Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πακέτο βαφτισης με 300 ευρω

Καλαματα

Recommended Posts

Ανακαλυψα ενα μαγαζι στην Αθήνα,(οσοι ενδιαφέρεστε να μαθετε,στειλτε μου μυνημα να σας πω που)με μονο 300 ευρω το πακετο βαφτισης!

Εμενα μου στοιχησε κατι παραπανω,γιατι ηθελα κατι παραπανω!

Επίσης,ανακαλυψα και ενα μαγαζι με κερια....οπου η λαμπαδα βαφτισης/γαμου κοστιζει μονο 7 ευρω(μονο το κερι)....!Αν καποιος εχει φαντασια και ορεξη,μπορει να φτιαξει την δικη του λαμπαδα πολυ φτηνα!

Εγω ηδη ειχα αγορασει την λαμπαδα....αλλα απο περιεργεια,αγορασα και το κερι και υφασμα και διαφορα διακοσμητικα(κοχυλια-αστεριες) για να δω πως θα μου βγει το ολο σκηνικο!Και εντυπωσιαστηκα!

Το λαδοσετ,το εχω επισης ετοιμασει μονη μου με μπουκαλακι που βρηκα σε ενα μαγαζακι με μονο 2 ευρω!!

Διαφημίσεις

Ανακαλυψα ενα μαγαζι στην Αθήνα,(οσοι ενδιαφέρεστε να μαθετε,στειλτε μου μυνημα να σας πω που)με μονο 300 ευρω το πακετο βαφτισης!

Εμενα μου στοιχησε κατι παραπανω,γιατι ηθελα κατι παραπανω!

Επίσης,ανακαλυψα και ενα μαγαζι με κερια....οπου η λαμπαδα βαφτισης/γαμου κοστιζει μονο 7 ευρω(μονο το κερι)....!Αν καποιος εχει φαντασια και ορεξη,μπορει να φτιαξει την δικη του λαμπαδα πολυ φτηνα!

Εγω ηδη ειχα αγορασει την λαμπαδα....αλλα απο περιεργεια,αγορασα και το κερι και υφασμα και διαφορα διακοσμητικα(κοχυλια-αστεριες) για να δω πως θα μου βγει το ολο σκηνικο!Και εντυπωσιαστηκα!

Το λαδοσετ,το εχω επισης ετοιμασει μονη μου με μπουκαλακι που βρηκα σε ενα μαγαζακι με μονο 2 ευρω!!

Αν μπορεις στειλε μου πμ.

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρον αυτο!Μπορείς να μου στείλεις λεπτομέρειες;

Ευχαριστώ

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρον αυτο!Μπορείς να μου στείλεις λεπτομέρειες;

Ευχαριστώ

Δεν ξερω αν μπορω να πω δημοσια που ειναι το μαγαζακι!Θα σου στειλω πμ,ενταξει??!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Θα θεωρηθει διαφημιση αν πω το μαγαζακι εδω?Ελπιζω πως οχι....γιατι δεν ειναι!!Καλο ειναι,να ανταλλασουμε πληροφοριες!

Το μαγαζι,με τα βαφτηστικα ειναι στην Ευαγγελιστριας 22(στην στοα),ενα στενο στην Ερμου,και λεγεται Παπαδοπουλος!

Χρεωνει το ολο πακετο βαφτισης (λαδοπανα,λαδοσετ,λαμπαδες...κτλ, ακομα και τα ρουχα/παππουτσια)250 ευρω,αλλα δεν μου αρεσει το κουτακι που δινει.

Εγω διαλεξα ενα αλλο κουτακι -σπιτακι..και η χρεωση ανεβηκε στα 320!

Σε συγκριση με αλλα μαγαζια,νομιζω οτι ειναι η πιο νορμαλ τιμη!

Και εχω μεινει και ευχαριστημενη και απο θεμα ποιοτητας!

Το μαγαζι που αγορασα το μπουκαλακι για το λαδι ειναι στην Αθηνας,οπως παμε απο Ομονοια προς Μοναστηρακι στο δεξι μας χερι,ενα γωνιακο!Πουλαει μπουκαλακια σε διαφορα σχηματα και μεγεθη με 2,3 ευρω!Θα ανεβασω φωτο να δειτε πως εφτιαξα το δικο μου μπουκαλακι με μηδεν σχεδον κοστος!

Το μαγαζι με τα κερακια ειναι στην Ευδοξου,στο Ν.Κοσμο!Τις απλες λαμπαδες,τις χρεωνει απο 5,5 μεχρι 7,5/8 ευρω ,αναλογα το παχος που επιθυμεις!Εγω πηρα αυτη με τα 7 και την στολισα μονη μου!

Πιστευω σε οποιο μαγαζι πατε που πουλαει κερακια θα μπορεσετε να βρειτε λαμπαδες γαμου/βαφτισης!

Ελπιζω να βοηθησα!!!

Καλησπέρα στο forum!!Είμαι νέος χρήστης,δεν είμαι γονιός αλλά σε πολύ λίγο καιρό,σε 2 μήνες γίνομαι νονά!!!Οπότε θα πάω να τσεκάρω το μαγαζί που μας λες!!!Σε ευχαριστώ!!!!Θα πάω να δω και πολλά μαγαζιά οπότε ότι πληροφορίες βρω θα ενημερώσω και τους υπόλοιπους επίδοξους νονούς:-))))

mk1004949j Μμμ,,δεν ξερω αν εμφανιζει την εικονα μου!!mk1004949j

Οχι,δεν την εμφανιζει τελικα:(

Δεν πειραζει,μπορειτε να δειτε στο παρακατω λινκ το δικο μου λαδοσετ με κοστος 4 ευρω!

Πειτε μου την γνωμη σας!!

http://yfrog.com/mk1004949j

Διαφημίσεις

ευχαριστω! κανω βαφτιση και γαμο μαζι και εχω τρελαθει στα εξοδα !!!!!

Με το καλο και ο γαμος και η βαφτιση!!!!!!!:)

Θα με ενδιεφερε η γνωμη σου για την εικονα που ποσταρα.Ψαχνω τροπο να ανεβασω και την λαμπαδα που εφτιαξα να δειτε!!

Καλησπέρα στο forum!!Είμαι νέος χρήστης,δεν είμαι γονιός αλλά σε πολύ λίγο καιρό,σε 2 μήνες γίνομαι νονά!!!Οπότε θα πάω να τσεκάρω το μαγαζί που μας λες!!!Σε ευχαριστώ!!!!Θα πάω να δω και πολλά μαγαζιά οπότε ότι πληροφορίες βρω θα ενημερώσω και τους υπόλοιπους επίδοξους νονούς:-))))

Περιμένουμε νέα σου!

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Παιδιά το Σάββατο εγώ έκλεισα τα δικά μου βαπτιστικά!!!Από ένα μαγαζί της γειτονιάς που κάνει εκπληκτική δουλειά,χειροποίητα πολλά και πραγματικά είναι πολυ ξεχωριστά σε σχέση με τα τυποποιημένα τα κλασσικά και σε πολύ καλή τιμή!!Όλο το πακέτο της βάπτισης 450 ?!!!!!!!!!!!!!!Απλά πλήρωσα επιπλέον κάτι μαρτυρικά γιατί έχουμε 250 καλεσμένους στη βάπτιση...Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και το θέμα της βαπτισής μας είναι οι πειρατές!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...