Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σκέψεις για 3ο παιδί

Recommended Posts

Συγχωρέστε με αν ανοίγω θέμα που ήδη έχει ανοιχτεί στο παρελθόν αλλά δεν μπορώ να το βρω. Εγώ που δεν ήθελα με τίποτα δεύτερο παιδί, πήρα τη μεγάλη απόφαση πριν ενάμιση χρόνο να χαρίσω στη Στέλλα μου αδερφάκι και τώρα έχω το δεύτερο κοριτσάκι μου, τη Νικολέτα μου, σχεδόν 9 μηνών. Είμαι τρισευτυχισμένη με τα κοριτσάκια μου, δεν το μετάνιωσα ούτε μία στιγμή και τώρα........... πιάνω τον εαυτό μου άπειρες φορές να θέλει και τρίτο παιδί, να ξαναζήσω τη μωρουδίλα σε όλο της το μεγαλείο! Δεν το έχω πει σε κανέναν αυτό, ούτε καν στον άντρα μου, θα με περάσει για τρελή διότι δεν υπάρχουν δυστυχως οι κατάλληλες προυποθέσεις προς το παρόν για κάτι τέτοιο, αλλά εγώ θέλω! Συνεχώς γυρνάει στο μυαλό μου αυτή η σκέψη! Τί κάνουμε, πείτε μου τη γνώμη σας, πρέπει οπωσδήποτε να μου δώσετε τα φώτα σας! Εντάξει, δεν μιλάω για κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα, εννοείται ότι δεν επείγει, αλλά εγώ απλώς θέλω!

Διαφημίσεις

Και εγω θελω δευτερο!!!!!!!!!αλλα επειδη προς το παρων ο αντρας μου δεν θα αντεξει τοσες πολλες ευθηνες που εχουν μαζευτει τωρα τελευτεα θα παω την παρασκευη να βαλω ενα σπιραλ και μετα απο 2 χρονια το συζηταμε!!!!!!!

αξιολογεις ολες τις καταστασεις και αποφασιζεις αν θα μιλησεις στον αντρα σου για το τριτο που σκεφτεσαι δεν ειναι μονο οικονομικο το ζητημα παντως αλλα ψυχολογικο

στην ανατροφη των παιδιων πως τα πατε???Συμφωνητε εχετε κοινη πορεια η αλλα λεει ο ενας και αλλα ο αλλος????αν ειστε πολυ καλα και εχετε τις ιδιες αντιληψεις και ιδεες για τα παιδια σας πες συζητησε το μαζι του μπορει να εκπλαγεις

Στο ευχομαι καποια στιγμη να αποκτησεις και το τριτο μωρακι που θελεις τοσο

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Ευτυχώς συμφωνούμε σε όλα. Κακά τα ψέμματα όμως, στο οικονομικό ζήτημα κολλάμε, όπως σχεδόν και οι περισσότεροι από εμάς στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, δυστυχώς ο άντρας μου έμεινε άνεργος εδώ και ένα μήνα, εντάξει από Σεπτέμβριο υπάρχουν κάποιες προοπτικές, δεν χρωστάμε σε κανέναν και πουθενά, έχουμε το σπίτι μας και υπάρχει και βοήθεια από γιαγιάδες. Ο άντρας μου δεν θέλει με τίποτα πάντως και άλλο παιδί, και μένα η λογική μου λέει ότι θα ζοριστούμε πάρα πολύ, αλλά το ρημάδι το συναίσθημα με κατακλύζει στη ζωή μου άπειρες φορές!

Οικονομικα με 3 παιδια ισως να ειναι θεμα. Αλλα αφου εκανες τα δυο στο τριτο θα κολλησεις? Ουτε καινουργια ρουχα εχεις να του παρεις ουτε τπτ. Πανες μονο ! αντε καλα ζουζουνισματα........!

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Λοιπόν, είμαι έγκυος στο τρίτο(πρώτα ο Θεός, μεσολαβούσης μιας απώλειας τον Οκτώβρη-έχασα το μωρό στοις αρχές του 5ου μήνα).

Όταν γεννήθηκε το δεύτερο παιδί μας, ντρέπομαι που το λέω αλλά επειδή δεν είχα κοιμηθεί 1 χρόνο είχα πει ότι ίσως έπρεπε να μείνω στο 1....

