Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βρεφικος σταθμος Μαρουσι

Recommended Posts

Καλημέρα,

Γνωρίζει κανείς τον βρεφικό - παιδικό σταθμό "Μελωδία" (οδός Μεσολογγίου :cool: στο Μαρουσι;

Η κόρη μου θα είναι ενός έτους το Σεπτέμβριο και ψάχνω σταθμό ή babysitter γιατί επιστρέφω στη δουλειά.

Αν κάποια από σας είναι στέλνει το παιδάκι της σε βρεφικό στο Μαρούσι και είναι ευχαριστημένη, ας μου πει.

Βέβαια, δεν έχω απορρίψει και την περίπτωση της babysitter...αλλά δεν έχω βρει ακόμη...

Σας ευχαριστώ κορίτσια!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

καλησπέρα,

κι εγώ τα παιδιά μου τα έστειλα στον Μαγικό Αυλό και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Γιά να πω την αλήθεια τον γιό μου δεν τον έστειλα εκεί στο νηπιαγωγείο γιά να μην χάσουμε την θέση στο δημοτικό που πήγαινε η αδελφή του και το μετάνιωσα! Η κόρη μου πριν παέι 1η δημοτικού είχε μάθει να γράφει (βασικές λεξούλες) να μετράει μεχρι το 20 και να γραφει τους αριθμούς. Ο γιός μου τελείωσε το νηπιαγωγείο αλλού και γράφει μόνο το μικρό του όνομα!!!:-(

καλησπέρα,

κι εγώ τα παιδιά μου στον Μαγικό Αυλό τα έστειλα. Μένω κι εγώ στο Μαρούσι και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη. Μάλιστα το μετάνιωσα που δεν έστειλα εκεί τον γιό μου νηπιαγωγείο. Τον έστειλα στο δημοτικό που πήγαινε η αδελφή του γιά να μην χάσω την θέση. Η κόρη μου πριν πάει 1η δημοτικού ήξερε να γράφει (βασικές λέξεις) να μετράει μέχρι το 20 και να γράφει τους αριθμούς. Ο γιός μου τελείωσε το νηπιαγωγείο και με το ζόρι γράφει το μικρό του ονομα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...