ακριβό

Γιατί τέτοια διαφορά στη τιμή

Γιατί είναι καλύτερο το σπρέι;;;

gth0p3.png

Κορίτσια καλησπέρα κι από μένα.

Η παιδίατρος μας είπε να χρησιμοποιήσουμε αντιηλιακό μετά τους 6 μήνες και είμαστε ακόμα 4,5 μηνών.

Ξέρετε κάτι τέτοιο εσείς?

Και με την αντιηλιά στο καρότσι τι να κάνω? Να την σκεπάζω? Έχετε καμιά ιδέα οι πιο έμπειρες μαμάδες??

Η παιδίατρος μας είπε να χρησιμοποιήσουμε αντιηλιακό μετά τους 6 μήνες και είμαστε ακόμα 4,5 μηνών.

Και με την αντιηλιά στο καρότσι τι να κάνω? Να την σκεπάζω? Έχετε καμιά ιδέα οι πιο έμπειρες μαμάδες??

ετσι ειναι,τα περισσοτερα αντιηλιακα γραφουν επανω οτι πρεπει να χρησιμοποιουνται απο 6 μηνων και πανω.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

ναι μωρέ...δυστυχώ

δεν κάνει καθόλου να το βαράει ο ήλιος

βασικά μπήκα τώρα λίγο να δω της Lavera και είδα ότι υπάρχει το γαλάκτωμα για παιδιά και βρέφη neutral που είναι σχετικά φθηνό και το σπρέι που είναι αρκετά ακριβό

Γιατί τέτοια διαφορά στη τιμή

Γιατί είναι καλύτερο το σπρέι;;;

επειδη και η δικη μου εχει ατοπικη δερματιτιδα και παιρνω το ιδιο αντιηλιακο το σπρευ ειναι για πολυ ευαισθητες επιδερμιδες....οπως της δικης μου ..εγω αυτο της πηρα.....νομιζω οτι αν το ψαξεις και μεσα στις λεπτομερειες προιοντος το ιδιο λεει..ελπιζω να σε βοηθησα......

Άγγελος 11/10/2005

Νικόλας 05/04/2008

Μαριλένα 23/08/2010

Εύα 3/05/2013 ;)

ουτος ή αλλος το μωρο δεν θα το εχεις πρωτη μουρη στον μεσημεριανο ηλιο. για τις υπολοιπες ωρες καπελακι, ομπρελα που να καλυπτει ολο το καροτσακι και εισαι οκ. Και προς Θεου μην το σκεπαζεις καλοκαιριατικα με κουβερτες, θα σκασει.

ουτος ή αλλος το μωρο δεν θα το εχεις πρωτη μουρη στον μεσημεριανο ηλιο. για τις υπολοιπες ωρες καπελακι, ομπρελα που να καλυπτει ολο το καροτσακι και εισαι οκ. Και προς Θεου μην το σκεπαζεις καλοκαιριατικα με κουβερτες, θα σκασει.

Εννοείται πως όχι... ούτε εγώ δεν κυκλοφορώ το μεσημέρι..

Ένα σεντονάκι της ρίχνω στα πόδια, αλλά τα χεράκια όλο και κάπου τα βλέπει ο ήλιος..

επειδη και η δικη μου εχει ατοπικη δερματιτιδα και παιρνω το ιδιο αντιηλιακο το σπρευ ειναι για πολυ ευαισθητες επιδερμιδες....οπως της δικης μου ..εγω αυτο της πηρα.....νομιζω οτι αν το ψαξεις και μεσα στις λεπτομερειες προιοντος το ιδιο λεει..ελπιζω να σε βοηθησα......

Spray της Lavera εννοείς αυτο εδώ;;;

http://www.bce-europe.com/Bath-Body/Sun-Care/SPF-Products/Lavera-Sun-Sensitive-Kids-Sun-Spray-SPF-20-125-ml.html

Δεν ξέρω ποιο να πάρω το spray ή το γαλάκτωμα, ίσως παρω και τα 2.Πόσα θα χρειατώ για τον Αύγουστο;; 2 μπουκαλια σίγουρα ε;;

Κι εμείς με ατοπική δυστυχώς...:(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...