Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Νέα μητέρα μόνη..

Recommended Posts

δε δικαιολογω κανενα.με εμας τις γυναικες τα ΒΑΖΩ

Που πρεπει να ειμαστε ΠΡΟΣΕΧΤΗΚΕΣ και για τους συντροφους και για τις πραξεις.απλα δεν κραταμε ενα παιδι με το ενδεχομενο [πως θα ερθει κοντα μας.για τον ανθρωπο αυτο ειμαστε μια σχεση οτι να ειναι δε μας σκεφτηκε σοβαρα δηλ .να ζησει χρονια μαζι μας και να κανει οικογενεια.απο αυτο τον ανθρωπο γιατι θελουμε το παιδι του?

δεν ειναι παντα ετσι απλα δεσποινα κια πολυ προσεκτικη ημουν και αυτος το ιδιο εγινε ομως και θεωρει οτι δεν πρεπει να το κρατησουμε γιατι δεν το θελαμε δεν το επιδιωξαμε και πως εχουμε ολο το χρονο μπροστα μας να συμβει και αυτο ...εεε δεν ειναι ετσι τα πραγματα ομως οποτε μας γουσταρει αυτο δεν μπορει να το καταλαβει και διαφωνουμε ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 123
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το "μας" είναι η απάντηση στη δική σου ερώτηση...

"απο αυτο τον ανθρωπο γιατι θελουμε το παιδι του"

το διόρθωσα μετά...και έγραψα "της".

Δεν είναι μόνο παιδί του

αλλά και της...

οταν μονη θελει να το κρατησει και να το μεγαλωσει τοτε τι ειναι?παιδι της

δεν ειναι παντα ετσι απλα δεσποινα κια πολυ προσεκτικη ημουν και αυτος το ιδιο εγινε ομως και θεωρει οτι δεν πρεπει να το κρατησουμε γιατι δεν το θελαμε δεν το επιδιωξαμε και πως εχουμε ολο το χρονο μπροστα μας να συμβει και αυτο ...εεε δεν ειναι ετσι τα πραγματα ομως οποτε μας γουσταρει αυτο δεν μπορει να το καταλαβει και διαφωνουμε ..

δηλ θελει να εισατσε ζευγαρι να προχωρισετε μαζι να κανετε οικογενεια?απλα δεν ειναι ετοιμος τωρα?

εφοσον δεν υπαρχει οικονμικο τοτε τι αλλο θελεις απο αυτον?πως θα σε στηριξη?και αν αυριο κανει αλλη οικογενεια βρει μια κοπελα και κανει παιδια ενω εσυ εισαι μονη με το παιδι του?πως θα σου φανει?οι φιλοι και συγγενεις ειναι εξω απο το σπιτι σπιτι εισαι εσυ και ενα παιδι

αν αυριο κανει αλλη οικογενεια και αλλα παιδια καλως να τα κανει και να ειναι καλα .. εγω θελω να διπλα στο παιδι αυτο ολο ..

Διαφημίσεις

να μαντηλο δεθουν ειπα εγω?

με γονεις και φιλους θα μεγαλωσεις το παιδι?αυτοι θα το συντηρουν?σημερα ο καθενας κοιταει την οικογενεια του.τα προβληματα τομ καθημερινο των παιδιων με τους γειτονες θα το συζητησεις?εδω δεν τρωνε μια μερα και το κανουμε θεμα

Δεν είπα ότι είπες να μαντηλοδεθούν..το έφερα ως ακραίο παράδειγμα απλά επειδή μιλάς για κοινωνικό αποκλεισμό και στιγματισμό του παιδιού στο σχολείο κλπ κλπ..ΜΕ άλλα λόγια.δίνεις την εντύπωση ότι θεωρείς πως η μανούλα αυτή θα είναι μη αποδεκτή από τον κοινωνικό περίγυρο. Ισως φυσικά εσύ να αντιμετωπίζεις έτσι παρόμοιες περιπτώσεις οπότε να σου φαίνεται φυσιολογική μια τέτοια κατάσταση. Επίσης εγώ δεν είπα ότι θα μεγαλώσει το παιδί με γονείς κ φίλους. Εγώ μίλησα για ψυχολογική και ηθική στήριξη και για ανθρώπινη επαφή με γονείς και φίλους. Και ναι όλα αυτά έχουν πολύ μεγάλη σημασία για την ψυχή μιας μανούλας που έχει μονογονεϊκή οικογένεια. Αλλά τι σου λέω..αυτά για σένα είναι ψιλά γράμματα....λεπτομέρειες άνευ ουσίας. Δεν έχει νόημα να εξηγώ άλλο....