Πώς αλλάζει ο άνθρωπος....Πέρασαν 5 χρόνια από την γέννηση του δεύτερου και τώρα επιθυμώ όσο τίποτα αυτό το μωράκι που μακάρι Παναγιά μου να φτάσει υγιές στην αγκαλιά μου...

Που θέλω να καταλήξω...ίσως είναι λίγο νωρίς για να το σκέφτεσαι...ίσως το μωρό σου μεγαλώνει και νιώθεις ότι από μωρό πάει προς το παιδάκι και άρχισες ήδη να κάνεις flash back στις μέρες της μωρουδίλας...άστο λίγο, να ωριμάσει και αν ναι.....γιατί όχι;:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

οντος το εχουμε ξανασυζητηση το θεμα αλλα οπως κι εγω οταν θελω να βρω κατι εδω δεν το βρισκω....εγω εχω 3 παιδια ως γνωστων απο τα κοριτσια που με ξερουν και για να καταφερω το συζηξ περασαν πολλα χρονια εκτος απο την κουραση του να κρατας ενα σπιτι με πεντε ατομα και την μεγαλη ευθυνη δυο εφηβων και ενος μωρου το μονο που νιωθω ειναι οτι ειμαι ευλογημενη και τυχερη για την οικογενεια μου.δεν ειναι ευκολο αλλα ειναι(δεν υπαρχει μια λεξη μονο ας πουμε ομως)ολο το ειναι μου!!εγω σαν ανθρωπος εχω βγαλει τρια υπεροχα πλασματα που ανθιζουν μερα με την μερα και με αγαπανε χωρις ανταλαγμα παρα μονο την αγαπη μου και την ζεστη μου αγκαλια.τοσο διαφορετικα αλλα τοσο ιδια γτ μεσα απο τα ματια τους βλεπω εμενα και τον ανθρωπο που θελησα να περασω την ζωη μου!!να κανεις και αλλο μωρο καλη μου αν το νιωθεις ασε λιγο να ξεπεταχτουν τα μικρουλια σου γτ θα δυσκολευτης ακομη περισσοτερο και αν σε περνει ηλικιακα να το κανεις!οσο για το οικονομικο γτ δεν εχουν βαλει το χερι τους στα επιδοματα μας σου λεω 2000ε για καθε παιδι μετα το δευτερο,το διμηνο 530ε μεχρι το τριτο γινει 6χρ.,και μεχρι το 23ετος του καθε παιδιου εφοσον σπουδαζει,ειναι γυρω στα 180ε το παιδι οταν γινει το τριτο 6 κλεισμενα θα περνεις γυρω στα 260 νομιζω σε αυτο δεν ειμαι πολυ σιγουρη γτ εμεις εχουμε αλλα δυο χρονια μεχρι τα 6.και αν σκεφτεις να γεννησεις σε νοσοκομειο θα γλυτωσετε πολλα λεφτα ας τα φανε τα παιδια σου οχι οι γιατροι τζαμπα για να κανουν τις βιλαρες τους.υγεια πανω απο ολα και αγαπη ολα τα αλλα ερχονται,συγνωμη για το μεγαλο ποστ!!!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

κι εγω μαζι σου........

μετα το πρωτο παιδι λυσσαξα για δευτερο.... τωρα ειμαι εγκυος στον εκτο μηνα στο δευτερο κι ο πρωτος ειναι 14 μηνων.... μπαμ μπαμ καταστασεις.....

κι εννοειτε θελω τριτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βεβαια δε ξερω αμα λεω το ιδιο αφου ερθει με το καλο το δευτερο.... γιατι απο οτι ξερω θα ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα!!!!!!!!!

κι εμεις οικονομικα δεν ειμαστε κι οι καλυτεροι αλλα τα καταφερνουμε!!!! κοβουμε τα περιττα εξοδα και τη περναμε μια χαρα.....

Κουφετο

ειναι αληθεια οτι δε πειραξαν τιποτα απο τα επιδοματα των τριτεκνων;;;;;;

αυτο ειναι ευχαριστο!!!! νομιζα οτι τα κοψανε η κανανε περικοπες......

