Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σκέψεις για 3ο παιδί

linav

Recommended Posts

χαχα κουφετακι μ εκανες και γελασα!σκεφτομαι πως τοτε στα 30μου θα βαλω και φρενο μιας και οι περισσοτεροι λενε δεν ειναι καλο να χουν και μεγαλη διαφορα τα αδελφια..παντως τωρα με τον ενα 23 μηνων και την αλλη 3 μηνων εχουμε πεθανει ομαδικως στο σπιτι!!να γιατι ο αντρας μου σκεφτεται γενικως γι αλλο παιδι..αχ τι θα τον κανω??

Διαφημίσεις

κουφετο ειναι κι αυτο μια αντρικη επιτυχια.....

για δες εμενα......... δυο φορες ελευθερο σεξ........ δυο παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτουνου τι αν του πεις;;;;;;;;;;

φανταζομαι στο τριτο μπορω να υπολογισω ποτε θελω να γεννησω κι απλα να του ανακοινωσω ποια ημερομηνια ειναι να κανουμε σεξ........

χαχααχαχααχααχαχ σωστηηη

χαχα κουφετακι μ εκανες και γελασα!σκεφτομαι πως τοτε στα 30μου θα βαλω και φρενο μιας και οι περισσοτεροι λενε δεν ειναι καλο να χουν και μεγαλη διαφορα τα αδελφια..παντως τωρα με τον ενα 23 μηνων και την αλλη 3 μηνων εχουμε πεθανει ομαδικως στο σπιτι!!να γιατι ο αντρας μου σκεφτεται γενικως γι αλλο παιδι..αχ τι θα τον κανω??

χαχαχαχααχα!!εισαι το 89?πω!πω!ο γιος μου ειναι το 94...καλε ποτε περασαν τα χρονια?σιγα μια χαρα ειναι και η διαφορα περνουν τα μεγαλα μαθημετα ζωης κυριος θα παθεις πλακα με τις κοριτσια το τι αντιδραση θα εχουν εδω εχουν χαζεψει οι κολητες της κορης μου με το μικρο καλε ερχονται ολες μαζι τον περνουν και πανε βολτα στο παρκο το χειμωνα 4 γαιδαρες παιζουν μαζι του μεσ στο σπιτι,και εχεις και καποια βοηθεια ο μεγαλος μου εκανε παρατηρησεις για το πως θα πηγαινω το καροτσι στον δρομο χαχαχχαχα -πως το τρανταζεις ετσι το μωρο τι κανεις καλε?-το εχει αλλαξει απο κακακια αλλαγη πανας απο τσισα γαλατα και μπανακι ξερουν και τα δυο μαθηματα ζωης αγαπητη μου ακουμε.υπευθυνοτητα και μαθημα του να μοιραζονται και πολλα αλλα

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

ναι το 89 ειμαι!!αχ μακαρι να ναι ετσι οπως τα λες ..βεβαια ειναι και το αλλο πως τα παιδια δεν ερχονται με παραγγελια.και το δευτερο ενα γλυκο ατυχηματακι ηταν..αλλα τοσο γλυκο...μου λειπει ηδη η κοιλια μου κοριτσια...

ναι το 89 ειμαι!!αχ μακαρι να ναι ετσι οπως τα λες ..βεβαια ειναι και το αλλο πως τα παιδια δεν ερχονται με παραγγελια.και το δευτερο ενα γλυκο ατυχηματακι ηταν..αλλα τοσο γλυκο...μου λειπει ηδη η κοιλια μου κοριτσια...

αμα σου λεπει η κοιλια σου ξανα φουσκωσε την τοτε!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ασε κι εγω καισαρικη το πρωτο........ παμε δυναμικα καισαρικη και το δευτερο κι οσο αντεξουμε!!!!!!!!!

ευτυχως εχω τις καλυτερες εντυπωσεις απο τη πρωτη φορα..... ελπιζω να ειναι ετσι τα πραγματα και τωρα...........

καλησπερα κοριτσια, αν παρει χαμπαρι ο αντρας μου οτι διαβαζω και γραφω σε αυτο το θεμα θα παει για στειρωση!!!!!!!!!!!

Νομιζω καταλαβαινεται τι σκεφτομαι και γω.....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

καλησπερα κοριτσια, αν παρει χαμπαρι ο αντρας μου οτι διαβαζω και γραφω σε αυτο το θεμα θα παει για στειρωση!!!!!!!!!!!

Νομιζω καταλαβαινεται τι σκεφτομαι και γω.....

φανταζομαι να τρεχει να στειρωθει............

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....................

σε καταλαβαινουμε απολυτα καλη μου........... ολες εδω συμπασχουμε!!!!!!!!!!!!!

