Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

επετειος και παρτυ!!

Recommended Posts

γεια σας..

θα ηθελα την βοηθεια σας αλλα και να μοιραστω μαζι σας τις σκεψεις μου...

λοιπον το σαββατο που μας ερχετε εχουμε στο σπιτι μας παρτυ,εχω γενεθλια εγω στις 12 (ανημερα του παρτυ) εχουμε επετειο γαμου 11 του μηνα (κλεινουμε 5 χρονια) και την μεθεπομενη εχει γενεθλια ο αντρας μου και γι αυτο ειπαμε να τα κανουμε ολα μαζι 3 σε 1..

βασικα το ειχαμε ξανακανει αυτο το παρτυ 3 σε 1,στην πρωτη μας επετειο και ειμασταν και χαρουμενοι γιατι περιμεναμε και το παιδακι μας (ασχετο αλλα λεμε) και τοτε ειχαμε πει με τον αντρα μου οτι καθε 5 χρονια θα κανουμε αυτο το παρτυ με αρκετο κοσμο,διοτι καθε χρονο δεν γινεται....

το περιμενα πααααρα πολυ αυτο το παρτυ,το εχω πει στους φιλους μας εδω και 3-4 μηνες αλλα ελα τωρα που μ εχουνε ριξει καποια πραγματα,οπως π.χ η κριση.....μας εχει αγγιξει κιολας μπορω να πω αρκετα:(

γενικα δεν εχω ορεξη να κανω παρτυ,αλλα πρεπει? :confused::confused: τι να πω??και θελω και δεν θελω....ισως ειναι και η κουραση,γιατΙ κανουμε και μια συντηρηση του σπιτιου τελευταια (βαψιμο σπιτι,βαψιμο καγκελα κ.τ.λ)

και ισως να φταιει και αυτο μαλλον...

ολοι οι φιλοι μας περιμενουνε πως και πως αυτη τη μερα,και λενε τι ωραια που θα περασουμε και θα πιουμε και θα διασκεδασουμε...ΚΑΙ ΕΓΩ. :( ΓΙΑΤΙ?

πειτε μου καμια ιδεα γενικα μηπως και ανεβει η διαθεση μου και η ορεξη μου για οργανωση του παρτυ....

(να σας πω οτι θα εχω ποτα,ξηροκαρπια,κανενα τυροπιτακι,τοστακι ετσι,δεν θα εχουμε φαγητα,και θα παρουμε και μια τουρτα)

αυτα προς το παρον με την down διαθεση....

πιστευω να ανεβει μεχρι το σαββατο....

Επεξεργάστηκαν by jeni-jeni
μετακινηση

Διαφημίσεις

Κατ΄αρχήν χρόνια σας πολλά και να είστε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι! Στη θέση σου θα με ευχαριστούσε πολύ μετά από τέτοιες εργασίες να καλέσω φίλους , όλα θα είναι καθαρά και όμοργφα και τα σχόλια των φίλων για τις αλλαγές σας θα σας ανταμοίψουν! Αφού νοιώθεις κουρασμένη μην κάνεις πολλές ετοιμασίες ώστε να είσαι ξεκούραστη την ημέρα του πάρτυ. Αφιέρωσε χρόνο να περιποιηθείς τον ευατό σου για να ανέβει η διάθεση σου και΄ετοίμασε μικρα σνακ για τους φίλους σας όπως: ποικιλίες τυριών κ αλλαντικών, κριτσίνια χωρίς σουσάμι τυλιγμένα με προσούτο κ τοποθετημένα σε ποτήρι, κρακεράκια με διάφορες σαλάτες κ αγγουράκι ή σολωμό,κατίκι- ελιές. Σκέψου ότι αν δεν κάνεις τίποτα πόσο θα σε επηρεάσει.

Εμείς βέβαια, αν είμασταν βόλο μάλλον θα τα πίναμε με τους φίλους μας στον Ιωλκό!

Αχ, την πεθύμησα την παραλία του Βόλου!!!

Να το κάνεις...

Σιγουρα μετά απο χρονια θα το μετανιωσεις που δεν το εκανες...

Η ζωουλα μας ειναι πολύ μικρή για να εχει βαρεμάρες ...

Να δεις που δεν θα θελεις να φυγουν οταν αρχισει το παρτυ...

Μην κανεις τιποτα.Ελαφρυ καθαρισμα γιατι δεν θα προλάβει να το δει κάνει παρα οι πρωτοι 4-5 ...μετα θα γινει ...χαλια...

