Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κοψιμο πανας σε τριδυμα

Recommended Posts

μετα το πααχα ειναι μια χαρα,κ τα παιδακια σου πια σε ηλικια να τα κοψουν...αφου εχεις κ βοηθεια μια χαρα,ενα εσυ ενα η μαμα σου....παρε κ αυτοκολλητακια να του δινεις μολις τα κανουν στο γιογιο,να τα κολλας στο χερακι να τα βλεπουν,να χαιρονται...βγαλε τελειως τις πανες,με ενα σκετο βρακακι,κ να το βαζεις συνεχεια,ανα μισαωρο,στο γιογιο κ να τα αφηνεις λιγο να καθονται,μετα αντε παλι,συνεχεια αυτο θα κανεις

αντε βρε Νανσυ, αυτα πες μας! :cool: κι εγω λεω τελικα να κανω μια προσπαθεια μετα το Πασχα, που θα ξεστρωσω. Εχουν αρχισει κιολας και λενε τσισα - κακα εδω κι εκει, οποτε νομιζω και θα το συνδυασουν καλυτερα. Αντε να δουμε τι μας περιμενει....

xx

SM

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Αντε να σας πω κι εγω τα νεα, γιατι εχω καιρο..

Η μικρη μου μεσα σε μια εβδομαδα το πεταξε, σπιρτο η κυρια. Ατυχηματα στα τσισακια δεν εχουμε μονο για τα κακακια κι αυτο καμια φορα. Στον υπνο μονο της φοραω πανα, την οποια βρισκω βρεγμενη οταν σηκωνεται, οποτε... θα περιμενω λιγακι.

Οσο για τα αγορια μου... τζιφος. δεν υπαρχει καμια επικοινωνια, οποτε δεν ασχολουμαι. Θα δοκιμασουν το .. αθλημα εν καιρω..!

Ουφ!! Παει ο ενας!! :)

xx

SM

να την βαζεις να κανει τσισα πριν τη βαλεις για υπνο...θα δεις οτι θα τη βρεχει ολο κ λιγοτερο...οσο για τα αγορακια..συνεχισε εναν εναν,μην απελπιζεσαι..οπως λες παει ο εναςμαντε κ για το δευτερο...

• 1 month later...

Καλή σας μέρα κορίτσια,

Δε μπορώ να απαντήσω σαν μητέρα διδύμων, έχω ένα γιο 13 ετών και μία κόρη 10, μπορώ όμως να απαντήσω σαν νηπιαγωγός που είχα επί χρόνια το 2ο βρεφικό τμημα στον παιδικό σταθμό που δούλευα (10 μηνών εώς σχεδόν 3 ετών). Είναι πολύ πιο εύκολο τα παιδιά να "κόψουν" την πάνα στο σχολείο, είναι κάπως πιο διασκεδαστικό γιατί πάνε όλα μαζί, και οι νηπιαγωγοί είναι εκπαιδευμένες ώστε να μη γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από το θέμα. Όπως όλες ξέρετε τα πιτσιρίκια μας έχουν απίστευτες κεραίες και καταλαβαίνουν ότι το θέμα μάς απασχολεί οπότε και σε κάποιο βαθμό υπάρχει μια αναστάτωση η οποία δεν βοηθά και πολύ. Πιστεύω, λοιπόν, ότι όσες στέλνετε τα παιδιά σας σε παιδικό σταθμό συνεργαστείτε με τη δασκάλα, θα σας κατευθύνει και θα μπορέσετε να περάσετε αυτή την περίοδο όσο πιο ανώδυνα γίνεται. (Και τα δικά μου παιδιά έτσι ξεμπέρδεψαν).

Όσες από εσάς δεν στέλνετε τα πιτσιρίκια σας στον παιδικό σταθμό, κάντε την όλη κατάσταση ομαδικά. Να τα πηγαίνετε μετά το πρωινό, μετά το μεσημεριανό, πριν και μετά τον απογευματικό ύπνο και πριν το βραδυνό σας ύπνο. Βοηθάει, αν αντέχετε, να βάλετε κι ένα ξυπνητήρι 4-5 ώρες αφού κοιμηθούν και πηγαίνετέ τα στην τουαλέτα έστω κι αν δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Αλλά, κυρίως, μην μεγαλοποιείτε το θέμα, μην του δίνετε παραπάνω αξία από ό,τι έχει. Δεν υπάρχουν όρια, άλλα παιδάκια ξεμπερδεύουν στα 2, άλλα στα 3 και άλλα αργότερα, κι αυτό, πέρα από ελάχιστες περιπτώσεις, δεν σημαίνει τίποτα για την ψυχοκινητική τους ανάπτυξη. Και μην ακούτε τους γύρω σας, τη γειτόνισα που ισχυρίζεται πόσο συνεργάζεται το δικό της παιδάκι, τη μάνα ή την πεθερά σας που σας βρίσκει λάθη και όποιον άλλον καλοθελητή. Το ένστικτό σας είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Πάρτε γνώμες από αυτούς που θέλουν πραγματικά να σας ακούσουν και να σας βοηθήσουν.

Και...πρέπει να σας πω ότι νοσταλγώ λίγο αυτές τις μέρες τώρα που τα πιτσιρίκια μου μεγάλωσαν.

Καλό δρόμο στο μεγάλωμά σας.

Αντιγόνη.

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Κι ομως ... τα καταφεραμε!

Ξεκινήσαμε το Μάιο, στα γενεθλια μας και μεχρι τον Οκτωβριο καθαρισαν και οι 3. Η αληθεια ειναι, ηταν πιο ευκολο απο οτι το περιμενα, ειχατε δικιο ολοι!

Τώρα φοράμε πάνα μόνο στον ύπνο. Η κορη μου ξυπνάει με στεγνή πανα καθημερινα την τελευταια εβδομαδα, αλλα και ξυπναει ΜΟΝΗ ΤΗΣ το βραδυ να κανει τσισα. ΟΙ αλλοι 2, τ'αγορια μου, ενιοτε ξυπνανε με στεγνη πανα, οποτε θα περιμενουμε λίγο ακομα!

Σας ευχαριστω όλους!!!

ΥΓ. Ενα μεγαλο εξοδο $$$ σχεδον εφυγε...

:)

xx

SM

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...