353a4d5f55.png

eNortjKzUjIyNDG2sFCyBlwwFYkC1w,,49.png

δηλ θελει να εισατσε ζευγαρι να προχωρισετε μαζι να κανετε οικογενεια?απλα δεν ειναι ετοιμος τωρα?

ακριβως αυτο δεν θελει να το κρατησουμε αλλα θελει να ειμαστε μαζι δεν θελει να χωρισουμε ...

αν αυριο κανει αλλη οικογενεια και αλλα παιδια καλως να τα κανει και να ειναι καλα .. εγω θελω να διπλα στο παιδι αυτο ολο ..

εσυ το θελεις αυτος θα το θελει τοτε?

οταν αποφασιζεις να κρατησεις ενα παιδι πρεπει να τα σκεφτεις ολα τα ενδεχομενα.

Δεν είπα ότι είπες να μαντηλοδεθούν..το έφερα ως ακραίο παράδειγμα απλά επειδή μιλάς για κοινωνικό αποκλεισμό και στιγματισμό του παιδιού στο σχολείο κλπ κλπ..ΜΕ άλλα λόγια.δίνεις την εντύπωση ότι θεωρείς πως η μανούλα αυτή θα είναι μη αποδεκτή από τον κοινωνικό περίγυρο. Ισως φυσικά εσύ να αντιμετωπίζεις έτσι παρόμοιες περιπτώσεις οπότε να σου φαίνεται φυσιολογική μια τέτοια κατάσταση. Επίσης εγώ δεν είπα ότι θα μεγαλώσει το παιδί με γονείς κ φίλους. Εγώ μίλησα για ψυχολογική και ηθική στήριξη και για ανθρώπινη επαφή με γονείς και φίλους. Και ναι όλα αυτά έχουν πολύ μεγάλη σημασία για την ψυχή μιας μανούλας που έχει μονογονεϊκή οικογένεια. Αλλά τι σου λέω..αυτά για σένα είναι ψιλά γράμματα....λεπτομέρειες άνευ ουσίας. Δεν έχει νόημα να εξηγώ άλλο....

δεν ειπα πως θα ειναι μη αποδεχθη εχω στον παιδικο στην ιδια ταξη με το γιο μου μια κοπελα μικρη φαινεται γυρω στα 23-24 εχει ενα παιδι μονη της,παντρευτηκαν και χωρισαν το παιδι δε ξαναειδε τον πατερα του.σε συναντησεις με μητερες στον παιδικο δεν ερχετε και γενικα ειναι μονη με την οικογενεια της μενει μαζι τους απο οτι μας ειπε-δε δουλευει .

οι φιλοι και οι συγγενεις ειναι για κοινωνικες επαφες βλεπω γυρω μου οταν μιλαμε ολες για τις οικογενειες μας μιλαμε κανεις δε μπενει στη διαδικασια να πει πραγματα ή να ακουσει τον αλλο.

οσο για τη μανουλα τη μονογονεικη οικογενεια αυτη το επελεξε.στο σπιτι θα ειναι μονη με το παιδι της.ποιος καθετε σημερα να ακουσει τον αλλο ολοι εχουν τα προβληματα τους

ακριβως αυτο δεν θελει να το κρατησουμε αλλα θελει να ειμαστε μαζι δεν θελει να χωρισουμε ...

Θα σου παραθέσω απλά μια παρόμοια ιστορία χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω.

Στους 8 μήνες σχέσης η κοπέλα έμεινε έγκυος. Για διαφορους λόγους δεν το κρατήσαν το μωρό. Τώρα είναι παντρεμένοι και έχουν ένα παιδάκι. Η ίδια μου λέει πως τώρα συνηδητοποιεί την αξία της μητρότητας και την άγαπη που σου βγάζει ένα μωρο. Δεν ξέρω αν γυρνούσε πισω τι θα έκανε...Όντας μητέρα και εγώ ενος κοριτσιού βλέπω πόσο αξία έχουν άυτές οι ψυχούλες.