μια χαρα τοτε!!!!!!!!!!!

κι εγω μαζι σου........

μετα το πρωτο παιδι λυσσαξα για δευτερο.... τωρα ειμαι εγκυος στον εκτο μηνα στο δευτερο κι ο πρωτος ειναι 14 μηνων.... μπαμ μπαμ καταστασεις.....

κι εννοειτε θελω τριτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βεβαια δε ξερω αμα λεω το ιδιο αφου ερθει με το καλο το δευτερο.... γιατι απο οτι ξερω θα ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα!!!!!!!!!

κι εμεις οικονομικα δεν ειμαστε κι οι καλυτεροι αλλα τα καταφερνουμε!!!! κοβουμε τα περιττα εξοδα και τη περναμε μια χαρα.....

Κουφετο

ειναι αληθεια οτι δε πειραξαν τιποτα απο τα επιδοματα των τριτεκνων;;;;;;

αυτο ειναι ευχαριστο!!!! νομιζα οτι τα κοψανε η κανανε περικοπες......

μια χαρα τοτε!!!!!!!!!!!

oxi κοριτσαρα μεχρι τωρα δεν τα πειραξαν.αλλαζουν τα οικογενειακα μεσα στον μισθο και αυτο που δινετε μια φορα τον χρονο απο οσο ξερω.εγω παντος το επιδομα και καποιες φιλες μου το περνουμε κανονικα...ακομη....θα δουμε!!!παντος οταν ερχετε το 2ο το ζορι το μεγαλο ειναι στους πρωτους εξι μηνες λιγο πολυ μετα ειναι καλα πολυ καλυτερα απο το να μεγαλωνεις ενα μονο αφου εχουν παρεουλα και δεν πεφτει ολο το βαρος της καθημερινης απασχολησης του παιδιου μονο στους γονεις.τα πρωτα μου με 2μιση χρονια διαφορα ηταν μια χαρα.και το τριτο αν το εκανα μετα απο 4-5 χρονια θα ηταν τελεια αλλα μεχρι να παρει μπρος ο καλος μου περασαν10-11 χρονακια.δεν πειραζει ομως το αποτελεσμα μετραει bounitsa ετσι?χαχαχααχαχα

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω, αισθάνομαι πως τα έχω γράψει εγώ!!!!!!!!!!

Όσο θυμάμαι τον πανικό που με κυρίευσε όταν δεν αδιαθέτησα στην πρώτη εγκυμοσύνη, πως ήταν το ύφος του συζύγου, :lol: :lol: (καλά εκείνος και τις επόμενες το ίδιο ύφος είχε :lol:).

Εντάξει στα επόμενα δεν αισθάνθηκα πανικό, αλλά το δέος είναι εξίσου το ίδιο!!!!!

Πως αισθανθήκαμε όταν τα είδαμε και φυσικά έχουμε την ίδια ανυπομονησία!!!!!!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

και το τριτο αν το εκανα μετα απο 4-5 χρονια θα ηταν τελεια αλλα μεχρι να παρει μπρος ο καλος μου περασαν10-11 χρονακια.δεν πειραζει ομως το αποτελεσμα μετραει bounitsa ετσι?χαχαχααχαχα

και μιας κι εισαι ευτυχισμενη το αποτελεσμα ειναι το πιο ουαου!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε καταλαβαινω κι εγω ψωναρα καταντησα με τα παιδια.... ουτε να το διανοηθω πριν μερικα χρονια οτι ο ρολος της μανας θα ηταν οτι καλυτερο εχω κανει σ αυτη τη ζωη!!!!!!!!!!!!!

εμενα ο καλος μου ενταξει, παιρνει αμεσως μπροστα.... κι αυτος ψωναρα ειναι με τα παιδια!!!! του αρεσουν πολυ και θελει και τριτο και μη σου πω και τεταρτο :P:P:P:P

αυτα τα κολολεφτα να μη μας λειπανε ολα θα ητανε πιο ευκολα......

ελπιδοφορο παντως αυτο με τα επιδοματα... ειναι σημαντικη βοηθεια......

