Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Είναι αυτό μητρική αγάπη;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνώ στο ότι δεν έχει νόημα να του δείξεις τις απαντήσεις... Μην σου πω ότι έτσι θα πεισμώσει κιόλας και θα υπερασπίζεται ακόμα περισσότερο αυτό που κάνει. Τη γνώμη μου για τη μάνα την είπα πιο πάνω. Εϊναι εκμεταλλευτής ο οποιοσδήποτε δέχεται να γίνει βάρος στο παιδί του.

Το μόνο που ίσως τον ταρακουνήσει είναι ότι καλώς ή κακώς δεν θα μπορέσει ποτέ να φτιάξει τη δική του ζωή, αφού στην ουσία ξοδεύει ό,τι βγάζει και δεν μένει τίποτα στην άκρη για τις δικές του ανάγκες. Και όταν χρειαστεί ο ίδιος βοήθεια δεν θα την έχει.

εχω δυο μπουμπουκακια

Ο φίλος σου χρειάζεται ένα γερό ταρακούνημα , γιατί ενεργεί σαν υπνωτισμένος από τα φούμαρα που του πουλάει η μαμά .

Και ναι, ίσως δεν έχει σωτηρία αν είναι τόσο βαθιά ριζωμένες οι ενοχές που του έχει καλιεργήσει η καλή του η μανούλα, αλλά για αυτό είναι οι φίλοι,

οφείλεις να του πεις ακριβώς πώς νιώθεις για όλη αυτή την κατάσταση και να τον αφυπνίσεις... Να προσπαθήσεις τουλάχιστον...

το να μην εχει να φαει ενω στελνει τοσα χρηματα στην οικογενεια η οποια ουτε στο αφγανισταν ειναι και ο ιδιος δεν ειναι καποιος μεταναστης χωρις χαρτια.....:roll: μονο παθολογικο μου ακουγεται.

η γνωμη μου ειναι να ζητησει βοηθεια ειδικου. καμια απο τις απαντησεις μας εδω δεν θα τον βοηθησει, τα ξερει ηδη μονος του, αλλα προτιμα να μην τα βλεπει.

Πάντως σκέψου καλά την πρόθεσή σου να του δείξεις τις απαντήσεις.

Θεωρώ πως πολλοί άνθρωποι -κι εγώ ανάμεσα- μάλλον θα εκνευρίζονταν αν μάθαιναν ότι ένα τετοιας φύσης ζήτημα που τους αφορά συζητιέται με άγνωστους και μάλιστα από τη συζήτηση προκύπτουν συμπεράσματα και σχόλια μάλλον προσβλητικά...Πρόσεχε μη χαλάσετε τη φιλία σας...

Διαφημίσεις

οχι δεν ειναι για μενα γιατι αν τον αγαπουσε θα τον πονουσε και ναι μεν θα υπολογιζε στην βοηθεια του αλλά οχι να τον εκμεταλλευεται ετσι κ να μην την ενδιαφερει αν περναει δυσκολα...ακομα κ ολα καλα να της λεει δεν θελει μυαλο για να καταλαβει οτι το ενα παιδι στερειται. δεν ειναι μοιρασμενη η αγαπη νομιζω......

το να μην εχει να φαει ενω στελνει τοσα χρηματα στην οικογενεια η οποια ουτε στο αφγανισταν ειναι και ο ιδιος δεν ειναι καποιος μεταναστης χωρις χαρτια.....:roll: μονο παθολογικο μου ακουγεται.

η γνωμη μου ειναι να ζητησει βοηθεια ειδικου. καμια απο τις απαντησεις μας εδω δεν θα τον βοηθησει, τα ξερει ηδη μονος του, αλλα προτιμα να μην τα βλεπει.

Του το έχω πει να δει ειδικό για συμβουλές.

Προτίθεμαι ακόμα και να τον βοηθήσω, τόσο να τον βρει, όσο και να τον πληρώσει.

Το θέμα είναι ότι, όπως όλοι μας άλλωστε, δεν θα επισκεφτεί ειδικό, αν δεν καταλάβει ότι έχει πρόβλημα.

Και αυτός πιστεύει ότι όλοι οι γιοι έτσι πρέπει να κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις, κ ότι οι γυναίκες 50 ετών είναι μεγάλες για δουλειά, άρα ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα.

Μ' αυτή την έννοια λοιπόν οι απαντήσεις βοηθούν στο να καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα.

Χωρίς βέβαια να θέλω να πω πως δεν σέβομαι και τις απαντήσεις που έδωσαν κάποιες από σας, που έλεγαν ότι δεν πρέπει να του δείξω το θρεντ, αλλά πιστεύω πως ίσως οι απαντήσεις βοηθήσουν.

Του το έχω πει να δει ειδικό για συμβουλές.

Προτίθεμαι ακόμα και να τον βοηθήσω, τόσο να τον βρει, όσο και να τον πληρώσει.

Το θέμα είναι ότι, όπως όλοι μας άλλωστε, δεν θα επισκεφτεί ειδικό, αν δεν καταλάβει ότι έχει πρόβλημα.

Και αυτός πιστεύει ότι όλοι οι γιοι έτσι πρέπει να κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις, κ ότι οι γυναίκες 50 ετών είναι μεγάλες για δουλειά, άρα ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα.

Μ' αυτή την έννοια λοιπόν οι απαντήσεις βοηθούν στο να καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα.

Χωρίς βέβαια να θέλω να πω πως δεν σέβομαι και τις απαντήσεις που έδωσαν κάποιες από σας, που έλεγαν ότι δεν πρέπει να του δείξω το θρεντ, αλλά πιστεύω πως ίσως οι απαντήσεις βοηθήσουν.

κοιτα, δεν ειπες τι σχεση εχετε, αλλα αν αυτος εχει αναλαβει ευθυνες αλλων σαν να ειναι δικες του, μην πας να κανεις το ιδιο γι'αυτον!δλδ να αναλαβεις ευθυνες δικες του (πχ την ευρεση ή την πληρωμη ενος ψυχολογου) σαν να ειναι δικες σου...!μονο φαυλος κυκλος θα δημιουργηθει, νομιζω...

κοιτα, δεν ειπες τι σχεση εχετε, αλλα αν αυτος εχει αναλαβει ευθυνες αλλων σαν να ειναι δικες του, μην πας να κανεις το ιδιο γι'αυτον!δλδ να αναλαβεις ευθυνες δικες του (πχ την ευρεση ή την πληρωμη ενος ψυχολογου) σαν να ειναι δικες σου...!μονο φαυλος κυκλος θα δημιουργηθει, νομιζω...

συμφωνώ απολύτως...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...