Η απόφαση δική σου αν και πιστεύω πως αν ο συντροφός σου σε αγαπάει πραγματικά θα δεχτεί αυτό το μωρό (δεν θα μπορεί να κάνεικαι διαφορετικά, αγαπιούνται τα ατιμούλικα :lol:) και θα συνεχίσετε να είστε μαζί.

Διαφημίσεις

νομίζω βέβαια ότι άμα θέλει εσένα θα πρέπει να του δώσεις να καταλάβη ότι τώρα θα έχει και ένα παιδί...... δυο σε ενα σε τιμη ευκαιρίας χιχι ....:mrgreen: Μόνη πάντως δεν το έκανες και εσύ είσαι και στην χειρότερη θέση(σχετικό βέβαια σαν μάνα θα σου πω οτι το αίσθημα που θα βιώσης εσύ είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο )

και αυτός δεν θα το βιώση ποτέ δοτί εσύ το κουβαλάς μέσα σου.

Τωρα το αν δεν είναι έτοιμος ,άργα το σκέφτηκε ,ούτε η πρώτη είστε όυτε οι τελευταίοι ,ναι καταλαβαίνω δεν το είχατε στο πρόγραμα όμως τα απρογραμάτιστα καμοια φορά είναι και τα καλύτερα

Εγώ το πρώτο το 'εκανα στα 24 και άντρα μου ήταν 25 και τώρα που η κόρη μου είναι 12 και εγώ 36 ειναι πολύ ωραία .:wink:

Θα σου παραθέσω απλά μια παρόμοια ιστορία χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω.

Στους 8 μήνες σχέσης η κοπέλα έμεινε έγκυος. Για διαφορους λόγους δεν το κρατήσαν το μωρό. Τώρα είναι παντρεμένοι και έχουν ένα παιδάκι. Η ίδια μου λέει πως τώρα συνηδητοποιεί την αξία της μητρότητας και την άγαπη που σου βγάζει ένα μωρο. Δεν ξέρω αν γυρνούσε πισω τι θα έκανε...Όντας μητέρα και εγώ ενος κοριτσιού βλέπω πόσο αξία έχουν άυτές οι ψυχούλες.

Η απόφαση δική σου αν και πιστεύω πως αν ο συντροφός σου σε αγαπάει πραγματικά θα δεχτεί αυτό το μωρό (δεν θα μπορεί να κάνεικαι διαφορετικά, αγαπιούνται τα ατιμούλικα :lol:) και θα συνεχίσετε να είστε μαζί.

με εχει στεναχωρησει τοσο πολυ που δεν το θελει που το βλεπω πολυ στραβα θεωρω οτι δεν θελει ουτε εμενα για να μην θελει το παιδι .επειτα ειναι ο τροπος του τετοιος εχει την συγκεκριμενη αποψη και σαν να πρεπει να μην το κρατησω αλλιως θα ειναι διπλα στο παιδι αλλα οχι διπλα μου γιατι θα εχς πραξει χωρις την θεληση του

με εχει στεναχωρησει τοσο πολυ που δεν το θελει που το βλεπω πολυ στραβα θεωρω οτι δεν θελει ουτε εμενα για να μην θελει το παιδι .επειτα ειναι ο τροπος του τετοιος εχει την συγκεκριμενη αποψη και σαν να πρεπει να μην το κρατησω αλλιως θα ειναι διπλα στο παιδι αλλα οχι διπλα μου γιατι θα εχς πραξει χωρις την θεληση του

Η άποψη του καθένα είναι σεβαστή

Ομως αυτό το παδί μεγαλώνη μέσα σε σένα και εσύ είσαι αυτή που θα αποφασίσεις τι θα κανεις ΟΜΩΣ ΣΚΕΨΟΥ πως θα θέλεις να είσαι μαζι με έναν άνθρωπο να συνεχίσεται την σχέση σας , όταν αυτός σε υποχρέωσε με τον τρόπο του να σκοτώσης αυτο που διμιουργήσατε με την αγάπη σας :?: σου λέω ειληκρινά θα το μετανιώσεις και ποτε δεν θα το ξεχάσεις

Τώρα αν σου λέει ότι ναι θα έιναι κοντά στο παιδί αλλα όχι σε σένα μμμμμ χαζό μου ακούγεται στα λόγια καλο στην πράξη δεν νομίζω να τα καταφέρει να μην θέλει δηλαδή την μητέρα του παιδιού του διότι αυτή έκανε το αντίθετο απο αυτό που ήθελε αυτός...

