Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πού αποθηκευετε τα παιχνιδια?

Recommended Posts

παιχνιδια:4-5 διχτια γεματα

ξυλινο κουτι απο μπειμπιλινο κλαμπ γεματο

μοκετακι με μεγαλι αρκουδα και διαφορα αλλα λουτρινα γεματο.

υπογειο γεματο

δωματιο μωρου γεματο

σπιτι πεθερας μεσα και μπαλκονι γεματο

μαζευουμε αλλα συνεχεια πολαπλασιαζονται.αν με ρωτατε οχι δεν τα παιζει τα περισσοτερα.απλα τα παιρνουμε και υπαρχουν παντου ανευ λογου...

Διαφημίσεις

Μετά από 7 χρόνια πείρας βλέπω ότι τα παιχνίδια που δεν είναι τακτοποιημένα δεν παίζονται. Και μάλιστα, επειδή είμαι σε προβληματισμό κι εγώ για το θέμα, τείνω προς κάτι με ραφάκια, όπου κάθε παιχνίδι θα έχει τη θέση του στην οποία και θα επιστρέφει. Και μια φορά το χρόνο να χαρίζουμε ό,τι δεν παίξαμε καθόλου, ώστε να υπάρχει μια ανανέωση. Ούτως ή άλλως παιχνίδια μας φέρνουν συνέχεια!

660759jzef7rhw6w.gif

Εμείς πάντως μετά απο αυτά ανακαλύψαμε το ιδανικό!!!!! Είναι ένα τεράστιο κουτί με δωμάτια και έχει παντού παιχνίδια εκτός ελλαχίστων περιπτώσεων που κάνουνε διακοπές στα προαναφερθέντα μέρη (κουτιά ,καλάθια ,δυχτάκια).... Σπίτι το λένε ,όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολο το σπίτι.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:..οσα και αν βαλω δεν φανταζεσαι ποσο γελασα...

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Η δική μας είναι πολύ μικρή ακόμα για παιχνιδάκια, οπότε σας διαβάζω όλους και παίρνω ιδέες :)

(εκτός θέματος: ΜΑΡΙΑ30, ποια ήταν/είναι η παιδίατρός σου στο Παγκράτι; Πρέπει να βρούμε μία άμεσα, και ψάχνουμε για προσεγμένες και αξιόλογες γιατρούς... είχες αναφερθεί σε μία στο παρελθόν, αλλά δεν βρήκα άλλα στοιχεία... Ευχαριστώ!)

Hwg9p3.png

Διαφημίσεις

Ναι ναι .... ειναι γεγονός .... ΚΑΙ το δικό μας σπίτι ειναι ενα τεραστιο παιχνιδόκουτο!

και το αυτοκίνητό μας .......

ακόμα και η τσάντα της μαμάς ...... σε ενα επαγγελματικό ραντεβού πριν καμιά εβδομάδα αφησα την τσαντα μου σε εναν καναπε ..... πηγε καθισε μια κυρία απο το αλλο γραφείο και ως δια μαγείας απο την τσάντα μου ακούστηκε μια ....... αγελάδα!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γέλιο επεσε - ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 4 εβδομάδες μετά...

Έχουμε πάρει ένα στηλοθέτη από το ΙΚΕΑ ο οποίος έχει ράγες και βάζεις κουτιά σε διάφορα χρώματα και μεγέθη (εμάς χώρεσαν 5 μεγάλα κουτιά) στα οποία απ' έξω έχω κολλήσει αυτοκόλλητα με το τι έχει το καθένα μέσα ώστε όταν τα καμάρια μου τα κατεβάσουν όλα κάτω να ξέρουν και που ξαναμπαίνει το καθένα (λέμε τώρα!!!!). Επίσης έχουμε ένα μπαούλο διπλό από σκληρό πλαστικό από τα Praktiker ύψους 1 μέτρο περίπου και εντοιχήσαμε και δύο ντουλάπες διπλές στις οποίες φτιάξαμε ραφάκια και τις γεμίσαμε και αυτές.Επίσης υπάρχουν και περίπου 4 διχτάκια γεμάτα και αυτά. Όμως παρόλα αυτά παιχνίδια βρίσκονται σε κάθε γωνία του σπιτιού.

Έκανα εκκαθάριση πριν 3-4 μήνες και έδωσα όλα τα μωρουδιακά παιχνίδια τους όμως μέσα σε ένα μήνα οι παππούδες-μπαμπάς -θείοι και λοιποί συγγενείς είχαν φροντίσει να αναπληρώσουν το κενό...:evil::evil::evil::evil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...