Πετάξου μεχρι τον φουρνο και παρε απο 1 κιλό τα κλασικά και τουρτα...τιγκαρισε απο σουπερ μαρκετ, αναψυκτικά και τέλος...Το πάρτι αρχίζει...

Δεν χρειάζεται φαι για να παρναμε καλά...Ωραιος κόσμος και χαιρομαστε ποτ ξαναβλέπουμε τους φιλους μας...

ΚΑΝΤΟ...ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ

...και χρονια πολλά και τους 3σας

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Κατ΄αρχήν χρόνια σας πολλά και να είστε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι! Στη θέση σου θα με ευχαριστούσε πολύ μετά από τέτοιες εργασίες να καλέσω φίλους , όλα θα είναι καθαρά και όμοργφα και τα σχόλια των φίλων για τις αλλαγές σας θα σας ανταμοίψουν! Αφού νοιώθεις κουρασμένη μην κάνεις πολλές ετοιμασίες ώστε να είσαι ξεκούραστη την ημέρα του πάρτυ. Αφιέρωσε χρόνο να περιποιηθείς τον ευατό σου για να ανέβει η διάθεση σου και΄ετοίμασε μικρα σνακ για τους φίλους σας όπως: ποικιλίες τυριών κ αλλαντικών, κριτσίνια χωρίς σουσάμι τυλιγμένα με προσούτο κ τοποθετημένα σε ποτήρι, κρακεράκια με διάφορες σαλάτες κ αγγουράκι ή σολωμό,κατίκι- ελιές. Σκέψου ότι αν δεν κάνεις τίποτα πόσο θα σε επηρεάσει.

Εμείς βέβαια, αν είμασταν βόλο μάλλον θα τα πίναμε με τους φίλους μας στον Ιωλκό!

Αχ, την πεθύμησα την παραλία του Βόλου!!!

σ ευχαριστουμε παρα πολυ για τις ευχες σου elenaki,να εισαι καλα!!!

οσο για τις αλλαγες στο σπιτι εχεις δικαιο,σιγουρα θα ακουσουμε καλα σχολια γιατι ριξαμε πολυ κοπο και το καναμε παλυ ομορφο!!!

τον εαυτο μου εννοειτε πως θα τον περιποιηθω,εχω κανονισει ηδη να κανω τα μαλλια μου και τα νυχια μου!!!

επισης θελω να παρω ενα δωρο τον αντρουλη μου,αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα...το σκεφτομαι...θελω κατι προτοτυπο και οχι συνηθισμενο:roll:

η παραλια του βολο τελεια ε??και το τσιπουραδικο ''ιωλκος'' ακομα πιο τελειο!!!

Να το κάνεις...

Σιγουρα μετά απο χρονια θα το μετανιωσεις που δεν το εκανες...

Η ζωουλα μας ειναι πολύ μικρή για να εχει βαρεμάρες ...

Να δεις που δεν θα θελεις να φυγουν οταν αρχισει το παρτυ...

Μην κανεις τιποτα.Ελαφρυ καθαρισμα γιατι δεν θα προλάβει να το δει κάνει παρα οι πρωτοι 4-5 ...μετα θα γινει ...χαλια...

Πετάξου μεχρι τον φουρνο και παρε απο 1 κιλό τα κλασικά και τουρτα...τιγκαρισε απο σουπερ μαρκετ, αναψυκτικά και τέλος...Το πάρτι αρχίζει...

Δεν χρειάζεται φαι για να παρναμε καλά...Ωραιος κόσμος και χαιρομαστε ποτ ξαναβλέπουμε τους φιλους μας...

ΚΑΝΤΟ...ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ

...και χρονια πολλά και τους 3σας

σ ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σου!!

σιγουρα θα το κανω το παρτυ,ακριβως για να μην το μετανιωσω μετα....

γιατι αν δεν το κανω σιγουρα μετα θα λεω -τι χαζομαρα εκανα??

για το σπιτι δεν θα κανω και πολλες δουλειες μεσα γιατι το παρτυ θα ειναι εξω στον κηπο μας και ειναι καλυτερα να περιποιηθω τον κηπο πιο πολυ παρα το σπιτι μεσα που δεν θα μπει κανενας,ειμαι κουρασμενη εξ αλλου και δεν εχω και χρονο πολυ για πολλες δουλειες....:roll:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...