δεν σκότωσες το παιδι του εεεε :rolleyes: καλά .....θέλησες να κρατήσεις ένα πλάσμα που διμιουργήθηκε απο σένα και αυτον.....πως μπορεσες

Eίναι νομίζω οι πρώτες αντιδράσεις αυτές. Μη ξεχνάς οτι και σε αυτόν ήρθε νταμπλας και σίγουρα για τον αντρα είναι διαφορετικά γιατι δεν το ζει όπως μια γυναίκα. Μη τον πιέζεις και κάνε μια ήρεμη συζήτηση μαζί του. Απο εκεί και περά δωστου να καταλάβει οτι αυτή είναι η γνώμη σου και δεν αλλάζει γιατι αυτό το μωρό είναι κομμάτι του και δικό σου.

Δες και το κομμάτι που σου σημειώνω. Εσύ αν τελικά δεν προχωρήσεις την εγκυμοσύνη θα μπορείς με την ίδια λογική να είσαι οκ μαζί του? Σίγουρα όχι. Μωρε εγώ πιστέυω οτι μόλις δει το μωρουλίνι θα άλλαξει γνώμη. Απο αυτά που λες δεν φαίνεται για τελείως γαιδούρι σαν μερικούς άλους που διαβάζω:rolleyes:. Τουλάχιστον συζητάει. Βασικό.. Σε φιλώ και είμαστε εδω για να τα λες.....

Eίναι νομίζω οι πρώτες αντιδράσεις αυτές. Μη ξεχνάς οτι και σε αυτόν ήρθε νταμπλας και σίγουρα για τον αντρα είναι διαφορετικά γιατι δεν το ζει όπως μια γυναίκα. Μη τον πιέζεις και κάνε μια ήρεμη συζήτηση μαζί του. Απο εκεί και περά δωστου να καταλάβει οτι αυτή είναι η γνώμη σου και δεν αλλάζει γιατι αυτό το μωρό είναι κομμάτι του και δικό σου.

Δες και το κομμάτι που σου σημειώνω. Εσύ αν τελικά δεν προχωρήσεις την εγκυμοσύνη θα μπορείς με την ίδια λογική να είσαι οκ μαζί του? Σίγουρα όχι. Μωρε εγώ πιστέυω οτι μόλις δει το μωρουλίνι θα άλλαξει γνώμη. Απο αυτά που λες δεν φαίνεται για τελείως γαιδούρι σαν μερικούς άλους που διαβάζω:rolleyes:. Τουλάχιστον συζητάει. Βασικό.. Σε φιλώ και είμαστε εδω για να τα λες.....

αν δεν προχωρησω την εγκυμοσυνη δεν θα μπορω να ειμαι καλα μαζι του νομιζω δεν θα μπορω να ειμαι καθολου μαζι του ...

thanks ολεσ σας ...

Διαφημίσεις

οι φιλοι και οι συγγενεις ειναι για κοινωνικες επαφες βλεπω γυρω μου οταν μιλαμε ολες για τις οικογενειες μας μιλαμε κανεις δε μπενει στη διαδικασια να πει πραγματα ή να ακουσει τον αλλο.

οσο για τη μανουλα τη μονογονεικη οικογενεια αυτη το επελεξε.στο σπιτι θα ειναι μονη με το παιδι της.ποιος καθετε σημερα να ακουσει τον αλλο ολοι εχουν τα προβληματα τους

Λυπάμαι πραγματικά αν οι φίλοι και οι γνωστοί σου δε σου μιλάνε και δε μπαίνουν στη διαδικασία να σε ακούσουν. Για να το λες τόσο απόλυτα προφανώς το βιώνεις και το λες από προσωπική εμπειρία.

