Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόρτο Γερμενό-Αλεποχώρι

babies

Recommended Posts

Ψάχνω κατάλυμα (ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενο) σε αυτά τα μέρη για το ΣΚ που μας έρχεται. Έχετε να προτείνετε κάτι σχετικό? Θα ήθελα κατά προτίμηση να είναι δίπλα στη θάλασσα, να μη χρειάζεται αυτοκίνητο. Θα έχω την μικρή μαζί και είμαι στον 5ο μήνα....

Σας λατρεύω κοριτσάρες μου!

Διαφημίσεις

για πορτο γερμενο μονο για σ/κ δεν νομιζω να βρεις κατι. Υπαρχει μονο ενα ξενοδοχειο αρκετα παλιο το οποιο ειναι μεν κοντα στην θαλασσα , αλλα η επιστροφη ειναι ανηφορα. Για Αλεποχωρι δεν γνωριζω κατι. Γιατι δεν κοιτας μετα την Κορινθο που εχει αρκετες επιλογες;

κοριτσακια μου!

βρηκα το ξενοδοχειο που μου λες. μετα την κορινθο δεν ειναι και τοσο καθαρες οι παραλιες. βεβαια ακουσα για τον καρχαρια και μαλλον θα αλλαξω προορισμο.

σε ευχαριστω παντως. να χαιρεσαι τα κοριτσακια σου

Σας λατρεύω κοριτσάρες μου!

το συζητας; τωρα με τον καρχαρια ουτε εγω θα πηγαινα. Οσον αφορα τις παραλιες εχω την εντυπωση πως μετα την Κορινθο ειναι καλες και λεω δηλ. Ακρατα , ξυλοκαστρο κτλ.

κοριτσακια μου!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

η μοναδική πιστοποιημένη καθαρή θάλασσα στην Αττική είναι στο Πορτο Γερμενό

να πας να πας..... κατι θα βρεις σε ενοικιαζόμενο

το ξενοδοχείο ψιλομετριο ....

Αλεποχώρι Ψάθα είναι πολύ νεολαία και η θαλασσα της Ψαθας ειναι αρκετα κρύα ...!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...