Διαφημίσεις

και μιας κι εισαι ευτυχισμενη το αποτελεσμα ειναι το πιο ουαου!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε καταλαβαινω κι εγω ψωναρα καταντησα με τα παιδια.... ουτε να το διανοηθω πριν μερικα χρονια οτι ο ρολος της μανας θα ηταν οτι καλυτερο εχω κανει σ αυτη τη ζωη!!!!!!!!!!!!!

εμενα ο καλος μου ενταξει, παιρνει αμεσως μπροστα.... κι αυτος ψωναρα ειναι με τα παιδια!!!! του αρεσουν πολυ και θελει και τριτο και μη σου πω και τεταρτο :P:P:P:P

αυτα τα κολολεφτα να μη μας λειπανε ολα θα ητανε πιο ευκολα......

ελπιδοφορο παντως αυτο με τα επιδοματα... ειναι σημαντικη βοηθεια......

για να κανει λιγο παρεα με τον δικο μου ο δικος σου μπας και του αλλαξει τα μυαλα χαχαχααχαχαχαχ.αυτα τα κ@λολεφτα ειναι πο μας τσακιζουν γμτ.και ο δικος μου μονο για τα λεφτα κολαει γτ ειναι καλος μπαμπας αν και στο τελευταιο ειναι λιγο βαρυς........ τα ξενυχτια εγω τα φαγα αλλα θα το πλερωσει καπως καποτε και αυτο χαχαχαχααχχα

αχ κοριτσια εγω εκανα το πρωτο στα 19 το δευτερο στα 21 (3 μηνων τωρα) και αν δεν υπηρχε η καισαρικη θα το σκεφτομουν ηδη και για 3ο..ο αντρας μου δε θελει να ακοσει ακτι προς το παρον..αλλα εγω ρε κοριτσια μιας και του χρονου θα παρω πτυχιο θα θελα να κανω ενα ακομη παιδακι πριν αρχισω με τη δουλεια...ειναι οντως ελπιδοφορο αυτο με τα επιδοματα..αφηστε που ο αντρας μου θα γλυτωνε και το στρατο που δεν εχει παει ακομη με το τριτο!!

Κορότσια, εγώ είμαι στις προσπάθειες για ΔΕΥΤΕΡΟ-και ΤΙ κάνω στο φόρουμ τέτοια ώρα θα μου πείτε-αλλά θέλω τόοοοοοοοοοσο πολύ 3-4 παιδιά...Κι εγώ στο οικονομικό κολλάω...Πάντα ήθελα πολλά παιδιά, τώρα με τη μικρή μου, αυτή η επιθυμία έγινε...έμμονη ιδέα!!

Κορότσια, εγώ είμαι στις προσπάθειες για ΔΕΥΤΕΡΟ-και ΤΙ κάνω στο φόρουμ τέτοια ώρα θα μου πείτε-αλλά θέλω τόοοοοοοοοοσο πολύ 3-4 παιδιά...Κι εγώ στο οικονομικό κολλάω...Πάντα ήθελα πολλά παιδιά, τώρα με τη μικρή μου, αυτή η επιθυμία έγινε...έμμονη ιδέα!!

δε πας κατα τον αντρα σου εσυ;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια εγω εκανα το πρωτο στα 19 το δευτερο στα 21 (3 μηνων τωρα) και αν δεν υπηρχε η καισαρικη θα το σκεφτομουν ηδη και για 3ο..ο αντρας μου δε θελει να ακοσει ακτι προς το παρον..αλλα εγω ρε κοριτσια μιας και του χρονου θα παρω πτυχιο θα θελα να κανω ενα ακομη παιδακι πριν αρχισω με τη δουλεια...ειναι οντως ελπιδοφορο αυτο με τα επιδοματα..αφηστε που ο αντρας μου θα γλυτωνε και το στρατο που δεν εχει παει ακομη με το τριτο!!