353a4d5f55.png

Λυπάμαι πραγματικά αν οι φίλοι και οι γνωστοί σου δε σου μιλάνε και δε μπαίνουν στη διαδικασία να σε ακούσουν. Για να το λες τόσο απόλυτα προφανώς το βιώνεις και το λες από προσωπική εμπειρία.

ΤΙ ΛΕΣ?Ποιος καθετε ή εχει χρονο να ακουσει τα προβληματα των αλλων?αχ!θεε μου την ξαθημερινοτητα μου θα τη συζηταει με τους φιλους μας?

και κοινωνικη ειμαι και οταν δε βρισκομαστε πινουμε τον καφε μας συζητοντας στο τηλ.αλλο αυτο και αλλο να φορτωνεις τους γυρω με τα προβληματα της καθημερινοτητας.κοιταω να ειμαι ευχαριστη στις παρεες μου.και απο το σπιτι μου μου εχουν μαθει τα προβληματα να μενουν εκει οχι παρα εξω.

ΤΙ ΛΕΣ?Ποιος καθετε ή εχει χρονο να ακουσει τα προβληματα των αλλων?αχ!θεε μου την ξαθημερινοτητα μου θα τη συζηταει με τους φιλους μας?

Δεσποινα κοιτα ιδη ακομα και εσυ που λες οτι κανεις δεν καθετε να ακουσει το προβλημα του αλλου...καθεσε και ακους το προβλημα μου ή τις καθε κοπελας ακομα και απο το διαδικτυο φαντασου οταν προκειτο για μια φιλια ....εγω προσωπικα εχω μαθει να ακουω και να στεκωμαι στους ανθρςπους που αγαπω και εκτιμο ..

Mari νομιζω μεσα σου εχεις παρει την αποφαση σου και νομιζω ειναι η σωστη.

Και ενταξει ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες αλλα ας μην κολλαμε σε ταμπου και στερεοτυπα του προηγουμενου αιωνα. Για καποιες γυναικες μπορει να φαινεται γολγοθας να μεγαλωνει καποια μονη της το παιδι της αλλα για εμας που το βιωνουμε δεν ειναι τοσο..

Μονο το οικονομικο ειναι το μεγαλο ζορι και αφου η κοπελα δεν εχει τετοιο θεμα ολα καλα θα της πανε. Οσο για τον κοινωνικο στιγματισμο... δεν υπαρχει τετοιο θεμα με τοσα παιδια χωρισμενων γονιων.. Και με τη βοηθεια παιδοψυχολογων μια χαρα απαντησεις θα δωσει στο παιδι για τον μπαμπα του. Και συμφωνω και εγω οτι μια τετοια γυναικα δεν ειναι μονη, εχει γονεις, συγγενεις, φιλους και αρα το παιδι της εχει γιαγια παππου, θειους κτλ. Δεν αναπληρωνουν τον μπαμπα αλλα νιωθει οτι ανηκει σε μια οικογενεια.

Αναρωτιεμαι θα ηταν λιγοτερο κουραστικο να μεγαλωνεις ενα παιδι με εναν συζυγο-διακοσμητικο, ο οποιος παει στη δουλεια και προσφερει ενα δευτερο μισθο αλλα κατα τα αλλα λειτουργει και αυτος σαν παιδι μες στο σπιτι, η γυναικα φροντιζει τα παντα και παιρνει τις αποφασεις..Εμενα αυτο μου φαινεται χειροτερο και δυστυχως ξερω αρκετα τετοια ζευγαρια...

Μακαρι ολες μας να ειχαμε πετυχει τον ιδανικο συντροφο και να φτιαχναμε την κλασσικη οικογενεια αλλα επειδη πεσαμε σε γαιδουρια αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειμαστε ικανες να πατησουμε στα ποδια μας και να μεγαλωσουμε μονες μας τα παιδακια μας!

Δεσποινα κοιτα ιδη ακομα και εσυ που λες οτι κανεις δεν καθετε να ακουσει το προβλημα του αλλου...καθεσε και ακους το προβλημα μου ή τις καθε κοπελας ακομα και απο το διαδικτυο φαντασου οταν προκειτο για μια φιλια ....εγω προσωπικα εχω μαθει να ακουω και να στεκωμαι στους ανθρςπους που αγαπω και εκτιμο ..