Και εγω και εγω το θελω πολυ ο πρωτος μου ειναι 3,5 χρονων και ο δευτερος 10 μηνών και θελω πολυ παρα πολυ αλλα ρε κοριτσια δεν την παλευω προς το παρον εχω κλατάρη θα κλείσω σουιτά στο δαφνή σε λίγο αρχιζω και παραμηλάω θα περάσουν κανα 3 άρι χρονάκια και θα το σκεφτώ αυτους τους εννεα μήνες της εγκυμοσύνης δεν τους αντεχω βρε παιδιά καθολου!!!!

Μικροί μου μπόμπιρες εισαστε ολη μου η ζωή!!!!!

Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της κάποιας διαφοράς ηλικίας ανάμεσα στα αδέρφια, η Στέλλα μου είναι 5 χρονών σχεδόν και η Νικολέτα μου 9 μηνών οπότε αν έκανα τρίτο σίγουρα θα άφηνα να περάσουν κανά 2 χρόνια. Εντάξει, εχω περιθώρια, είμαι στα 36 τώρα, αλλά όσο και να θέλω βρε κορίτσια υπάρχουν κάποιοι λόγοι καθαρά πρακτικοί-και το οικονομικό φυσικά πάνω απ΄όλα- που με κάνουν να το σκέφτομαι και να κάνω πίσω. Η πλάκα είναι ότι η ξαδέρφη μου μου λέει μια μέρα"εσύ κάνεις πολύ ήσυχα και καλόβολα μωρά, αποφάσισε γρήγορα για τρίτο" επειδή πράγματι τα παιδάκια μου δεν με έχουν ταλαιπωρήσει καθόλου σε γενικές γραμμές, αν συγκρίνω με τον ανηψιό μου που έφτασε 3 ετών για να κοιμηθεί ένα βράδυ σερί και να κάτσει ήσυχος. Επίσης αν ζούσαμε επαρχία πιστεύω ότι τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα για όλους μας και οι συνθήκες πιο ευνοικές για περισσότερα παιδιά. Αυτή τη μωρουδίλα όμως των πρώτων μηνών δεν μπορώ να την ξεχάσω με τίποτα!

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ!!!:cool:!!!

ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΑΨΟΓΕΣ!!!!:cool:!!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΝΤ ΟΥΤΕ Η ΚΡΙΣΗ!!!!

ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΓΩ ΠΙΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ....ΤΖΑΚ-ΠΟΤ!!!!!!

χαιρομαι πραγματικα που θέλεται και αλλο παιδδακι....και αυτό με την..μωρουδιδα.....πιστέψτε με πως δεν περνάει ευκολα...όσο πιο πολλά παιδιά κάνεις τόσο πιο πολύ εθίζεσαι.........!!!!!!!

Κοντέυει να χρονίσει ο ζουμερούλης μου και σκέφτομαι μολις λιγο ξεπεταχτει τι θα κάνω εγω χωρίς μωράκι?????να παω για 5ο?????ΟΕΟ????

ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΜΕ.......

εγω παντα ηθελα 3 παιδια αλλα μετα την κορη μου αλλαξα μυαλα γιατι μου αλλαξε και αυτη την πιστη....ωστοσο οταν εμεινα εγκυος το γιο μου ,που ηταν ενα γλυκο ατυχηματακι-ευτυχηματακι, επαθα σοκ και δεν μποσουσα να συνελθω! τωρα δεν μπορω να φανταστω τη ζωη μου χωρις αυτον!!! σιγουρα θα το μετανοιωνω αργοτερα να δεν κανω αλλο παιδι αλλα και τωρα δεν ειμαι σε φαση του να θελω...αν ομως τυχαινε σιγουρα θα χαιρομουν κατα βαθος.... και γενικα ειμαι υπο σκεψεις για καμμια 5αετια αργοτερα. θα ειμαι 38 χρονων και ξεκουραστη απο ξενυχτια (4 χρονια και 2 μηνες ειχα να κοιμηθω!) και νομιζω θα μου εχει λειψει η μωρουδιλα οποτε.....επιφυλασομαι!!! και να μην ξεχασω οτι ο αντρας μου θελει σαν τρελλος και αλλο μωρο.......απο εμενα λεει εξαρταται!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

αχ κοριτσια εγω εκανα το πρωτο στα 19 το δευτερο στα 21......αφηστε που ο αντρας μου θα γλυτωνε και το στρατο που δεν εχει παει ακομη με το τριτο!!

Λοιπόν χωρίς πλάκα και οι δυο σας είσαστε μωρά!!!! άκου 21 και ο σύζυγος ΔΕΝ έχει πάει φαντάρος!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

όχι τίποτε άλλο μας κάνεις και αισθανόμαστε ....υπερήλικες :lol: :lol: :lol: :lol:

Εγώ στην ηλικία σου είχα διάθεση και μυαλό για οτιδήποτε άλλο εκτος από μωρά και οικογένεια, απλά μπορείς να χαρείς τώρα και να έρθει το τρίτο ή τέταρτο αργότερα, σε μια δεκαετία ας πούμε!!!

και επαναλαμβάνω, μπαμπάς και δεν έχει πάει ακόμα φαντάρος :shock: :shock:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...