εμπειρικα στο λεω αν κανεις τριτο τωρα σε καμια 10 χρονακια θα θελεις και αλλο και γτ το λεω αυτο?ετσι ακριβως ημουν κι εγω 20 το 1ο 23μισο το 2ο.και οταν αρχιζουν να μεγαλωνου σε πιανει ενα κατι τι μια στεριση,θα δεις ετσι κι αλλιως θα το νιωσεις ειμαι σιγουρη.δεν ειναι κακο αλλα πρεπει να συμβαδιζει και ο αντρας ρε γμτ...και λογο ηλικιας καντε το ε ρε να μουν παλι 21 τι γιελιο τι παιχνιδι τι τρελα ειχαμε αχ!τι μου θυμησες.....αχ!!

κουφετακι το χω σκεφτει αυτο που λες πως μετα κοντα στα 30 θα θελω κι αλλο αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οσα δε ζησαμε με τον αντρα μου μιας και καναμε μικροι παιδια θα τα ζησουμε στα 30 μας που θα χουν ξεπεταχτει οποτε δε με βλεπω για τοτε..οντως απο παιχνιδια και γελια αλλο τιποτα!!χεχε

γαιτι κουφετο θες και τεταρτο;;;;;;;;;;;;

θελωωωωωωωωωωωωωωω!!!αλλα εχω φρεναρει τωρα με τις βλακειες ου γινονται και θα σου πω γτ!το επιδομα του τεταρτου ειναι +180ε...σωθηκαμε!και μεχρι να ρθει το 4ο λεμε τωρα,θα γινει ο μικρος 6 οποτε πανε τα 530 και θα περνω συνολικα και για το 4ο γυρω στα 380-ουτε 400ε με ενα μισθο κι εμενα στις συμβασεις με ανεργεια καποιους μηνες οντος θα πεινασουμε και εναι και ο μεγαλος βουρ για τα χοντρα εξοδα θα παει τωρα 2α λυκειου.....και αν τα αφησουμε ολα αυτα εμενα 17χρονια παντρεμενη ενα γλυκο ατυχηματακι γτ δεν μου κατσε ε?

και αν τα αφησουμε ολα αυτα εμενα 17χρονια παντρεμενη ενα γλυκο ατυχηματακι γτ δεν μου κατσε ε?

κι οατν λες γλυκο ατυχηματακι τι ακριβως εννοεις;;;;;;;;;;;;;;;;;

κουφετακι το χω σκεφτει αυτο που λες πως μετα κοντα στα 30 θα θελω κι αλλο αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οσα δε ζησαμε με τον αντρα μου μιας και καναμε μικροι παιδια θα τα ζησουμε στα 30 μας που θα χουν ξεπεταχτει οποτε δε με βλεπω για τοτε..οντως απο παιχνιδια και γελια αλλο τιποτα!!χεχε

ετσι ακριβως σκεφτομουν κι εγω μα ετσι!!!και ελεγα στις φιλες μου οταν εσεις θα ειστε στα ουα εγω θα κανω βολτες...αμ δε!!δεν το σκεφτομαι πλεον καθολου ετσι και γτ να το σκεφτω?δεν εχω βγει ολα αυτα τα χρονια ενταξει απο μεγαλα εξοδα και για τον εαυτο μου δεν εχω προσφερει πολλα αλλα αν ειναι αυτο το τιμημα που πληρωνω ας το πληρωνω,θα κανω τα ταξιδια μου στα 50μου ποιο κυριλε και με περισσοτερες ανεσεις,και για κανα 7-10χρονακια γτ μετα θα ρθουν τα εγγονια ετσι?δεν θα νταχτιρισω εγω εγγονακια τι γιαγια θα ειμαι?χαχαχααχαχαχα

κι οατν λες γλυκο ατυχηματακι τι ακριβως εννοεις;;;;;;;;;;;;;;;;;

μα το να περιμενεις να σου ρθει η περιοδο και να μην σου ρχετε μια σταγονιτσα βρε να μην του ξεφευγει αυτου του ανθρωπου πα!πα!ποσο εγκρατης ειναι πια!00020468.gif

sig.asp?img=ad1

κουφετο ειναι κι αυτο μια αντρικη επιτυχια.....

για δες εμενα......... δυο φορες ελευθερο σεξ........ δυο παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτουνου τι αν του πεις;;;;;;;;;;

φανταζομαι στο τριτο μπορω να υπολογισω ποτε θελω να γεννησω κι απλα να του ανακοινωσω ποια ημερομηνια ειναι να κανουμε σεξ........