αλλο να μπω ενα πρωι και να πω μια αποψη και απροσωπα.στο στυλ κουτσομπολιου βλεπω τις συζυτησεις αν δε ξερεις τον αλλο το χαρακτηρα του δε μπορεις να βασιστει

απο οσους εχεις γυρω σου μονο ενα δυο ατομα ειναι που εμπιστευεσε την κριση τους εχεις δει τα βιωματα τους γι αυτο και τους ακους τα εχουν κανει πραξη.

δεν πιστευω πως θα σου δωσει λυση σε τοσο σοβαρο θεμα το φορουμ/γιατι δε ξερεις ποιες ειμαστε και τι κανουμε.

αλλο να μπω ενα πρωι και να πω μια αποψη και απροσωπα.στο στυλ κουτσομπολιου βλεπω τις συζυτησεις αν δε ξερεις τον αλλο το χαρακτηρα του δε μπορεις να βασιστει

απο οσους εχεις γυρω σου μονο ενα δυο ατομα ειναι που εμπιστευεσε την κριση τους εχεις δει τα βιωματα τους γι αυτο και τους ακους τα εχουν κανει πραξη.

δεν πιστευω πως θα σου δωσει λυση σε τοσο σοβαρο θεμα το φορουμ/γιατι δε ξερεις ποιες ειμαστε και τι κανουμε.

σου φερνω το παραδειγμα του forum γιατι ειναι δυνατον να εχεισ χρονο οπωσ λες να εισαι εδω μεσα και να ακους απροσωπα οπως ειπες και να μην εχεις χρονο να ακουσεις τους φιλους σου???

σου φερνω το παραδειγμα του forum γιατι ειναι δυνατον να εχεισ χρονο οπωσ λες να εισαι εδω μεσα και να ακους απροσωπα οπως ειπες και να μην εχεις χρονο να ακουσεις τους φιλους σου???

αλλου παει η συζητηση περι φιλιας και κοινωνικων επαφων.οποτε καλο μεσημερι πρεπει να παρω τα παιδια απο το παιδικο.αυτος ηταν ο χρονος μου.

και κοινωνικη ειμαι και οταν δε βρισκομαστε πινουμε τον καφε μας συζητοντας στο τηλ.αλλο αυτο και αλλο να φορτωνεις τους γυρω με τα προβληματα της καθημερινοτητας.κοιταω να ειμαι ευχαριστη στις παρεες μου.και απο το σπιτι μου μου εχουν μαθει τα προβληματα να μενουν εκει οχι παρα εξω.

Εγώ πάλι δεν κοιτάω ντε κ καλά να είμαι ευχάριστη στις παρέες μου γιατί έτσι πρέπει. Τις παρέες μου τις επιλέγω εγώ και επομένως έχω την άνεση αλλά και την ανάγκη να τους μιλήσω κ για κάτι περισσότερο από ένα κουτσομοπολιό όπως λες εσύ. Μάλλον έχουμε διαφορετική αντίληψη περί της φιλίας αγαπητή μου. Ωστόσο από κοινωνιολογική & ψυχολογική άποψη έχουν ενδιαφέρον τα όσα μας λες....

Ωστόσο εγώ θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα καλή δύναμη στη φίλη εδώ που άνοιξε το τόπικ και κυοφορεί μια ζωούλα και της υπενθυμίζω ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να φέρεις στον κόσμο ένα παιδάκι! Επίσης δεν μπορείς να φανταστείς τι δυνάμεις έχεις..θα τις ανακαλύψεις σιγά σιγά!

353a4d5f55.png

Καλησπέρα κούκλα μου μπράβο στο κουράγιο σου και μπραβο στου γονείς σου για την συμπαρασταση τους και την υποστηριξή τους.Μερικη αποκόλληση ειχα στη κορουλα μου,2 μήνες στο κρεβατι και θεραπεία.Στο τριτο μας τωρα που ειμαι που ειμαι εγκυος 20 μερες προσοχη.Η κόρη μου ειναι τωρα 2 χρονων και γεννηθηκε 4220 κιλά.το τριτο μας θα μαθουμε πριν τα χριστουγεννα τι φυλο είναι και ολα βαινουν και ολα βαινουν καλως.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...